Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels - Voorafgaande Bij onderzoek . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
Voorlopige Bij onderzoek
Hier is de voorlopige Bepaalde vergoeding, een kleine samenvatting van een aantal eerdere bevindingen.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

Vroeg of laat moest worden geplaatst object droogte en aandacht.

 

Er zijn verschillende groepen mensen in de wereld:

 

Eerste Mensen die nooit geïnteresseerd waren in ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas noch bij een regelmatige patronen, cirkels (cijfers) in gewassen, zijn niet geïnteresseerd en zal nooit geïnteresseerd over het helemaal. Dat zijn de brug over naar schatting 90%. Als ze ooit Encounter alle informatie over hen, ze te lezen met gratie, voort te zetten en betaal absoluut geen aandacht, want ze ze niet nodig hebt op geen enkele manier. Die geïnteresseerd zijn in hooguit als curiositeit.

 

Tweede Mensen, Wie moet geïnteresseerd zijn in de vraag over ingediend `is landbouwkundigen, een aantal andere mensen die werkzaam zijn in de landbouw, alle landbouwers en onderzoekers in de (gewas) veld - (beschadigde, verzwakt) gewas hoe dan ook. Een dergelijke raming is minder dan 10%, dat wil zeggen enkele honderden miljoen van de wereldbevolking.

 

Derde Mensen die geïnteresseerd zijn in de eerste en enige vraag van de regelmatig ingediende `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas - Voornamelijk kringen, alsmede alle andere regelmatige vormen, vaak ongelooflijk complexe en regelmatig. Onregelmatig ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas is geheel buiten hun gebied van belang, kan men zeggen dat de praktijk noeexistent goed voor hen. Dergelijke individuen over de hele wereld enkele tientallen tot honderden (van stukken, bits), en Fancies van hun onderzoek voor tientallen jaren het aanbod mysterie, raadsel, raadsel, mystiek en Vergelijkbare werkterrein te maken drukwerk in de wereld, meer als gewoonlijk zijn vierde -class karakter.

 

Naast deze, natuurlijk, er zijn duizenden en duizenden andere, die een bezoek aan droge plaatsen, gefotografeerd en gedocumenteerd. Deal met zoiets hooguit marginaal als een hobby, en nooit verder te gaan met die verschijnselen, in tegenstelling tot de naam "professionals" in deze tak van bedrijvigheid. Een andere grote groep mensen waarvan er al miljoenen, verzinsels van hun onderzoek min of meer passief kijken mysterie te maken in verschillende tijdschriften, websites en tabloid magazines en websites, opnieuw voornamelijk relatief zeer laag niveau.

 

Een beetje draaien

Natuurlijk zijn er uitzonderingen. Bijvoorbeeld, site van de Slowaakse schrijvers omgaan met de mysterieuze fenomenen www.uforevue.sk . Ze beschrijven het fenomeen van de graancirkels is duidelijk dat met absoluut perfecte, professionele, beschrijvende nieuwsmedia hebben op alle Dat Objectiviteit nieuws als BBC. Hoewel de graancirkels fenomeen werd direct stimuleren een verscheidenheid van spinnen mysterie handel met voorkennis, aliens, semi-wetenschappelijke en angstaanjagende, spiritistism, schijngeleerdheid, occulte, demagogen - afgeweken theorieën. Op hun website, waar zij aandacht besteden aan de beschrijving van verschijnselen graancirkels, niets van dat ooit verschenen. Hun grafische tekeningen met afmetingen van elk construct vorm administratie behoren tot de beste in het veld over de hele wereld Treedt op. In het algemeen, de www.uforevue.sk is uniek, meer als gerenommeerde site, hoewel ze aandacht besteden aan de kwestie, waar al veel van hun collega's in geslaagd om "slip veel."

 

Met name genoemde personen van categorie 3 al deze patronen Continu onderzoek, foto, meten in hun omgeving veel verschillende fysische waarden, en het verzamelen van foto's en De meting van stikstofdioxide records voor toekomstig gebruik. Vanaf dat gemaakte foto's en metingen te krijgen aantal verschillende andere grafische, wiskundige en geometrische informatie en grafieken, afleidingen en inhoudingen. Van scripties, niet alleen dan afleiden diverse wiskundige en geometrische regels, maar OOK de astronomische, astrologische Postulaten oek Aftrek en uiteindelijk van invloed zijn bijna alle menselijke (buitenaardse) activiteit en onderzoek, alsmede alle wetenschappelijke, aardse of buitenaardse, ruimte en Intergalactische regels.

