Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercuri - preliminar Examinarea . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Examinarea preliminară
Aici este Examinarea preliminar Anumite, un mic rezumat al unor Constatări anterioare.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

Mai devreme sau mai târziu, a trebuit să fie introduse secetă obiect și Examinarea.

 

Există multe grupuri de oameni din lume:

 

În primul rând Oamenii care nu au fost niciodată interesați de depus `va fi (deteriorate, slăbite), nici culturilor în orice tipare regulate, cercuri (cifrele) din culturi, nu sunt interesați și nu va fi niciodată interesat cu privire la aceasta, la toate. Acestea sunt podul peste un estimată de 90%. În cazul în care se confruntă vreodată orice informații despre ei, citiți-le cu har, și să acorde în continuare o atenție absolut nici ei, pentru că ei nu au nevoie de ele în nici un fel. Care sunt interesați în cel mult doar ca o curiozitate.

 

În al doilea rând Oamenii, care trebuie să fie interesați de întrebarea despre depusă `va fi (deteriorat, slăbit) culturi oricum - agronomi, alte câteva persoane ocupate în agricultură, toate agricultori și cercetători în domeniu (cultura). O astfel de estimare sunt la mai puțin de 10%, respectiv câteva sute de milioane din populația lumii.

 

Terță Oamenii care sunt interesați în prima întrebare și numai în mod regulat depus `va fi (deteriorat, slăbit) culturi - în principal cercuri, precum și orice alte forme regulate, de foarte multe ori incredibil de complexă și regulată. Neregulat depus `va fi (deteriorat, slăbit) cultura este complet în afara zonei lor de interes, se poate spune că Practic noeexistent bine pentru ei. Astfel de persoane din întreaga lume sunt zeci mai multe sute de bucăți (biti,), precum și fanteziile lor de cercetare pentru zeci de mister aprovizionare ani, puzzle, Enigma, Mistica și sfera similar materiei activitate de-a face tipărite în jurul valorii de lume, mai mult ca usuall patra -clasa de caracter.

 

Pe lângă acestea, desigur, există mii și mii de altă parte, care a vizitat locuri uscate, fotografiata si documentate. Deal cu ceva de genul asta, la cele mai multe doar marginal ca un hobby, nu și continuă să se ocupe cu asta fenomene, spre deosebire de nume "de profesioniști", în care ramura de activitate. Un alt grup mare de oameni care sunt deja milioane, născociri lor de cercetare mai mult sau mai puțin pasiv uitam mister se ocupă în diverse reviste, site-uri și reviste de scandal și site-uri, din nou, cea mai mare parte la nivel relativ foarte scăzut.

 

Un pic de cotitură

Desigur, există și excepții. De exemplu, site-ul de autori slovaci a face cu fenomene misterioase www.uforevue.sk . Ele descriu fenomenul cercurilor din lanuri clar cu absolut perfecte, mass-media profesionale, descriptive știri au deloc Asta este o veste Obiectivitate ca BBC. Deși fenomenul cercurilor recolta a fost Încurajarea direct o varietate de mister abuzive filare, extratereștrii, semi-științific și de temut, spiritistism, sciolism, oculte, demagogi - teoriile deviat. Pe site-ul lor, în cazul în care sunt atenti la descrierea cercuri fenomene, nimic de genul asta vreodata a aparut. Desenele lor grafice cu dimensiuni de fiecare înregistrări forma construct sunt printre cele mai bune în domeniu din întreaga lume apare. În general vorbind, www.uforevue.sk este unic, mai mult ca site-ul de renume, deși acestea să acorde o atenție la problema, în cazul în care deja o mare parte din colegii lor a reușit să "alunece foarte mult."

 

Persoanele numite de categoria 3 toate modelele astfel de studiu continuu, fotografie, măsura în vecinătatea lor mai multe valori diferite fizice, și de a colecta fotografii și că înregistrările de măsurare pentru o utilizare viitoare. Din acel fotografiile capturate si masuratori rost de numărul de diverse alte informatii grafice, matematice și geometrice și grafice, derivații și deduceri. De teze, nu numai atunci Derive diferitelor reguli matematice și geometrice, dar de asemenea astronomic, astrologic Postulatele Deducerea de asemenea și care afectează în cele din urmă aproape orice om (străin) de activitate și de cercetare, precum și orice științifică, terestru sau extraterestre, spațiu și normele Intergalactic.

 

Cele mai multe dintre toate, și în special de preferat simulând tot felul de teorii despre extratereștri. Extrem de regretul că nimeni nu a mai reușit să găsească orice străin. Favorită din toate, orice străinilor existente sau inexistente forțat de actul sexual. Dorința lor de a continuu Promovat de a efectua acea cercuri produse vegetale sunt străini, este reprimat, de fapt sindromul freudiană, precum și dorința de a fi primul, sau cel puțin unul dintre primii care reuseste sa faca sex cu fiinte extraterestre, extraterestre. Homosexualii dorințele minoritare și suspine, mai ales după extratereștrii calde. Pentru că extratereștrii în lumea de astăzi într-adevăr lipsit de disperare, fanii sărace ale misterelor, de multe ori ajung la animalele domestice și înlocuitori.

