Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercuri-a publicat-text-4-2 . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Textul publicat 4/2
Textul publicat în afara acestui web acasă www.cropcirclesonline.cz
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Pagina de start

încă nepublicate

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 
 

Agricultura cercuri

  - 4 - partea 2

 

 

Modelarea grafic al liniilor de câmp electromagnetic, desigur, curent electric în sectorul cerealelor, prin descărcarea de gestiune a trăsnet - partea 2

Un alt raționament posibil despre modul apariția, unele fenomene de însoțire, dovezi indirecte.

Următorul fragment Asta destul de mic de incredere respinge orice posibilitate de cerc-factorii de decizie de activitate, este o casă de țară în Kingsclere, în cazul în care locuiește compozitorul A. Lloyd Webber. În 1995 au apărut pe acest site si stele pentagonală. Întreaga proprietate este pazita non-stop de către serviciul de securitate 24 de ore pe zi. Echipa de cercetare a încercat să exploreze pictograma, sa datorat supraveghere extinsă a terenurilor, dotate cu senzori și microfoane, arestat la cateva minute de sosire lor. Nimeni nu a fost capturat timpul a modelului de producție. Webber a fost la acel moment în vacanță. Pentru terenul de la faptul că personalul de securitate de timp numai Careda.

Informațiile au fost obținute de la adresa http://davidpratt.info/cropcirc1.htm, și volgende, vag tradus și completată cu informații obținute prin intermediul motoarelor de căutare. Din aceeași sursă agricole și alte informații suplimentare în acest text.

A. Lloyd Webber crezut niciodată că cercurile din lanuri ar trebui să fie produse de către extratereștri, și a decis că cel mai probabil dintre toate, ar trebui să fie false. Prin urmare, a fost foarte surprins de faptul că a apărut pe site-ul în cazul în care în nici un caz Ar putea cineva intra. În opinia străinilor este posibilă numai sunt de acord cu el. Numai infractor real, de descărcare de gestiune fulger, poate obține de fapt, în loc, pentru că nimic nu în abordarea Lui "de sus" reține. Chiar și cele mai mici caracteristicile selectate din fire de înaltă tensiune. Ele pot atrage fulgerul mult mai intens decât opțiunea orice paratrasnet singur (prin evacuările corona). Forma este așa-numita "tip de motor", deoarece geometria reamintește proceselor sale care au loc în cilindrii de motor cu combustie. Cu alte cuvinte, o explozie, foarte Simetric răspândirea lateral, Desigur, există mult mai multe fotografii de același model.. Aspectul poate în unele continuarea parte, care va acorda o atenție mult mai mult la detalii în extratereștri debarcă doar în firele de înaltă tensiune.

Electrică HV 100 mii de volți, care a atras fulgerul de descărcare de gestiune, are loc aproape exact deasupra marginii de forma. Medie a modelului este de aproximativ 56 m, poziția GPS a modelului centrului 51.313622 °, 1.287831 °, cu o toleranță de câțiva metri. Cine vizitează site-ul descrisă într-un program de cartografiere, pot convinge din nou interesant faptul că există extratereștri Aceste sărace aterizat din nou, direct sub firele de înaltă tensiune. Modul în care acestea sunt tipii (ONU) care fac abil, care ...

În vara anului 1991, Terence Meaden si o echipa de oameni de stiinta japonezi au avut un câmp (probabil undeva aproape de Silbury Hill), sub supravegherea de echipamente electronice, inclusiv radar, magnetometre, video, viziune de noapte, senzori de mișcare. Sub acoperirea de ceață apărut formarea de greutăți mici, dar nici unul dintre scanere înregistrat orice intrus.

Nota autorului: Figura a fost deja creat (expus) numărul de zile sau săptămâni înainte de (1). A fost vizualizat (dezvoltate) cu până la mai multe zile mai târziu. Tulpini de la primul, datorită deteriorării energie electrică progresiv Slăbită (2). Apoi, a existat o creștere a greutății lor, din cauza ceață (3). În cele din urmă, aplecat la pământ (4). Observatorii au fost observarea numai până la Faza 3 și 4, precum și cu privire la fazele 1 si 2 au avut nici o idee.

Evenimentul este similar cu fotografia clasica Dezvoltarea procesului. O altă asemănare cu fotografie, care este crearea unui "tablou" este folosit și lumina blițului. O altă asemănare este că, imediat după expunerea imaginii latente este format numai, complet invizibil. A numit analogii cu procesul fotografic clasic (și numărul mare vor fi descrise) vor fi plătite în totalitate atenția într-una din părți volgende. Deja în lucrările anterioare (3 - cronologia) faza a fost numarul 1 din 5 în secvența de cronologia depunerea nume de expunere (Expunere).