 

De meeste van allemaal, en in het bijzonder de voorkeur verzinnen allerlei theorieën over buitenaardse wezens. Zeer spijtig dat iemand ooit heeft geen enkele buitenaardse vinden. Favoriet van alle, bestaande of niet-bestaande wezens gedwongen om Intercourse. Hun verlangen om voortdurend Promoted to Perform Dat Geproduceerd graancirkels zijn aliens, is eigenlijk onderdrukt freudiaanse syndroom, en de wens om als eerste, of ten minste een van de eerste die erin slaagt om seks te hebben met buitenaardse wezens, buitenaardse. Gays minderheid wensen en verzuchtingen, Vooral na warme vreemdelingen. Omdat buitenaardse wezens in de wereld van vandaag echt Wanhopig ontbreekt, de arme fans van mysteries, vaak in huisdieren en Wissels.

 

Hier en daar, oek te zetten in de alchemie en occultisme. Afgeleide regels ijverig van toepassing op alle denkbare en ondenkbare tak van pseudowetenschap en junk wetenschap. Gemeenschappelijk kenmerk van bijna al hun fantasieën en verzinsels met FACT, dat ze bijna allemaal gebaseerd op bijna uniek subjectieve indrukken, en zijn bijna zonder uitzondering, absoluut alle volledig oncontroleerbaar en niet experimenteel reproduceerbaar. Controleerbaarheid en herhaalbaarheid - de minimale essentiële aard van zowel basis-als alle andere onderzoek. Daarom zijn alle mysterie Explorers in de hele wereld houden Fundamenteel onderzoek als een pijn in de kont.

 

Van alle aldus verkregen gegevens worden samengesteld verschillende tabellen, grafieken, tabellen, lijsten alfabetisch gesorteerd, op datum of plaats foto's genomen en metingen, een keer oplopend, aflopend anders. Continu publiceren verschillende overwegingen, analyse, Essays, publicaties, studies, bijeenkomsten organiseren, symposia, colloquia, seminars, gewoon "Jaren en jaren van hard en geduldig administratief werk" (Ja, minister-president, een van de nooit-to-be -vergeten uitspraken van Humphrey Appleby).

 

Geleidelijke langdurige Inspannende exploratie en ijverig montage fragmenten van reflectie en onderzoeksresultaten Ze zijn erin geslaagd in de afgelopen decennia-lang onderzoek te verzamelen van een aantal waardevolle wetenschappelijke gegevens Dat waren echt de moeite waard voor het publiceren:

 

1e Op de plaats waar de graancirkel is ontstaan, oek een andere regelmatig patroon, dit gebeurde voornamelijk omdat dit was er een actie aan de gang.

Tweede Omtrek van een cirkel is gelijk aan ongeveer 3,1415 maal over zijn geschatte diameter.

Derde Perimeter van de zeshoek gelijk is aan ongeveer zes maal de lengte van een van de zijden.

 

Na een aantal jaren van intensief onderzoek en wetenschap werd gepubliceerd een van de meest recente belangrijke ontdekkingen van dat mysterie-onderzoekers, van veel bredere betekenis en impact (met naar schatting twee achtste):

4e Perimeter van de achthoek gelijk aan ongeveer acht keer de lengte van een van de sides.ides.

 

Niet alleen dat, dat het gerucht gaat als de enquête zal blijven in ieder geval zo snel en krachtig als voorheen, ergens tussen 2050 - 2350, door het mysterie - Explorers Zou waarschijnlijk plechtig worden verklaard aan de mensheid, dat de omtrek van hexadecagon is ongeveer gelijk aan de waarde ergens tussen de veertien en achttien keer de lengte van een van haar zijde bevindt.

