Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-publisert-tekst-4-1 . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
Publisert tekst 4/1
tekst publisert utenfor dette hjemmet web www.cropcirclesonline.cz
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Hjemmeside

hittil upublisert

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 
 

Kornsirkler

  - 4 - del 1

 

 

Shaping grafen av det elektromagnetiske feltet linjene av elektrisk strøm kurs i korn gjennom utslipp av lyn.

En annen mulig resonnement om veien for fremveksten, noen medfølgende fenomener, indirekte bevis.

Dagens del er et forspill før ivrig publikum vil bli kjent med en annen del av bevis, som helt klart viser kornsirkler som Mother Nature skaper, av sine egne midler, ganske alene, uten noen form for intervensjon av tosk aliens fra verdensrommet. Skaper dem helt alene og bare gjennom fysiske krefter (og andre naturlige, dvs. egne effekter), lokale, Earthly. Gjennom The Lightning utslipp. Hvert mønster i korn, regelmessig eller uregelmessig, er først og fremst en oversikt over aktuelle elektriske feltlinjer, som framfor feltet og også i et nærliggende underjordiske dukket Ved lyn utslipp. Stort sett det kan delta prosesser og deres mekaniske krefter, (symmetrisk eksplosjon sprer sidelengs, som en rakett som eksploderer fyrverkeri, eller prosess inne i sylinderen av forbrenningsmotor), og å bli registrert som en liten, først helt uobserverbare mekaniske skader i plantemateriale ( kanskje retningsbores orientert). Uten bidrag fra noen primitive, eller noen ikke-eksisterende romvesener. I dag vil bli aktet publikum kjent med noen heller indirekte bevis.

Blant annet: kornsirkler eksisterer siden en fødsel. Hva heter kornsirkler i dag, skjedde på Jorden eksisterte lenge før noen tenkende person. Bare ikke forekomme i korn, men i noen andre planter som hadde skjedd på jorden, og ikke bare planter (snø, støv).

I dagens tider, i noen år, bare på feltene vises i enkelte år ikke ville. Bare spør noen bonde. Kombiner Operatører vet noe. Sikkert noe også kunne fortelle hvem arbeidere gang cruised feltene med ljåer. De som allerede i de avanserte land i de aller fleste døde helt ut. Det er ikke sant at kornsirklene begynte å dukke opp, si fra åttitallet. Bare betalte var nesten dem helt ingen, eller bare minimal oppmerksomhet, eller ble alvorlig undertrykket. Gitt deres frekvens, eller snarere Forekommer sparsity, selvfølgelig, det er bønder som aldri har sett noe - Ment et fast mønster. For at man til å se formasjoner lik den vedføyde Vises i bildet er nær nok til å flytte kornåkre av ett år, og det er ikke nødvendig for å omgå et område større enn et enkelt kvadratkilometer.

Den første av dem vil bli gitt en form, som i realiteten ingen noensinne har sett på feltet, bortsett fra naturligvis Mr. skurtreske operatør. Han åpenbart ikke røpe til noen, og journalister ringte ikke. Operatører av skurtreskere har sett mye, var bare nok til å spørre dem. Bildet ble oppnådd gjennom Google Earth . Koordinater og dato vil bli referert opp i noen Forthcoming artikkelen. rundt Dens diameter er 22m, og formen er svært lik noen som dukket opp i Storbritannia, Tyskland og Italia noen år før. Formen var ikke gjort. Ikke undersøkt. Verken noensinne har blitt oppdaget. Gjennom sin eksistens er det mulig å oppheve en av de viktigste argumentene til fornektere av naturlig opprinnelse av kornsirkler. De hevder at de mønstrene er laget av folk som så senere fortjeneste fra sine "funn" og "forskning", og deretter benytte anledningen til å uttale ulike teorier om noen muligheter av deres opprinnelse. Shape Det har aldri vært "oppdaget" Kunne aldri bli "studert". Så, kjære fornektere, neste gang, noe bedre. Gitt mønsteret som ble oppdaget ved en ren tilfeldighet, ikke noen målrettede søk, bør være dusinvis av lignende tilfeller bare på Google Earth , og flyfoto Tusenvis aldri gjort offentlig. Bare trengte å se etter. Samtidig opphører en av de andre argumentene noen piktogrammer Observatører, som sier at kornsirkler er produsert av utenomjordiske prøver å kommunisere noe gjennom dem til menneskeheten. Bare dårer skrive setninger som ingen leser.

Til ovennevnte mønster selvfølgelig vil før eller senere logge i noen av sine "forfattere". Dette har vi gjort, det var da, når vi var så avansert og så videre. Psykiske lidelser er ofte Monstrous, og lukket medisinsk avdeling ved Institutt førsteamanuensis Mr. Chocholoušek allerede forbereder dem flere bur senger.

Aktiviteter i mentalt forstyrrede Personer - sirkel beslutningstakere, som gjorde sirkler, ganske troverdige tilbakeviser tørke kornsirkler, som dukket opp på steder så tett bevoktet, at for å skrive inn en inntrenger er rett og slett utelukket. Noen eksempler følger.