 

Aici și acolo, în rândul de asemenea alchimie și ocultism. Normele se aplică derivate cu sârguință pentru a conceput fiecare ramură și de neconceput de pseudoștiință și știință nedorită. Trăsătură comună a aproape toate fanteziile lor și născociri cu faptul, că ele sunt aproape toate bazate pe impresii subiective aproape unice, și sunt aproape fără excepție, absolut toate complet neverificabile și nu experimental reproductibil. Verificarea și repetabilitate - natura cele mai de bază esențiale atât de bază, precum și orice alte cercetări. Prin urmare, toate Explorers mister în lumea largă iubesc Cercetarea fundamentală ca o durere în fund.

 

Dintre toate datele astfel obtinute sunt compilate diferite tabele, grafice, diagrame, liste sortate în ordine alfabetică, cu data sau locul fotografii realizate si masuratori, o dată pe crescător, descendent caz contrar. Publică în mod continuu o varietate de considerente, analiza, Eseuri, publicații, studii, va organiza întâlniri, simpozioane, colocvii, seminarii, doar "Ani și ani de muncă grea și administrativă pacient" (Da, prim-ministru, unul dintre nu-a-fi -uitat spusele lui Humphrey Appleby).

 

Treptată explorare prelungită intense și harnic asamblarea fragmentelor de rezultate de reflecție și de cercetare au condus pe cercetare Decenii de-a lungul a colecta o serie de date științifice care au fost de neprețuit într-adevăr merită pentru publicare:

 

Prima Pe locul unde a fost inițiat cerc, de asemenea orice alt model regulat, acest lucru sa întâmplat în principal pentru că au existat unele acțiuni în curs de desfășurare.

În al doilea rând circumferința unui cerc este egală cu aproximativ 3.1415 ori de diametrul său aproximativă.

În al treilea rând Perimetrul hexagonului este egală cu aproximativ de șase ori lungimea aproximativă a uneia dintre laturile sale.

 

După mai mulți ani de cercetare intensivă și burse a fost publicat una dintre cele mai recente descoperiri majore ale acestei cercetătorilor mister-, de o importanță mult mai larg și impactul (de către un estimată de 2/8):

Patrulea Perimetrul octogon este egală cu aproximativ de opt ori lungimea aproximativă a unuia dintre sides.ides sale.

 

Nu numai asta, zvonul are, dacă ancheta va continua cel putin la fel de repede și energic ca și mai înainte, undeva intre 2050 - 2350, de către misterul - Exploratorilor ar fi probabil declarat solemn pentru omenire, Că circumferința de hexadecagon este aproximativ egal cu valoarea situat undeva între paisprezece și optsprezece ori lungimea de aproximativ o latura ei.

 

Un alt fapt foarte interesant este rodul cercetărilor, că unii oameni în timpul vizitei lor în modelele de cereale descoperit ceva ca un "sentiment foarte ciudat." Relativ obiectiv este posibil să se concluzioneze că, dacă de la care nu au fost prezente acolo, ei ar fi simt bine tot timpul. În contrast cu Aprecierea uscate pare faptul, că pe de altă parte, unii oameni de alte în timpul unei vizite în cerc "au fost simt foarte bine." În cazul în care nu au fost prezenți acolo, cel mai probabil nu s-ar simți așa ceva, astfel unele dintre ele ar putea forța până la a căuta soluții alternative (și sticla). Un similare (compensatorii) efectul ar deveni cel mai probabil doar dacă acestea au fost aplicarea doza uzuală lor (copii flori), sau cel puțin o lovitură de rom (Alcoolici). Unele persoane pot incerca in mod constant Prin urmare, vizita forme noi de peste si peste din nou (cerc și cercul din nou ...), sa întâmplat cu ei hobby de lungă durată și favorit, fără să știe de ce. Astfel de oameni trebuie să fie apoi în "perioada de zero" Aproximativ din septembrie până în luna martie a anului volgende, se simt ca și cum ar lipseste ceva, nu destul de în largul, precum și pentru eliminarea lor sunt obligate să aleagă o "soluții alternative" (o sticlă ). Din fericire, o varietate de seminarii, colocvii, conferințe, întâlniri, deliberările, rezumând de date și compararea, și de aceea ele au ceva în ea peste iarna, si, uneori, lipsa rezistă de pulbere albă și băuturi fermentate. O parte considerabilă a similar utilizabilă care perioada de utilizare de timp pentru a scrie cât mai mult posibil numărul de articole, eseuri și reflecții posibil să se cel mai mare număr de reviste mister care se ocupă și de tabloide, ziare și publicații tipărite și on-line, atât. Unul dintre Podul lor activitate importantă care consideră, probabil, cel mai mult timp este selectarea de date pentru a se potrivi teoriilor lor (sau mai bine zis delir născociri) că au creat, și tratamentul celor care nu respectă teoriile lor, în Modalitatea uscată și care corespund cu ei.