 

Een ander zeer interessant feit is het resultaat van het onderzoek, dat sommige mensen tijdens hun bezoek in het graan patronen zoiets als een Ontdekt "heel vreemd gevoel." Relatief objectief kan worden geconcludeerd uit dat als ze er niet aanwezig, dan zouden ze een goed gevoel de hele tijd. In tegenstelling tot droge Bevindingen Lijkt het feit, dat aan de andere kant een aantal andere mensen Tijdens een bezoek in graancirkel "waren zeer goed gevoel." Als ze er niet waren aanwezig, Zeer waarschijnlijk niet zou zoiets voelen, ZO sommige van hen kon dwingen tot het zoeken naar alternatieve oplossingen (en de fles). Een Vergelijkbare (compenserende) effect zou worden meest waarschijnlijk alleen als ze het toepassen van hun gebruikelijke dosering (bloem voor kinderen), of op zijn minst een scheutje rum (Alcoholisten). Sommige personen kunnen dus voortdurend proberen een bezoek aan nieuwe vormen over en weer (cirkel en cirkel weer rond ...), er met hen gebeurd langdurige en favoriete hobby, zonder echt te weten waarom. Zulke mensen moet dan in de "nul periode" Ongeveer van september tot maart following jaar, het gevoel alsof ze iets te missen, niet helemaal op zijn gemak, en voor de afschaffing worden gedwongen om een ​​"alternatieve oplossingen" (een fles kiezen ). Gelukkig, een verscheidenheid van seminars, colloquia, conferenties, vergaderingen, beraadslagingen, samenvatten en vergelijken van gegevens, en dus hebben zij iets in de winter, en soms is bestand tegen afwezigheid van wit poeder en gegiste dranken. Een aanzienlijk deel van het net bruikbare Deze periode van de tijdsbesteding te schrijven zo veel mogelijk aantal artikelen, essays en reflecties het mogelijk om het grootste aantal van mysterie handel met voorkennis en tabloid tijdschriften, kranten en publicaties zowel gedrukte als online. Een van hun belangrijkste activiteit Bridge Dat is waarschijnlijk neemt de meeste tijd is de selectie van de gegevens die hun theorieën (of beter gezegd verzinsels Wanen) dat ze gemaakt, en de behandeling van degenen die niet voldoen Hun theorieën passen, in droge en Manner die overeenstemmen met Hen.

 

Ga eerst je feiten, dan kunt u vervormen als je wilt. M.Twain

 

Sommige getuigenissen van particulieren die aanwezig zijn in de graancirkels, opvallend doet denken aan verklaringen van mensen die op het moment van de waarneming onder invloed van drugs. Ook uitspraken van sommige mensen die "naar verluidt in het veld waren en maakte cirkels daar." Terwijl de tweede eigenlijk nog nooit in een gewas gebied (maar ze waarschijnlijk af en toe, maar heel erg blij ergens en neem een ​​gezamenlijke, of op zijn minst een slok), Die van de eerste echt waren soms onder invloed van drugs. Sommige zelfs zonder in de vriezer te beseffen. Over dat weer een andere keer.

 

Wie wil bezoek cirkels en vormen bij eender welk gewas, maakt niet uit wat je rustig daar, maar oek te blijven niemand leiden met hem. Kan Hij had een echt grote problemen, zoals zal enige tijd in een ander uitgelegd Intermezzo

 

Een definitie van mysterie - ontdekkingsreiziger en mysterie - exploratie, OOK ernstige mysterie - ontdekkingsreiziger en ernstige mysterie - exploratie.

 

mysterie - explorer is een natuurlijke persoon die probeert te ontdekken wat mysteries. Hij probeert het in zijn beste, maar heel vaak, bijna elke keer mislukt ...

 

Mystery exploratie Zou een gebied van menselijke activiteit, die onderzoekt op het gebied van de hedendaagse wetenschap, technologie en de algemene stand van de kennis van de wetten van de natuur en mysterieuze natuurlijke Onverklaarbare gebeurtenissen en fenomenen zijn.

 

Ernstige mysterie - ontdekkingsreiziger en ernstige mysterie - droog met een verkenning van het verkennen van gebeurtenissen en verschijnselen die al op het principe van het proberen om een ​​verscheidenheid aan mysterieuze fenomenen en andere verschijnselen verkennen door middel van de mysterieuze fenomenen voorkeur aantoonbare slechtste of de beste op niet bewijsbaar op alle . Dus eigenlijk op te offeren voor de mensheid, omdat de gebeurtenissen en de effecten kunnen alleen Controleer het hele leven, maar nooit uit te leggen. Zij verbonden zich ertoe, en hij Sworm Hun dood de hele gemeenschap van mannen en mysterie Dat publiek zal nooit hint en proberen om wat onderzoek verschijnselen opgenomen door een ernstig en fundamenteel wetenschappelijk disciplines, zoals Microsoft natuurkunde, scheikunde, wiskunde, biologie, geneeskunde, plantkunde te exploiteren , of een van hun sub-takken of interdisciplinaire domeinen. Zouden worden blootgesteld aan een groot gevaar dat ze misschien per ongeluk of door een onvoorziene samenloop van omstandigheden kunnen bijdragen aan de verduidelijking van een aantal Vergelijkbare fenomeen, effect, of mysterie.