(30. juni 1991) ble hentet fra kutte internett kilde som ikke kan identifiseres nå, ble datoen ikke lenger undersøkt, men trolig enig. Avisens navn ikke identifisert, men saken er generelt kjent.

CORN CIRCLES NÆR PM retrett

Av DAVID PAUL

SIKKERHET En rad brøt i går kveld etter store korn sirkler dukket opp på jordbruksland på statsministerens landsted. Sirklene er bare noen få hundre meter fra Chequers, hvor John Major tilbringer helgene. "Hvis De ble tegnet av hoaxers det svimlende De ble ikke fanget opp av sikkerhetsstyrkene som vokter statsministeren," sier Lena Godsall-Bottriell, som fant sirkler i går. "Hvis De var arbeidet med aliens, jeg kan fortsatt ikke forstå hvordan ingen så hva som skjedde," lagt Mrs. Godsall-Bottriell og dyreliv forfatter av nærliggende Terrick bøker. I går kveld Thames Valley politiet sa de visste ingenting om sirklene på eiendom i nærheten Wendover. Men utrolig, og Downing Street talsmann sa: "Vi vet om Chequers mais sirkler, men de er ikke en sikkerhetsrisiko." "Er de ikke er laget av mennesker, de er et naturlig fenomen, er det noe til det med været."

Knapt noen i forbindelse med kornsirkler noensinne uttrykkes mer presist temperatur som underordning av den tidligere britiske statsministeren John Major og Hennes Majestets fag: Ja, dette er en helt naturlig fenomen som selv forteller utelukkende og bare med været, spesielt med en av sine ekstrem prosess. Bare synd at fagene og tjenere hadde avsluttet utviklingen av Deres første Tilsynelatende svært fruktbar idé. (Men var det egentlig? Ligger ikke ytterligere dommer, eller andre funn i de hemmelige rapporter og arkiver? 007? Clouseau?)

Saken er også nevnt i Kornsirkler Avdekket: Språk av lys symboler, Judith Moore, Barbara Lamb, Light Technology Publishing, 2001, 49 p:

I en maksimal sikkerhet sone nær den britiske statsministerens landsted på Chequers og piktogram dukket opp i form av et keltisk kors. En av armene i kors ble tiped av en trekant i stedet alternativet ville være en sirkel, og spissen av trekanten ble pekte rett på bolig. Den tett patruljert plassering Gjerne utelukkes hoaxers på jobb.

Forfatterens Merk: På grunn av flittig vokter av tørr og sted ville sikkert Hennes Majestets fag og tjenere av den britiske regjeringen (Ja, statsminister ...) kunne finne poster av en storm som gikk forut for oppdagelsen av mønstre, selv om det var mer enn 20 år siden. Og hvis ikke dem, meteorologer Gjerne ja.

Den tredje gangen er samtidig nevnt i publisering av Mysterious kornsirkler, Hesemann M., E. Tóthová, ETNA 1997, side 31 (Medfølgende bilde 4 ble hentet fra det): Når de lokale journalister intervjue John Major sekretariatet om sikkerheten Systemet Oppdaget skaperen av denne formasjonen, fikk de et offisielt svar at det var ingen sikkerhetsrisiko fordi kornsirkler ble forårsaket av værfenomen. Derfor kan vi fortsette å argumentere for hva det kan være at værforholdene skaper tørke og tørke symmetriske formasjoner som våre piktogrammer. Minst en, med henvisning til: vi kan sukk av lettelse, bedrageri som en forklaring allerede ikke et alternativ.

Den publiserte teksten igjen ganske viser klart at de vet mer i nummer 10, en lang tid over 20 år siden. Majestet er sikker på om hele greia informert i nok detalj. The Storm og lyn er Meteorologiske fenomener. Utpekte Institusjoner er tilstrekkelig informert, så la allerede opp til Mother Nature, hvor lang tid vil være i stand til å gjøre en spøk fra meningsløse mysterium fans, før noen klarer å avsløre spill påfunn. Mystery fans aldri. Den virkelige kunnskapen, hvordan de kornsirkler laget må være veldig grov i en veldig sløv vei opp å sparke dem. De vil holde sine overnaturlige forklaringer og venner ikke veldig intelligente, fool plass aliens farge som brun skjorter. Bare en svært demente Would utenomjordiske igjen og igjen som et land nesten nøyaktig på høyspentledninger. Lyn utslipp Mellom dem ofte dirigerer veldig, og wire på ingen måte forhindre det i det faktum mellom dem som sikksakk til bakken.

Før du fortsetter videre i beskrivelsen av de stedene hvor virkningene av menneskelige aktiviteter var praktisk talt umulig, det er en anbefaling for leserne som ville være i spørsmålet om kornsirkler og mer interesserte Ønsker å være med dem litt mer kjent. For de engelskspråklige lesere er veldig bra, og fremfor alt en objektiv kilde til Libor Cermak blogg. Mellomtiden en av de siste, Involvering kornsirkler er http://liborcermak.blog...kruhu-v-obili.html . Direkte på siden det vises til er mulig å finne et vakkert eksempel på lynavleder i feltet, som faktisk har tiltrukket ekte skaperen av kornsirkler (kornsirkel nær Ladvi). Lignende bilder - påviselig lynavleder i nærheten av Crop Circle Oppdaget Tusenvis er der ute på nettet.

