Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi, v zrnih učinka na centralno-hole . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
Osrednji "luknja za pin"
je mogoče zagotoviti, da izpusti strele ne more zares "preveč zaposlen" v nekaj, ki
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - strojno prevedeno stran

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Tragedija znanosti je lepa razvrednotenja hipotezo neprijetnih dejstev.  T.H. Huxley
Če boste to storili kar je prav, ljudje ne bodo prepričani, da ste naredili ničesar.
Še nikoli nisem ustvaril napako, ali ni prišlo po naključju izum, hvala vsem začel delati. T.A.Edison

Pridelka krogih , žitne kroge Učinek luknje za vraga

PagPh
Moto: Takoj, ko šok zadene prednja površina državi še naprej svojo energijo pod zemljo. Več sto tisoč amperov. To morda ni vedno enak - naravnost navzdol pod kotom straneh, deloma po površju zemlje.

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

Predstavitev

Zelo pogosto se vzorec nahaja v centru "luknjo za zaponko." Kot je že bilo prikazano v mestu Flash ali nekje v izpustih strele podmeni ne more zares "preveč zaposlen", da bi kaj takega naredil. Držijo zemljišča na 100-200000 kilometrov na sekundo, in v nekaj mikrosekundah prenaša energijo, dovolj moči več električnih lokomotiv za več ur. Kot je razvidno iz priloženega so časovne okvire, ki se nahajajo tukaj, veliko krajev, kjer strele Razrešnica odide, kaj takega res ustvarja. Zmeda raziskovalci v pridelka krogih nekoliko nesrečni, ker ljudje pripisujejo njihovo ustvarjanje - zataknila palica, string, in tako naprej. Nimamo izbire, kot da jim je to res napačna predpostavka govori. Za začetek, upam, da bo dovolj podatek, ki nakazuje, kako naj bi izgledal vsak, ki bi bil v položaju, ravno v trenutku, ko je bila luknja v zemlji res ustvaril svoj pravi avtor.

 

 

thejakartaglobe.com

 

"Ugotovili smo 25 centimetrov globoko in 4 centimetrov široko luknjo v sredini Crop krog, ki verjamemo, da je bila opravljena s poljem ali cev," je dejala.

 

...

 

"Bomo našli kdo je to storil in razkrili svoje motive," Sleman policijski načelnik pribočnik Sr. Comrat. Ramaini Irwan dejal.

 

Irman Ramaini lahko da spi, in je avtor raje ne iščejo vzorce. Najbolje, da mu želim mu ni nikoli zares izpolnjeni.

 

 

Kot izhaja iz dnevnega tiska, obiskovalec pojav, vendar z "kolegi" dejanskih podatkih avtorju dejansko izpolnjeni, zato ne morem pa mu želim večni mir ...

 

 

 

 

Pred kratkim ste navedene izjave so v popolnem nasprotju z ocenami mnogih samooklicane "strokovnjake" na pridelka krogih, žitne kroge, ki se ukvarjajo že vrsto let.

 

Toda Ray Cox, predsednik Centra za študije pridelka krog, pravi, vsi pa so najbolj enostavne vzorce ustvaril človeka

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/wiltshire/3552168.stm

Zadnja sprememba: četrtek, 12. avgust, 2004, 16:17 GMT 17:17 UK

 

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/1496296.stm (avg 2001)

Na primer, je Colin Andrews (v letu 2001 se je posvetil Crop Circles 18 let) je trdil, da je 80% rednih plošč, so ponaredki, ki jih ljudje. To je v popolnem nasprotju s tem, kar je nova teorija, ki trdi, da so take in toliko idioti na svetu je ustvariti kaj takega. Ljudje se dejansko ustvarjena pod delček enega odstotka vseh ugotovljenih in unfound redne in izredne oblike v koruzo. V tem članku je BBC je prav tako predlagal, da so ljudje ustvarili posebej enostavnejših oblik. Vendar pa, kot v mnogih krajih www.cropcirclesonline.com večkrat dokazano, za razelektritev ni nič lažje kot ustvarjanje preprostih samotarsko pridelka krog. Videti je, kot da pogosto več tednov po odpustu, ki je popolnoma confounds raziskovalcev. Poleg tega je več nejasnosti, veliko večji, raziskovalci prinesel drugo zadevo, ki se je pojavila po mestu. Ampak to je res mojstrovina, pika na i, vzorec mojstrovina, mojstrovina naše matere narave, tako da samo dokazuje, da je lahko eden od naju (jaz, ti, mi, ki jih je človeštvo, človeštva) in bo naredila skoraj bedak Vsakič, ko je volja.

 

 

Luknja za iglo.

Luknja za iglo, in petje glasno vaunted ponorele Mysteries raziskovalce in skeptiki po vsem svetu in njihovo posredovanje v nebo, in še veliko več.

