Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler - Foreløpig vurderes . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
Foreløpig vurderes
Her er den foreløpige Certain Hensynet, en liten oppsummering av noen tidligere funn.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Før eller senere måtte plasseres objektet tørke og vurderes.

 

Det er flere grupper av mennesker i verden:

 

Første Folk som aldri ble interessert i fast `skal være (skadet, svekket) beskjære eller i noen vanlige mønstre, sirkler (tall) i avling, er ikke interessert og vil aldri være interessert om det i det hele tatt. De er broen over anslagsvis 90%. Hvis de møter noen gang noen informasjon om dem, lese dem med nåde, fortsette og betaler absolutt ingen oppmerksomhet dem, fordi de ikke trenger dem på noen måte. Som er interessert i på de fleste bare som en kuriositet.

 

Andre Mennesker, som må være interessert i spørsmålet om fast `skal være (skadet, svekket) crop anyhow - agronomer, noen andre personer ansatt i landbruket, alle bøndene og forskere i (crop)-feltet. Et slikt estimat er mindre enn 10%, dvs. flere hundre millioner av verdens befolkning.

 

Tredje Folk som er interessert i første og eneste spørsmålet Regelmessig fast `skal være (skadet, svekket) crop - Hovedsakelig sirkler, samt eventuelle andre vanlige former, veldig ofte utrolig kompleks og regelmessig. Uregelmessig lodged `skal være (skadet, svekket) crop er helt utenfor deres område av interesse, kan man si at praktisk talt noeexistent godt for dem. Slike personer rundt om i verden er flere titalls til hundrevis (stykker, biter), og Fancies av sin forskning for dusinvis av år forsyning mysterium, puslespill, enigma, mystikk og lignende sfære av aktivitet håndtere trykt materiale rundt om i verden, mer som usuall fjerde -class karakter.

 

Foruten disse, selvfølgelig, det er tusenvis av andre, som besøkte tørre steder, fotografert og dokumentert. Deal med noe sånt på de fleste bare marginal som en hobby, og aldri fortsette å håndtere det fenomener, i motsetning til navnet "profesjonelle" i den grenen av aktivitet. En annen stor gruppe mennesker som allerede er millioner, figments av sin forskning mer eller mindre passivt ser mysterium som i ulike magasiner, nettsteder og tabloid magasiner og nettsteder, igjen det meste relativt lavt nivå.

 

En liten vridning

Selvfølgelig finnes det unntak. For eksempel, stedet for slovakiske forfattere arbeider med den mystiske fenomener www.uforevue.sk . De beskriver fenomenet kornsirkler tydelig med helt perfekt, profesjonelle, beskrivende nyhetsmedier har i det hele tatt at Objektivitet nyheter som BBC. Selv kornsirkler fenomenet var direkte oppmuntre en rekke av spinning mysterium handel, aliens, semi-vitenskapelig og fryktinngytende, spiritistism, sciolism, okkult, demagoger - avvikende teorier. På deres hjemmeside, hvor de betaler oppmerksomhet til beskrivelsen av fenomener kornsirkler, ingenting som det noensinne dukket opp. Deres grafiske tegninger med dimensjoner på hver konstruere form postene er blant de beste i feltet rundt om i verden oppstår. Generelt sett, jo www.uforevue.sk er unik, mer som anerkjente nettstedet, selv om de betaler oppmerksomhet til saken, der allerede mye av sine kolleger klarte å "skli mye."

 

Navngitte personer i kategori 3 alle slike mønstre kontinuerlig studie, fotografi, måle i sin nærhet mange forskjellige fysiske verdier, og samle bilder og at måling poster for fremtidig bruk. Fra den fangede fotografier og målinger får flere ulike andre grafiske, matematiske og geometriske informasjon og grafer, avledninger og fradrag. Avhandlinger, ikke bare da Utled ulike matematiske og geometriske regler, men også det astronomiske, astrologiske postulater også Fradrag og til slutt påvirker nesten alle mennesker (fremmed) aktivitet og forskning, samt ethvert vitenskapelig, terrestriske eller utenomjordisk, plass og Intergalaktiske regler.

 

Mest av alt, og spesielt å foretrekke concocting alle slags teorier om utenomjordiske. Ekstremt beklager at noen har klart å finne noen fremmede. Favoritt av alle, eventuelle eksisterende eller ikke-eksisterende romvesener tvunget til samleie. Deres ønske om å stadig forfremmet til å utføre som produserte kornsirkler er aliens, er faktisk undertrykt freudiansk syndrom, og ønsket om å være først, eller i det minste en av de første som klarer å ha sex med fremmede vesener, utenomjordisk. Homofile minoritet ønsker og sukker, spesielt etter varme romvesener. Fordi utenomjordiske i dagens verden egentlig Desperat mangler, de fattige fans av mysterier, ofte ender opp hos husdyr og substitutter.

