Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi-v-zrnje predhodnega razmišljanja . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
Predhodna obravnava
Tukaj je predhodno plačilo, malo povzetek nekaj predznanja.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Intermezzo 2, ki bo na načelu nastanka pridelka krogih skoraj besedil.

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Te ugotovitve prej ali slej treba predložiti.

 

V svetu obstaja več skupin ljudi:

 

Prvič Ljudje, ki so sploščeni zrna na tleh ali kakršne koli redne oblike, kot na primer pridelka krogih, nikoli ni bilo mar, me ne zanima, ne zanima. Tisti, ki so najbolj ocenah več kot 90%. Če ste kdaj naleteli na informacije o njih, je enostaven za branje, in še vedno ne plača, saj ne potrebujejo za življenje. Je najbolj zanima samo kot zanimivost.

 

Drugo Ljudje, ki dvomijo vsaka tožba , ki leži na tleh zrna interesa, - agronomi, različni ljudje, ki delajo v kmetijstvu, raziskovalci na tem področju. Takšna ocena je manj kot 10%, kar je nekaj sto milijonov svetovnega prebivalstva.

 

Tretjič Ljudje (Crop Circles raziskovalci), ki se zanimajo za prvi in edini vprašanje redno vložene , ki leži na tleh žita - še posebej krogov, ampak tudi vse druge redne oblike, ki so pogosto zelo zapleteni in zelo redno. Nepravilno sploščena žita je popolnoma izven njihovega območja interesu, bi lahko rekli, da je za njih praktično ni. Raziskovalci po vsem svetu več deset do več sto (kus3. ljudje sami ránazývající Circles Crop raziskovalci, ki se zanimajo za prvi in edini problem rednih oblik v koruzno zrnje, ki leži na tleh - še posebej krogov, ampak tudi vse druge redne oblike, zelo pogosto neverjetno zapleteno in pravilne. nepravilno sploščen amozřejmě je na tisoče in tisoče drugih, ki obiščejo te kraje, da fotografije ali dokumentirani. porazdelijo skozi nekaj podobnega, da pa tako visoka, kot marginalnih, hobije, predvsem za lastno zabavo in dokumentacije. Dlje opravka s podobnimi pojavi, najvišjo dajanje v svojo fotogalerijo na internetu, za razliko od imenovanih "strokovnjakov" na tem področju. dodatna velika skupina ljudi, ki so že na milijone fancies raziskovanje raziskovalcev Circle obrezati bolj ali manj pasivno gledanje záhadologických v različnih revijah, na spletnih straneh ali tabloid revij in spletnih strani, še enkrat običajno razmeroma nizki ravni.

 

Majhen odmik

Seveda obstajajo izjeme. Na primer, strani slovaških avtorjev, ki se ukvarjajo s skrivnostno pojavih www.uforevue.sk . Opisujejo svoj ​​pristop k pojavu naokrog jasno uvršča med absolutno odlično, strokovno, opisnih poročanje medijev, da je objektivnost novice tudi tekmeci, kot so BBC. Čeprav so trenutno Crop Circles pojav neposredno spodbujajo različne predenje záhadologických, mimozemšťanských, psihično, pavědeckých, okultno, polovědeckých za Strahovit, demagoškimi - deviantne teorij na njihovi spletni strani, namenjenih za opis pojavov Crop Circles se zdi, kot nič imeli celo namig. Njihove grafične risbe z dimenzijami posameznih evidenc podatkov so med najboljšimi v industriji po vsem svetu zgodi. Na splošno www.uforevue.sk se giblje nekje med redkimi, uglednih mest, čeprav je posvečena vprašanju, ki je že veliko kolegov uspelo "zdrs veliko."

 

Imenovani posamezniki iz skupine 3 (pravijo sami záhadologové, zlasti v Češki jezikovnem okolju, kot bo pojasnjeno včasih) vsi ti vzorci neprestano preučevali, fotografirano, izmerjena v bližini številnih različnih fizikalnih količin, slikami in meritve zabeleženih za prihodnjo uporabo. Slike in meritve prejel vrsto drugih grafičnih, matematične in geometrijske podatkov in grafov. Od teh, šele nato izpeljati ali oceniti ne le različne matematične in geometrijske pravil, temveč tudi na primer astronomski, astrološki postulate in sčasoma odbitek je prizadela skoraj vsako človeško prizadevanje in raziskovanje, kot tudi znanstvene, kopenski in Vesolju, prostor in intergalaktične pravila.

 

Najbolj od vsega, predvsem pa po možnosti concocting vse vrste teorij o nezemljani. Zelo obžalujem, da do sedaj nihče ne dobi vsak tujec ni pojavil. Kot je najboljše, vse obstoječe ali neobstoječe tujci prisiljeni seksom. Njihovo nenehno spodbujati željo, da bi dokazala, da je Crop krogi so proizvedeni tujcev dejansko zatira freudovske sindrom, želja po biti prvi ali vsaj eden od prvih, ki upravlja zajebaval z nezemeljskih bitij, tuje. Štiri želje manjšine odstotka in vzdihi še posebej po vročem tujcev. Ker tujci v sodobnem svetu res obupno primanjkuje, nesrečni skrivnosti ljubitelji, pogosto končajo pri domačih živalih, kot nadomestki.