 

Als er ooit na al een aantal "expert" van de genoemde velden van actvity uitgenodigd om hun onderzoek, Ze geven heel goed in de gaten dat hij minstens zo incompetent en dom als zichzelf, niet vernietigen teveel Hun lange en moeilijke Shoddy huis gebouwd van cards. In feite, geen van hen is echt een expert, in de overgrote meerderheid van iedereen hen is een complete Dilettante. Als voorbeeld, om zelfs Mogelijk geven de uitdrukking van "agrarische deskundigen" in de zin dat schade aan cellen en weefsels onderzocht in planten komt overeen met schade veroorzaakt door microgolfstraling. Elke "agrarische deskundige" Wie zoiets kon bevestigen, dan zou dat zou alleen maar over Zichzelf heeft aangekondigd dat het is een totale idioot.

 

Wat was de vergelijkende methode gebruikt? Welke methode werd gebruikt voor het bepalen van de intensiteit van weefsel blootstelling aan microgolfstraling op welke monsters getest zijn uitgevoerd en hoe Geëvalueerd blinde monsters, wat werd bepaald beïnvloeden gewicht (energie / massa van onbeschadigd weefsel, het van de hoeveelheid energie / massa droge stof )? Waar was het rapport met de resultaten van de metingen en statistische evaluatie gepubliceerd? Wie en hoe ze kwamen tot de conclusie dat was de schade veroorzaakt door de microgolfstraling, en niet, bijvoorbeeld door infrarode straling? Welke andere vergelijkende metingen en experimenten werden uitgevoerd? Wie heeft de resultaten, werd hoe Vastberaden controleerbaarheid en herhaalbaarheid van Carried experiment? Hoe zit het met de methoden die worden gebruikt op het gebied van controleerbaarheid en weerlegbaarheid? Geachte mysterie gelovigen, vorderingen van een mysterie Journal-gelovigen in de zin dat "het werd geverifieerd ontdekt dat schade aan planten zou worden veroorzaakt door microgolfstraling," kunt u duwen in je reet. Een dergelijke verklaring zou nooit geven u in geen serieuze wetenschapper FEIT - Botanist of landbouwer. Een dergelijke vordering in feite zijn ze in staat waren alleen om zichzelf te verklaren door hun eigen holle hoofden, omdat het publiek om de mogelijk zou zijn in te dienen niets anders dan een gecontroleerd en verifieerbare claims, op basis van verifieerbare en reproduceerbare experimenten.

 

In feite is er geen "expert" die microgolven bevestigd in akkers nooit bestaan, mysterie gelovigen nep alleen maar hem, die door zichzelf, net als cirkel-makers Bedrogen Hun nachtelijke ritten in de velden. Mystery gelovigen schiep hem in hun eigen geest, omdat een of andere manier nodig om te bevestigen claimt dat hun absurd. Voor het grote publiek, helaas, gewoonlijk zijn vorderingen van het type "deskundigen het erover eens", "laboratorium analyse bevestigde dat" voldoende zijn. Daarom Mystery gelovigen soms iets magnetron soms droog en die verkondigen ter plaatse analyse bleek dat veranderingen in weefsel en bodem drogen werd veroorzaakt door elektromagnetische straling met een golflengte, bijvoorbeeld van 2,5 m of 52 cm of 52 mm of 52 micron. In de afgelopen jaren werd het een hit Nanovezel technologie. Het meest waarschijnlijk vroeg of laat, zal op het punt van oorsprong graancirkels worden gevonden overblijfselen van een straling in waarden van nanometers. Waarom niet, wanneer zij tot onder normale zichtbaar licht. Maar wat nog steeds mysterie gelovigen Onvoldoende te vinden dat op de plek had nanothermite (een stof bekend van WTC samenzweringstheorie van 11 september 2001) ontstaan ​​doordat de enige Zeker Dat kan in het veld sta in kleine bolletjes en microscopische deeltjes van ijzer Verminderde .