 

Her og der, også sving inn på alkymi og okkultisme. Avledet regler flittig gjelder alle tenkelige og utenkelige grenen av pseudovitenskap og useriøs vitenskap. Felles for nesten alle sine tanker og figments med faktisk, at de er nesten alle basert på nesten unike subjektive inntrykk, og er nesten uten unntak, absolutt alt helt unverifiable og ikke eksperimentelt reproduserbar. Etterprøvbarhet og repeterbarhet - den mest grunnleggende viktig natur både grunnleggende så vel som alle andre undersøkelser. Derfor, alle mysteriet Explorers i hele bredt verden elsker Grunnforskning som en smerte i ræva.

 

Av alle således oppnådde data er samlet ulike tabeller, grafer, diagrammer, lister sortert alfabetisk, etter dato eller sted tatt bilder og målinger, når stigende, synkende Ellers. Kontinuerlig publisere en rekke betraktninger, analyser, Essays, publikasjoner, studier, arrangere møter, symposier, kollokvier, seminarer, bare "mange år med hardt og tålmodig administrativt arbeid" (Ja, statsminister, en av de aldri-å-være -glemt uttalelsene fra Humphrey Appleby).

 

Gradvis langvarig Strenuous leting og flittig montering fragmenter av refleksjon og forskningsresultater de har klart over flere tiår lange forskning samle en rekke uvurderlige vitenskapelige data som ble virkelig verdt for publisering:

 

Første på stedet der kornsirkelen var opprinnelig, også annen fast mønster, skjedde dette hovedsakelig fordi det var det litt action i gang.

Second omkretsen av en sirkel er lik Ca 3,1415 ganger av dens omtrentlige diameter.

Tredje Perimeter av sekskanten er lik omtrent seks ganger omtrentlig lengde på en av sine sider.

 

Etter flere år med intensiv forskning og stipend ble publisert en av de siste store funn av dette mysterium-forskere, av mye bredere betydning og innvirkning (med anslagsvis to åttendedeler):

Fjerde Perimeter av oktogonen er lik omtrent åtte ganger omtrentlig lengde på en av sine sides.ides.

 

Ikke bare det, at ryktene har det hvis undersøkelsen vil fortsette minst like raskt og iherdig som før, en gang mellom 2050 - 2350, etter mysteriet - Explorers vil trolig være høytidelig erklært for menneskeheten, at omkretsen av hexadecagon er tilnærmet lik verdien ligger et sted mellom fjorten og atten ganger omtrentlig lengde på den ene siden sin.

 

En annen meget interessant faktum er frukten av forskning, at noen mennesker under sitt besøk i korn mønstre Oppdaget noe sånt som en "veldig merkelig følelse." Relativt objektivt er mulig å konkludere fra at hvis de ikke var til stede der, ville de bli en god følelse hele tiden. I motsetning til tørre funnene synes det faktum at på den andre siden noen andre mennesker under et besøk i kornsirkel "var følelsen veldig godt." Hvis de ikke var til stede der, ville mest sannsynlig ikke føle noe sånt, SÅ noen av dem kunne tvinge opp for å søke etter alternative løsninger (og flasken). En lignende (kompenserende) effekt ville bli Mest sannsynlig bare hvis de var søker Deres vanlige dosen (blomst barn), eller i det minste et skudd av rum (Alkoholikere). Noen personer kan derfor hele tiden prøve å besøke nye former igjen og igjen (sirkel og sirkel igjen ...), har skjedd med dem langvarig og favoritt hobby, uten egentlig å vite hvorfor. Slike mennesker må da være i "null periode" Omtrent fra september til mars Volgende år, føler som om de manglet noe, ikke helt rolig, og for eliminering deres blir tvunget til å velge en "alternative løsninger" (en flaske ). Heldigvis, en rekke seminarer, kollokvier, konferanser, møter, drøftinger, oppsummerer og sammenligne data, og dermed de har noe i den over vinteren, og noen ganger tåler fravær av hvitt pulver og gjærede drikkevarer. En betydelig del av tilsvarende brukbare denne perioden bruk for å skrive så mye mulig antall artikler, essays og refleksjoner det mulig for det største antall av mystery håndtere og tabloid magasiner, aviser og publikasjoner både på papir og nett. En av deres viktigste aktiviteten bro som tar trolig den mest tid er utvalget av data for å passe sine teorier (eller bedre si Figments Vrangforestillinger) at de skapte, og behandling av de som ikke overholder sine teorier, i tørt og Manner som samsvarer med dem.