 

Tu in tam, resurfaces v alkimiji in okultno. Izpeljane pravila vestno uporabljajo za vse mogoče in nemogočih veje psevdoznanosti in junk znanosti. Skupna značilnost skoraj vseh svojih prodajnih mestih in mitov je, da so skoraj vse temelji na subjektivnih vtisov skoraj edinstven in skoraj brez izjeme vsi so v celoti in popolnoma preverljivi, ponovljivi poskusi nezdokumentovatelné. Preverljivost in ponovljivost - osnovno načelo osnovne snovi, temveč tudi vse raziskave. Zato morajo vsi, záhadologové celem svetu v zelo redkih vrstico osnovne raziskave kot bolečino v riti ..

 

Od vseh izmerjenih in izhajajo različne druge načine, najpogosteje pa le ocenijo in podobni vprašljive metode podatkov smo zbrali z različnimi tabelami, grafikoni, seznami razvrščeni po abecedi, datumu ali kraju fotografije in meritve, naraščajoče, padajoče včasih. Nenehno objavi različnih razlogov, analiz, eseji, publikacije, analize, organiziranje srečanj, simpozijev, kolokvijev, seminarjev, kratke "Leta in leta bolnikov upravnega dela" (Da, predsednik vlade, del 13 - Vse moči za ljudi, eden od najbolj znamenitih izjav je dejal, da je Sir Humphrey Appleby).

 

Postopno dolgotrajna naporna raziskovanje in vztrajno montaža fragmentov ugotovitve in rezultati raziskav, so uspeli v več desetletjih raziskav záhadologického zbrati več neprecenljivih znanstvenih podatkov za objavo je res vredno.

 

Prvi na kraju, kjer koli pridelka krogih kot vse druge rednih vzorcev je nastala zgodilo zaradi dejstva, da se nekaj dogaja.

Druga obseg kroga je približno enaka 3,1415-kratni približno premera.

3. Circuit šesterokotnik je enaka približno šestkrat približna dolžina ene od njenih straneh.

 

Po mnogih več letih intenzivnega raziskovanja in študija objavljena eden od stebrov záhadologických najnovejše raziskave, veliko širši pomen in vpliv (ocenjena na približno 2/8):

4. kroga osmerokotnika, je enaka približno 8-kratne dolžine približno ene strani.

 

Ne samo to, govori se, da če se preiskava nadaljuje vsaj tako hitro in močno kot prej, nekje med letoma 2050 - 2350 je bilo prek Mystery hlodov verjetno človeštvo slovesno napovedal, da je šestnáctiúhelníku krog približno enaka vrednosti, ki se nahajajo nekje med 14 osmnáctinásobkem približati dolžini enega od svojih straneh.

 

Še en zelo zanimiv sadni záhadologických vse prejšnje raziskave je, da nekateri ljudje obiskujejo vzorce v zrnju "dobro opravljeno". Precej objektivno, je mogoče reči, da če ne bi obiskal, da bi bilo njihovo ves čas dobro. V nasprotju z ugotovitvami dejanskega stanja, vendar se zdi, da je dejstvo, da nekateri drugi ljudje pa so, nasprotno, v času obiska v vzorcu žita "naredil zelo dobro." Če še niste obiskali, verjetno ne bi čutil ničesar takega, kar bi lahko nekatere od njih vodi k iskanju alternativ. Podobno (nadomestna) pa bi bil učinek verjetno, da se udeležite le, če se uporablja svoj običajni odmerek (cvetni otroci) ali vsaj strel (alkoholiki). Nekateri posamezniki se zdi zato stalno obisku nove in nove oblike znova in znova (v krogu ...), sta postala dolgotrajna in priljubljen hobi, ne da bi vedeli zakaj. Taki ljudje morajo nato v "gluhih obdobje" od približno sep-mar naslednje leto, doživlja občutke, kot da jim je manjkalo nekaj, kar niso bili v njihovi koži, in za njihovo odpravo, so prisiljeni izbirati nekaj "alternativa" (steklenica) . Na srečo, različne seminarje, konference, konference, sestanki, razprave, ki povzema in primerjavo podatkov, tako da sem moral narediti čez zimo, in na trenutke celo naredite brez belega prahu ali fermentirane pijače. Precejšen del podobno koristne roku gluhih uporabo pisati čim več člankov, esejev in razprav na toliko záhadologických in tabloid revij, časopisov in publikacij, tako tiskanih in spletnih uporabnikov. Eden izmed njihovih najpomembnejših dejavnosti, ki verjetno traja največ časa sploh lahko izbirate med široko paleto podatkov, na tiste, ki najbolj ustrezajo njihovim teorije (lépeřečeno blodnje in fikcije), ki so ustvarili in spremembe, kot da se tudi ne uporablja na tak način, , ki jim najbolj ustrezajo.

 

Get dejstva, potem jih lahko izkrivljala kar hočeš. M.Twain

 

Nekateri pričevanja posameznikov, prisotnih v pridelka krogih, presenetljivo spominja na izjave ljudi, ki so bili v času opazovanja so pod vplivom drog. Prav tako nekatere izjave ljudi, ki "so bili menda na tem področju in krogi so počeli." Medtem ko so drugi na tem področju, v resnici nikoli ni bilo (vendar boste verjetno občasno, vendar zelo zelo vesel filma ali vsaj přihnou), nekdanji včasih res pod vplivom drog je bilo. Nekateri celo, ne da bi vsaj zavedati. O, da, spet drugič.

