Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercuri-a publicat-text-4-1 . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Textul publicat 4/1
Textul publicat în afara acestui web acasă www.cropcirclesonline.cz
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Pagina de start

încă nepublicate

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 
 

Agricultura cercuri

  - 4 - partea 1

 

 

Modelarea grafic al liniilor de câmp electromagnetic, desigur, curent electric în sectorul cerealelor, prin descărcarea de gestiune a fulgerului.

Un alt raționament posibil despre modul de apariția, unele fenomene de însoțire, dovezi indirecte.

Partea de astăzi este un preludiu inainte de publicul studios va fi familiarizat cu o altă bucată de probă, din care destul de clar arată cercuri pe care Mama Natura creează, prin mijloace proprii, destul de singur, fără nici o intervenție a străinilor nebun din spațiul cosmic. Le creează singur și numai prin intermediul forțelor fizice (și alte efecte naturale, adică proprii), locale, pământească. Prin evacuările de trăsnet. Fiecare model în cereale, regulate sau neregulate, este în primul rând un record de linii curente de câmp electric, care mai presus de câmp și de asemenea într-un metrou din apropiere au apărut în timpul descărcările electrice. Cea mai mare parte nu pot participa Procese și a forțelor lor mecanice, (explozie simetrice răspândirea lateral, ca un foc de artificii de rachete au explodat, sau proces în interiorul cilindrului de motor cu ardere internă), și se înregistrează ca un pic, la început neobservabil complet daune mecanice în țesuturile vegetale ( Poate directional orientat). Fără contribuția oricărei primitive, sau orice extratereștri non-existente. Astăzi va fi respectat publicul familiarizat cu unele dovezi destul de indirectă.

Printre alte lucruri: cercuri există încă din anul nașterii. Ceea ce se numește astăzi cercuri, au avut loc pe Pamant a existat cu mult înainte de orice persoană gândire. Pur și simplu nu a avut loc în porumb, dar în orice alte plante care au avut loc pe Pământ, și nu doar plante (zăpadă, praf).

În timpurile de astăzi, în unii ani, pur și simplu, pe câmpurile Apare în câțiva ani ar fi nu. Doar întrebați orice agricultor. Operatorii de Combină stiu ceva. Cu siguranta ceva de asemenea-ar putea spune cine lucrătorilor navigat în momentul în care câmpurile cu coase. Cei deja în țările avansate din marea majoritate a murit complet. Nu este adevărat că cercuri au început să apară, să zicem, de la anii optzeci. Numai plătite a fost aproape în întregime nici ele, sau doar de o atenție minimă, sau au fost sever reprimate. Având în vedere frecvența lor, sau mai degrabă Apare sparsity, desigur, există agricultorilor care nu au văzut nici o - a însemnat un model regulat. Pentru ca omul să vadă formațiuni similare cu cea care însoțește arată în fotografie este suficient de aproape pentru a muta câmpurile de cereale de un singur an, si nu este nevoie de a ocoli o zonă mai mare decât un kilometru pătrat singur.

Primul dintre ele va fi dat o formă, care, în realitate, nimeni nu văzut vreodată pe teren, cu excepția, desigur, dl operatorului combină. El, evident, nu divulge nimanui, iar jurnaliștii nu a sunat. Operatorii de recoltat au văzut o mulțime, a fost doar suficient pentru a le cere. Imaginea a fost obținută prin intermediul Google Earth . Coordonate și data va fi denumită în unele articol viitor. rotunji diametrul său este de 22m, iar forma este foarte asemanatoare cu unele care au apărut în Marea Britanie, Germania și Italia câțiva ani înainte. Forma nu a fost făcut. Nu a fost investigată. Nici nu a fost vreodată descoperit. Prin existența sa este posibilă invalida unul dintre principalele argumente ale deniers de origine naturală de cercurile din lanuri. Ei susțin că modelele sunt create de oameni care ulterior profit de la lor "descoperire" și "cercetare", și de a folosi apoi posibilitatea de a Pronunță teorii diferite cu privire la orice posibilități de originea lor. Formă care nu a fost niciodată "descoperit" nu ar putea niciodată să fie "studiate". Deci, dragi deniers, data viitoare, ceva mai bun. Având în vedere modelul care a fost descoperit de accident pură, nu, unele căutări, ar trebui să fie zeci de cazuri similare numai pe Google Earth , și alte mii aeriene fotografii nu au fost facute publice. Doar necesare pentru a căuta. În același timp, încetează să se aplice una dintre celelalte argumente ale unor observatori pictograme, care spun că cercurile din lanuri sunt fabricate de extratereștri care încearcă să comunice ceva prin intermediul lor pentru omenire. Numai proștii scrie declarațiile pe care nimeni nu citește.