 

Få fakta først, så kan du forvrenge dem som du vil. M.Twain

 

Noen Vitnesbyrd fra enkeltpersoner til stede i kornsirkler, påfallende minner uttalelser fra folk som var på tidspunktet for observasjon under påvirkning av narkotika. Likeledes "gjorde angivelig var i feltet og sirkler der." Uttalelser av noen mennesker som Mens andre faktisk aldri har vært i en avling feltet (men de sannsynligvis innimellom, men veldig veldig glad gang og ta en joint, eller minst en slurk) De av den første virkelig var noen ganger under påvirkning av narkotika. Noen selv uten i fryseren realisere den. Om det igjen en annen gang.

 

Hvem vil besøke sirkler og former i alle typer avlinger, uansett gå hva det fredelig, men også å holde på ikke føre noen med ham. Han kunne hatt en virkelig store problemer, som vil være litt tid på annen Forklart Intermezzo

 

En definisjon av mystikk - explorer og mystikk - leting, også alvorlig mysterium - explorer og alvorlig mysterium - leting.

 

mysterium - explorer er et individ, som prøver å utforske noen mysterier. Han prøver det i sitt beste, men ganske ofte, mislykkes nesten hver gang ...

 

Mystery leting Ville være et felt av menneskelig aktivitet, som undersøker i form av moderne vitenskap, teknologi og den generelle kunnskapen i naturlovene og mystiske naturlige Uforklarlig hendelser og fenomener.

 

Alvorlig mysterium - explorer og alvorlig mysterium - tørr med en utforskning av å utforske hendelser og fenomener som allerede finnes på prinsippet om å prøve å utforske en rekke mystiske fenomener og andre fenomener gjennom de mystiske fenomener foretrekke beviselig verste eller beste på ikke bevises i det hele tatt . Så egentlig ofre for menneskeheten, fordi hendelsene og effekter kan bare undersøke hele livet, men aldri forklare. De forpliktet seg til, og han Sworm Deres død hele samfunnet av menn og mystikk som publikum aldri vil hint og prøve å utnytte noen studier fenomener oppført av noen alvorlige og grunnleggende vitenskapelige disipliner som Microsoft fysikk, kjemi, matematikk, biologi, medisin, botanikk , eller noen av deres underleverandører grener eller tverrfaglige domener. Ville bli utsatt for et stort fare for at de ved et uhell eller med noen uforutsette sammentreff kunne bidra til å avklare noen lignende fenomen, effekt, eller mysterium.

 

Hvis det noen gang var tross alt noen "ekspert" for de børsnoterte felt av actvity invitert til sin forskning, gir de svært forsiktig se ham å være minst like Inhabil og dum som seg selv, ikke ødelegge for mye Deres lange og vanskelige Shoddy hus bygget av kort. Faktisk er ingen av dem egentlig en ekspert, i de aller fleste alle er dem en komplett Dilettante. Som et eksempel, selv Mulig gi uttrykk for "agronomer" i den forstand at skader celler og vev undersøkt i planter tilsvarer skader forårsaket av mikrobølger. Eventuelle "landbruket ekspert" Hvem kunne bekrefte noe sånt, ville det ville bare om seg selv annonsert at det er en total idiot.

 

Hva var den komparative metode som brukes? Hvilken metode ble brukt i The bestemme intensiteten av vev eksponering for mikrobølgestråling, på hvilke prøver testet, ble hvordan gjennomført og evaluert blinde prøver, hvor var Determined påvirker vekt (energi / masse av uskadde vev ble av mengden av energi / masse av tørrstoff )? Hvor var rapporten med resultatene av målingene og statistisk evaluering publisert? Hvem og hvordan de kom til den konklusjon at var skader forårsaket av mikrobølger, og ikke, for eksempel ved infrarød stråling? Hvilke andre sammenlignende målinger og eksperimenter ble utført? Som bekreftet resultatene, var hvordan Determined etterprøvbarhet og repeterbarhet av Carried eksperiment? Hva om de metoder som brukes i form av etterprøvbarhet og refutability? Kjære mystery troende, ethvert krav fra noen mystikk Journal-troende i den forstand at "det ble bekreftet oppdaget at skader på planter ville være forårsaket av mikrobølger," du kan skyve opp i ræva. En slik uttalelse ville aldri gi deg i enhver seriøs vitenskapsmann FACT - Botanist eller agriculturist. Et slikt krav faktisk de var i stand til bare å erklære seg av sine egne hule hoder, fordi det offentlige til ville være mulig sende noe annet enn en verifisert og etterprøvbare krav, basert på etterprøvbare og reproduserbare eksperimenter.