 

Kdo hoče kroge in kakšen vzorec v zrnih udeležil, če greš tja tiho, predvsem pa naj še kdo s tabo ga vodi proč. Lahko bi imel veliko nakoledovat, kot bo pojasnjeno v nekaj časa Intermezzo 3.

 

 

Definicije in záhadologa záhadologie in posledično resno in iskreno záhadolog záhadologie:

 

Záhadolog je oseba, ki raziskuje skrivnosti (poskusite o tem, vendar ni ne).

 

Záhadologie mora biti nekaj podobnega področja človekovega delovanja, ki preučuje vidike sodobne znanosti, tehnologije in splošnega stanja znanj o zakonih narave skrivnostnih in nepojasnjenih pojavih in naravnih pojavov.

 

Resne in resen záhadolog záhadologie takšne preiskovalne pojave in pojave, ki so že na načelu skuša raziskati različne skrivnostne dogodke in pojave, prek drugih skrivnostnih fenomenov in pojavov, kolikor je to najslabša ali najboljša doslej dokazatelných unprovable in nepreverljive. Tako je pravzaprav žrtvoval za človeštvo, ker lahko dogodki in pojavi le preučiti življenje, nikoli razložiti. Zavezala, da to stori, in prisegel, da po njegovi smrti in celotno skupnost občinstva záhadologickému, ki nikoli niti poskusila izkoristiti namig, da preuči morebitne pojave iz nekaterih resnih in temeljnih disciplin, kot so fizika, kemija, matematika, biologija, medicina, botanika, ali katero koli njihovi pod-disciplin ali interdisciplinarnih smeri. Razstavljena bi pomenilo veliko tveganje, da bi lahko po naključju ali nenamerno naključju lahko prispevajo k razjasnitvi podoben pojav, pojav ali skrivnost.

 

Če kdaj še vedno nekaj "strokovnjak" od naštetih strok vabimo na vašo poizvedbo, da zelo previdni, da ne bo vsaj tako nesposobni in neumni, kot so bili, da so njihova dolgotrajna in zahtevna Vještački zgradili hišo iz kart tudi nepobořil. V bistvu, ne strokovnjaki, vendar ne v veliki večini teh popolnih dilettantes . Kot primer lahko omeniti izraz "kmetijski strokovnjaki" v smislu, da škoda celice in tkiva v rastlinah odgovoren anketiranih škodo, ki jo povzroči mikrovalovnega sevanja. Vsak "kmetijski strokovnjak", ki bi lahko potrdili, nekaj podobnega, bi bilo samo sebi, je pokazala, da je skupna idiot.

 

Kaj primerjalna metoda je bila uporabljena? Kot ga določi intenzivnost izpostavljenosti tkiva na mikrovalovnega sevanja, v kateri so testirali, saj izvajajo in ocenjujejo praznih vzorcev, kot je določeno v stik mase (energija / teža nepoškodovana tkiva, količina energije / masa suhe snovi)? Če je poročilo objavljeno z rezultati meritev in statističnega vrednotenja? Kdo in kako so prišli do zaključka, da je bila škoda, povzročena z mikrovalovno sevanje, in ne, na primer infrardeče sevanje? Katere druge primerljive meritve in eksperimenti so bili izvedeni? Kdo preverja rezultate, kot je določena z preverljivosti in ponovljivosti poskusov? Kako je postopek v smislu preverljivosti in ovrgli? Spoštovani záhadologové, vse terjatve vseh záhadologického listu, v smislu, da "je bilo potrjeno, da rastline odkrili škoda bi lahko bila posledica mikrovalovnega sevanja", ki jih lahko zabil v rit. Taka trditev bi lahko bili ugledna znanstvenica, ker ni - je kmet ali botanik, nikoli odšla prej. Tako trditev je lahko le, da se sesa iz njihovih votlih glav, saj lahko javnost predloži samo preverjene in preverljivih trditev, ki temelji na preverljivih in ponovljivih poskusov.

 

V resnici ni "strokovnjak" za mikrovalove potrjena na tem področju, ni nikoli obstajala, bi záhadologové samo sami oblikujejo naprej, tako kot krog oblikovalci izumil svojo nočno potovanje v polja. Záhadologové ga izumili zato, ker nekako je potrebno za potrditev svoje trditve nesmiselno in širša javnost žal večina terjatve "Strokovnjaki se strinjajo«, »laboratorijska analiza potrdila," je dovolj. Záhadologové zato včasih porodi terjatve mikrovalov, včasih take, da je na mestu analizira pokazala, da so spremembe v tkivu in tal suhost, ki jo povzroča elektromagnetno sevanje z valovno dolžino 2,5 m Ali pa 52 cm ali 52 mm ali 52 mikrometrov. V zadnjih letih je tehnologija nanofibers postal hit, tako da verjetno bo prej ali slej na točki Crop Circles iskanju relikvije sevanja vrednosti v nanometrih. Zakaj pa ne, ko gre za običajne vidne svetlobe. Kaj záhadologové, vendar še ni uspelo izvedeti, da je kraj, je treba najti nano (snov znano, WTC teorija zarote 11. septembra 2001), saj se lahko le tako pride na področju drobnih zrn in mikroskopskih delcev vyredukovaného železa.