Mr. Cermak er mulig og nødvendig også svært høy hastighet for objektivitet av sine meldinger, selv reiser til se England kornsirkler. Han skriver: "Jeg ønsker ikke leserne til å pålegge noen av de mulige hypoteser av deres opprinnelse, enten de er aliens, sirkel beslutningstakere, vind tro, planeten jorden, kornblanding brennevin eller hemmelige militære prosjekter, osv.." Nevnt kilde kan kritiseres bare i én liten detalj, at annet enn lenker fra inneværende år, noe som førte til nettstedet cropcirclesconnector.com, er utilgjengelige for vanlige lesere, fordi de er rettet mot en betalt område av nettstedet. I tilfelle av navngitt, er det klart Gjerne som ikke etterlater noe, hva skal pengene være bruker for. Den nesten uten unntak, kan alle bilder bli funnet på andre nettsteder, tilgjengelig gratis. For eksempel Lucy Pringle, Steve Alexander, Frank Laumen og mer. Bare skriv inn passordet "kornsirkel", sted og dato i en søkemotor.

I L. Cermak blogg kan bli funnet en rekke innlegg som omhandler Relativt objektiv beskrivelse og vurdering av tallene i korn, særlig i England, men også i vårt land (Tsjekkia) og andre steder i verden. Mange steder forfatteren besøkte i person, så hans bidrag kan tjene som en verdifull oppbevaringssted for informasjon. Andre papirer avtale med figurer av kjente hvite hester og mennesker, Elsewhere forklarer opprinnelsen og bruken av navnet Ley Lines og er også videre engasjert i Hensynet til Settlements forhistoriske kelterne og også andre forhistoriske megalittiske strukturer. Veldig nyttig for å forstå historien steder og sammenhenger beskrevet, kan bare anbefales som en svært god kilde.

Målet annen svært kilde som ikke er atskilt med språkbarrierer, sidene slovakiske Observatører www.uforevue.sk mystiske fenomener. For eksempel, side http://www.uforevue.sk/news/53/55/Nadherny-kvet-v-poli-pri-Kozarovciach/ . Forfatterne av nettstedet skal commended for Objective rapportering om enestående fenomenet kornsirkler. Deres tilnærming til å beskrive fenomenet kornsirkler er helt klart en av de absolutt perfekte, profesjonelle, beskrivende nyhetsmedier. Objektivitet nyheter kan sammenlignes med for eksempel BBC. Selv om fenomenet Kornsirkler bare Direkte oppmuntre en rekke forklaringer for spinning med mysterier, alien, spiritisme, junk science, det okkulte, ikke-vitenskapelig, umulig noen ganger latterlig, noen ganger demagogisk - avvikende teorier. På Deres hjemmeside hvor De betaler oppmerksomhet til beskrivelsen av ulike kornsirkler fenomener vises ikke noe sånt. Ikke engang et snev av et forsøk på å irritere leseren av noen Vrangforestillinger og tvilsomme forklaringer av det overnaturlige. Deres grafiske tegninger med dimensjoner på individuelle opptak Tilhører mønstre blant de beste som noensinne har vært i feltet av kornsirkler studie i verden skapt. Generelt sett, er www.uforevue.sk svært sjeldne, alvorlige områder, selv om de betaler problemet, det allerede mye som av sine kolleger klarte å "skli mye." De vil derfor, for objektivitet nyheter her på dette punktet Tildelt en vurdering 1 + +, ett med to stjerner. Forfattere av tekster - fant navnene på Thomas Stankovic, Miroslav Karlik.

Som alltid fra begynnelsen Finner Stadig vektlagt gjennom tekstene, de funnene som presenteres her har til felles med kornsirkler bare den absolutte minimum. De forholder særlig i alle skadet korn hvor som helst i verden, og som ønsker å være interessert i denne saken, må man studere normal landbruks-og faglitteratur. Korn bøye til bakken rundt om i verden (som på bilde 1) vil aldri skje under påvirkning av noen ukjente og uforståelig styrker. Bøye til jordens overflate og kun Fordi det var svakt. Oftest Under The Influence av elektrisk energi fra lyn utslipp, ofte bare induksjon. Svekkelse etter passering av elektrisitet varer i flere dager. Upåvirket avling tåler nesten alle mekaniske påkjenninger. Alle fast `skal være, flat, liggende (skadet, svekket) korn i verden, selvfølgelig, inkluderer alle opp til nå, i fremtiden også kornsirkler funnet. De er bare den lille, nesten ubetydelig undergruppe. Dette fremfor alt må alle mystery elskere som eksisterer i verden, forstår. De kan være uenige med det, selv mot det også kan protestere, men som handler om alt ...

Ville det være langt nok i dag, skal videreføres.

 

Jan Ledecky

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Gå tilbake til listen over artikler publisert  

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

pz