Pentru a modelul de mai sus, desigur, va mai devreme sau mai târziu autentifica la unele dintre sale "autori". Acest lucru l-am făcut, a fost atunci, Când am fost atât de avansată și așa mai departe. Tulburări psihice sunt uneori monstruoasă, și a închis departamentul medical al Institutului de profesor asociat dl Chocholoušek pregătește deja le mai multe paturi în cuști.

Activități ale persoanelor cu probleme psihice - cerc de decizie, care a făcut cercuri, destul de credibile respinge cercuri de secetă, care a apărut în locuri atât de bine păzit, aceea de a introduce vreun intrus este pur și simplu exclusă. Câteva exemple urmeze.

(30 iunie 1991) a fost obținută de la tăierea sursa de Internet, care nu pot fi identificate acum, data nu a mai fost examinată, dar, probabil, sunt de acord. Numele ziarului nu este identificat, dar cazul este în general cunoscut.

CERCURI DE PORUMB NEAR RETREAT AM'S

De David Paul

SECURITATE Un rând a izbucnit noaptea trecută, după cercuri uriașe de porumb au apărut pe terenurile agricole, la retragerea țării primului-ministru. Cercurile sunt doar câțiva metri de la sute de Chequers, în cazul în care își petrece week-end John Major Lui. "În cazul în care au fost întocmite de către hoaxers E uluitor Ei nu au fost capturate de către forțele de securitate paza ministru", a declarat Lena Godsall-Bottriell, care a găsit cercuri ieri. "Dacă ei au fost opera a străinilor, eu încă nu pot înțelege cum nimeni nu a văzut ce sa întâmplat", a adăugat doamna Godsall-Bottriell și faunei sălbatice autor de carte Terrick în apropiere. Ultima noapte Thames Valley Poliția a declarat că nu știa nimic despre cercurile pe lângă Wendover Estate. Dar incredibil de, purtătorul de cuvânt al Downing Street și a spus: "Noi știm despre cercurile de porumb Chequers, dar nu sunt un risc de securitate." "Ei nu sunt făcute de oameni, Ei sunt un fenomen natural, e ceva cu vremea."

Aproape nimeni în legătură cu cercurile din lanuri exprimat vreodata, mai exact temperatura ca subordinea fostului prim-ministru britanic John Major și subiecții Majestății Sale: Da, acesta este un fenomen pur natural, care chiar se referă doar și numai cu vremea, mai ales cu unul dintre ei Procesul de extremă. Doar un păcat că subiecții și agenții au terminat dezvoltarea lor prima idee aparent foarte fructuoasă. (Dar a fost într-adevăr nu se află? Sunt nici hotărârilor judecătorești suplimentare, sau alte constatări din rapoartele secrete și a arhivelor? 007? Clouseau?)

Cazul este de asemenea menționat în Crop Circles Revealed: Limba simbolurile ușoare, Judith Moore, Barbara Mielul, Editura Lumina Tehnologie, 2001, p. 49:

Într-o zonă de maximă securitate în apropierea țara de reședință prim-ministrul britanic, la Chequers și pictograme aparut in forma de cruce celtica. Unul dintre brațele crucii a fost tiped de un triunghi, mai degrabă decât opțiune ar fi un cerc, iar vârful triunghiului a fost ascuțită direct la reședință. Locul de amplasare strâns patrulat Desigur exclus hoaxers la locul de muncă.