 

Záhadologové, kar je na polju, v vsakem prihodnjem krogu pridelka je še, da bi našli nano!

 

Intermezzo 3, ki spet ni krogi in redni vzorci žit v skoraj besedo.

 

Najhuje greh in krivda v smislu záhadologie bi poskusiti, da se vključijo v reševanje nekaterih záhadologicky pojavov opredeljenih temeljnih raziskav. Temeljno raziskovanje je že samo dejstvo, že iz samega delovanja načelo, ki pojasnjuje in razlaga, kako te stvari in procese v naravi dela in dela. Za vse záhadology svet je zato temeljni raziskovalni kot siten žuželka, nagonsko ga sovražim, in če je najmanjša možnost, vsaj v svojih skrivnih záhadologické kontemplativnih duš, preden ga pljunil. Osnovne raziskave za njih ob istem času, je velika nevarnost, da bi se kdaj Istrgnuti iz rok njihovih cenjenih záhadologické veliko področjih.

 

Če kadarkoli kjerkoli v svetu pojavile kakršne koli celo nekoliko resen poskus, da pojasni vsakršno záhadologické discipline ali smer, takoj izbruhnil velik gibanju tip: Záhadologové vse države sveta, združite se! Prisiljene v tako obrambno skupino, ki je v nasprotju z Hussite nasipu samo pušča sito. Ali mislijo, da so odnosi zelo podobni v ravnini nasprotno. Vse ugledne znanstvenik, ki se je uspelo vsaj videti še nekoliko ali uporabo rezultatov, kaj šele celo nekaj časa na področju temeljnih raziskav ostaja, in je plačan, ko slišijo imena vseh záhadologické discipline v nekaj žgane izgovarja kot je ta: "Záhadologové vse države po svetu, Jebi se! ".

 

Vsak pojasnila, bi takoj preneha biti skrivnost za skrivnostjo in záhadologové, ki jo je dal, bi prenehala biti záhadology. Pravzaprav, če vsaka napaka celo lastna dejanja prispevala k razjasnitvi vseh skrivnosti, da bi bilo ena stvar za njih popolnoma nesprejemljivo, vznemirjati, kaj res iz globoke prezira - resen znanstvenik, namenjen za raziskave, bog ne daj celo primarno, ki je v na področje uspešno razložiti nekaj (skrivnost). Vendar záhadologové nikoli ne bo, ker je samo z jezikovnega stališča nemudoma prenehajo záhadology. Razjasniti skrivnost ni bila skrivnost, in vse záhadolog, da presoja, dokler obravnavane zadeve in bi jih morda celo nekoliko skrivnostno naključje rešiti takoj preneha biti záhadologem. To je žalostna usoda záhadologů. Resni znanstveniki, raziskave in razvoj, v resnici sploh ne v ljubezni. Ponovljivost in preverljivosti, ta dva stebra znanstvenih raziskav po vsem svetu, od globine duše sovražijo. Vse enostavno in preprosto zato, ker vsako znanstveno pojasniti skrivnost njihove jih pripravili za toliko let in zgradili tako močno napredoval záhadologický sendvič in odkrojí velik kos od tega. Sami Medtem ko poskuša oviti svoje trditve kot mnoge koncepte rádobyvědeckých in specifikacijami (merjenje radioaktivnosti v pridelka krogih "znanstveni dokazi" izpostavljenosti mikrovalovnega sevanja na rastline in mnogih drugih podobnih), ampak v resnici vsak ugleden znanstvenik poskuša iz vsake resne raziskave Območje poguma. Zato bomo zelo hvaležni vsako parcelo ali teorije zarote.

 

Vsak záhadolog vsak poskus pojasniti skrivnost pod njo, bi gotovo režejo vejo, in bi se takoj odrezani od skupnosti záhadologické večno. Daleč za zidovi, v podnožju in posmehovanje ob zvokih Kutálek, obrekljivih zmagovalne melodije. Zato záhadologové koli "pojasnjuje skrivnost" vsako dejansko vrtilno spletu skrivnosti okoli veliko večji in poskušajo biti v večini, da "pojasni" prek druge skrivnosti ali teorija zarote, ki je pravzaprav veliko slabši razložljivo in dokazljiva od prvotnega skrivnosti tega skušal pojasniti. Vse, kar je prinesel dokaze in trditve temeljijo na povsem unprovable in nepreverljive trditve, nikoli, nikoli na Zemlji, in bog ne daj, tokrat zadnjič, nikoli ne bi sami aktivno ne pozove, da reši vse skrivnosti preiskal vsako resno znanstvenik ali raziskovalec. Bog ne daj, celo od temeljnih raziskav, ki jih ne bi mogli vse svoje zablode in fikcije, ki jih vodijo ponavljajočih in resnih poskusov, da se popolnoma ovrgli.

