Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-gepubliceerde-text-4-2 . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
Gepubliceerde tekst 4/2
tekst gepubliceerd buiten dit huis web www.cropcirclesonline.cz
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Homepage

nog niet gepubliceerd

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 
 

Graancirkels

  - 4 - deel 2

 

 

Vorm geven aan de grafiek van het elektromagnetische veld lijnen van elektrische stroom natuurlijk in de granen door de lozing van bliksem - Deel 2

Een andere mogelijke redeneren over de opkomst manier, wat begeleidende verschijnselen, indirect bewijs.

Volgende Dat vrij klein fragment Betrouwbare elke mogelijkheid van cirkel-makers activiteit weerlegt, is een landhuis in Kingsclere, waar woont componist A. Lloyd Webber. In 1995 verscheen er op deze site en vijfhoekige ster. Het hele pand wordt bewaakt de klok rond door 24 uur per dag beveiliging. Het onderzoeksteam probeerde het pictogram te verkennen, was te danken aan uitgebreide bewaking van land-, uitgerust met sensoren en microfoons, gearresteerd binnen enkele minuten van hun aankomst. Niemand werd gevangen genomen tijdens de productie patroon. Webber was op dat moment op vakantie. Want het land op dat moment arrest Careda alleen beveiligingspersoneel.

Informatie werd verkregen vanaf dit adres http://davidpratt.info/cropcirc1.htm en following, vrij vertaald en aangevuld met informatie verkregen via zoekmachines. Uit dezelfde bron gebruikt een aantal andere gegevens verder in deze tekst.

A. Lloyd Webber nooit geloofd dat graancirkels moeten worden geproduceerd door buitenaardse wezens, en oordeelde dat de meest waarschijnlijke van alle, zou moeten zijn vervalsingen. Daarom was zeer verbaasd dat verscheen op de plaats waar in geen geval Kan iemand in te voeren. Naar de mening van vreemdelingen is alleen mogelijk met hem eens. Alleen de echte dader, bliksemontlading, daadwerkelijk kan krijgen in de plaats, want het niets in Zijn aanpak "van bovenaf" weerhoudt. Zelfs de kleinste geselecteerde functies in de hoogspannings-draden. Zij kunnen het aantrekken van de bliksem veel intenser dan optie elke bliksemafleider alleen (door de corona-ontladingen). De vorm is de zogenaamde "motortype", omdat de geometrie herinnert de processen die plaatsvinden in de cilinders van de verbrandingsmotor. Met andere woorden, een explosie, zeer symmetrisch verspreiden zijwaarts., Natuurlijk zijn er veel meer foto's van hetzelfde patroon. Het uitzicht kan in sommige andere voortzetting, die veel meer aandacht besteden aan detail in de ruimte aliens landing net in de hoogspanningsdraden.

Bedrading HV 100 duizend volt, die de bliksem aangetrokken, vindt plaats bijna precies boven de rand van de vorm. Gemiddelde van het patroon is ongeveer 56 m, GPS-positie van het patroon centrum 51.313622 °, 1,287831 °, met een tolerantie van enkele meters. Wie de site bezoekt Beschreven in een mapping programma, kan opnieuw overtuigen van de interessante feit dat er Die arme vreemdelingen weer geland Direct onder de hoogspanningsdraden. Hoe ze de jongens (on) die handig dat ...

In de zomer van 1991 hebben Terence Meaden en een team van Japanse wetenschappers hadden een veld (waarschijnlijk ergens in de buurt van Silbury Hill) onder toezicht van elektronische apparatuur, waaronder radar, magnetometers, video, nachtzicht, bewegingssensoren. Onder dekking van de mist verscheen vorming van kleine gewichten, maar geen van de scanners geregistreerd eventuele indringers.

Notitie van de Auteur: Figuur is al gemaakt (Exposed) aantal dagen of weken vóór (1). Werd gevisualiseerd (ontwikkeld) door tot vele dagen later. Stengels eerst door schade aan elektriciteit geleidelijk verzwakt (2). Toen was er een toename van hun gewicht door mist (3). Tot slot, gebogen naar de grond (4). Waarnemers werden slechts tot fase 3 en 4 te observeren, en over fase 1 en 2 had geen idee.

Indien lijkt op de klassieke foto ontwikkelingsproces. Een andere overeenkomst met fotografie Dat is de oprichting van een "foto" wordt gebruikt en flitslicht. Een andere overeenkomst is dat onmiddellijk na blootstelling latente beeld alleen wordt gevormd, volledig onzichtbaar. Het genoemde analogieën met klassieke fotografische proces (en groter aantal zal worden beschreven) wordt volledig aandacht worden besteed in een van following onderdelen. Al in eerder werk (3 - chronologie) fase was nummer 1 van 5 in het verblijf chronologie volgorde genoemd Belichting (Exposition).