Model descoperit destul de des, în care, după un timp Arosa secțiunea următoare. Aceasta sa datorat intensității diferite de expunere, zonele mai puțin afectate nevoie de mai mult timp pentru "dezvoltarea" imaginii, dezvoltator naturală a trebuit să lucreze mai mult. Unele părți ale volgende va acorda o atenție mult mai mult la cazuri similare.

Observați că "În acest fel, vegetația oarecum Fapte în Modalitatea de un dezvoltator chimice a plăcilor fotografice expuse:. Ea aruncă în sus imagini latente" pot fi găsite în publicația lui Deuel lui Leo - Zboruri în urmă: Povestea de arheologie aeriană, pagina 38- A fost o mare greșeală (una din multele) a tuturor anchetelor anterioare în cercuri, ca rezultatele lor aproape niciodată nu sa consultat cu experti in arheologie si in arheologii particulare aeriene. Despre arheologii de aviație, probabil, nu știam că există așa ceva. În publicații și articole au fost publicate Asta intreg parcursul deceniului privind eliberarea de cercuri, nu este vorba despre aproape orice mențiune. Dar dowsers și mass-media, fanii OZN-uri, extratereștri, farfurii zburătoare, și, probabil, fiecare domeniu imaginabil de Junk Science în fiecare cerc adus mii. Le servește drept. Datorită acestei cunoștințele lor și de înțelegere a principiilor posibila apariție s-au intors avansează mai degrabă decât opțiunea. Pe de altă parte, este necesar să le mulțumesc pentru asta, cât de des, aproape întotdeauna, mai degrabă cu scrupulozitate Măsurată utilizând o abatere de busola câmpului geomagnetic. AȘA prostănaci teza cu sârguință impins inainte gradul de cunoaștere în direcția explicația, Care este posibilă numai în cazuri uscate: descărcarea de gestiune recentă de fulger. A fost de ajuns doar să întreb. Ceva le inch Vrei acest sens, de exemplu pentru dl Pockels spun. (Pentru a fi specificată ulterior)

Faptul că iubitorii de mistere și grija cu răbdare au fost decenii în colectarea unui număr relativ mare de dovezi clare altele. Aproape sprijine în mod concludent Aprecierea care au fost în jurul valorii de care se deplasează în site-ul, care a fost cu ceva timp înainte, lovit de fulger, fără a ști nimic despre asta, va fi descris în detaliu mai mult într-o secțiune volgende.

Un ofițer de armată staționat în motivele de formare ale Campia Salisbury o dată a dat peste un cerc într-un Minefield activ.

Nota autorului: Pentru descărcarea de gestiune trăsnet cu Minefield nicio barieră, mai degrabă contrariul.

2007.07.15 - Regatul Unit - Dorset - Bournemouth - fotografie 7 (localizare GPS exactă a obiectului este cunoscută, desigur).

Fotografie Obținut din domeniul cropcirclesdatabase.org acum defunct. Același punct este de asemenea implicat în site-ul http://home.planet.nl/ ~ sarne023/06n.html , probabil, vine de unde fotografia originală.

Copac într-un câmp în apropierea aeroportului. Teren este situat pe un teren imprejmuita cu gard, care nu este accesibilă publicului. Forma nu a fost studiată îndeaproape, dar din aer, și după recoltare. În acord cu proprietarul cu siguranță nu ar fi o problemă pentru a vizita site-ul și să ia o privire la copac. Semne de fulger pe trunchi sunt, cu siguranță observabile chiar și după cinci ani, pentru că Desigur că nu a fost doar "iarba fulger." Meteorologii de la aeroportul s-ar putea, de asemenea, au fost în stare să găsească înregistrarea som al furtunii. Desigur, proprietarul a constatat că, în anul de unele ramuri copac rupt, și este posibil ca este copac după ce a fost lovit de fulger sarpe care urmează să fie verificate și tratate de către dendrologists.