 

Eden od primerov, ki so sposobni záhadologové predenje svoje pajčevina npr dotik, je morda znano, Ley Lines. Če je treba pot, ki povezuje stare kultna mesta, arheoloških predmetov in svete stavbe. To je trditev, ki jo nobenih znanstvenih postopkih, v celoti unprovable ali izpodbojna, kot na primer v Veliki Britaniji je mogoče najti tako linijo za skoraj vsako mesto kakršne koli ugotovitve ali pripomb, zaradi lokalne gostote arheoloških najdišč, krajev čaščenja, kapelic, cerkva in verskih. Tudi če bi morda takšna povezava ni bilo mogoče najti, je mogoče reči, da je verjetno kaj takega nekje v preteklosti ni bilo (arheologija), vendar pa še ni bila odkrita. Vsak "intenzivnost ukrepanja" je, seveda, popolnoma neopazna, zato niti dokončni niti unprovable, nepreverljive in zato tudi ne. Ravno primer, ki lepo propečeného sendvič záhadologického, ki bo za vedno ohrani v rjavi srajci.

 

V dveh intermezzo je bila opomba:

Kdo hoče kroge in kakšen vzorec v zrnih udeležil, če greš tja tiho, predvsem pa naj še kdo ssebou ga vodi proč. Lahko bi imel veliko nakoledovat, kot bo pojasnjeno v nekaj časa Intermezzo 2.

 

On bi lahko končajo v zaporu lepo po § 283, § 286, § 287 (prej 187 §, § 187a, § 188, § 188a)

 

Nevednost ne greši - to je, kako izgleda problem Sveto pismo. Prav tako bi se prevaja kot "Človeška neumnost ne bi smeli kaznovati." Morda zato, ker ti ljudje niso več v sebi veliko nesrečo in kaznovanja. Na žalost, zelo pogosto veliko večja nesreča, sledite tem posameznikom za njihovo okolico.

 

Huda záhadologie. Kaj za vraga je to? Kako je mogoče, da gre lahko nekdo tako neumen, da bo lahko združil tako neverjetno antagonistične pogoje? Ali kdo res verjame, da pri vožnji skozi polje koruze v krogu nekaj očitno zmešan posamezniki in vejice na njih v rokah vrtijo kot socializem kolesa, da ima nekaj opraviti z resnimi raziskavami? Mimogrede, so palice v pridelka krogih in roll usposobljene opico, če ne kot záhadologové z zavezanimi očmi. Toda opica ali katera koli druga žival v pridelka krogih nikoli ni dobil, samo bi v kletki.

 

Morda celo s kompasom meritev, da se zadeve, je ukrep objektivno obstoječih vrednosti in njihovih odstopanj je mogoče pojasniti povsem objektivno. Bolje bi Naklon kompas smer, bi bilo še bolje magnetometer. Mimogrede, ali bo nekje omenil, da sem bil več kot 100 let nazaj, gospod Pockelsove in zelo dobro vedeli, da so geomagnetic področju spremembe na različnih lokacijah, zaradi udarov izpusti. Včasih je človek tisti záhadologů se malo žal. Imel je samo vprašati. (Iskalnik vnesete brez narekovajev, Pockelsove, magnetizacijo, bazalt)

 

Toda dlje. Sam pojem záhadologie je oksimoron, saj skuša predvsem zmedeni in nesposobni, zelo subjektivni vtis o resnosti in ukrepanja dodeljevanje končnico-logijo. Zato vsak izraz pojma "resne záhadologie" je samo ena, še bolj okrepiti zmedeno poskušala doseči nemogoče. Mimogrede, to ni brez pomena, da je v angleško govorečega okolja, beseda záhadologie ne uporablja, je prav tako besedne odpadkov. Možno je, da se prepričajte o tem s splošnim Gůglíku: záhadologie - 38.000 zadetkov. Mysteriology - 3000, torej več kot 10-krat manj. No, beseda odpadek, je razvidno, da so ti limeys ga imajo v svojih glavah in ne naših ljudi, bolj usklajeni. Če želite preveriti, boste lahko izvedeli, kako ohraniti nekatere obstoječe in pogosto uporabljajo besede. Astronomija - 8.000.000 rezultati Astronomija - 132, in sicer več kot 16-krat toliko. Kemija - 95 milijonov evrov, kemija - 355. Voda - 97 milijonov EUR, voda - 3320000000. Biologija - 292 milijonov EUR, biologija - 60 Ne - 3260000000, ne 15 milijonov. Sky - 2,2 milijona nebo - 1470000000 Lightning - 15000000 strele - 292. Sneg - 17000000, sneg 1160000000 vsakega obstoječega Češka beseda se pogosto uporablja v angleški ekvivalent 10-30-krat v rezultatih iskanja. Eden mora opredeliti besedo za besedo záhadologie jeziku odpadkov zpotvořeninu, ki poskuša pretvarjati, nekaj povsem drugega kot to, kar dejansko je. Podaljšanje bi bilo spodbuditi nastanek nečesa logičnega, resno, v resnici, ampak je dvomljiva zabava dvomljive posamezniki skorajda nasproten naravi.