 

Luknja za iglo, kot največji dokaz za to, da se žitne kroge, ki ga ljudje. Luknja za iglo za katere izvajanja (odvoza materiala) ni potrebno dati več moči kot nekaj joulov. Razrešnica strele res ni nič lažje kot podobno "luknjo za pin" proizvajati točen trenutek, ko so palice v tla. Ga porabijo (zelo groba ocena), verjetno precej manj kot 1/10 ^ 9 energije, ki na svoji poti med nebom in zemljo za opravljanje in izžarevanje. Taki podobni "pin luknje" (povsem enak način, ki izhaja), je verjetno v travnatih polj in gozdov po vsem svetu obstaja veliko več kot milijardo vsako leto. Zelo neugodno bi bilo pridelka krog kavo res so tekli, kot je vse izmislil, bi imela ravno noge. Kljub dejstvu, da v tem primeru med tako pogostimi obiski polj neizogibno pri avtorju-krat s pravimi pridelka krogih spoznal, kmetje pa bi v nekaterih krajih na področjih, namesto naključno raztreseni zrn pridelanega oblikovalci krog pridelka ali njihovih delov.

 

Ne glede na golo in preprosto dejstvo, da je bila to ena raziskovalec sposoben dati vzorec tal, in ni bil obveščen o drugih raziskovalcev.

 

Po podrobni preučitvi večine "izvrtine" bi sami Circles Crop raziskovalci kjerkoli na svetu so neizogibno prišli do zaključka, da ni v nasprotju enaka luknja vožnje iz katerega koli predmeta v tla in ga povlecite, če želite ustvariti nemogoče. Vse, kar bi bilo potrebno preprosto dokazati.

 

 

Značilna oblika - oblika je lahko razmeroma preprosto ugotoviti, da so pin luknje oblikovana deloma mehanske, toplotne delno procese, ki jih je mogoče storiti kot preprosto poskusa ali računalniške simulacije, ki še ne bodo izvajali. Kljub temu.

 

Nekateri "pin luknje" takoj postala njihova izdelava začasno "mini pomlad", iz katerih je tekla na površini vroče mešanice pare, vode in blata. (foto) Lightning izpust je pod zemljo v delčku sekunde pred nekaj kilovatnih ur, ki jih ni več podajalec ima kot nakopičene toplote in pokes tam še mnoge druge "zlo", večina, ki bo pojasnila na straneh in podstraneh nepravilnosti.

 

Podobno "naravna zřídélka", bi celo lahko, da naj bi iz globine zemlje nekaj bel prah (SiO 2 ), vendar pa odkritje se šteje, da je zaradi narave nekaterih krajev in okoliščin, v katerih je ugotovljena, ne ponaredek. Zato ni nujno, da v vseh primerih.

 

Številni primeri "izvrtine" ugotovljeno leta 2011, ter na Češko republiko, bo čas specifična.

 

Torej za naslednjič, enkrat za vselej: "pin luknje" niso in nikoli niso bili dokaz, da so žitne kroge, ki jih ljudje, velika večina primerov je ravno nasprotno. Vsi (ali večina) imenuje pin luknje so bile, tako kot žitne kroge, ki jim pravi in ​​edini avtor, udara zaradi strele. Oglejte si slike1, 2. Je kdo med publiko, ki bi bil pripravljen trditi, da je v moči narave in razsvetljavo izpustov povzroči to, da ne bi mogli polju "proizvodnjo" luknjo za pin? Ena stvar, ki jo lahko se cenjeno občinstvo popolnoma prepričani. Ravno v času, ko je polje po polnem ustvarili luknjo, ne le daleč naokrog ni ustvarjalec, ampak noben drug človek. Če bi bilo tako se je zgodilo, da bi bil neizogibno čez nekaj časa v prostoru našel truplo, v nekaterih redkih primerih, še to ne vedno.

 

Strele Razrešnica se prenaša in oddaja toliko energije, da bi bilo nobenega problema (v nekaterih redkih primerih, je odvisno predvsem od tega, kako natančno in še posebej "zadetki"), kot je ples dervišev nesrečnega pridelka alias izdelovalca kroga polja razprševanje Območje nekaj hektarjev v obliki oblaka prahu in nekaj tisoč zoglenelih zoglenelih drobce, ki ne presegajo velikosti žogice za namizni tenis, kot če v bližini in v notranjosti je eksplodiralo več sto kilogramov TNT.

 

Gre za dolgoročni podatki iz raziskav, spremljanja in merjenja dejanskih izpustov strele. S študijem literature je mogoče zelo natančno seznani z razrešnico strele energetski bilanci, kakor tudi njegove vzroke, potek in posledice. Tudi raznolikost virov na voljo na internetu. Naključna primer Rakov - Lightning praznjenja (foto), In sicer zlasti: Rakov, Uman - Lightning: Fizika in učinki , ki jih je treba začnejo neke vrste "Biblijo" za vsakogar, ki želi izvedeti odvajanja strele ničesar.