 

Mystery gelovigen, opschieten om het veld, moet elke lus in graancirkel in de toekomst mogelijk te vinden en te nanothermite!

 

 

Intermezzo 3 waar weer gaat niet over graancirkels Bijna een woord.

 

De ergste zonde en schuld in termen van alle mysterie Explorers zou zijn proberen te krijgen die betrokken zijn bij het oplossen van enkele van mysterie verschijnselen gedefinieerd fundamenteel onderzoek. Basic of Fundamenteel onderzoek is op zichzelf namelijk, zelfs van een eenvoudig principe activiteit en verduidelijkt dat uitlegt hoe de dingen en processen in de natuur Bedien en werken. Voor alle mysterie mannen in de wereld is dan ook fundamenteel onderzoek als vervelend insect, instinctief haat het, en als ze het in de geringste kans, althans in hun geheime mysterieuze man contemplatieve ziel in de voorkant van het uit te spugen. Fundamenteel onderzoek is voor hen OOK een groot gevaar dat ooit zou kunnen ontworstelen aan hun armen hun gekoesterde veel mysterieuze man velden.

 

Indien op enig moment, waar ook ter wereld kwam pas Licht en elke serieuze poging om een ​​discipline of mysterie hun specialisatie onmiddellijk uit te leggen, breekt uit van de situatie "Mystery Men van alle landen over de hele wereld, verenigt u!" Dwing ze in droogte en defensieve groep die de Hussieten bolwerk tegen Dat is een lekkende zeef. Het is mogelijk dat zie relaties zijn zeer vergelijkbaar in het vlak van het tegenovergestelde. Elke gerenommeerde wetenschapper, die erin geslaagd is om in ieder geval er nog iets, of de resultaten te gebruiken, laat staan ​​zelfs enige tijd op het gebied van fundamenteel onderzoek te blijven en te werken, als ze namen van mysterie discipline horen, zegt iets als "Mystery mannen van alle Landen over de hele wereld, fuck you! ".

 

Elke verduidelijking zou onmiddellijk mysterie en niet langer een mysterie, en mysterie ontdekkingsreizigers die een aandacht besteed aan het ophouden Zou het mysterie mannen. Als ze zouden zelfs enige fout van hun eigen activiteiten hebben bijgedragen aan de verduidelijking van een mysterie, Zou het iets volstrekt onaanvaardbaar voor hen lastig te vallen, iets wat echt uit de steeds diepe minachting - een serieuze wetenschapper, onderzoek concentreert het, Ze hebben zelfs de fundamentele , hebben die in hun gebied met succes iets Explained (mysterie). Maar Explorers mysterie Ze hebben nooit kunnen, omdat de reeds Merel van de taalkundig oogpunt onmiddellijk worden gestaakt mysterie mannen. Geklaarde mysterie is niet langer geheim, en alle mysterieuze man die met zijn verkenning verhandeld ondertussen, en zelfs zij zou misschien wat opgelost raadselachtige toeval, onmiddellijk ophoudt een mysterieuze man (gelovige). Dat is een mysterie-gelovigen ongeluk. Serieuze wetenschappers, wetenschappelijk onderzoek en dat doen ze niet echt te veel. De herhaalbaarheid en controleerbaarheid, scripties twee pijlers van het wetenschappelijk onderzoek over de hele wereld, haat Direct vanuit het diepst van hun ziel. Alles wat uit een simpel feit en de reden, omdat de wetenschappelijke verduidelijkt een mysterie zal hen beroven van hun vele jaren met nauwelijks opgebouwd en gepromoot mysterie bedrijf, en sneed een groot deel van het. Hoewel het proberen te wikkelen fhemselves hun vorderingen Mogelijkheid om het grootste aantal would-be wetenschappelijke concepten en specificaties (meting van radioactiviteit in de graancirkels, "wetenschappelijk bewijs" effecten van microgolfstraling op planten en vele andere soortgelijke), maar in een poging om FACT ontmoedigen een gerenommeerde wetenschapper uit een serieuze verkenning in het gebied. Daarom, net als het zeer gelukkig zou veronderstellen elke plot of samenzweringstheorieën.