 

Človek, ki je sam pripravljen in zmožen označiti in ga kličejo kot resno záhadolog, dejansko daje dokaj očitno jasno, da je jasno in preprosto pablb. Dajanje seboj kjerkoli v bližini besed záhadologie beseda je resno sranje. Záhadologie patvar ne obstaja, psevdoznanost. ( Google : záhadolog - 58.000 rezultate záhadologové - 60000 mysteriologist - 271, mysteriologists - 7)

 

Vsak záhadolog sam prilega na svojem področju, in v resnici ni niti preveč ne pozna ali pa sploh ne razumem ga. Dejansko Záhadologie (na srečo) ni nikjer na svetu ne študirajo ali učijo. Mogoče je morda samo v Rusiji. Najbolj záhadologů po vsem svetu, so, tako kot krog, ki odločajo, so ljudje zelo neumna. Samo dejstvo, da so se imenovali záhadology, ki jim omogoča, strogo gledano predvsem iz jezikovnega vidika neposredno prepoveduje vsako skrivnost rešiti. Zato je dovoljena le za zapisovanje, dokumentov in razišče, vendar pa ne duha ne sluha o njej ne poskuša rešiti. Če je poskušal rešiti, ali celo celo urejeno, bi prenehala biti skrivnost, bi se takoj ustavi in ​​če bi záhadology od záhadologické skupnosti neusmiljeno preganjani. Za svoje neumnosti, vendar je po Svetem pismu ni kaznovati nikogar.

 

Toda živimo v pravni državi in ​​nepoznavanje prava ni izgovor. V skladu z zakonom, torej neumnosti (= nepoznavanje zakonodaje, ne le tiste fizične, predvsem pa kazenska) je treba kaznovati, samo v glavnem zato, ker njihova nevednost ni opravičilo. Čeprav lahko enostavno ignorirati zelo žalostno dejstvo, da je v fizikalni, biološki, botanični in vsemi drugimi zakoni narave so skoraj vsi amaterji in záhadologové absolutne poganjkov, saj je njihova čisto zasebna zadeva. Za treba navidezne dejanja zoper kazenskih zakonodaj, kaznovane, vendar bi moral biti.

 

§ 283 Nedovoljena proizvodnja in drugo ravnanje z drog in psihotropnih snovi in ​​strupov

(1) Kdor brez dovoljenja proizvaja, uvozu, izvozu, tranzitu, ponudba, prevaža , proda ali kako drugače pritrditi na drugo ali druga ima narkotične in psihotropne snovi, pripravka, ki vsebuje narkotične in psihotropne snovi, predhodnik ali strup , se kaznuje z zaporom do enega leta 5 let ali denarno kaznijo.

(2) se z zaporno kaznijo za dva do deset let ali storilec kaznivega dejanja kaznuje, če stori dejanje iz prvega odstavka 1.

) kot član organizirane skupine ,

b) kljub temu, da je bila zaradi takega kaznivega dejanja v zadnjih treh letih obsojen ali kaznovan

c) v pomembnem obsegu ali

d) v pomembnem obsegu v odnosu do otroka, ali v količini, ki je večja od majhne v razmerju do otroka, mlajšega od 15 let.

(3), se kaznuje zaporna kazen od 8-12 let ali storilec kaznivega dejanja

) povzroča dejanj iz odstavka 1, hude telesne poškodbe,

b) če stori kaznivo dejanje tako v namenom pridobiti zase ali za druge pomembne koristi ,

c) če stori tako kaznivo dejanje v velikem obsegu ali

d) če stori tako dejanje v večji meri do otroka, mlajšega od 15 let.

(4), se kaznuje zaporno kaznijo 10-18 let ali storilca

) povzroča dejanj iz odstavka 1, huda telesna poškodba najmanj dve osebi ali smrti,

b) če stori kaznivo dejanje tako v namenom pridobiti zase ali za koga drugega korist velikih ali

c) stori tako kaznivo dejanje v zvezi z organiziranim skupine, ki deluje v več državah .

 

§ 286 ob proizvodnja in posedovanje za nedovoljeno proizvodnjo prepovedanih drog in psihotropnih snovi in ​​strupov

(1) Kdo proizvaja, sami ali drugo pritrdi ali skriva predhodnik ali drug predmet, namenjen za nedovoljeno proizvodnjo prepovedanih drog in psihotropnih snovi, pripravka, ki vsebujejo narkotične in psihotropne snovi, ali strup , se kaznuje z zaporom do petih let, fino, prepoved dejavnosti ali zaseg premoženja.

(2) se z zaporno kaznijo za dve do deset let, ki jih mora storilec

) stori prekršek iz prvega odstavka 1. kot član organizirane skupine ,

b) če stori kaznivo dejanje tako, da v veliki meri

c) če stori tako dejanje v večji meri na otroka, ali

d) pridobi tako kaznivo dejanje zase ali za druge bistvene koristi .

 

Záhadology po vsem svetu lahko razumemo kot organizirano skupino , ki delujejo v več državah . Nenehno skupaj živahno komunicirajo med seboj in prepričati, da je njihova razlaga neke skrivnosti bolj skrivnosten kot drugi. Lahko bi rekli, da se včasih zdi, kot da bi tekmovali med seboj, kdo ustvarja v poskusu, da razloži nekaj nerazložljivo učinek ali pojava večja zmota.

