Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-publisert-tekst-4-2 . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
Publisert tekst 4/2
tekst publisert utenfor dette hjemmet web www.cropcirclesonline.cz
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Hjemmeside

hittil upublisert

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 
 

Kornsirkler

  - 4 - del 2

 

 

Shaping grafen av det elektromagnetiske feltet linjene av elektrisk strøm kurs i korn gjennom utslipp av lyn - Del 2

En annen mulig resonnement om fremveksten måte, noen medfølgende fenomener, indirekte bevis.

Neste Det relativt lite fragment Pålitelig tilbakeviser enhver mulighet for sirkel beslutningstakere aktivitet, er en herregård i Kingsclere, hvor bor komponisten A. Lloyd Webber. I 1995 dukket opp på dette nettstedet og femkantede stjernen. Hele eiendommen er bevoktet døgnet rundt av 24-timers sikkerhetstjeneste. Forskerteamet Forsøkte å utforske piktogram, skyldtes omfattende overvåking av land, utstyrt med sensorer og mikrofoner, arrestert Innen minutter av deres ankomst. Ingen ble tatt til fange under produksjonen mønster. Webber var på den tiden på ferie. For landet på den tiden Careda bare sikkerhets personell.

Informasjonen ble hentet fra den oppgitte adressen http://davidpratt.info/cropcirc1.htm, og Volgende, løst oversatt og supplert med informasjon innhentet gjennom søkemotorer. Fra samme kilde brukte noen annen informasjon videre i denne teksten.

A. Lloyd Webber aldri trodd at kornsirkler bør produseres av utenomjordiske, og det som mest sannsynlig av alt, ment å være forfalskninger. Derfor ble veldig overrasket over at dukket opp på stedet der i noe tilfelle Kan noen komme inn. I den oppfatning av aliens er mulig bare være enig med ham. Bare den virkelige gjerningsmannen, lyn utslipp, kan faktisk komme i stedet, fordi ingenting i sin tilnærming "ovenfra" begrenser. Selv den minste utvalgte funksjoner i høyspent-ledninger. De kan tiltrekke seg lyn mye mer intenst enn alternativet noen lynavleder alene (gjennom korona utladninger). Formen er den såkalte "motortype", fordi geometrien minner sine prosesser som foregår i sylindere av forbrenningsmotor. Med andre ord, en eksplosjon, veldig Symmetrisk sprer sidelengs., Selvfølgelig er det mange flere bilder av samme mønster. Utseendet kan i noen annen fortsettelse, som vil betale mye mer oppmerksomhet på detaljer i romvesener landing bare inn i høyspentledninger.

Kabling HV 100 000 volt, som tiltrakk lynet utslipp, foregår nesten nøyaktig over kanten av formen. Gjennomsnitt av mønsteret er ca 56 m, GPS-posisjon av mønsteret sentrum 51.313622 °, 1.287831 °, med en toleranse på flere meter. Hvem besøker nettstedet Beskrevet i en kartlegging program, kan igjen overbevise interessant faktum at det er de fattige aliens landet igjen direkte under høyspentledninger. Hvordan de er gutta (u) gjør dyktig at ...

Sommeren 1991 har Terence Meaden og et team av japanske forskere hadde et felt (sannsynligvis et sted i nærheten Silbury Hill) under tilsyn av elektronisk utstyr, herunder radar, magnetometers, video, nattsyn, bevegelsessensorer. Under dekke av tåke dukket dannelsen av små vekter, men ingen av skannerne registrert noen inntrengere.

Forfatterens Merk: Figur allerede er opprettet (Exposed) antall dager eller uker før (1). Ble visualisert (utviklet) med opp til flere dager senere. Stilker på første takket være skade på elektrisitet gradvis svekket (2). Så var det en økning i vekt Deres grunn av tåke (3). Endelig, bøyd til bakken (4). Observatører ble observere bare opp til fase 3 og 4, og om faser 1 og 2 hadde ingen idé.

Arrangementet er lik den klassiske bildet Utvikling prosess. En annen likhet med fotografering som er etableringen av et "bilde" er brukt og blitslys. En annen likhet er at umiddelbart etter eksponering latent bildet er dannet bare, helt usynlig. Det heter analogier med klassisk fotografisk prosess (og større antall vil bli beskrevet) vil være helt betalt oppmerksomhet i en av Volgende deler. Allerede i tidligere arbeider (3 - kronologi) fasen var nummer 1 fra 5 i losji kronologi sekvens kalt Eksponering (Exposition).