 

Să spunem lucrurilor pe prima, apoi aveți posibilitatea să le denatura ca te rog. M.Twain

 

Unele mărturii de la persoane prezente în cercuri, declarațiile făcute de izbitor amintesc Oamenii care erau la momentul de observare sub influența drogurilor. De asemenea, declarațiile unor oameni care "ar fi fost în teren și a făcut cercuri acolo." În timp ce a doua, de fapt nu au fost niciodată într-un câmp cultură (dar probabil Ocazional, dar foarte foarte fericit cândva și să ia o comună, sau cel puțin o înghițitură) Cei din prima într-adevăr au fost, uneori, sub influența drogurilor. Unii chiar și fără în Congelator dea seama. Despre asta din nou altă dată.

 

Cine vrea cercuri vizitatori și forme, în orice cultură, indiferent de ce mergi acolo în mod pașnic, dar de asemenea să păstreze pe care nu conduce pe nimeni cu el. Ar putea el a avut o problemă foarte mare, așa cum va fi ceva timp într-o altă explicat Intermezzo

 

O definiție de mister - explorator și mister - explorare, mister de asemenea serios - explorator și mister grave - explorare.

 

mister - Explorer este un individ, care încearcă să exploreze unele mistere. El este acesta încearcă în cel mai bun, dar destul de des, aproape de fiecare dată eșuează ...

 

Explorare mister Ar fi un domeniu de activitate umană, care examinează din punctul de vedere ale stiintei contemporane, tehnologiei și starea generală de cunoaștere a legilor naturii și misterioase evenimente naturale inexplicabile și fenomene.

 

Mister grav - explorator și grave mister - uscat, cu o explorare a explora evenimente și fenomene care se află deja pe principiul de a încerca pentru a explora o varietate de fenomene misterioase și alte fenomene prin fenomene misterioase demonstrabile cel mai de preferat sau cel mai bun, la care nu demonstrabile, la toate . Deci, de fapt, sacrifica pentru omenire, deoarece evenimentele și efectele poate examina numai întreaga viață, dar nu explica. Ei s-au angajat să, și el Sworm moartea lor intreaga comunitate de bărbați și de mister pe care publicul nu va aluzie și să încerce să exploateze unele fenomene de studiu enumerate de către orice discipline grave și științifice de bază, cum ar fi Microsoft fizica, chimie, matematica, biologie, medicină, botanică , sau la oricare dintre sub-ramuri sau domenii interdisciplinare. Ar fi expus unui pericol imens care s-ar putea accidental sau prin orice coincidență neprevăzută în măsură să contribuie la clarificarea unor fenomen similar, un efect, sau mister.

 

Dacă a existat vreodată a fost la urma urmei unii "experți" din domeniile enumerate de actvity invitați la cercetarea lor, ei dau foarte atentă uit la el să fie cel puțin la fel de prost ca incompetent și ei înșiși, nu să distrugă prea mult casa lor lung și dificil Destramatura construită din carduri. De fapt, nici una dintre ele este cu adevărat un expert, în marea majoritate a toată lumea le este un diletant complet. Ca un exemplu, chiar posibil pentru a da expresie a "experți agricole", în sensul că distrug celulele și țesuturile examinate în plante corespunde la daunele cauzate de radiațiile microunde. Orice "expert agricol", care ar putea confirma ceva de genul asta, ar Asta ar cam Sine a anunțat că este un idiot total.

 

Care a fost metoda comparativă folosit? Ce metoda a fost utilizată pentru a determina intensitatea expunerii țesutului la radiații cu microunde, asupra a ceea ce probele testate, cum au fost implementate și evaluate probe oarbe, cum a fost determinată în greutate afecteaza (energie / masă de țesuturi intacte, de cantitatea de energie / masa de materie uscată )? În cazul în care a fost raportul cu rezultatele măsurătorilor și evaluarea statistică publicate? Cine și cum au ajuns la concluzia că a fost daunele cauzate de radiațiile cu microunde, și nu, de exemplu, prin radiații infraroșii? Ce alte măsurători comparative și experimente au fost efectuate? Cine a verificat rezultatele, cum a fost determinată verificabil și repetabilitate a experimentului Realizarea? Ce despre metodele folosite în termeni de verificabil și refutability? Dragi credincioși mister, orice cerere de la orice mister Journal-credincioși, în sensul că "acesta a fost verificat descoperit că prejudiciul pe plante ar fi cauzată de radiațiile cu microunde," aveți posibilitatea să bagi în fund. O astfel de declarație nu s-ar dai în orice fapt om de știință serios - botanist sau agricultor. O astfel de cerere, de fapt, ei au fost capabili doar să se declare prin capetele lor proprii tubulare, pentru că publicul a Fii Vrei posibile prezinte nimic altceva decât un Creante verificate și verificabile, bazate pe experimente verificabile și reproductibile.