 

Nenehno poskuša priti zablod njihovo največjo gospodarsko korist , z objavo v tiskanih publikacijah in slabše značaja. Drugi poslovni poskuša doseči prek spletne strani s plačano dostop. Za obravnavo organizira organizira izlete do pridelka krogih. Nepoznavanje prava ni opravičilo, in so se izkazali kot mednarodno organizirane skupine desetletja vleče popolnoma neobveščeni in pred kakršno koli nevarnost strokovno neobveščeni javnosti. Kot mladiči ali bolje rečeno morske prašičke v mestu z dokazano prisotnost strupov in tihotapljenju drog. Ste lahko kadarkoli v prihodnosti objektivno kakovostno in količinsko opredelijo in se določi koncentracija.

 

(viz na primer - verjetno sklicevanje na LP)

 

Ogljikov dioksid - razbijanje srca, glavobol, suha usta, spremembe srčnega utripa in krvnega tlaka, znojenje, tremor. Ogljikov monoksid - omotica, omedlevica, dezorientiranost v prostoru, halucinacije, izguba zavesti, halucinacije, motnje mislil. Vodikov cianid in njegove spojine - občutek kovinski okus v ustih. To je precej poenostavljena lastnosti, ampak kot osnovne informacije zadostne. Čeprav so našteti učinki so relativno nespecifični in druženje. To se lahko na primer zamenjati s simptomi številnih boleznih ali terapevtskih učinkih zdravil. Vse, kar je bilo precej podrobno zbiranje podatkov iz več deset kemijskih, toksikoloških in strokovnih medicinskih revij in posvetovanja s strokovnjaki na tem področju ne bi bila primerna v 10 tak diskurz. Morda bodo v prihodnje podrobneje 1 monothematic kos. Zato bi potrebovali veliko domišljije, da se doseže bujno zamisli, da vsi obiskovalci vzorci v koruzo začne trpeti gripo, angino pektoris (simptomi CO , CO2 ), ali kemoterapijo ( vodikov cianid ).

 

Kot je bilo že omenjeno, nekateri obiskovalci Crop Circles verjetno sodi v vrste belih vran. To pomeni, da so ljudje, ki so bili pod vplivom alkohola cianid ion, pa vendar vsakdo lahko predložijo dokaze. Skoraj vsaka oseba, ki je v svojem življenju z cianida spojine izpolnjena, ni bila v njihovi okolici, da delijo svoje izkušnje, več časa kot približno dve minuti.

 

§ 287 Spodbujanje droge

(1) Kdo pripelje do zlorab odvisnost snovi, razen alkohola ali ga celo podpira v tem ali onem zasvojenih ki hujska ali kako drugače razširjati , se kaznuje z zaporom do treh let ali prepoved delovanja.

(2) bo z zaporom od enega do petih let ali z denarno kaznijo kaznuje storilec stori dejanje iz odstavka 1

) kot član organizirane skupine ,

b) v zvezi z otrokom, ali

c) tisk, film, radio, televizija, javno dostopni računalniškega omrežja ali druge podobno učinkovit način .

(3) zaporna kazen od dveh let, osem let prestopnike, ki stori prekršek iz prvega odstavka 1 zoper otroka, mlajšega od 15 let.

 

Záhadologové po vsem svetu zavezati svojih kaznivih dejanj, povezanih z pridelka krogih kot člani organizirane skupine , čeprav delujejo v več državah , tudi deluje v skoraj vseh državah sveta. Spodbujati lahkoveren posamezniki na obisk in bivanje v pridelka krogih, ki so dokazano toksične snovi pri izpostavljenih ljudeh povzroči spremembe v prenosu kisika (strokovni izraz za stanje po uporabi zdravil). Priklicati občutke podobne ali popolnoma enake učinke zdravil, podobno ali povsem enako stanje blizu smrti (hipoksija). Natančnejša opredelitev je "sub-smrtna doza smrtni snovi". Subletalne odmerek strupenih snovi, je seveda vsaka uporaba drog. Záhadologové zavezati, njihova dejanja in njihove žrtve pozivam novinarje, film, radio, televizija, javno dostopni računalniškega omrežja ali druge podobno učinkovit način . Od česa včasih iz nekaterih záhadologů potovanj semtam izgleda, kot da so zdravila, so bili včasih celo sami.

 

-------------- Popravljen točka tukaj --------------

Napoved prihodnosti

V tem odstavku se izgovarja napovedi (ali napoved). To je neke vrste napovedi temeljijo na objektivnih ugotovitvah in ovrednotenih preizkusov, eden od številnih resnih znanstvenih metod (osnovno), raziskave, ki ne záhadolog nikoli slišali. Prisotnost strupenih snovi v krajih Crop Circles bodo pokazali, izmerjene, preverjeno in dokazano, objektivnih merilnih postopkov in metod. Najverjetneje je, da je že v letu 2012 (ki so poslali nekaj starodavno Maji?). Predvsem CO, CO2 , temveč verjetno tudi nekaj v tem odstavku, se bo govorilo o tako imenovanem napovedi ali prognoze). To je neke vrste napovedi temeljijo na objektivnih ugotovitvah in ovrednotenih preizkusov, eden od številnih resnih znanstvenih metod (osnovno), raziskave, ki ne záhadolog nikoli slišali. Prisotnost strupenih snovi v krajih Crop Circles bodo pokazali, izmerjene, preverjeno in dokazano, objektivnih merilnih postopkov in metod. Najverjetneje je, da je že v letu 2012 (ki so poslali nekaj starodavno Maji?). Predvsem CO, CO2 mz brizga padel.

