Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-gepubliceerde-text-4-1 . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
Gepubliceerde tekst 4/1
tekst gepubliceerd buiten dit huis web www.cropcirclesonline.cz
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Homepage

nog niet gepubliceerd

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 
 

Graancirkels

  - 4 - deel 1

 

 

Vorm geven aan de grafiek van het elektromagnetische veld lijnen van elektrische stroom natuurlijk in de granen door de lozing van bliksem.

Een andere mogelijke redeneren over de manier van ontstaan, wat begeleidende verschijnselen, indirect bewijs.

Vandaag deel is een prelude voor de leergierige publiek bekend zijn met een ander stukje bewijs, waaruit heel duidelijk aan de graancirkels die Moeder Natuur Maakt, met haar eigen middelen, helemaal alleen, zonder enige tussenkomst van dwaas buitenaardse wezens. Maakt ze allemaal alleen en alleen door middel van fysieke krachten (en andere natuurlijke, dat wil zeggen eigen effecten), lokale, Aardse. Door De Bliksem ontladingen. Elk patroon in het graan, regelmatig of onregelmatig, is in de eerste plaats een overzicht van de huidige elektrische veldlijnen, die boven het veld en oek in een nabijgelegen ondergrondse ontstond tijdens bliksemontladingen. Meestal kan er DEELNEMEN processen en hun mechanische krachten, (symmetrisch ontploffing verspreidt zijwaarts, als een raket exploderende vuurwerk, of het proces binnen de cilinder van de interne verbrandingsmotor), en opgenomen worden als een kleine, op het eerste volledig waarneembaar mechanische schade in plantenweefsels ( misschien directioneel georiënteerd). Zonder de bijdrage van een primitieven, of een niet-bestaande wezens. Vandaag wordt vereerd publiek kennis maken met een nogal indirect bewijs.

Onder andere: graancirkels bestaan ​​sinds je geboorte. Wat wordt genoemd graancirkels vandaag, vond plaats op de aarde bestond al lang voor ieder weldenkend mens. Gewoon niet voorkomen in maïs, maar in een andere planten die had plaatsgevonden op aarde, en niet alleen planten (sneeuw, stof).

In tijden van vandaag, in sommige jaren, gewoon op de velden in een aantal jaren niet. Vraag het maar aan een boer. De Combine Operators iets weten. Zeker iets OOK kon vertellen wie werknemers zodra de velden kruiste met zeisen. Degenen die al in de geavanceerde landen in de overgrote meerderheid stierf helemaal uit. Het is niet waar dat de graancirkels begonnen te zeggen, blijken uit de jaren tachtig. Alleen betaald, was ze bijna geheel geen, of slechts minimale aandacht, of werden Ernstig onderdrukt. Gezien hun frequentie, of liever Komt ijlheid, natuurlijk, er zijn boeren die nog nooit hebben gezien dat een - Meant een regelmatig patroon. Om de man formaties Net als bij de een begeleidende Getoond in de foto te zien is dicht genoeg bij de graanvelden van een enkel jaar te verplaatsen, en er is geen noodzaak om een oppervlakte groter dan een vierkante kilometer te omzeilen.

De eerste van hen krijgt een vorm, die in werkelijkheid niemand ooit gezien op het veld, behalve natuurlijk de heer harvester operator. Hij duidelijk niet onthullen aan iedereen, en journalisten heeft niet gebeld. De exploitanten van de oogstmachines hebben veel gezien, was net genoeg om hen te vragen. Het beeld werd verkregen door middel van Google Earth . Coördinaten en de datum zal worden verwezen in sommige Komende artikel. rond Zijn diameter is 22m, en de vorm is zeer vergelijkbaar met wat Dat bleek in Groot-Brittannië, Duitsland en Italië een paar jaar eerder. De vorm werd niet gemaakt. Niet onderzocht. Geen van beide is ooit ontdekt. Door middel van haar bestaan ​​is het mogelijk om ongeldig een van de belangrijkste argumenten van de ontkenners van natuurlijke oorsprong van graancirkels. Zij stellen dat de patronen zijn gemaakt door mensen die dan vervolgens profiteren van hun "ontdekking" en "onderzoek", en gebruik vervolgens de mogelijkheid om verschillende theorieën Spreek over eventuele mogelijkheden tot hun oorsprong. Vorm die er nooit is "ontdekt" Kan nooit worden "bestudeerd". Dus, lieve ontkenners, de volgende keer, iets beters. Gezien het patroon dat ontdekt werd door stom toeval, niet een of andere gerichte zoekopdrachten, moet tientallen Vergelijkbare gevallen alleen op Google Earth , en luchtfoto's Duizenden nooit openbaar gemaakt. Gewoon nodig om te zoeken naar. Tegelijkertijd langer een van de andere argumenten van een aantal pictogrammen waarnemers, die zeggen dat graancirkels worden geproduceerd door buitenaardse wezens proberen om iets te communiceren via hen aan de mensheid toe te passen. Alleen dwazen schrijven uitspraken die niemand leest.