Oppdaget mønster ganske ofte i som etter en tid Arosa neste avsnitt. Det var på grunn av forskjellig intensitet av eksponering, jo mindre berørte områder trengte mer tid for "utvikling" image, hadde naturlig utvikler til å arbeide lenger. Noen deler av Volgende vil betale langt mer oppmerksomhet til lignende saker.

Legg merke til at "På denne måten, vegetasjon noe Apostlenes på den måten av en kjemisk utvikler av Exposed fotografiske plater:. Det kaster opp latente pictures" kan bli funnet i Leo Deuel publikasjon - Flyvninger til igår: Historien om antenne arkeologi, siden 38nde Det var en stor tabbe (en av mange) av alle de tidligere undersøkelsene i kornsirkler, at deres funn neppe noensinne ikke rådføre seg med eksperter på arkeologi og spesielt luftig arkeologer. Om luftfart arkeologene sannsynligvis ikke visste at noe sånt eksisterer. I publikasjoner og artikler ble publisert at hele løpet tiåret på spørsmålet om kornsirkler, er det ikke om nesten alle nevner. Men dowsers og media, fans av UFOer, utenomjordiske, flygende tallerkener, og kanskje alle tenkelige felt av junk science inn hver kornsirkel Brakt Tusenvis. Serverer dem rett. Takket være dette Deres kunnskap og forståelse av prinsippene Mulig fremveksten var tilbake fremover heller enn alternativet. På den annen side, er det nødvendig å takke dem for det, hvor ofte, nesten alltid heller scrupulously Målt med et kompass avvik magnetfelt. SÅ avhandling simpletons flittig presset frem graden av kunnskap i retning av forklaringen, som bare er mulig i tørre tilfeller: den siste utslipp av lyn. Det var nok bare å spørre. Noe dem i. Vil dette eksempelet Respekt for Mr. Pockels fortelle. (Spesifiseres senere)

Det faktum at elskere av mysterier og forsiktig Tålmodig skulle samle tiår under en relativt stort antall andre klare bevis. Nesten entydig støtte de funn som var i bevegelse rundt området, som var noen gang før, truffet av lynet, uten å vite noe om det, vil nærmere beskrevet i en Volgende delen.

En offiser stasjonert i trening grunnlag av Salisbury Plain gang kom over en kornsirkel i en aktiv minefelt.

Forfatterens Merk: For utslipp av lyn med Minefield ingen hindring, snarere tvert imot.

2007.07.15 - UK - Dorset - Bournemouth - bilde 7 (nøyaktige GPS plasseringen av objektet er kjent, selvfølgelig).

Fotografi Innhentet fra det nå nedlagte domenet cropcirclesdatabase.org. Samme punkt er også engasjert i nettstedet http://home.planet.nl/ ~ sarne023/06n.html , kommer trolig fra der det originale bildet.

Tre i et felt i nærheten av flyplassen. Feltet ligger på en inngjerdet tomt, som ikke er offentlig tilgjengelig. Formen er ikke studert nøye, men fra luften, og etter høsting. Etter avtale med eieren absolutt ikke ville være et problem å besøke området og ta en titt på treet. Tegn på lyn på stammen er absolutt observerbar selv etter fem år, fordi det sikkert var ikke bare "flash luke." Meteorologer fra flyplassen kan også ha vært i stand til å finne Som registrering av stormen. Grunneieren sikkert funnet ut at i år under noen grener revet, og det mulig at er treet etter å ha blitt truffet av lynet slange skal kontrolleres og behandles av dendrologists.