Nota autorului: Din cauza diligentă paza de uscat și sigur loc ar Majestății Sale subiecte și agenții ale guvernului britanic (Da, prim-ministrul ...) să poată găsi înregistrări de o furtună care a precedat descoperirea de modele, chiar dacă a fost mai mult de 20 de ani în urmă. Și dacă nu le, meteorologii Desigur da.

Treia oară este menționată în același timp publicarea de cercuri misterioase, Hesemann M., E. Tóthová, ETNA 1997, pagina 31 (de însoțire fotografie 4 a fost obținută de acolo): Când jurnaliștii locali intervievarea John Major Secretariatul Fie securitate Descoperit sistem creatorul acestei formațiuni, au primit un răspuns oficial că nu a existat nici un risc de securitate, deoarece în cercuri au fost cauzate de fenomene meteorologice. Prin urmare, putem continua să susțină ceea ce ar putea fi faptul că condițiile meteorologice create formațiuni de secetă și de secetă simetrice ca pictograme noastre. Cel puțin o, referindu-se la: putem oftat cu usurare: frauda ca o explicație care nu sunt deja o opțiune.

Textul publicat din nou, destul de clar prezinta, că ei știu mai multe în numărul 10, o lungă perioadă de timp de peste 20 de ani în urmă. Maiestatea este sigur despre toată chestia informat în detaliu suficient. Storm și Lighting sunt fenomene meteorologice. Instituțiile desemnate sunt informați în mod corespunzător, așa că lăsați deja până la Mama Natura, cât timp va fi capabil să facă o glumă din partea fanilor mister inutile, înainte ca cineva reuseste sa dezvaluie poznele jocuri. Fanii Mister niciodată. Cunoaștere reală, cum sunt cercurile din lanuri create vor trebui să fie cu adevărat dur într-un mod foarte greu de cap până la ei lovi cu piciorul. Ei vor păstra explicații supranaturale lor și de prieteni nu foarte inteligente, prost spațiu de culoare maro străinilor ca tricouri. Numai un dement foarte extraterestrii ar din nou și din nou, cum ar fi un teren aproape exact pe firele de înaltă tensiune. Descărcarea de gestiune Trăsnet între ele de multe ori foarte direcționează, și sârmă în nici un fel a preveni, în fapt între cei care zigzag la sol.

Înainte de a continua mai departe în descrierea locurilor în care efectele activităților umane au fost practic imposibil, există o recomandare pentru cititorii care ar fi în discuție de cercuri și mai interesați Vrei să fii cu ei un pic mai familiar. Pentru cititorii de limbă engleză este foarte bun, si mai presus de toate o sursă obiectivă de Libor pe blog-ul Cermak. Între timp, unul din trecut, Implicarea cercuri este http://liborcermak.blog...kruhu-v-obili.html . Direct de pe pagina de referință este posibil pentru a găsi un frumos exemplu de paratrăsnet în domeniu, care, de fapt a atras adevăratul creator al cercurilor din lanuri (cerc apropiat Ladvi). Fotografii similare - paratrăsnet demonstrabile în vecinătatea cerc Descoperit Mii există pe web.

Dl Cermak este posibil și necesar rata de asemenea foarte mare pentru Obiectivitatea din mesajele sale, chiar și călătoresc pentru a viziona Anglia cercurile din lanuri. El scrie: "Nu vreau să cititorii impune nici una dintre ipotezele posibile de originea lor, fie că sunt străini, cerc-factorii de decizie, credinta, eoliană, planeta Pamant, băuturi spirtoase din cereale sau proiecte secrete militare, etc." Sursă a menționat poate fi criticat într-un singur detaliu minor, că, altele decât link-urile din anul curent, care să conducă la site-ul cropcirclesconnector.com, nu sunt disponibile pentru cititorii obișnuiți, pentru că ei sunt îndreptate într-o zonă plătit a site-ului. În cazul site-ului numit, este clar cu siguranță că nu lasă nimic, ce bani ar trebui să fie cheltuiți pentru. Aproape fără excepție, toate fotografiile pot fi găsite pe alte site-uri, fără accesibilă gratuit. De exemplu, Lucy Pringle, Steve Alexander, Frank Laumen și mai mult. Trebuie doar să introduceți parola "cerc", locul și data în orice motor de căutare.