Om het bovenstaande patroon natuurlijk, zal vroeg of laat in te loggen sommige van zijn "auteurs". Dit hebben we gedaan, het was toen, Toen we waren zo geavanceerd en ga zo maar door. Psychische stoornissen zijn soms Monsterlijk, en gesloten medische afdeling van het Instituut universitair hoofddocent heer Chocholoušek al aan het voorbereiden ze meerdere kooibedden.

Activiteiten van geestelijk gestoorden Personen - circle-makers, Die de cirkels, heel geloofwaardige weerlegt droogte Crop Circles, die verscheen in plaatsen, zodat Zwaar bewaakte, Die van het invoeren van een indringer is gewoon uitgesloten. Een paar voorbeelden.

(30 juni 1991) werd verkregen van het snijden van internet bron dat nu niet kan worden geïdentificeerd, werd de datum niet verder onderzocht, maar waarschijnlijk mee eens. Naam krant niet geïdentificeerd maar het geval is algemeen bekend.

Graancirkels NEAR PM'S RETREAT

Door David Paul

VEILIGHEID Een rij brak gisteravond na enorme graancirkels verschenen op landbouwgrond in het land van de minister-president retraite. De cirkels zijn slechts een paar honderd meter van Chequers, waar John Major brengt zijn weekend. "Als Ze werden aangetrokken door grappenmakers het is onthutsend Ze werden niet gevangen door de veiligheidstroepen het bewaken van de minister-president", zegt Lena Godsall-Bottriell, Wie vond de cirkels gisteren. "Als Zij waren het werk van aliens, nog steeds kan ik niet begrijpen hoe niemand zag wat er gebeurde," voegde Mevr. Godsall-Bottriell en fauna auteur van het nabijgelegen Terrick Books. Gisteravond Thames Valley politie zei ze wisten niets over de cirkels op het landgoed in de buurt Wendover. Maar ongelooflijk, en Downing Street woordvoerder zei: "We weten van de Chequers graancirkels, maar ze zijn niet een veiligheidsrisico." "Ze zijn niet gemaakt door mensen, Ze zijn een natuurlijk verschijnsel, het is iets om het met het weer."

Bijna niemand in verband met graancirkels steeds uitgedrukt nauwkeuriger temperatuur als de ondergeschiktheid van de voormalige Britse premier John Major en Her Majesty's onderwerpen: Ja, dit is een puur natuurlijk verschijnsel dat zelfs alleen betrekking en alleen met het weer, vooral met een van haar extreme proces. Alleen jammer dat de onderwerpen en bedienden hadden de ontwikkeling van hun eerste Schijnbaar zeer vruchtbaar idee klaar. (Maar was het echt? Ligt niet verder beslissingen, of andere bevindingen in de geheime rapporten en archieven? 007? Clouseau?)

De zaak Is Ook genoemd in Crop Circles Revealed: Taal van het licht symbolen, Judith Moore, Barbara Lamb, Light Technology Publishing, 2001, blz. 49:

In een maximaal beveiligde zone nabij het land van de Britse premier residentie in Chequers en pictogram verscheen in de vorm van een Keltisch kruis. Een van de armen van het kruis werd tiped door een driehoek in plaats van optie zou een cirkel, en de punt van de driehoek is altijd recht op de woning. De strak gepatrouilleerd locatie Zeker uitgesloten grappenmakers op het werk.