På neste bilde 8 er montert sammen tre bilder fra forskjellige år. Photo S. Alexander, F. Laumen, F. Laumen. I nærheten av hver sløyfe av dem "noe" skjer - uregelmessige former. Dette er utsikten av gjenstander eller hvilke linjer ligger under bakken. Det kan være en del av en sammenrast fly, eller noen arkeologiske levninger, drenering, avløp, vannrør verktøy. Enhver underjordisk struktur er ofte senere visualiseres av lynet ikke langt fra der den ligger. Som en linje av det meste helt ødelagt, død mais. For eksempel, hvis lynet treffer Direkte til hydranten stående på overflaten, noen dager senere og vil vises linje av døde eller skadet beskjære Tungt nøyaktig over røret underjordiske. Lengden blir usuall fra noen få meter til 10-20 meter, noen ganger enda mer. Arealet av avling ender døde innen flere centimeter, og umiddelbart bak som ikke engang planter og litt skadet. Objekter som har økt konsentrasjon av elektrisk energi, ligger under nivået av dyp pløying. Dersom spot han var ikke i noen arkeologiske fremgang Prøveboring, ligger fortsatt der. GPS-posisjoner av objekter er kjent for Minst to av de tre områdene vist her, og resten kan trolig spores. Lignende steder hvor det er noe sånt i nærheten av eller fjernere fra en vanlig mønster, selvfølgelig, eksisterer mye mer, og ikke bare i England. Noen ganger underjordiske rør på grunn av økt ledningsevne, effekten av en sterkere forankring, elektrostatiske og elektromagnetisk induksjon og ionisering av luften over dem, kan delta i stiftelsen av de første to (usynlig) lyn utslipp faser - Foreløpig Breakdown, Stepped Leader, som kan føre til det faktum at rørledningen er tørr, og det slo flere parallelle armer av samme elektrisk utladning i en avstand på flere titalls til flere hundre meter fra hverandre.

Utsikt over noen underjordiske rør er en del av vanlige (eller uregelmessig) tall i avlingen feltet veldig ofte. I og kommende arbeidet vil bli betalt mye mer oppmerksomhet dem. I noen tilfeller kan det også være en del av mønsteret under veien, slik tilfellet er i Volgende to bilder. Dette er plasseringen Winterbourne Bassett, Wiltshire, i 1998, 23. mai, Lucy Pringle bilde - den øverste rammen. Den nedre bildet er tatt senere (minst 14 dager, men heller mer). Foto Busty Taylor. Det er den skadede avlingen trygt død. Døde var selvfølgelig på øverste bildet, men på grunn av treghet av biologiske prosesser i plantene hadde ikke allerede ser sånn. På dette tidspunktet vil også vise noen tegn til liv - metabolisme. På bunnen bildet kan være svært Observert Vesentlige fargeendringer av planter i traktorens spor (også døde, men ikke så lenge). Fargeendringer i traktorens spor er observerbare selv på nabofeltet, og uten handling av elektrisitet fra lyn ville aldri ha skjedd. Spor traktor i feltene er den nest beste strømledere. Den ledende posisjonen opptar hver metallrør og andre metallgjenstander som ligger under bakken. Det er også mulig Observer godt, at avlingen over metallkonstruksjoner betydelig oppnådd høyere enn beløpet av elektrisitet i traktorens spor og tegn på døden dukket betydelig raskere, mens i det spor for noen tid, og Overlevde Derfor har ennå ikke en tørr og Distinctive gul fargetone. Gulning til samme nivå vil ta flere dager. Natual Utvikling filmen har å jobbe litt lenger, var intensiteten av eksponeringen betydelig svakere. Sannsynligvis flere størrelsesordener.

Den siste saken av Mulige bivirkninger av lyn streik beliggenhet med Alton Barnes, Wiltshire, Weyhill, Hampshire, 18. april 1998. Det er mulig at ville være noen trær ble Medfølgende parallell arm av lyn utslipp Under mønster formasjon eller nesten helt ødelagt, så det ble senere besluttet å fjerne dem. Situasjonen for tidligere tilstand er vist på flyfoto Innhentet fra Bing Maps (ukjent dato), situasjonen etter deres fjerning ble hentet fra Google Earth . GPS mønster var 51.215244, -1.556524. På Google Earth Mulig finne to mer flyfoto "etter". Til Google Earth bildet ble Importert traktor linje (i lys magenta) fra Bing, og vice versa.

På bildet av That kornsirkel (voldtekten) fra www.temporarytemples.co.uk / (foto: Steve Alexander), er det klart at trærne (i henhold til bark av bjørk) ikke bladene vokser opp i det hele tatt, sannsynligvis allerede vært helt død. Et bilde fra Lucy Pringle også Mulig finne. Etter midten av april, tidspunktet for blomstring voldtekt, er pålitelige belagt med grønne blader. Ifølge den tiden da bjørketrær begynner å bli grønn, i det engelske språket er selv kalt en måned. Hvilken ville det være? Kan det være mars?