 

De fapt, nici un "expert" care nu microundele confirmate în domenii de cultură a existat, credincioșii mystery-l simulez sus, creat de ele însele, la fel ca cerc-factorii de decizie înșelați călătoriile lor nocturne în câmpurile. Mister credincioși l-a creat în mintea lor, că, într-un fel necesare pentru a confirma Daune absurd lor. Pentru publicul larg, din păcate, Creante usuall de tip "expertilor sunt de acord", "analiza de laborator a confirmat că" sunt suficiente. Prin urmare, credincioșii Mystery proclama, uneori, ceva despre cuptoare cu microunde, uneori uscat și că, la fața locului analiză a arătat că modificările în uscarea țesutului și a solului a fost cauzată de radiația electromagnetică de o lungime de undă, să zicem de 2,5 m sau 52 cm sau 52 mm sau 52 microni. În ultimii ani, a devenit un hit Nanofiber tehnologie. Cel mai probabil, mai devreme sau mai târziu, la punctul de originare cercuri va fi găsit relicve ale unei radiații în valori de nanometri. De ce nu, atunci când aparțin în lumină vizibilă normale. Dar ce mai credincioși mystery sunt insuficiente pentru a găsi că la fața locului l-au apar nanothermite (o substanță cunoscută de la teorie a conspirației WTC din 11 septembrie 2001) că Desigur, numai care poate apărea în domeniul în sfere mici și particule microscopice de fier redus .

 

Credincioși Mystery, grăbește-te la câmp, fiecare buclă în cerc, în viitor, trebuie să fie posibilă pentru a găsi și nanothermite!

 

 

Intermezzo 3, unde din nou nu este vorba despre cercurile din lanuri Aproape un cuvânt.

 

Cel mai rău păcat și de vinovăție în ceea ce privește toate Exploratorilor mister ar fi să încercați să obțineți implice în rezolvarea unora dintre fenomenele misterioase definite cercetarea de bază. Cercetarea de bază sau fundamentală este de la sine Adică, chiar și dintr-o activitate principiu simplu și clarifică, care explică modul în care lucrurile și procese în Natura Operarea și de a lucra. Pentru toți oamenii mistere din lume este aceea de cercetare fundamentală ca insecte enervante, urăsc instinctiv aceasta, și în cazul în care se au în cea mai mică ocazie, cel puțin în suflet secrete om misterios contemplativă în fața scuipa. Cercetarea de bază este pentru ei de asemenea un mare pericol care ar putea Wrest vreodată din brațele lor domeniile lor prețuit mult mister om.

 

Dacă, în orice moment, oriunde în lume doar a apărut Usor, precum și orice încercare serioasă de a explica orice disciplină sau mister specializarea lor, imediat iese din situația "Oamenii mister al tuturor țărilor din întreaga lume întreagă, uniți-vă!" Le forța în secetă și de grup defensivă asta Bastionul husite împotriva Aceasta este o sită permeabil. Este posibil ca vezi relațiile sunt foarte similare în planul opus. Orice om de știință de renume, care a reușit să arate cel puțin chiar ușor, sau de a folosi rezultatele, să nu mai vorbim chiar și ceva timp în domeniul cercetării de bază ședere și de muncă, atunci când aud numele de la orice disciplină mister, spune ceva de genul "barbatii mister al tuturor de țări din întreaga lume, du-te dracului! ".

 

Orice clarificare ar Imediat mister și încetează să mai fie un mister, mister și Explorers Cine a plătit o atenție pentru a înceta-ar fi oameni misteriosi. În cazul în care acestea ar fi chiar nici o greseala propriile activități au contribuit la clarificarea orice mister, ar fi ceva complet inacceptabil pentru ei, hartuire, ceva într-adevăr din ce în ce mai profund dispreț - un om de știință serios, de cercetare se concentrează, Ei chiar Fundamentale , Cine în domeniul lor de succes au ceva pe înțelesul tuturor (mister). Cu toate acestea mister Exploratorii niciodată Acestea pot, pentru că Merel deja din punct de vedere lingvistic care urmează să fie oprită imediat barbati misteriosi. Mister clarificat este nici un mister mai mare, precum și orice om care se ocupa cu mister explorare în timp, și chiar s-ar fi Poate o coincidență enigmatic rezolvat, imediat încetează să mai fie un om misterios (credincios). Aceasta este taina-credincioși nenorocire. Oamenii de stiinta de cercetare serioase, știință și nu le place într-adevăr prea mult. Repetabilitatea și verificabilitatea, teze doi piloni de cercetare științifică peste tot în lume, urăsc direct din adâncul sufletului lor. Tot ceea ce de la un fapt simplu și rațiune, pentru că. Punct de vedere științific a clarificat orice mister îi va priva de anii mulți, cu greu construite elaborate și promovate de afaceri mister, și se taie o felie mare din ea Deși încearcă să-și încheie fhemselves pretențiile lor posibile la cel mai mare număr de-ar fi concepte științifice și specificații (de măsurare a radioactivității în cercuri, "dovezi științifice" ale radiațiilor de microunde asupra plantelor și multe alte similare), dar, în încercarea de a descuraja FACT orice om de știință de renume din orice explorare serioasă în zonă. De aceea, ca și cum aceasta ar presupune foarte fericire orice parcelă sau teorii ale conspirației.