Ontdekt patroon vaak in die na een tijdje Arosa de volgende sectie. Het was te wijten aan de verschillende intensiteit van de blootstelling, des te minder getroffen gebieden meer tijd nodig is voor "het ontwikkelen van" beeld, natuurlijke ontwikkelaar had om langer te werken. Sommige delen van following betaalt veel meer aandacht aan vergelijkbare gevallen.

Merk op dat "Op deze manier, wat vegetatie Handelingen op de wijze van een chemische ontwikkelaar van Exposed fotografische platen:. Werpt de latente foto's" zijn te vinden in de publicatie van de Leo Dehuel's - Vluchten naar gisteren: Het verhaal van antenne archeologie, pagina 38e Het was een grote fout (een van de vele) van alle vorige onderzoeken in graancirkels, dat hun bevindingen bijna nooit geen overleg met deskundigen in de archeologie en in het bijzonder vanuit de lucht archeologen. Over de luchtvaart archeologen waarschijnlijk niet wist dat zoiets bestaat. In publicaties en artikelen werden gepubliceerd die hele Gedurende het decennium over de kwestie van graancirkels, het niet gaat om bijna elke vermelding. Maar wichelroedelopers en de media, fans van UFO's, buitenaardse wezens, vliegende schotels, en misschien elk denkbaar gebied van junk wetenschap in elke graancirkel bracht duizenden. Dient hen gelijk. Dankzij deze hun kennis en begrip van de principes mogelijke opkomst werden terug vooruit in plaats van optie. Aan de andere kant, is het noodzakelijk om hen te bedanken voor het, hoe vaak, bijna altijd plaats nauwgezet gemeten met behulp van een kompas afwijking van geomagnetische veld. ZO proefschrift simpelen ijverig naar voren geschoven de mate van kennis in de richting van uitleg, dat alleen maar mogelijk in droge gevallen: de recente ontlading van de bliksem. Het was voldoende om alleen maar te vragen. Iets hen binnen Zou dit voorbeeld Respect voor de heer Pockels vertellen. (Later te bepalen)

Het feit dat de liefhebbers van mysteries en voorzichtig Geduldig werden Decennia verzamelen tijdens een relatief groot aantal andere duidelijk bewijs. Bijna overtuigend de bevindingen die bewogen rond de site, die enige tijd was voor, getroffen door de bliksem, zonder iets te weten over die ondersteuning bieden, worden meer in detail beschreven in een following sectie.

Een legerofficier gestationeerd in de kweekvijvers van Salisbury Plain keer kwam een ​​graancirkel in een actieve Minefield.

Notitie van de Auteur: Voor afvoer van de bliksem met de Minefield geen barrière, eerder het tegendeel.

2007.07.15 - UK - Dorset - Bournemouth - foto 7 (exacte GPS-locatie van het object bekend is, natuurlijk).

Foto Verkregen uit de inmiddels opgeheven domeinnaam cropcirclesdatabase.org. The Same punt is oek bezig met website http://home.planet.nl/ ~ sarne023/06n.html , komt waarschijnlijk van waar de originele foto.

Boom in een veld vlak bij de luchthaven. Het veld is gelegen op een omheind perceel, dat niet openbaar toegankelijk is. De vorm is niet nauwkeurig bestudeerd, maar uit de lucht, en na de oogst. In overleg met de eigenaar zeker geen probleem zijn om de site te bezoeken en een kijkje nemen op de boom. Tekenen van bliksem op de stam zijn zeker waarneembaar, zelfs na vijf jaar, omdat het zeker was het niet alleen "flash onkruid." Meteorologen van de luchthaven zou ook hebben kunnen som-verbaal van de storm te vinden. De landeigenaar Zeker bleek dat in het verslagjaar een aantal gescheurd boomtakken, en het mogelijk is dat de boom na wordt geraakt door de bliksem slang worden gecontroleerd en behandeld door dendrologen.