I dagens (dobbel) var en del Presentert alene og kun indirekte bevis. I alle fall er det ingen bevis som ville på noen måte troverdig og betingelsesløst Tilbys å underbygge teorien om skapelsen former (uansett om regelmessig eller uregelmessig) avlinger ødelagt av lyn utslipp, som en registrering av det elektromagnetiske feltet linjer, og Deres forstyrrelser. Men de har absolutt, uten unntak, alle ganske viktig en funksjon til felles. Med teorien Beskrevet i noe tilfelle er i konflikt. Hypotesen er aktuelt for dem alle, enten i tilfelle det ikke er mulig å si at en tilsvarende modus av opprinnelse ville være helt utelukket. En av de grunnleggende prinsipper som bør være i enhver vitenskapelig teori og hypotese tillatt. Dette er refutability (falsifiserbarhet test). Når noen lykkes Credible utføre (for eksempel gjøre et opptak eller film fangst, mens kontinuerlig overvåking og evaluering av elektromagnetiske felt på området for å bekrefte) at på et sted hvor det ble senere oppdaget ekte kornsirkel, aldri skjedd i feltet lyn utslipp . Tvert imot, at det var bevegelse grønne skapninger med antenner, romvesenene eller flygende tallerkener, er teorien presenteres her Mulig Tenk Pålitelig tilbakevist.

Bevis, at den navngitte teorien om lyn i plasseringen av kornsirkelen bekrefte mye sterkere, vil bli presentert stadig mer i enkelte deler av Volgende. En av de store postene, veldig stor haug, ved 100% som bekreftet at ved plasseringen av kornsirkelen måtte oppstå betingelsesløst lyn ned i bakken, Tålmodig og forsiktig, over flere tiår, og gir de fattige fans av mysterier ("ufologists &") uten selv i minst Mistenkt. Fordi hver kompass avvik Målt ved dem tørke bevis er. Planetene, som kalles Globe, og bor det bortsett fra mange andre organismer i tillegg humanoid apekatter type menneskeheten, ergot annen måte å oppnå intense tørkeperioder og lokale variasjoner med tidsforløpet Geomagnetisk felt enn lynet utslipp slett ikke eksisterer. Enda bedre og mer interessant resultatene som oppnås vil bli brukt Minst hvis Misvisning kompass, eller enda et magnetometer. Kanskje dette er akkurat som en liten ekspertråd for fremtiden.

Dagens artikkel "delvis forgrenet" fra mer fysisk og vitenskapelig for å forklare de kornsirkler fremveksten prinsipper, siden bevisene servert her var mer eller mindre utfyllende, de er mer av en kuriositet. Likevel, med henvisning til: er hele tiden Bringing fragmenter av bevis. Noen andre deler som i hovedsak fokuserer på fenomener som ikke har med muligheter til å forklare veien for fremveksten av periodiske strukturer skadet avling og nesten ingenting til felles, vil bli vesentlig STERKT Identifisert som et intermesso, og som en del av deres titler. Forgrening er virkelig mulig, tilfeldig vil være i en del betalt oppmerksomhet i spørsmålet om sirkel beslutningstakere, en annen Tapsutsatte ulike teorier, Inkludert aliens (aliens, selvfølgelig, en helt selvstendig del), etterretning av korn, av vakuum, av stjerner , planeter, objekter, planter, sopp, dyr og lignende forklaring fremveksten av kornsirkler, som ble uttalt i fellen. Alle som ønsker en litt alvorlig fokusere på saker av korn skader og losji, må vurdere Lignende sciolistic teorien, hvis bare fordi de eksisterer. Det finnes teorier "mye mindre" sciolistic og helseskadelig, tørr og Gaia. På den Kanskje kanskje synd det ikke fungerer, i hvert fall ikke som det skal. Belønnet med fansen minst, Mulige at det derfor er ganske søt.

Heldigvis, selv for rent vitenskapelig deler tilberedt med mye av materialet, mer enn nok.

Det ville være for i dag (dobbel) del den endelige sammendrag uttalelse.

 

Jan Ledecky

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Gå tilbake til listen over artikler publisert  

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

pz