 

Orice om misterios Ar fi orice încercare Clarificarea misterul în cele din urmă taie ramura de mai jos Însuși, și ar fi imediat excomunicat din comunitatea mister pentru totdeauna. Dincolo de zidurile într-o pălărie și Mocking cu sunete de melodii, defăimătoare. De aceea, orice Explorers mister "clarificarea" orice mister se află în faptul că, simulând în jurul valorii de și zboară web mare de mister și încercați să-l copleșitor "explica" printr-un alt mister sau teorie a conspirației care este de fapt mult mai gravă explicabil și temperatura demonstrabile ca misterul originalul încercat să clarifice . Toate le-a adus în evidențe și argumentele se bazează pe Creante absolut nu pot fi dovedite și neverificabile și niciodată, niciodată, niciodată nu s-ar activ Vrei invita sa rezolve orice mister investigat unele om de știință de renume sau cercetător al cercetării de bază, chiar Cine ar putea la oricare dintre lor iluzii și scorneli cu titlu repetate și grave în experimente de gheață-l infirme complet.

 

Un exemplu în care ei sunt capabili filare Exploratorilor misterul Webs lor, cum ar fi Microsoft, de exemplu, poate fi cunoscut Liniile de forta magnetica. Ar trebui să fie o cale de a conecta site-uri vechi de cult, obiecte arheologice și clădiri sacre. Ele sunt, prin orice proceduri științifice Reclamație complet nedovedite, chiar și relativă, ca de exemplu în Marea Britanie, este posibil de a găsi o linie de uscat pentru aproape orice locație din Aprecierea sau orice observații, datorită densității locale de site-uri arheologice, locuri de cult, capele , cruci marginea drumului și biserici. Chiar dacă această Poate seceta și conexiunea nu a putut fi găsit, este posibil să spunem că există o probabilitate cu ceva de genul asta undeva, în trecut au existat (arheologie), dar aceasta nu a fost încă descoperită. Orice "efect de intensitate" este, desigur, complet nedetectabil, deoarece chiar și fără putință de tăgadă, chiar demonstrabile, și unverifiable Prin urmare, chiar. Este exact un exemplu de bine coapte acest mister-credincioși pâine, pe care le vor adera totdeauna ca tricoul de culoare maro.

 

Intermezzo 2 a fost încheiat cu propoziția:

Cine vrea cercuri vizitatori și forme, în orice cultură, indiferent de ce mergi acolo în mod pașnic, dar de asemenea să păstreze pe care nu conduce pe nimeni cu el. Ar putea el avea o mulțime probleme, așa cum va fi un timp în Intermezzo două înțelesul tuturor

 

Ignoranța nu păcat - această problemă fel se uită la Biblie. Ar fi chiar tradus ca "prostia umană nu ar trebui să fie pedepsiți." Poate că oamenii sunt deja uscate pentru ei înșiși o mare nenorocire și pedeapsă. Din păcate, de foarte multe ori mai mare nenorocire mult înseamnă pentru persoane fizice uscate lor de origine oameni buni.

 

Serios mysteriology. Ce naiba e asta? Cum este posibil ca ar putea exista cineva atât de prost, care este capabil de a uni cele două concepte atât de incredibil de antagonice? Crede cineva cu adevarat ca atunci cand rulează printr-un câmp de cultură într-un cerc mai multe persoane aparent confuz și tije biogeofizice se rotească în mâinile lor, cum ar fi roțile ale socialismului, este ceva serios de cercetare, cât? De altfel, ar tije biogeofizice se rotească în cercurile de cereale, chiar și în mâinile unui maimuta instruit, în cazul în care ar fi ca credincioși misterelor nu legat la ochi. Dar o maimuță, chiar și orice alt animal nu ar fi obligat merge în cercuri, doar aduce într-o cușcă acolo.

 

Poate chiar de măsurare busola care contează, este o măsurare obiectivă a valorilor existente și variațiile lor poate fi în mod obiectiv în întregime înțelesul tuturor. Un curs mai bună ar fi o busolă înclinare, ar fi chiar mai bine și magnetometru. Apropo, cum este sau va fi indicat pe undeva, de măsurare descrise astfel de peste 100 de ani în urmă, domnul Pockels (1898,;-o), și foarte bine știut că geomagnetice variații de teren la locații diferite, sunt cauzate de fulgere de descărcare de gestiune. Uneori Cei credincioși misterul omului un pic rău. A fost de ajuns doar să întreb. (Introduceți căutare fără ghilimele: Pockels, magnetizare, bazalt)

 