 

Elke mysterieuze man Zou het elke poging ten slotte ook op het mysterie snijd de tak onder zich, en zou onmiddellijk worden geëxcommuniceerd van het mysterie gemeenschap voor altijd. Ver buiten de muren in een hoed en Mocking met de geluiden van lasterlijke Melodies. Daarom moet elke mysterie Explorers "verduidelijking" een mysterie is in feite dat verzinnen rond en vliegt Grotere web van mysterie en overweldigend proberen "uit te leggen" door een ander mysterie of complottheorie dat is eigenlijk veel erger verklaarbaar en bewijsbare temperatuur als de oorspronkelijke mysterie Poging om duidelijk te maken . Werden ze allemaal in het archief en argumenten zijn gebaseerd op absoluut niet bewijsbaar en oncontroleerbare claims en nooit, nooit, nooit actief Zou zou zich aan een mysterie op te lossen nodigen onderzocht een aantal gerenommeerde wetenschapper of onderzoeker van zelfs fundamenteel onderzoek die in staat voor een van hun wanen en FABRICATIONS door herhaalde en ernstige manier in ijs experimenten volledig weerleggen.

 

Een voorbeeld van waar zij in staat zijn het draaien van de mysterie Explorers hun webben zoals Microsoft bijvoorbeeld gekend kan worden Ley Lines. Moet het een pad aansluiten van de oude cultusplaatsen, archeologische voorwerpen en heilige gebouwen. Ze zijn door een wetenschappelijke vorderingen Procedures volledig onbewijsbaar, zelfs weerlegbaar, zoals bijvoorbeeld in Groot-Brittannië, is het mogelijk op zoek naar een droge lijn voor vrijwel elke locatie van de bevindingen of opmerkingen, als gevolg van de lokale dichtheid van archeologische vindplaatsen, cultusplaatsen, kapellen , kruisbeelden en kerken. Zelfs als dat misschien droogte en de aansluiting kon niet worden gevonden is het mogelijk om te zeggen dat er met kans zoiets ergens in het verleden waren er (archeologie), maar het is nog niet ontdekt. Elke "intensiteit effect" is natuurlijk volledig onwaarneembaar, omdat de zelfs nog onweerlegbaar bewijsbaar, en oncontroleerbare Daarom, zelfs. Het is precies een voorbeeld van goed gebakken Dat mysterie-gelovigen brood, die ze voor altijd zal houden, zoals bruine kleur shirt.

 

Intermezzo 2 werd afgesloten met de zin:

Wie wil bezoek cirkels en vormen bij eender welk gewas, maakt niet uit wat je rustig daar, maar oek te blijven niemand leiden met hem. Zou hij hebben veel problemen, zoals zal worden bepaald moment in Intermezzo seconden Explained

 

Onwetendheid niet zondigt - op die manier kwestie kijkt naar de Bijbel. Zou het zelfs vertaald worden als "de menselijke domheid mag niet worden gestraft." Misschien Omdat mensen zijn al droog voor zichzelf een groot ongeluk en straf. Helaas, heel vaak groter veel pech betekenen droge personen voor hun home-mensen.

 

Ernstige mysteriology. Wat is dit? Hoe is het mogelijk dat er iemand zo dom dat in staat is om de twee zo ongelooflijk antagonistische concepten te verenigen? Is er iemand die echt geloven dat wanneer loopt door een veld van gewas in een cirkel Verschillende blijkbaar verward Individuen en wichelroede draaien in hun handen als wielen van het socialisme, het is zowel iets serieus onderzoek? Overigens zou wichelroede draaien in graan cirkels, zelfs in de handen van een getrainde aap, indien het zou zijn als mysterie gelovigen niet geblinddoekt. Maar een aap, zou zelfs een ander dier nooit worden gedwongen gaan in graancirkels alleen daar te brengen in een kooi.