 

Faktisk falske ingen "ekspert" at mikrobølgene bekreftet i dyrket mark har aldri eksistert, mystikk troende bare ham opp, skapt av seg selv, akkurat som sirkel-opprørere Deceived Deres nattlige turer i feltene. Mystery troende skapte ham i sitt eget sinn, fordi en eller annen måte for å bekrefte hevder deres absurd. For allmennheten, dessverre, usuall krav på type "eksperter enig", "laboratorieanalyse bekreftet at" er tilstrekkelig. Mystery Derfor troende noen ganger forkynne noe om mikrobølger, noen ganger tørr og at på stedet analyse viste at endringer i vev og jord tørking ble forårsaket av elektromagnetisk stråling av bølgelengder, sier 2,5 m eller 52 cm eller 52 mm eller 52 mikron. I de senere år ble det en hit nanofiber teknologi. Mest sannsynlig før eller senere vil på det punktet av Opprinnelse kornsirkler bli funnet levninger av en stråling i verdier av nanometer. Hvorfor ikke, når de hører under normal synlig lys. Men hva som fortsatt mysterium troende er nok å finne at på stedet hadde det oppstå nanothermite (et stoff kjent fra WTC konspirasjonsteori 11. september 2001) Fordi bare Gjerne som kan oppstå i feltet i små kuler og mikroskopiske partikler av jern Redusert .

 

Mystery troende, skynd deg til feltet, må hver sløyfe i kornsirkel i fremtiden være mulig å finne og nanothermite!

 

 

Intermezzo 3 der igjen er ikke om kornsirkler Nesten et ord.

 

Den verste synd og skyld i forhold til alle mysterium Explorers ville være prøve å bli involvert i å løse noen av mystikk fenomener definert grunnforskning. Basic eller Grunnforskning er i seg selv Nemlig, selv fra et enkelt prinsipp aktivitet og klargjør som forklarer hvordan ting og prosesser i naturen om og arbeide. For alle mystery menn i verden er derfor grunnleggende forskning som irriterende insekt, instinktivt hater det, og hvis de har det i det minste muligheten, i det minste i Deres hemmelige mystiske mannen kontemplativ sjel foran den spytte. Grunnforskning er for dem også en stor fare som noen gang Wrest fra Deres våpen Deres Cherished mye mystiske mannen felt.

 

Hvis du noen gang, hvor som helst i verden bare dukket Litt og noen alvorlige forsøk på å forklare noen disiplin eller mysterium Deres Spesialisering, Umiddelbart bryter ut av situasjonen "Mystery Men av alle land rundt om i hele verden, foren dere!" Tvinge dem inn i tørke og defensive gruppe At Hussite Bulwark mot Det er en lekk sil. Det er mulig at se forbindelser er svært like i planet for det motsatte. Eventuelle anerkjente forsker som har klart å i det minste se enda litt, eller bruke resultatene, enn si enda litt tid innen grunnforskning bo og arbeide, når de hører navnene på noen mystikk disiplin, sier noe sånt som "Mystery menn i alle land rundt om i verden, fuck you! ".

 

Noen avklaring vil umiddelbart mystikk og opphøre å være et mysterium, og mystikk Explorers Hvem betalte en oppmerksomhet til det opphøre Ville det være mysterium menn. Hvis de ville selv være noen feil sine egne aktiviteter har bidratt til å avklare noe mysterium, ville det være noe helt uakseptabelt for dem, sjikanerende, noe virkelig ut av stadig dypere forakt - en alvorlig vitenskapsmann, forskning konsentrere det, de selv Fundamental , som har i sitt felt hell noe Forklart (mysterium). Men Explorers mysterium de kan aldri, fordi den allerede Merel fra den språklige synspunkt å bli stoppet umiddelbart mysterium menn. Avklart mysteriet er ikke lenger mysterium, og noen mystiske mannen som jobbet med leting sin i mellomtiden, og selv de ville ha Kanskje noen gåtefulle tilfeldighet løst, Umiddelbart opphører å være et mysterium mann (troende). Det er mysterium-troende ulykke. Alvorlige forskere, forskning og de ikke liker for mye. Repeterbarhet og etterprøvbarhet, teser to pilarer av vitenskapelig forskning over hele verden, hater Direkte fra dypet av sin sjel. Alt dette fra et enkelt faktum og fornuft, fordi vitenskapelig avklart noe mysterium vil frata dem deres mange år med knapt bygget opp og markedsføres mysterium virksomhet, og kuttet en stor del av det. Selv prøver å bryte fhemselves sine krav mulig til flest ville være vitenskapelige konsepter og spesifikasjoner (måling av radioaktivitet i kornsirkler, "vitenskapelige bevis" effekter av mikrobølger på planter og mange andre lignende), men i forsøket på å hindre FACT noen anerkjente forskere fra noen alvorlig leting i området. Derfor liker det veldig heldigvis ville anta noe plott eller konspirasjonsteorier.