Pe fotografia următoare 8 sunt asamblate împreună trei imagini din ani diferiți. foto S. Alexander, F. Laumen, F. Laumen. În imediata apropiere a fiecărei bucle de ei "ceva" apare - forme neregulate. Acesta este punctul de vedere al obiectelor sau care liniile sunt amplasate subteran. Acesta poate fi parte a unei aeronave prăbușit, sau orice vestigii arheologice, de drenaj, canalizare, conducte de apă, utilități. Orice structură subterană este de multe ori ulterior vizualizat de fulger, nu departe de locul unde se află. Ca o linie de cea mai mare parte distruse în totalitate, porumb mort. De exemplu, în cazul în trăsnet lovește direct la hidrant în picioare pe suprafata, câteva zile mai târziu și vor apărea linie de culturi mort sau deteriorate puternic exact peste conductă subterană. Lungimea lor este usuall de la câțiva metri până la 10-20 de metri, uneori chiar mai mult. Zona de culturi capete murit in termen de câțiva centimetri, și imediat în spatele care nu sunt nici plante și ușor deteriorat. Obiectele care au crescut concentrația de energie electrică, se află sub nivelul de arat profund. În cazul în care la fața locului nu era în nici un progres prospectare arheologică, este încă situat acolo. Pozițiilor GPS de obiecte este cunoscut pentru cel puțin două din cele trei site-uri arătată aici, iar restul poate fi, probabil, urmărită. Locuri similare în cazul în care există ceva de genul asta mai apropiat sau mai îndepărtat de la un model regulat, desigur, există o mult mai mult, și nu numai în Anglia. Conducte subterane, uneori, din cauza conductivitatea creste, efectul de o pregătire mai puternică, de inducție electrostatică și electromagnetică și ionizare a aerului de deasupra lor pot participa la formarea primelor două (invizibil) faze de descărcare de gestiune de trăsnet - Defalcare preliminar, trepte Leader, care poate duce la faptul că conducta este uscat, și a lovit mai multe arme paralele ale descărcării electrice fel la o distanță de mai multe zeci la câteva sute de metri distanță.

Punctele de vedere ale oricărui conductelor subterane este parte a regulate (sau neregulate), cifrele în domeniul culturilor foarte des. În și în lucrarea următoare va fi platit mult mai mult ele atenția. În unele cazuri, aceasta poate fi chiar o parte a modelului în drum, așa cum este cazul în volgende două fotografii. Aceasta este locația Winterbourne Basset, Wiltshire, în 1998, 23 mai, Lucy Pringle foto - rama superioară. Imaginea de jos este capturat mai târziu (cel puțin 14 zile, ci mai degrabă mai mult). Fotografie Busty Taylor. Nu este cultura deteriorat în condiții de siguranță mort. Mort a fost, desigur, pe imaginea de sus, dar din cauza inerției a proceselor biologice în centralele nu au arata deja ca asta. La acel moment ar arăta chiar și unele semne de viață - metabolismului. Pe imaginea de jos se poate observa foarte schimbări semnificative de culoare de plante în urmele tractorului (de asemenea, mort, dar nu atât de mult timp). Modificări de culoare în urmele tractorului sunt observabile chiar și la domeniul vecin, și fără acțiunea de energie electrică din fulger nu s-ar fi întâmplat. Tractor cu șenile în câmpurile sunt cele mai bune două conductoare actuale. Poziția de lider ocupă în fiecare țeavă de metal și alte obiecte metalice amplasate subteran. Este de asemenea posibil Respectați bine, că recolta de mai sus structuri metalice semnificativ obținut mai mare decât valoarea de energie electrică în urmele tractorului și semnele de deces au apărut semnificativ mai repede, în timp ce în care urmareste de ceva timp și a supraviețuit Prin urmare, nu are încă un loc uscat și Distinctiv galben nuanta. Îngălbenirea la același nivel va dura câteva zile mai mult. Filmul natual Dezvoltarea trebuie sa lucreze un pic mai mult, intensitatea expunerii a fost semnificativ mai slab. Comenzi, probabil, mai multe de mărime.

Ultimul caz de efecte secundare posibile ale fulgere locație grevă cu Alton Barnes, Wiltshire, Weyhill, Hampshire, 18 aprilie 1998. Este posibil ca unele ar fi copaci au fost de însoțire bratul paralel a trasnetului timpul formatiune sau aproape în totalitate distrus, așa că mai târziu a fost decis pentru a le elimina. Situația de starea anterioară este afișat pe fotografiile aeriene obtinute de la Bing Maps (necunoscut data), situația după îndepărtarea lor a fost obținută de la Google Earth . Model localizare GPS a fost de 51.215244, -1.556524. Pe Google Earth posibile găsi două mai multe fotografii aeriene "după". Pentru a Google Earth imaginea a fost importat a tractorului (în light magenta) de la Bing, și vice-versa.