Op de volgende foto 8 aan elkaar gemonteerd drie opnamen uit verschillende jaren. Foto S. Alexander, F. Laumen, F. Laumen. In de nabijheid van elke lus van hen 'iets' gebeurt - onregelmatige vormen. Dit is de mening van objecten of welke lijnen ondergronds bevinden. Het kan deel uitmaken van een ingestorte vliegtuig, of een archeologische overblijfselen, drainage, riolering, waterleidingen, hulpprogramma's. Elke ondergrondse structuur wordt vaak vervolgens gevisualiseerd door de bliksem niet ver van waar het zich bevindt. Als een lijn van veelal volledig verwoest, dood maïs. Bijvoorbeeld, als de bliksem raakt direct aan de hydrant staan ​​op het oppervlak, enkele dagen later en zal lijn van dode of beschadigde gewas verschijnen Zwaar precies over de buis onder de grond. Hun lengte is usuall van enkele meters tot 10-20 meter, soms zelfs meer. Het gebied van het gewas uiteindelijk stierf binnen enkele centimeters, en Direct achter dat zijn niet eens planten en licht beschadigd. Voorwerpen die een verhoogde concentratie van elektrische energie, zich onder het niveau van diepploegen. Als de plaats die hij niet in eventuele archeologische vooruitgang Prospectie, is er nog steeds gevestigd. GPS posities van objecten is bekend om ten minste twee van de drie sites hier vermeld, en de rest kan waarschijnlijk worden opgespoord. Vergelijkbare plaatsen waar zoiets dichtbij of verder van een regelmatig patroon natuurlijk bestaan ​​veel meer, en niet alleen in Engeland. Soms ondergrondse leidingen als gevolg van de verhoogde geleidbaarheid, het effect van een sterkere aarding, elektrostatische en elektromagnetische inductie en ionisatie van de lucht boven hen kan deelnemen aan de vorming van de eerste twee (onzichtbaar) bliksemontlading fasen - Voorlopige Breakdown, Stepped leider, die kan leiden tot het feit dat pipeline droog is, en meerdere parallelle takken van dezelfde elektrische ontlading geslagen op een afstand van tientallen tot honderden meters elkaar.

Bekeken van een ondergrondse leidingen is een onderdeel van de reguliere (of onregelmatig) cijfers in het gewas gebied heel vaak. In en komende werkzaamheden zal worden betaald veel meer aandacht Hen. In sommige gevallen kan het zelfs een deel van het patroon onder de weg, zoals het geval is in following twee foto's. Dit is de locatie Winterbourne Bassett, Wiltshire, in 1998, 23 mei, Lucy Pringle foto - het bovenste frame. De onderste afbeelding wordt later vastgelegd (ten minste 14 dagen, maar eerder meer). Foto Busty Taylor. Er is de beschadigde oogst veilig dood. Dood was natuurlijk op de bovenste afbeelding, maar als gevolg van de traagheid van biologische processen in planten waren nog niet zo uitzien. Op dat moment zou zelfs enige tekenen van leven - metabolisme. Op de onderste afbeelding kan zeer worden waargenomen aanzienlijke kleurveranderingen van planten in de trekker tracks (ook dood, maar niet zo lang). Kleurveranderingen in de tractor sporen waarneembaar zijn, zelfs in het naburige gebied, en zonder de werking van elektriciteit uit bliksem zou nooit zijn gebeurd. Track tractor in de velden zijn de tweede beste stroomgeleiders. De leidende positie inneemt iedere metalen buis en andere metalen voorwerpen onder de grond gelegen. Het is ook mogelijk Let goed, dat het gewas boven de metalen structuren aanzienlijk Verkregen Higher Than Bedrag van elektriciteit in de tractor sporen en tekenen van de dood verscheen aanzienlijk sneller, terwijl in die tracks voor enige tijd en Overleeft Daarom heeft nog geen een droge en Distinctive gele tint. Vergeling op hetzelfde niveau zal enkele dagen. Natual Het ontwikkelen van film moet werken wat langer, de intensiteit van de blootstelling significant zwakker. Waarschijnlijk meerdere ordes van grootte.

Het laatste geval van mogelijke bijwerkingen van de bliksem staking locatie met Alton Barnes, Wiltshire, Weyhill, Hampshire, 18 april 1998. Het is mogelijk dat zou een aantal bomen werden parallel arm van de bliksemontlading Begeleidende Tijdens patroonvorming of bijna volledig verwoest, dus het werd later besloten om ze te verwijderen. De situatie van de vorige toestand wordt weergegeven op de luchtfoto's op basis van Bing Maps (datum onbekend), de situatie na hun verwijdering werd verkregen van Google Earth . GPS-locatie patroon was van 51.215244, -1.556524. Op Google Earth Mogelijke nog twee luchtfoto's "na". Om de Google Earth- foto is geïmporteerd tractor lijn (in het licht magenta) van Bing, en vice versa.

Op de afbeelding van That graancirkel (de verkrachting) van www.temporarytemples.co.uk / (foto door Steve Alexander), is het duidelijk dat de bomen (op basis van de schors van de berk) niet bladeren groeien op alle, waarschijnlijk al geweest helemaal dood. Een beeld van Lucy Pringle oek Mogelijke vinden. Na half april, de tijd van de bloei verkrachting, zijn Betrouwbaar bedekt met groene bladeren. Volgens het tijdstip waarop de berken beginnen te draaien groen, in het Engels is zelfs uitgeroepen tot een maand. Welke zou het zijn? Zou het kunnen zijn maart?