 

Enhver mystiske mannen Ville det være noen forsøk Avklare mysteriet endelig kutte grenen under seg, og ville umiddelbart bannlyst fra mysteriet samfunnet for alltid. Langt utover veggene i en lue og Mocking med lyden av ærekrenkende Melodies. Derfor noe mysterium Explorers "avklare" noe mysterium er faktisk at concocting rundt og flyr Større nett av mystikk og prøve det overveldende "forklare" gjennom et mysterium eller konspirasjonsteori Som er faktisk mye verre forklarlige og beviselig temperatur som den opprinnelige mysteriet Forsøkte å avklare . Førte dem Alt i postene og argumenter er basert på absolutt ikke beviselig og unverifiable Krav og aldri, aldri, aldri aktivt Ville ville invitere seg selv til å løse noen mysterier undersøkt noen hederlig forsker eller forsker av selv grunnleggende forskning Hvem ville kunne noen av deres vrangforestillinger og fabrikasjoner ved gjentatt og alvorlig måte i isen eksperimenter motbevise det helt.

 

Et eksempel på hvor de er i stand spinne mysteriet Explorers Deres Webs som Microsoft for eksempel kan være kjent Ley Lines. Skal det være en sti som forbinder de gamle kult områder, arkeologiske gjenstander og hellige bygninger. De er av noen vitenskapelige Reklamasjoner Prosedyrer helt unprovable, selv rebuttable, som for eksempel i Storbritannia, er det mulig å finne en tørr linje for å si alle steder av funn eller noen observasjoner, på grunn av den lokale tetthet av arkeologiske steder, kultsteder, kapeller , Wayside kors og kirker. Selv om det kanskje tørke og tilkobling ble ikke funnet det mulig å si at det med sannsynlighet noe sånt sted i fortiden var det (arkeologi), men det har ennå ikke blitt oppdaget. Eventuelle "intensitet effekten" er selvsagt helt umulig å oppdage, fordi selv selv irrefutably beviselig, og unverifiable Derfor selv. Det er akkurat et eksempel på godt bakt dette mysterium-troende brød, som de vil overholde evig som brune farge skjorte.

 

Intermezzo 2 ble avsluttet med setningen:

Hvem vil besøke sirkler og former i alle typer avlinger, uansett gå hva det fredelig, men også å holde på ikke føre noen med ham. Kunne han ha mange problemer, som vil bli litt tid i Intermezzo andre Forklart

 

Uvitenhet synder ikke - på den måten aspektet ser på Bibelen. Ville det også bli oversatt som "Human dumheten ikke bør straffes." Kanskje fordi folk er allerede tørre for seg selv en stor ulykke og straff. Dessverre svært ofte større mye ulykke betyr tørre enkeltpersoner for deres hjemme-folk.

 

Alvorlig mysteriology. Hva i helvete er dette? Hvordan er det mulig at det kan være noen så dum som er i stand til å forene de to så utrolig antagonistiske konsepter? Er det noen som virkelig tror at når du kjører gjennom et felt på avling i en sirkel Flere tilsynelatende forvirret Enkeltpersoner og Dowsing stenger rotere i sine hender som hjul for sosialisme, er det noe seriøs forskning like? Forresten, ville Dowsing stenger rotere i frokostblandinger sirkler selv i hendene på en trenet ape, hvis det skulle være som mystery troende ikke bind for øynene. Men en ape, ville selv noen andre dyr aldri bli tvunget gå inn kornsirkler, bare ta i et bur der.

 

Kanskje enda kompasset målingen som teller, er det en objektiv måling av eksisterende verdier og deres varianter kan være objektivt Helt forklart. En bedre selvfølgelig ville være en tilbøyelighet kompass, ville bli enda bedre og magnetometer. Forresten, som er eller vil bli vist et sted, så Beskrevet måling for over 100 år siden, Mr. Pockels (1898,;-o) visste, og godt at magnetfelt variasjoner på forskjellige steder er forårsaket av lyn utslippet. Noen ganger er disse troende mystiske mannen opp litt lei. Det var bare nok til å spørre. (Skriv inn søket uten anførselstegn: Pockels, magnetisering, basalt)

 