Notitie van de Auteur: Als gevolg van de ijverige bewaking van droge plaats en zou zeker Her Majesty's onderwerpen en dienaren van de Britse regering (Ja, minister-president ...) in staat zijn om gegevens van een storm die de ontdekking van patronen voorafgegaan te vinden, ook al is het was meer dan 20 jaar geleden. En als ze niet, meteorologen Zeker ja.

De derde keer is het hetzelfde tijdstip vermeld in de publicatie van mysterieuze graancirkels, Hesemann M., E. Tóthová, ETNA 1997, pagina 31 (Begeleidende foto 4 werd verkregen van daar): Als de lokale journalisten interviewen John Major secretariaat Of de veiligheid Systeem Ontdekt de maker van deze formatie, Zij ontvingen een officiële reactie dat er geen gevaar voor de veiligheid Omdat de graancirkels werden veroorzaakt door het weer fenomeen. Daarom kunnen we blijven pleiten wat het zou kunnen zijn dat de weersomstandigheden droogte en droogte symmetrische formaties als onze pictogrammen te creëren. Ten minste een, verwijzend naar: we kunnen zucht van opluchting: fraude als verklaring al geen optie.

De gepubliceerde tekst opnieuw heel duidelijk aan, dat ze meer in nummer 10, een lange tijd weten meer dan 20 jaar geleden. Majesteit zeker is over de hele zaak op de hoogte in voldoende detail. De Storm en Bliksem zijn Meteorologische verschijnselen. Aangewezen instellingen adequaat worden ingelicht, zodat al overlaten aan Moeder Natuur, hoe lang staat zijn om een ​​grap te maken van nutteloos mysterie fans, voordat iemand erin slaagt om te onthullen spelletjes capriolen. Mystery fans nooit. De echte kennis, hoe ze worden gemaakt graancirkels moet echt ruw worden in een zeer stompe manier aan hen te schoppen. Ze houden hun bovennatuurlijke verklaringen en vrienden niet erg intelligent, dwaas buitenaardse wezens kleur zoals bruin shirts. Slechts een zeer demente Zouden buitenaardse wezens opnieuw en opnieuw als een land bijna precies op de hoogspanningsdraden. Bliksemontlading tussen hen vaak zeer regisseert, en draad op geen enkele manier te voorkomen dat het in de FACT tussen hen, die zigzagde op de grond.

Alvorens verder te gaan verder in de beschrijving van de plaatsen waar de effecten van menselijke activiteiten waren Praktisch onmogelijk, er is een aanbeveling voor de lezers die zou worden bij de uitgifte van graancirkels en meer geïnteresseerd Wil graag met hen een beetje meer vertrouwd. Voor de Engels-sprekende lezers is zeer goed, en vooral een objectieve bron van Libor Cermak blog. Ondertussen een van de laatste, betrekken graancirkels is http://liborcermak.blog...kruhu-v-obili.html . Direct aan het pagina waarnaar wordt verwezen is het mogelijk om een mooi voorbeeld van bliksemafleider in het veld, die in feite heeft aangetrokken echte schepper van graancirkels (graancirkel in de buurt Ládví). Vergelijkbare foto's - aantoonbare bliksemafleider in de buurt van Crop Circle Ontdekt Duizenden zijn er op het web.

De heer Cermak mogelijk en noodzakelijk is also zeer hoog tarief voor de objectiviteit van zijn berichten, zelfs reizen naar Engeland graancirkels te kijken. Hij schrijft: "Ik wil niet dat de lezers een van de mogelijke hypothesen van hun oorsprong Impose, of ze nu vreemdelingen, cirkel-makers, wind geloof, planeet Aarde, graanalcohol of geheime militaire projecten, enz.." Genoemde bron kan worden verweten slechts in een klein detail, dat anders dan de links van het lopende jaar, wat leidt tot de site cropcirclesconnector.com, zijn niet beschikbaar voor de gewone lezers, omdat de Ze zijn gericht op een betaalde gedeelte van de site. In het geval van bepaalde plek, het is zeker duidelijk dat niet verlaat alles, wat moet geld uitgeven worden voor. De bijna zonder uitzondering, kan alle foto's te vinden op andere websites, gratis toegankelijk. Bijvoorbeeld, Lucy Pringle, Steve Alexander, Frank Laumen en nog veel meer. Voer het wachtwoord "graancirkel", de locatie en de datum in een zoekmachine.