În L. pe blog-ul Cermak poate fi găsit un număr de posturi care se ocupă cu descrierea relativ obiectivă și evaluarea cifrele din cereale, în special în Anglia, dar de asemenea în țara noastră (Cehă) și în altă parte în lume. Multe locuri autorul a vizitat în persoană, astfel încât contribuția sa poate servi ca un depozit valoros de informații. Alte lucrări se ocupe cu figuri celebre de cai albi si oameni, explică în altă parte originea și utilizarea Liniile de forta magnetica nume și este în continuare angajat în de asemenea Examinarea de celți așezări preistorice și chiar și alte structuri megalitice preistorice. Foarte util pentru înțelegerea istoriei de locuri și contexte descrise, poate fi recomandată doar ca o sursa foarte buna.

Obiectivul O altă sursă foarte Asta nu este separat de barierele lingvistice, paginile de Observatori slovace www.uforevue.sk fenomene misterioase. De exemplu, pagina http://www.uforevue.sk/news/53/55/Nadherny-kvet-v-poli-pri-Kozarovciach/ . Autorii site-ului ar trebui să fie lăudat pentru raportarea Obiectivul privind fenomen fără precedent de cercurile din lanuri. Abordarea lor pentru a descrie fenomenul cercurilor din lanuri este în mod clar unul dintre cele absolut perfecte, mass-media profesioniste, știri descriptive. Obiectivitatea de știri poate fi comparat, de exemplu, cu BBC. Deși fenomenul Crop Circles doar Încurajarea direct o varietate de explicații pentru filare cu mistere, extraterestru, spiritismul, Junk Science, oculte, non-științifică, uneori imposibil de ridicol, uneori, demagogic - teorii aberante. Pe site-ul lor, unde se acorde o atenție la descrierea diferitelor culturi cercuri fenomene nu pare ceva de genul asta. Nici măcar un indiciu de o încercare de a enerva cititorul de orice delir și explicații discutabile ale supranatural. Desenele lor grafice cu dimensiuni de înregistrări individuale Aparține modele printre cele mai bune vreodată Asta a fost în domeniul de studiu culturi cercuri în lumea creată. În general vorbind, www.uforevue.sk sunt foarte rare, site-uri serioase, cu toate că plătiți de emisiune, aceasta deja o mulțime care dintre colegii lor a reușit să "alunece foarte mult." Ei vor, prin urmare, Obiectivitatea de știri aici, la acest moment atribuit un rating de 1 + +, una cu două stele. Autorii de texte - a găsit numele de Thomas Stankovic, Miroslav Karlik.

Ca întotdeauna la început consideră în mod constant a accentuat De-a lungul textelor, concluziile prezentate aici au în comun cu cercuri doar minimul absolut. Acestea sunt legate special în toate porumb deteriorate oriunde în lume, și care ar dori să fie interesat de această problemă, trebuie să studieze literatura de specialitate agricolă normală și științifice. Cereale îndoire la sol în jurul lumii (ca în fotografie 1) nu se va întâmpla sub influența unor forțe necunoscute și de neînțeles. Îndoiți la suprafața pământului numai și numai pentru că a fost slab. Cele mai frecvente Sub Influenta energiei electrice din descărcările electrice, de multe ori doar de inducție. Slăbirea după trecerea de electricitate durează zile. Culturi afectate poate rezista la aproape orice stres mecanic. Toate depus `va fi, turtit, minciuna (deteriorate, slăbite) cereale din lume, desigur, include toate până în prezent, în cercurile de cultură viitoare de asemenea găsite. Acestea sunt doar mici, aproape neglijabil subset. Acest lucru mai presus de toate, toți iubitorii de mystery care există în lume, trebuie să înțeleagă. Ei nu sunt de acord cu asta, chiar împotriva ei de asemenea poate protesta, dar cam asta e tot ...

Ar fi destul de departe astăzi, pentru a fi continuat.

 

Jan Ledecky

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Du-te înapoi la lista lucrărilor publicate  

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

z