Men mer. Selv begrepet mysteriology er en selvmotsigelse fordi prøver forbinder med forvirrede og i stor grad ineffektiv, svært subjektive inntrykk av seriøsitet og forhandlinger gjennom tildeling av endelsen-iology. Derfor uttrykker noen av begrepet "alvorlig mysteriology" er bare en annen, forsterket enda mer forvirret forsøk på å oppnå det umulige. Forresten, er ikke uten interesse at i det engelske språk miljøet mysteriology ordet ikke brukes i det hele tatt, er akkurat som ordet avfall. Det er mulig å være sikker på at gjennom populære Google søk: záhadologie - 38000 resultater. Mysteriology - 3000, dvs. mer enn 10 ganger mindre. Vel, ordet avfall, se mulig at engelskmannen er mye mer realistisk tenkning, bedre enn våre medborgere. Denne kontrollen er mulig på noen av de eksisterende og brukte ord. Astronomi - 8 millioner resultater, astronomi - 132, dvs. mer enn 16 ganger så mye. Kjemi - 95 millioner, kjemi - tre hundre og femtifemte Vann - 97 millioner vann - 3320000000. Biologi - 292 millioner kroner, biologi - 60 Sol - 3260000000, 15 Søn millioner. Sky - 2,2 millioner, himmelen - 1470000000. Lyn - 15 millioner, lyn - to hundre og nittiandre Snø - 17 millioner, snø - 1160000000 Hver eksisterende Vanligvis brukes engelsk ord har i den engelske tilsvarende 10 til 30 ganger i søkeresultatene. Noe annet valg enn å markere ordet som ordet mysteriology avfall, prøver Svinet språk å se noe helt annet enn hva det faktisk er. Utvidelse ville være å prøve å overtale utseendet på noe logisk, seriøs, men heller i en FACT er tvilsomt gleden av Dubious Individer av nesten perverse slag.

 

En mann som er klar og i stand til å merke og kaller seg selv som en seriøs mysteriologist, og dermed gi, faktisk helt beviselig beed At han er en enkel og tydelig idiot. Å gi noe i nærheten av ordene mysterium, ordet mysteriology alvorlig er virkelig flott dumhet. Mysteriology er et ord-avfall, ikke-eksisterende språk jævel, pseudovitenskap. ( Google -záhadolog - 58000 resultater, záhadologové - 60000 mysteriologist - 271, mysteriologists - 7)

 

Mos av mysteriologists rundt hele verden er, som sirkel-opprørere, folk veldig dumt. Bare det faktum at de kaller seg troende og mysteriet eller mysteriologists SOM strengt tatt primært fra et språklig synspunkt dem forbyr direkte noe mysterium å løse. Derfor er kun tillatt å ta det opp, dokumentere og undersøke, men ikke engang et snev av å prøve å løse. Hvis noen av dem Nemlig Forsøkte å løse, eller selv for himmelens skyld løst, ville det allerede sluttet å være et mysterium, vil dermed den stoppes umiddelbart mysterium troende og de ville være mysterium ut av fellesskapet av troende hensynsløst excomunicated. Bibelen sier at for deres dumhet ville svare dem straffe for det.

 

Men vi lever i en rettsstat, og uvitenhet om loven er ingen unnskyldning. I henhold til loven vil derfor dumhet (= uvitenhet av lover, ikke bare de naturlige, først og fremst kriminelle) ville kunne bli straffet, bare hovedsakelig fordi deres uvitenhet er ingen unnskyldning. Det er fullt mulig enkelt ignorere det faktum at veldig trist innen fysiske, biologiske, botaniske og andre mer naturlige lover er nesten alle troende komplett mysterium dilettanti og dabblers, fordi strengt det er deres privatsak. Men for deres tilsynelatende straffbare forhold mot de kriminelle lover allerede faktisk ville de ha blitt straffet.

 

(Tsjekkisk legislaion)

§ 283 Uautorisert Produksjon og annen håndtering av narkotika og psykotrope stoffer og gifter

(1) Den som rettsstridig produserer, innfører, utfører, også gjennom , tilbud, formidler , selger eller på annen måte levere for en annen eller en annen Bevarer narkotiske eller psykotrope stoff, en stoffblanding som inneholder narkotiske eller psykotrope stoffer, forløperen eller gift , straffes med fengsel for ett år til fem år eller en bot.

(2) med fengsel i to år eller år til inndragning av eiendom lovbryteren vil bli straffet hvis han begår lovbruddet nevnt i nr. 1

a) som et medlem av en organisert gruppe,

b) Til tross for å være tørr for lovbrudd i de siste tre årene dømt eller straffet,

c) at en stor grad, eller

d) og Greater valgte funksjoner til barnet, eller mer enn litt til et barn yngre enn femten år.

(3) fengsel i åtte til tolv år eller inndragning av eiendom lovbryteren straffes

a) dersom en handling som nevnt i nr. 1, fremkaller alvorlig skade,

b) begår en handling tørr Ment å få for seg selv eller for en annen betydelig fordel

c) begår en forbrytelse på tørke og stor skala, eller

d) begår en forbrytelse det tørt og større grad mot et barn under femten år.