 

Word raziskovalcev

Raziskovalci pridelka krogih morajo prenehati takoj, ko je to mogoče, tako trmasto oklepa te "luknje za pin" v sredini vzorca je znak njegove ponarejanja ljudi tam, ki vleče vrvico ... in tako naprej. Zagotovo ne bi nihče nasprotoval trditvi, da so ljudje pridelkov MAKER krog zelo neumno. Ampak zagotovo vsakdo se zaveda, da je vsak posamezni sebehloupější, ti znaki njihovih dejavnosti, ki bi jih lahko z lahkoto povem, je lahko zelo enostavno uničiti, samo da se premaknete eno nogo. "Pin luknje" v resnici pustil kraju samem nekoga, ki je kdaj potrebno nobenih sledov njihove dejavnosti zahlazovat. Prav tako ne nekako ne, ravno nasprotno. Pojavil šele v naslednjem trenutku pa bi raje namesto blekotání neskladne pridelka besede kavo krog, hoaxer in ponarejevalec bi snel klobuk, in hvala bogu, da ni bil na tem mestu v času, ko je bil tam. Edina prava ustvarjalec oblik, katerih delo desetletjih podrobno preučili in na splošno niso uspeli. Ujeti bi rad deset do nekaj sto kilogramov malih živali na zemlji in v bližini podzemne železnice, ki je ravno v času, ko bi se "zaljubljen pin" popolnoma neusmiljeno ubiti, in se bo enako zgodilo z njimi. Z vidika narave (narave) ni toliko zgodilo, imenovan le vključenih živali v prehranjevalni verigi nekoliko prej kot običajno, v njihovem primeru. Če bi bil tam, bi se vključijo v verigi preskrbe s hrano, kot vse v tem mestu samo dela pridelka krog kavo (v njegovem primeru, poleg vključitve v verigi potavinového je bil tudi davek na neumnost). To je vse na svojem mestu oblik avtor izvedli, vključno s podatki o proizvodnji, pa ni trajalo dlje kot deset milijoninkah sekundo, bi bilo potrebno vse smešno Crop Circles raziskovalci so glasni, vsaj enkrat ali večkrat ponovi, 10/1000000 za 2. in zaljubljen v zemljo na 100-200000 kilometrov na uro. Predvajani in pa energetski gigant flare sprostiti, ki električno lokomotivo potovala več tisoč kilometrov, ali celo veliko več. Nobene potrebe ni presenetljivo, da je ta točka je, da je, vključno z različnimi anomalijami. To lahko resnično "luknjo za pin" je mogoče prepričati deset tisoče fotografij iz celega sveta, na kateri dokumentira posledice strele izpustov v karkoli. ( Google - iskanje slik, vpišite: " udar strele "+ streha , drevo , poškodbe ali kaj podobnega). Material je mogoče najti precej objektivno oceniti, kakšne strele razrešnico lahko tudi po tehničnem stanju. Prav tako je treba opozoriti, da bi lahko točno isto delo lahko odda vsak milimeter svoje potovanje, ki je povprečno dva kilometra dolgo.

 

 

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

Snemanje doslej vzorec magnetnih polj vrstic v polju žita

Presenetljivo, zmedeno, šokantno in težko je verjeti, ampak tudi oko odprtju podobnost

Crop krogi - a linije polja evidenco o elektromagnetnega polja, ki ga ustvarja razelektritev

Sedanja vrednost je blizu 10 6 milijonov - amper (znan šoli eksperimente 20-30 amperov)

 

  

Točni trenutek strela razrešnica pretok skozi koruznih stebel povzročil Tedaj so prinesli (ioniziran zrak, korona razrešnico) električni tok. So ti listi in drugi deli rastlin, ki se obnašajo kot kateri koli drugi dirigent in predstavljena v tak lastnosti elektromagnetnih trenutku.

 

To je bil verjetno eden največjih hoaxa in zabave, praktičnih šalah, ki ob Mati narava od tega več sto čudi človeštva, celo več tisoč let.

 

Pri omenjenih idej je mogoče ne strinjajo, lahko tudi protest proti njim, ampak to je res vse, in kaj storiti z njim ali proti njej lahko storim. Tako imenovani. postulat Jara Cimrman.

 

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

Glavna značilnost norcev je opazil napake drugih in pozabiti svoje.  Marcus Tullius Cicero
Osnovno pravilo je inteligenten botch, nepoztrácet ni delov.  P.Ehrlich
Ljudje se rodijo nevedni, ne neumni. Naredite bedaki od njih v šolo. B.Russell
z