Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-CCD-sensorer . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
CCD spektral følsomhet
(Med særlig vekt på sensitivitet i det infrarøde området)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Jeg har ikke feilet. Jeg har nettopp funnet 10000 måter som ikke vil fungere.Thomas A. Edison

Jeg er en rasende alkoholiker og en rasende stoffmisbruker og jeg ønsker ikke å se mine barn i det samme. Ozzy Osbourne

Vi har arrangert en sivilisasjon i hvilken bro viktige elementer dypt avhengig av vitenskap og teknologi. Carl Sagan

CCD-sensorer for å ikke haveIR filtrert nok

PagPh
For det store flertallet av bildene er det likegyldig, men når du tar bilder i dårlige lysforhold kameraets sensor stand til å ta noe som er helt usynlig for det blotte øye - infrarødt lys.

 

IR-filter

Plassert før sensoren felles fotografiske apparater, ikke alle filtrerer ut infrarød stråling. Som allerede nevnt, i de aller fleste av bildene ikke det spiller noen rolle, men på steder hvor det kan være av stor restvarme (flere hundre kilowattimer), akkumulert underjordiske, og dermed er det og kanskje fra tid til annen en liten utbrudd av varme gasser (helt usynlig for øynene), deretter Able kamera eller videokamera for å spille ulike "spøkelser", usynlig for det blotte øye.

 

Spectral følsomhet av klassisk (Ag - halide) også farge kinematografiske filmer, fullt garantert endte på 690n, ikke noe mer. En tilfeldig Lignende prosesser The Record på over 700nm er helt Derfor Slått med dem.

 

Det faktum at i fotografier (ervervet av digitale enheter) kan være til stede "noe", hva han at stedet var definitivt ikke til stede, blant annet kan være involvert også Remains of statisk elektrisitet, selv om ufarlig, men likevel sterk nok, det forårsake feil og avbrudd av eventuelle elektroniske enheter. Alle opptak og informasjon lagringsenheter i en tørr brønn Realisert gjennom overføring av elektroner. På området med gjenværende statisk elektrisitet etter lyn utslipp, det er "over-supply" omkostninger (selv Tusenvis av megajoules, svikt i instrumentet kan føre støvpartikler bærer noen milliontedels Joule). Forstyrrelser i mikroelektronikk gjennom elektrostatisk ladning er veldig lett å simulere og Observer for eksempel på nærhet til Van der Graaf generator (apparat, ikke musikk band). Alle som ville gi opp å kjøre i samme rom med en stasjonær PC, slik som Microsoft og spenning kilde 3000 - 10000VA, eller Tesla transformator, og la ham fortsette i aksjon i noen tid ("gnister"), kan være nesten sikkert, at datamaskinen reboots i maksimalt 10 minutter og uten å stenge ned den høye spenningskilden blir neppe mulig å fortsette PC i driften. Luften er faktisk en viss tid etter så mye mettet med MEGET ioniserte molekyler og støvpartikler, er det sterkt som brøt en grunnleggende regel for drift av hver konstruksjon mikroelektroniske enhet -

" Beskytt mot statisk elektrisitet "

 

Howgh.

 

 

 

Merk:

Uforklarlig for noen objekter i bildene fra hvor som helst kan delta også flere refleksjoner mellom hensynet linser. Dagens optisk zoom kompliserte strukturer som allerede inneholder mer enn 16 medlemmer, og ikke lenger selv eksternt ligner for eksempel en minneverdig tre-Tessar-linse fra Carl Objective - Zeiss av velsignet minne.

 

En annen mulighet til å forklare fremveksten av knapt forståelige objekter i bildene er mulig bevegelse objekter helt ute av fokus - støv, fjær, insekter. Det er nødvendig å innse at nesten alle Folk som omhandler forskning av kornsirkler er ikke fotograf-profesjonelle. Ikke rart, at deres objektiver er ofte skitne med sandwich. (Under opptak i feltet ting kan skje, kan været ikke alltid være ideelt, og eventuelle fotografier Gjerne utfører bedre dokumentariske formål enn ingen)

 

Den eneste klare unntaket i vanlig mønster fotografering (ikke bare vanlig) Derfor med Klaus Leidorf , men, selvfølgelig, er han på en perfekt første-profesjonell fotograf, særlig i flyfoto, fotografere av mønstrene er for ham bare noe sånt som "ville -produkt ", og er ikke interessert i sin forskning i det hele tatt.

 

Sist, Absolutt ikke ubetydelig gruppe mystiske objekter på bildene fra dyrket mark kan utgjort av normale menneskelige forfalskninger. Mean bilde - finter, ikke kornsirkel - forfalskninger. Bli Slike ting bare noen ganger, og det vil ikke være mer omtale om det her.

 

I løpet av tiden ble en vanlig regel, og SÅ trist og faktum at i nærheten av kornsirkler fenomenet over tid begynt å dukke opp mange merkelige og Tvilsomt personer, som bør heller plasseres objektet i galehus som ble etablert for samme formål. Det er også Nødvendig teller med en rekke forfalskninger og forfattere av ikke veldig pålitelig krav.

 

Hvis interessert kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Det er så hyggelig å komme over folk dummere enn oss selv. Vi elsker dem samtidig for å være Lør  J.K.Jerome
Å være en optimist etter at du har fått alt du ønsker teller ikke. Kin Hubbard
Hvis vi visste hva det var vi gjorde, ville det ikke bli kalt forskning, ville det?  A.Einstein
z