(4) Mellom fengsling av atten år og inndragning av eiendom eller lovbryteren straffes

a) dersom en handling som nevnt i nr. 1, Årsaker til alvorlig skade eller død to personer,

b) begår en handling tørr Ment å få for seg selv eller for en annen stor skala fordel , eller

c) tørr begår en straffbar handling i forbindelse med en organisert gruppe som opererer i flere stater .

 

§ 286 produksjon og besittelse av forbudt utstyr for å produsere narkotiske og psykotrope stoffer og gifter

(1) Den som produserer, for seg selv eller en annen gir eller har en forløper eller annen artikkel Beregnet for en ulovlig produksjon av narkotiske eller psykotrope stoff, en forberedelse som inneholder narkotiske eller psykotrope stoffer, eller forgifte , straffes med fengsel i inntil fem år, en fin, inndragning eller forbud arbeid av en vare-eller andre aktiva.

(2) med fengsel i to år til år, vil lovbryteren bli straffet

a) begår en straffbar handling som nevnt i nr. 1 som et medlem av en organisert gruppe ,

b) begår en straffbar handling tørke det og valgte funksjoner store,

c) begår en straffbar handling det tørke og større grad mot barn, eller

d) dersom Innhentet av denne loven for seg selv eller for en annen stor fordel .

 

Mysterier troende over hele verden er mulig å vurdere som en organisert gruppe som opererer i flere stater. Stadig kommunisere hardt sammen, og overbevise hverandre hvilke av deres forklaring av noen mystiske mysterier med mer enn alternativet andre. Man kan si at det virker som om noen ganger konkurrerer med hverandre, som skaper som et forsøk på å forklare noe av en uforståelig fenomen eller virkning og Greater feilslutning.

 

De prøver å kontinuerlig få sin Delusions fra så mye som mulig størst økonomisk fordel, gjennom sin publisering i trykte publikasjoner av en mindreverdig karakter. For en avgift organisere guidede turer til kornsirkler. Uvitenhet om loven er ingen unnskyldning, og de ​​beviselig som en internasjonalt organisert gruppe show for Decades runde helt uninstructed allmennheten, uten noen autorisert advarsel. Som kattunger eller mer som marsvin til nettsteder med påviselig tilstedeværelse av giftstoff og narkotika. Det vil være mulig når som helst i fremtiden objektivt kvalitativt og kvantitativt identifisere og bestemme deres konsentrasjon.

 

(see, For eksempel - trolig en referanse til LP)

Carbon Dioxide - hjertebank, hodepine, tørr munn, endringer i hjertefrekvens og blodtrykk, svette, skjelving. Karbonmonoksyd - svimmelhet, besvimelse, forvirring i verdensrommet, fantasier, bevissthetsforstyrrelser, hallusinasjoner, tankeforstyrrelser. hydrogencyanid og dets forbindelser - og følelsen av metall smak i munnen. Dette er en relativt enkel Kjennetegn, men som en grunnleggende informasjon fullstendig nok. Selv om effektene er oppført Relativt uspesifikke og fading i hverandre. De kan for eksempel Erstattet med symptomer på et bredt spekter sykdom eller terapeutiske virkninger av medikamenter. Alt ville bli funnet relativt detaljert innsamling av data fra dusinvis av profesjonell kjemiske, toksikologiske og medisinske publikasjoner og konsultasjoner med eksperter på feltet allerede Ville ikke passer inn i Essays som dette. Kanskje de vil være en gang i fremtiden nærmere detaljer i en monothematic del. Ville det virkelig behov for å oppnå en Overdreven fantasi til den erkjennelse at alle besøkende i beskjære former begynner å lide av influensa, angina (symptomer på CO , CO2 ), eller cellegiftbehandling ( HCN ).

 

Som allerede nevnt, Tilhører noen besøkende trolig kornsirkler til noen hvite Crows. Dette betyr at de er personer var Beruset av cyanidion, og kunne ennå om at noen gir dette beviset. Knapt noen person som Nemlig i løpet av livet møtte cyanid forbindelser, slange gjør det med ther omgivelser til å dele sine erfaringer, mer tid enn alternativ om to minutter.

 

§ 287 Spredning narkotikaavhengighet

(1) Hvem frister en annen til å misbruke avhengighetsskapende stoffer enn alkohol eller Støtter ham i det, eller misbruke Hvem av tørre stoffer Ellers stimulerer eller sprer , straffes med fengsel inntil tre år eller forbud Aktiviteter.

(2) med fengsel i ett år til fem år, eller fine vil bli straffet hvis lovbryteren begår lovbrudd nevnt i nr. 1

a) som et medlem av en organisert gruppe ,

b) i forhold til barnet, eller

c) for å skrive ut, film, radio, fjernsyn, offentlig tilgjengelig datanettverk eller andre lignende effektiv måte .