In de huidige (dubbele) maakten deel uit enkel en alleen indirecte bewijzen gepresenteerd. In ieder geval is er geen bewijs dat zou op enigerlei wijze geloofwaardige en onvoorwaardelijk Aangeboden ter bevestiging van de theorie over de schepping vormen (het maakt niet uit Of het nu regelmatig of onregelmatig) van het gewas beschadigd door bliksem, als een verslag van het elektromagnetische veld lijnen, en Hun storingen. Maar ze hebben absoluut, zonder uitzondering, allemaal heel belangrijk gemeenschappelijk kenmerk. Met de theorie beschreven in geen geval met elkaar in conflict. De hypothese is van toepassing op alle van hen, hetzij in het geval het niet mogelijk is om te zeggen dat een soortgelijke wijze van oorsprong zou volledig worden uitgesloten. Een van de fundamentele principes die moeten in een wetenschappelijke theorie en hypothese toegestaan. Dit is weerlegbaarheid (falsifieerbaarheid test). Wanneer iemand slagen Geloofwaardige uit te voeren (bijvoorbeeld een opname maakt of film vast te leggen, terwijl de continue monitoring en evaluatie van elektromagnetische velden op de site om te bevestigen) dat op een bepaald locatie waar het later werd ontdekt echte graancirkel, nog nooit gebeurd in het veld bliksem ontlading . Integendeel, dat er bewegende groene wezens met antennes, de buitenaardsen of vliegende schotels, de theorie hier gepresenteerd is mogelijk Overweeg Betrouwbaar weerlegd.

Bewijzen, Dat de genoemde theorie van de bliksem in de plaats van de graancirkel te bevestigen veel sterker, zal worden gepresenteerd geleidelijk meer in sommige delen van following. Een van de belangrijkste dossiers, echt enorme stapel, op 100%, dat bevestigde dat op de locatie van de graancirkel moest onvoorwaardelijk bliksem optreden in de grond, Geduldig en voorzichtig, gedurende tientallen jaren, Het verstrekken van de arme fans van mysteries ("ufologen &") zonder zelf in de minst verdacht. Omdat elke kompas afwijking gemeten door Hen droogte bewijs is. De planeten, die ook wel de Globe en bewonen het zich onderscheidt van veel andere organismen en mensachtige apen soort van de Mensheid, moederkoren Another Way to intense droogte en lokale variaties bereiken met de tijd natuurlijk Geomagnetische ander gebied dan de bliksem ontlading simpelweg niet bestaat. Verkregen nog beter en meer interessante resultaten zouden worden gebruikt Tenminste als de declinatie kompas, of zelfs een magnetometer. Misschien is dit net zo een beetje deskundig advies voor de toekomst.

De huidige artikel "gedeeltelijk vertakte" van de meer fysieke en wetenschappelijke uit te leggen van de graancirkels ontstaan ​​principes, omdat het bewijs diende hier waren min of meer complementair, ze zijn meer van een nieuwsgierigheid. Toch verwijst naar: de hele tijd brengen fragmenten van bewijs. Enkele andere onderdelen die vooral zal richten op verschijnselen die niet met mogelijkheden om de weg van de opkomst van periodieke structuren te verklaren beschadigd gewas en bijna niets gemeen, zal aanzienlijk ZEER worden herkend als intermezzo, en als onderdeel van hun titels. Vertakking is echt mogelijk, willekeurig zal zijn in een deel aandacht besteed aan de kwestie van de cirkel-makers, een andere Dubieuze verschillende theorieën, inclusief aliens (vreemdelingen, natuurlijk, een volledig zelfstandig onderdeel), de intelligentie van maïs, van vacuüm, van sterren , planeten, voorwerpen, planten, schimmels, dieren, en vergelijkbare uitleg opkomst van de graancirkels, die werden uitgesproken in de val. Iedereen die wil een beetje serieus toegespitst op kwesties van graan schade-en verblijfkosten, moet evalueren Vergelijkbare sciolistic theorie, al was het maar omdat ze bestaan. Er zijn theorieën "veel minder" sciolistic en schadelijke, droog en Gaia. Op dat misschien misschien zelfs jammer dat niet werkt in ieder geval niet zoals het zou moeten. Beloond met de fans op zijn minst mogelijk dat Daarom is het heel leuk.

Gelukkig, zelfs voor zuiver wetenschappelijk delen bereid met veel van het materiaal, Meer dan genoeg.

Dat zou voor vandaag (dubbele) deel de definitieve samenvatting instructie.

 

Jan Ledecky

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Ga terug naar de lijst van gepubliceerde artikelen  

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

pz