In L. Cermak blog kan worden gevonden een aantal posten die te maken hebben met relatief objectieve beschrijving en evaluatie van de cijfers in het graan, vooral in Engeland, maar OOK in ons land (Tsjechisch) en elders in de wereld. Veel plaatsen de auteur persoonlijk bezocht, zodat zijn bijdrage kan dienen als een waardevolle bron van informatie. Andere documenten maken met cijfers van de beroemde witte paarden en mensen, Elders verklaart de oorsprong en het gebruik van de naam Ley Lines en Is Ook verder bezig met het onderzoek van de nederzettingen prehistorische Kelten en zelfs andere prehistorische megalithische bouwwerken. Zeer nuttig voor het begrijpen van de geschiedenis van de plaatsen en contexten beschreven, kan alleen worden aanbevolen als een zeer goede bron.

Doelstelling Een andere zeer bron Dat is niet gescheiden door taalbarrières, de pagina's van de Slowaakse waarnemers www.uforevue.sk mysterieuze fenomenen. Bijvoorbeeld pagina http://www.uforevue.sk/news/53/55/Nadherny-kvet-v-poli-pri-Kozarovciach/ . De auteurs van de site moeten worden geprezen voor doelstelling rapportage over de ongekend fenomeen van de graancirkels. Hun benadering van het fenomeen van de graancirkels te beschrijven is duidelijk een van de absoluut perfecte, professionele, beschrijvende nieuwsmedia. Objectiviteit van het nieuws is te vergelijken met bijvoorbeeld de BBC. Hoewel het fenomeen van de graancirkels gewoon direct Stimuleren van verschillende verklaringen voor het spinnen met mysteries, alien, spiritisme, junk wetenschap, het occulte, niet-wetenschappelijke, onmogelijk soms belachelijk, soms demagogisch - afwijkende theorieën. Op hun website waar ze aandacht besteden aan de beschrijving van de verschillende graancirkels fenomenen verschijnt niet iets dergelijks. Niet eens een hint van een poging om de lezer te ergeren door een Wanen en Twijfelachtige uitleg van het bovennatuurlijke. Hun grafische tekeningen met afmetingen van individuele opnames behoort patronen behoren tot de beste die ooit is op het gebied van graancirkels studie in de wereld geschapen. Over het algemeen zijn www.uforevue.sk zeer zeldzame, ernstige sites, hoewel ze betalen probleem, het is al heel wat, welke van hun collega's in geslaagd om "slip veel." Zij zullen, dus voor de objectiviteit van het nieuws hier op dit punt bekroond met een rating 1 + +, een met twee sterren. Auteurs van teksten - vond de namen van Thomas Stankovic, Miroslav Karlik.

Zoals altijd vanaf het begin Vindt Voortdurend benadrukt in de teksten, de bevindingen gepresenteerd hier gemeen hebben met graancirkels alleen het absolute minimum. Ze hebben betrekking Bijzondere in alle beschadigde maïs overal in de wereld, en wie zou willen zijn in dit onderwerp geïnteresseerd, moet men de normale landbouw-en wetenschappelijke literatuur te bestuderen. Grain buigen naar de grond over de hele wereld (zoals op foto 1) zal nooit gebeuren onder invloed van een of andere onbekende en onbegrijpelijke krachten. Buig naar het aardoppervlak slechts en alleen omdat zij zwak was. De meeste Vaak onder invloed van elektrische energie uit bliksemontladingen, vaak alleen inductie. Verzwakking na passage van elektriciteit duurt dagen. Ongevoelig gewas is bestand tegen bijna alle mechanische belasting. Ingediend all `zijn, plat, liggen (beschadigd, verzwakt) granen in de wereld, natuurlijk, omvat alle tot nu toe, in de toekomst oek gevonden graancirkels. Ze zijn gewoon de kleine, bijna verwaarloosbaar subset. Dit vooral, moeten alle mysterie liefhebbers die bestaan ​​in de wereld, te begrijpen. Ze kunnen het niet eens met dat, zelfs tegen het oek kan protesteren, maar dat is ongeveer alles ...

Zou het ver genoeg vandaag, wordt vervolgd.

 

Jan Ledecky

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Ga terug naar de lijst van gepubliceerde artikelen  

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

pz