Dar mai mult. Chiar mysteriology termenul este o contradicție, pentru că încearcă asociat cu confuze și în mare parte ineficiente, impresii foarte subiective ale gravitatea și Negocieri, prin atribuirea de final-iology. De aceea, exprimând oricare dintre termenul de "mysteriology grav" este doar un alt, întărită încercare chiar mai confuz pentru a realiza imposibilul. Apropo, nu este lipsit de interes că în limba engleză mysteriology mediul limba cuvântul nu este folosit deloc, este la fel ca deșeurile cuvântul. Este posibil să vă asigurați de Ca prin populare Google căutare: záhadologie - 38000 rezultate. Mysteriology - 3000, adică mai mult de 10 de ori mai puțin. Ei bine, cuvântul de deșeuri, a se vedea posibil ca englezul sunt mult mai realiste de gândire, mai bine decât concetățenii noștri. Această verificare este posibilă revizuire unele dintre cuvintele existente și utilizate frecvent. Astronomie - 8 milioane de rezultate, Astronomie - 132, adică mai mult de 16 de ori la fel de mult. Chimie - 95 milioane de euro, chimie - 355th Apa - 97 milioane de euro, apa - 3320000000. Biologie - 292 milioane de euro, Biologie - 60 Soare - 3,26 miliarde de euro, la soare 15 milioane. Sky - 2,2 milioane de euro, cerul - 1470000000. Trăsnet - 15 milioane, trăsnet - 292nd Ninsoare - 17 milioane de euro, zapada - 1160000000 Fiecare cuvânt existent frecvent folosit limba engleză are în echivalent in limba engleza de la 10 la 30 de ori în rezultatele căutării. Nici o alegere, ci pentru a marca cuvântul ca deșeuri mysteriology cuvântul, Că limba nenorocit încearcă să arate ceva complet diferit de ceea ce este de fapt. Prelungire ar fi încercarea de a induce apariția a ceva logic, serios, ci mai degrabă într-un fapt este îndoielnic plăcere de indivizi dubiosi de natură aproape pervers.

 

Un om care este pregătit și capabil să eticheteze și de apel pe Sine ca un mysteriologist gravă, dând astfel, de fapt, destul de demonstrabil patul, Că el e un idiot simplu și clar. Acordarea oriunde în apropierea misterul cuvinte, mysteriology cuvântul gravă este într-adevăr prostia mare. Mysteriology este un cuvânt de deșeuri, inexistente nenorocit limba, pseudoștiință. ( Google -záhadolog - 58000 rezultate, záhadologové - 60000 mysteriologist - 271, mysteriologists - 7)

 

Mos ale mysteriologists din întreaga lume sunt, la fel ca cerc-factorii de decizie, oameni foarte prost. Doar faptul că ei se numesc credincioși și mister sau mysteriologists, CARE Strict vorbind în primul rând din punct de vedere lingvistic le interzice direct orice mister pentru a rezolva. Prin urmare, sunt permise doar pentru a înregistra aceasta, documentul și să investigheze, dar nu chiar o aluzie de a încerca să rezolve. Dacă cineva a le Anume încercat să rezolve, sau chiar pentru numele lui Dumnezeu rezolvat, Ar deja a încetat să mai fie un mister, AȘA-ar fi oprit imediat credincioși mister și le-ar fi misterul din comunitatea de credincioși fără milă excomunicated. Biblia spune că, pentru prostia lor ar răspunde la acestea pedepsi pentru asta.

 

Dar noi trăim în statul de drept, precum și necunoașterea legii nu este o scuză. Conform legii ar fi, așadar prostia (ignoranța = a legilor, nu numai pe cele naturale, în primul rând penal) ar fi pedepsite, în principal pentru că doar ignoranța lor nu este o scuză. Este foarte posibil ignora cu ușurință faptul că, foarte trist în domeniul fizic, biologic botanică, precum și orice alte legi mai naturale sunt aproape toți credincioșii mister dilettanti complete și dabblers, deoarece Strict Asta e problema lor privată. Dar pentru infracțiunile lor aparente penale împotriva legilor penale deja, de fapt, ei ar fi fost pedepsiți.

 

(Cehă legislaion)

§ 283 Producția neautorizat și alte instrucțiuni de manipulare de stupefiante și de substanțe psihotrope și otrăvuri

(1) Oricine ilegal produce, import, export, de asemenea, prin , oferte, transmite , vinde sau furniza pentru un alt caz contrar, sau pentru o altă Păstrează substanțe narcotice sau psihotrope, un preparat care conține substanțe narcotice sau psihotrope, precursoare sau o otrăvire se pedepsește cu închisoare de timp de un an la cinci ani sau cu amendă.

(2) cu închisoare de la doi ani sau la ani confiscarea bunurilor infractorului va fi pedepsit dacă el comite infracțiunea prevăzută la alineatul 1

a) în calitate de membru al unui grup organizat,

b) În ciuda faptului că uscată pentru infracțiunea în ultimii trei ani condamnați sau pedepsiți,

c) faptul că, în mare măsură, sau

d), precum și caracteristicile Mare selectate la copil, sau mai mult de un pic de la un copil mai mic de cincisprezece ani.

(3) închisoare pentru un termen de opt la doisprezece ani sau privarea de proprietate infractorului se pedepsește

a) în cazul în care un act prevăzut la alineatul 1, evocă un prejudiciu grav,

b) comite un act usca Destinat pentru a obține pentru sine sau pentru altul beneficii substanțiale

c) comite o infracțiune privind seceta și pe scară largă, sau

d) comite o infracțiune este uscată și mai mare măsură față de un copil sub cincisprezece ani.