 

Ni nemogoče, da mnogi ljudje, tudi med seboj, ne da bi na kakršen koli način vedel, da je bil podoben pojav v Le z neverjetno podobna učinkom simptomov, odtegnitveni, stranskih učinkov, ali tako imenovani "spušča" koristi. Od nekaj lepih, zabavno noro halucinacije in evforijo, zelo neprijetne občutke. V teku sledi exitus prevelik ali smrt. No, droge. Nekateri občutke ljudi, ki so včasih najdemo na točki Crop Circles, kot so hitrost freaks iz brizge padel.

 

Ni nemogoče, da ni nemogoče, da mnogi ljudje, tudi med seboj, ne da bi na kakršen koli način vedel, da je bil podoben pojav v zadnjih letih uspelo raste veliko odvisnost. * To je razvoj odvisnosti, ki simulira odvisnosti od prepovedanih drog, ki jih povzroča upravljanje subletalne doze smrtonosnih kemikalij preko pojava bližnje srečanje s smrtjo. Gre za države, podobne hipoksiji - pomanjkanje kisika indukcije, davila, ki vodijo do spremenjenih stanjih zavesti, evforijo in prijetne halucinacije, ki spominja na podlagi izkušenj na področju drog. * Samo precej cenejši. Stavki zvezdice niso samo nekaj meri izmišljotine in figments o avtorju te razprave, je skoraj dobesedno citiram iz resnih toksikoloških publikacij, morda samo malo pristranski prevajanje in posplošitve. Ori

---------------- Do tukaj ---------------

---------- Vstavljeno besedilo starejša različica --------------

Napoved prihodnosti

V tem poglavju bo napoved dvigne, to je nekaj podobnega prognozo. To je neke vrste napovedi temeljijo na objektivnih ugotovitvah in ovrednotenih preizkusov, eden od številnih resnih znanstvenih metod (osnovno), raziskave, ki ne záhadolog nikoli slišali. Prisotnost strupenih snovi v krajih Crop Circles bodo pokazali, izmerjene, preverjeno in dokazano, objektivnih merilnih postopkov in metod. Po vsej verjetnosti je že v letu 2012. Če bi jim poslal nekaj starodavno Maji? Predvsem CO, CO 2 / , pa verjetno tudi nekaj več, in še veliko slabše. Záhadologové imeti nekaj veselim. Nekateri ljudje menijo, izpostavljeni subletalne doze CO, CO2 je neverjetno podoben vplivu odtegnitveni simptomi, stranskih učinkov, ali tako imenovani "spušča" koristi. Od nekaj lepih, zabavno noro halucinacije in evforijo, zelo neprijetne občutke. V teku sledi exitus prevelik ali smrt. No, droge. Nekateri občutke ljudi, ki so včasih najdemo na točki Crop Circles, kot če smažkám brizga padel. Link, link, link.

 

Ni nemogoče, da mnogi ljudje, tudi med seboj, ne da bi na kakršen koli način vedel, da je bil podoben pojav v zadnjih letih uspelo raste veliko odvisnost. * To je razvoj odvisnosti, ki simulira odvisnosti od prepovedanih drog, ki jih povzroča upravljanje subletalne doze smrtonosnih kemikalij preko pojava bližnje srečanje s smrtjo. Gre za države, podobne hipoksiji - pomanjkanje kisika indukcije, davila, ki vodijo do spremenjenih stanjih zavesti, evforijo in prijetne halucinacije, ki spominja na podlagi izkušenj na področju drog. * Samo precej cenejši. Stavki zvezdice niso samo nekaj meri izmišljotine in figments o avtorju te razprave, je skoraj dobesedno citiram iz resnih toksikoloških publikacij, morda samo malo pristranski prevajanje in posplošitve. Originali so v angleščini.

------------- Konec vstavi starejše različice za popravilo -------------

 

 

Záhadologické Nekatere strani so tudi zelo natančna navodila, kot je "vzorec je pokazala, najbolj podrobne ukrepe, poskusite preveriti na kraju samem najbolj fizikalne količine", kot so magnetna polja nihanja, preverite vlažnosti tal in podobno. Zapišite, ali ste na kraju samem, ni čutil ničesar posebnega, kot so mravljinčenje roke, glavobol, zvonjenje v ušesih, slabost, evforija, zaspanost, halucinacije. Ali dejansko v drugem smislu "v mestu vzdržati tako dolgo, kot je mogoče", včasih morda celo priporočil, kot so "Dihajte globoko, da bi dobili najboljše raztezanje prsnega koša cupcake", in videli, če slučajno ne začnete od tega Izlet. tretjini, osmnáctinách 14, 16 sedmnáctinách. Izmerite premer in dolžino poškodovanih vozlišč in nepoškodovani rastlin, stoji in leži, ravne in upognjene. Izmerite dolžino ječmena ovinku awns na daljavo ležícíchstébel od tal. Izračunajte in tehta žito v klasu nepolehlých rastlin. Štetje deževnike, kobilice, pa razgovore z moli in gophers, žab in miši, ki jih srečujete na kraju samem.

 

Zato bi bilo del skyrocketing današnji neumnosti záhadologů po vsem svetu.

 

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

      
pz