Pe imaginea acelui cerc (rapiță) de la www.temporarytemples.co.uk / (foto de Steve Alexandru), este clar că arborii (în funcție de coaja de mesteacan), care nu lasă să crească, la toate, probabil, au deja fost complet mort. O imagine de la Lucy Pringle de asemenea posibilă găsi. După jumătatea lunii aprilie, timp de viol înflorire, de încredere sunt acoperite cu frunze verzi. Potrivit momentul în care mesteceni încep să devin verzi, în limba engleză, este chiar numit o lună. Care dintre ele ar fi? Ar putea fi luna martie?

În de astăzi (dublu) au fost parte Prezentat numai și numai dovezi indirecte. În orice caz, nu există nici o dovadă că ar fi în orice mod credibil și necondiționat oferit să coroboreze teoria despre formele de creație (indiferent dacă regulat sau neregulat), de culturi afectate de evacuările de trăsnet, ca o înregistrare a liniilor de câmp electromagnetic, și lor interferențe. Dar ei au absolut, fără excepție, toate destul de important o caracteristica in comun. Cu teoria Descris în nici un caz sunt în conflict. Ipoteza este aplicabil la toate dintre ele, Fie în cazul în care nu este posibil să spunem că un mod similar de origine ar fi complet exclusă. Unul dintre principiile fundamentale care ar trebui să fie, în orice teorie științifică și ipoteza permis. Acest lucru este refutability (testul falsificabilității). Când cineva reuși credibil efectua (de exemplu, să facă o captură de înregistrare sau de film, în timp ce monitorizare și evaluare continuă a câmpului electromagnetic pe site-ul pentru a confirma) că, la o locație în cazul în care a fost descoperit mai târziu cerc autentic, nu sa întâmplat niciodată în descărcarea de gestiune fulger domeniu . Dimpotrivă, faptul că au fost în mișcare creaturi verzi cu antene, străinii sau farfuriile zburătoare, teoria prezentată aici este posibilă Luați în considerare de încredere respinse.

Evidențe, Asta teoria numită de fulger, în locația de cerc confirme mult mai puternic, va fi prezentat progresiv mai mult în unele părți ale volgende. Una dintre cele mai înregistrărilor majore, morman cu adevarat imens, de 100%, care a confirmat că la locul de cerc a trebuit să apară în mod necondiționat trăsnet în pământ, cu răbdare și atent, peste decenii, Asigurarea fanii sărace ale tainelor ("OZN &") fără a se în mai puțin suspecte. Deoarece fiecare abatere busola de masurare de acestea dovezi secetă este. Planetele, care se numește Globe, și-l locuiască în afară de multe alte organisme, precum și tipul umanoid maimuțe ale omenirii, ergot O altă modalitate de a obține secete intense și de variațiile locale cu teren de câmp geomagnetic de timp, altele decât descărcarea de gestiune fulger pur și simplu nu există. Rezultate chiar mai bune și mai interesant obținute vor fi utilizate cel puțin în cazul în care busola declinației, sau chiar un magnetometru. Poate că acest lucru este la fel de un pic de consiliere de specialitate pentru viitor.

Articolul de astăzi "parțial ramificat" din mai fizică și științifică a explica principiile de cultură apariția cercuri, deoarece dovezile servit aici au fost mai mult sau mai puțin complementare, Ele sunt mai mult de o curiozitate. Cu toate acestea, referindu-se la: este tot timpul Aducerea fragmente de probe. Alte părți care se va concentra în principal pe fenomene care nu au posibilități de a explica modul de apariția unor structuri periodice deteriorate culturilor și aproape nimic în comun, va fi în mod semnificativ HIGHLY Identificată ca un intermezzo, și ca parte a titlurilor lor. Ramificare este într-adevăr posibilă, la întâmplare va fi într-o parte atenția acordată în cauză de cerc-factorii de decizie, alte teorii îndoielnice diferite, inclusiv străinilor (străinilor, desigur, o parte complet independentă), informații de porumb, de vid, de stele , planete, obiecte, plante, ciuperci, animale, și apariția explicație similară a cercurilor din lanuri, care au fost pronunțate în capcana. Oricine vrea un pic de serios să se concentreze asupra problemelor de daune cereale și cazare, trebuie să evalueze teoria similar sciolistic, dacă doar pentru că există. Există teorii "mult mai puțin" sciolistic și Nociv, uscată și Gaia. La care, probabil, poate chiar un păcat Că nu funcționează, cel puțin nu așa cum ar trebui. Recompensat cu fanii, cel puțin posibil ca prin urmare, este destul de drăguț.

Din fericire, chiar si pentru piese pur științifice pregătite, cu o multime de materiale, Mai mult decât suficient.

Asta ar fi pentru ziua de azi (dublu) partea declarația sumară finală.

 

Jan Ledecky

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Du-te înapoi la lista lucrărilor publicate  

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

z