(4) Între închisoare de optsprezece ani și privarea de proprietate sau infractorului se pedepsește

a) în cazul în care un act prevăzut la alineatul 1, Cauze de prejudiciu grav sau a două persoane moarte,

b) comite un act usca Destinat pentru a obține pentru sine sau pentru altul scară largă beneficii , sau

c) uscată comite o infracțiune în legătură cu un grup organizat de operare in mai multe state .

 

§ 286 producere și deținere de echipamente interzise pentru fabricarea substanțelor narcotice și psihotrope și otrăvuri

(1) Oricine produce, pentru ele însele sau un alt prevede sau posedă un precursor sau alt articol destinat unui fabricarea ilegală de substanțe narcotice sau psihotrope, un preparat care conține o substanță narcotică sau psihotropă, sau otrava , se pedepsește cu închisoare de până la cinci ani, o lucrare amendă, confiscarea sau interzicerea unui element sau a unui alt activ.

(2) cu închisoare de la doi ani pentru anii, infractorul va fi pedepsit

a) comite o infracțiune menționată la alineatul 1, ca membru al unui grup organizat ,

b) comite o infracțiune se usucă și caracteristicile selectate, mari,

c) comite o infracțiune se usuce și mai mare măsură față de copil, sau

d) în cazul în care obține prin acest act, pentru sine sau pentru altul un mare beneficiu .

 

Misterele de credincioși din întreaga lume este posibil să considerăm ca un grup organizat de operare în mai multe state. În mod constant comunica greu împreună, și convinge fiecare de altă natură care a explicația lor a unor mistere misterioase, cu mai mult decât altele de opțiuni. Se poate spune că, se pare ca în cazul în care, uneori, în concurență unele cu altele, care creează ca o încercare de a explica unele dintre un fenomen de neînțeles sau un efect și mai mare aberație.

 

Ei încearcă să obțină continuu delir lor din cât mai mult posibil cel mai mare beneficiu economic, prin publicarea lor în publicațiile tipărite cu caracter inferior. Pentru o taxă organiza excursii cu ghid la cercurile din lanuri. Necunoașterea legii nu este o scuză, și ei demonstrabil ca un grup de organizată la nivel internațional arată de zeci de ani rotunji publicului larg complet neinstruita, fără niciun avertisment autorizat. Ca pisoi sau mai mult, cum ar fi cobai pentru site-uri cu prezența demonstrabilă de otrăvuri și narcotice. Asta va fi posibil oricând în viitor obiectiv calitativ și cantitativ a identifica și se determină concentrația lor.

 

(see, De exemplu, - probabil o referire la LP)

Dioxid de carbon - palpitatii, dureri de cap, gură uscată, modificări ale ritmului cardiac și a tensiunii arteriale, transpirație, tremurături. monoxid de carbon - amețeli, leșin, dezorientare în spațiu, fantezii, tulburări de conștiință, halucinații, tulburări de crezut. cianură de hidrogen și compușii săi - și sentimentul de gust metalic în gură. Aceasta este o Caracteristici relativ simple, ci ca o informație de bază pe deplin suficient. Deși efectele sunt enumerate relativ nespecifice și decolorare într-o alta. Ele pot fi, de exemplu, Înlocuit cu simptome ale unei boli game largi sau efectelor terapeutice ale medicamentelor. Totul s-ar fi găsit de colectare relativ detaliată a datelor de la zeci de produse chimice profesionale, publicații toxicologice și medicale și consultările cu experții în domeniu deja nu s-ar potrivi în Eseuri ca aceasta. Poate că va fi cândva în viitor Descris în mai multe detalii într-o parte monothematic. Vrei într-adevăr nevoie pentru a obține o imaginație excesivă la înțelegerea faptului că toți vizitatorii din formele de cultură încep să sufere de gripă, angină pectorală (simptome de CO , CO2 ), sau în curs de chimioterapie ( HCN ).

 

După cum sa menționat deja, unii vizitatori, probabil, cercuri aparține unor Crows albe. Acest lucru înseamnă că persoanele care le-au fost îmbătați de Ion cianură, și totuși despre cineva care ar putea da aceste probe. Aproape orice persoană care Anume in timpul vietii lor sa întâlnit cu compuși pe bază de cianuri, șarpe face cu împrejurimile lte de a împărtăși experiențele lor, de mai mult timp decât opțiunea de aproximativ două minute.

 

§ 287 Răspândirea dependenta de droguri

(1) Cine ispitește un alt încălcării de dependență de substanțe, altele decât alcoolul sau sprijină-l în ea, sau abuz de substanțe uscate Cine Altfel, stimulează sau se extinde , se pedepsește cu închisoare de până la trei ani sau interzicerea Activități.

(2) cu închisoare de la un an la cinci ani, sau cu amendă va fi pedepsită în cazul în care infractorul comite infracțiuni prevăzute la alineatul 1

a) în calitate de membru al unui grup organizat ,

b) în ceea ce copilul, sau

c) pentru a imprima, de film, de radio, de televiziune, rețele de calculatoare accesibilă publicului sau de alt mod similar efectivă .