(3) fengsel i to til åtte år vil bli straffet hvis lovbryteren begår lovbrudd nevnt i nr. 1 mot et barn under femten år.

 

Mysteria troende over hele verden begår kriminelle delicts tilhørende med kornsirkler som medlemmer av en organisert gruppe , selv opererer i flere stater , selv opptrer i nesten alle land i verden. Tvinge intetanende mennesker til å besøke og bo i kornsirkler der er beviselig giftige stoffer, som avslørte hos mennesker forårsaker endringer i oksygen overføring. Som induserer lignende følelser eller helt identisk med virkningene av narkotika, eller helt Lignende identisk med staten nær døden (hypoksi). Den nøyaktige definisjonen er en "sub-dødelige dosering av dødelige gifter." Sublethal dosering av dødelige giftige stoffer er selvsagt noe narkotika. Deres Mysteria troende begår forbrytelser av trykte medier, film, radio, fjernsyn, offentlig tilgjengelige datanettverk eller andre lignende effektiv måte . Basert på hva noen av de troende er mysterier Deklarasjon ganger her og der virker det som om under effekt narkotika var noen ganger bare seg selv.

 

En prediksjon, prognose, prognose.

I dette avsnittet vil bli uttalt og prediksjon (eller prognose). Det er en slags prognoser, basert på observasjoner og eksperimenter Mål evaluert, en av mange alvorlige vitenskapelige metoder (grunnleggende) forskning, som har aldri blitt hørt om mysteriet enhver troende. Tilstedeværelsen av giftige stoffer på steder fremveksten av kornsirkler vil bli demonstrert, Målt, verifisert og Påvist av objektive målinger Prosedyrer og metoder. I all sannsynlighet, allerede i 2012 (at de ville noe ennå sendte en melding gamle mayaene?). Først av alt CO, CO2 , men svært sannsynlig også noe annet, og mye verre. Mysteria troende er å være ute frem til noe veldig mye. Noen av de følelsene mennesker som utsettes for sublethal Doser på CO, CO2 er utrolig likhet med virkningene av narkotika, abstinenssymptomer, bivirkninger eller såkalte "avslutning" av narkotika dose. Fra noen hyggelige, glade eller gal Hallusinasjoner og eufori, det svært ubehagelige følelser. I løpet av overdoser etterfulgt av ganske LogicAll innkommende exitus - døden. Vel, det samme som narkotika. Noen følelser av folk som var noen ganger til stede på plasseringen av kornsirkler, ser akkurat det samme. 

 

Det er ikke utenkelig at mange mennesker, inkludert seg selv alene, uten noen vite at de allerede Lignende fenomener gjennom årene klart å utvikle en alvorlig avhengighet. Dette er utvikling av narkotikaavhengighet avhengighet Simulerer forårsaket av applikasjon av sublethal Doser av dødelige giftige kjemikalier, gjennom Forekomst av nær døden staten. Det er en tilstand som ligner på hypoksi - induksjon av oksygenmangel, kvalte, noe som fører til endrede tilstander av bevissthet, eufori og hyggelige Hallusinasjoner, likner erfaringer om narkotika.

 

Noen nettsteder troende mysterium inneholde mer detaljerte instruksjoner som "er funnet mønster så fullstendig som mulig tiltak, prøve på stikkprøver så mange fysiske parametere," slik som de magnetiske feltene, sjekk jordfuktighet, og mange orher Lignende instruksjoner. Skriv ned Enten du ikke føler noe spesielt, uvanlig, for eksempel Microsoft fingertuppene prikking, hodepine, tinnitus, kvalme, eufori, døsighet, hallusinasjoner. Eller faktisk i en annen forstand "stay away på stedet så lenge som mulig", og noen ganger kanskje til anbefalingene i stil med "Dypt pust inn, gjør jeg deg mest strukket thorax kurv," og se om ved en tilfeldighet du ikke starte hallusinere fra det.

 

På området, fjerne så mye plante prøver, innlevert `skal være , ikke innlevert `skal være , inngitt `skal være en liten, fast `skal være nær til regionen, innlevert `skal være i midten, fast `skal være en tredjedel av avstanden mellom sentrum og margin, i to tredjedeler eighteenths fjorten, seksten seventeenths. Mål diameter og lengde på noder inngitt `skal og ikke inngitt `skal være planter, lengden av bygg awns, enten fast `skal være stilker bøying avstand fra bakken. Beregn og veie korn i øret av å ikke inngitt `skal være og inngitt `skal være planter. Telle Meitemark, i intervjuer med føflekker og bakken ekorn, frosker og mus, som møtes på stedet.

 

 

Det ville ha vært fra dagens skyrocketing dumhet del om mysterier troende rundt om i hele verden alt.

 

 

      

 

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

pz