(3) inchisoare de la doi la opt ani va fi pedepsit dacă infractorul comite infracțiuni prevăzute la alineatul 1 împotriva unui copil sub cincisprezece ani.

 

Credincioși din întreaga lume Mysteria comite delicte penale asociate lor cu cercurile din lanuri, cum ar fi membri ai unui grup organizat , chiar și își desfășoară activitatea în mai multe state , chiar și acționează în aproape toate țările din lume. Forța oamenii încrezători să viziteze și să rămână în cercuri în care sunt substanțe toxice poate demonstra, în care dezvăluia în om provoacă schimbări în transferul de oxigen. Care induce sentimente similare sau complet identice cu efectele drogurilor, sau complet similare identice la starea de moarte în apropierea (hipoxie). Definiție exactă este un "sub-letale de dozare de otrăvuri mortale." Dozare a substanțelor chimice mortale subletale otrăvitoare este, desigur, orice utilizare de droguri. Credincioșii lor Mysteria săvârșirii de infracțiuni de către mass-media tipărite, de film, de radio, de televiziune, rețele de calculatoare accesibile publicului sau de alt mod similar efectivă . Bazat pe ceea ce unii dintre credincioși sunt mistere Declararea Ocazional, aici și acolo se pare ca în cazul în care în temeiul medicamente sens au fost, uneori, doar ei înșiși.

 

Un pronosticuri, vremea, prognosticul.

În acest paragraf va fi pronunțată și predicție (sau prognosticul). Este un fel de previziune, pe baza observațiilor și experimentelor Obiectiv evaluate, una din mai multe metode științifice serioase (de bază) de cercetare, care nu a fost chiar auzit despre misterul orice credincios. Prezența substanțelor toxice la apariția de locuri de cercuri va fi demonstrată, de masurare, verificate și dovedite prin proceduri de măsurare Obiectiv și metode. După toate probabilitățile, deja în 2012 (care le-ar ceva trimis încă un mesaj de mayași veche?). Mai întâi de toate de CO, CO2 , dar ceva foarte probabil de asemenea altceva, și mult mai rău. Credincioși Mysteria vor fi cu nerăbdare la ceva foarte mult. Unele dintre sentimentele oamenilor expusi la doze subletale de CO, CO2 sunt incredibil de similar la efectele drogurilor, simptome de sevraj, efecte secundare sau așa-numite "încetarea" de doza de droguri. Din unele Halucinații plăcută, fericite sau nebun și euforie, aceasta sentimente foarte inconfortabil. În cursul supradozaj, urmată de exitus de intrare destul de LogicAll - moartea. Ei bine, la fel ca drogurile. Unele sentimente ale oamenilor care au fost, uneori, prezent pe locul de cercuri, arata exact la fel. 

 

Acesta nu este exclus ca mulți oameni, inclusiv pe ei înșiși în monoterapie, fără nici Știind că fenomenele deja Ei similare a lungul anilor a reușit să dezvolte o dependență serioasă. Aceasta este dezvoltarea dependenței dependenței de droguri Simularea Cauzate de Aplicație de doze subletale ale produselor chimice toxice mortale, prin apariția statului aproape de moarte. Este o stare asemănătoare la hipoxie - inducerea de deficit de oxigen, strangulat, ceea ce duce la stari modificate de constiinta, euforie și halucinații plăcute, asemănătoare experiențele privind drogurile.

 

Unele site-uri chiar și misterul credincioși să conțină instrucțiuni mai detaliate, cum ar fi "este considerat model cât mai complet măsură posibilă, încercați pe control la fața locului cât mai mulți parametri fizici", cum ar fi cele câmpurile magnetice, verificați umiditatea solului, precum și mai multe instrucțiuni orher similare. Notați Fie că nu a simțit nimic special, neobișnuit, cum ar fi Microsoft furnicături degetelor, dureri de cap, tinitus, greață, euforie, somnolență, halucinații. Sau de fapt, într-un alt sens "stai departe pe spot atata timp cat posibil", și, uneori, poate chiar recomandări în stilul "Profund respirație în, am să te mai întinsă coșul toracic," și a vedea dacă din întâmplare nu începi halucinații din asta.

 

Pe site-ul, scoateți ca probe de plante de mult, depus `va fi , nu depus `va fi , depusă `va fi un pic, depus `este aproape de regiune, depus `va fi în mijloc, depus `va fi o treime din distanța dintre centru și marja, în două treimi din eighteenths paisprezece, șaisprezece seventeenths. Măsurați diametrul și lungimea de noduri trebuie să fie depuse ` și nu trebuie să fie depusă ` plante, lungimea de awns orz, dacă depusă trebuie să fie ` tulpini distanta de încovoiere de la sol. Calcula și se cântărește de cereale în urechea nu va fi depus ` și `va fi depusă plante. Numărați Râme, în interviurile cu alunițe și popândăul, broaste si soareci, care îndeplinesc la fața locului.

 

 

Care ar fi fost din partea de astăzi prostia exorbitante despre misterele de credincioși din întreaga totul întreaga lume.

 

 

      

 

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

z