 

Misschien zelfs het kompas meting dat telt, het is een objectieve meting van bestaande waarden en hun variaties objectief kan worden volledig verklaard. Een betere zou natuurlijk een neiging kompas zijn, zou nog beter zijn en magnetometer. By the way, zoals het is of zal ergens worden getoond, zodat beschreven meting meer dan 100 jaar geleden, de heer Pockels (1898,;-o), en zeer goed wist dat geomagnetische veld variaties op verschillende locaties worden veroorzaakt door een blikseminslag. Soms Die gelovigen mysterieuze man een beetje jammer. Het was slechts genoeg om te vragen. (Voer de zoekopdracht zonder de aanhalingstekens: Pockels, magnetisatie, basalt)

 

Maar nog veel meer. Zelfs de term mysteriology is een contradictio Omdat probeert associëren met verwarde en grotendeels ineffectief, zeer subjectieve indrukken van de ernst en de onderhandelingen door de toewijzing van uitgang-iology. Daarom drukken op een van de term "ernstige mysteriology" is gewoon een andere, versterkt nog meer verward poging om het onmogelijke te bereiken. By the way, is niet zonder belang dat in het Engels omgeving mysteriology het woord niet gebruikt wordt op alle, is net als het woord afval. Het is mogelijk om daar zeker van te maken door middel van populaire Google zoeken: záhadologie - 38.000 resultaten. Mysteriology - 3000, dat wil zeggen meer dan 10 keer minder. Nou ja, het woord afval, zie het mogelijk dat de Engelsman zijn veel realistischer denken, beter dan onze medeburgers. Deze controle is mogelijk een aantal van de bestaande en veel gebruikte woorden. Astronomie - 8 miljoen resultaten, Astronomie - 132, dat wil zeggen meer dan 16 keer zoveel. Chemie - 95 miljoen, chemie - 355e Water - 97 miljoen, water - 3.32 miljard. Biologie - 292 miljoen, Biologie - 60 Zon - 3.26 miljard, zon 15 miljoen. Sky - 2,2 miljoen, de hemel - 1,47 miljard. Bliksem - 15 miljoen, bliksem - 292e Sneeuw - 17 miljoen, sneeuw - 1,16 miljard per bestaande Veelgebruikte Engels woord heeft in het Engels equivalent van 10 tot 30 keer in de zoekresultaten. Geen andere keuze dan om aan te geven het woord als het woord mysteriology afval, Die klootzak taal probeert te kijken iets heel anders dan wat het eigenlijk is. Uitbreiding zou proberen om het uiterlijk van iets logisch, ernstige Braken, maar in een FEIT is twijfelachtig genoegen van Dubieuze personen van bijna pervers soort.

 

Een man die bereid en in staat om te labelen en Zichzelf te bellen als een serieuze mysteriologist, waardoor, in feite heel aantoonbaar beed Dat hij is een eenvoudige en duidelijke idioot. Het geven van ergens in de buurt de woorden mysterie, mysteriology het woord ernstig is echt geweldig domheid. Mysteriology is een woord-afval, niet-bestaande taal bastaard, pseudo-wetenschap. ( Google -záhadolog - 58000 resultaten, záhadologové - 60000 mysteriologist - 271, mysteriologists - 7)

 

Mos van mysteriologists over de hele wereld zijn, net als cirkel-makers, de mensen erg dom. Gewoon het feit dat Ze noemen zichzelf gelovigen en het mysterie of mysteriologists, die voornamelijk Strikt genomen vanuit taalkundig oogpunt Them verbiedt Direct een mysterie op te lossen. Daarom mogen alleen het, document op te nemen en te onderzoeken, maar niet eens een hint van het proberen op te lossen. Als iemand van hen Namelijk Poging op te lossen, of zelfs in hemelsnaam opgelost, Zou het al niet langer een mysterie zijn, zou dus onmiddellijk worden gestopt mysterie gelovigen en zij zouden mysterie uit de gemeenschap van de gelovigen meedogenloos excomunicated Be. De Bijbel zegt, dat voor hun domheid zou antwoorden hen te straffen voor.

 

Maar we leven in de rechtsstaat, en onwetendheid van de wet is geen excuus. Volgens de wet zou dus dom (= onwetendheid van wetten, niet alleen die natuurlijke, voornamelijk criminele) strafbaar zouden zijn, maar vooral omdat hun onwetendheid is geen excuus. Het is heel goed mogelijk eenvoudig negeren het feit dat heel verdrietig op het gebied van fysische, biologische, botanische en andere, meer natuurlijke wetten bijna zijn alle gelovigen compleet mysterie dilettanten en knoeiers, omdat de Strictly dat is hun prive-aangelegenheid. Maar voor hun schijnbare strafbare feiten tegen de strafwetgeving al ze in feite zou zijn gestraft.

 

(Tsjechische legislaion)

§ 283 Onbevoegde Productie en overige behandeling van verdovende middelen en psychotrope stoffen en Vergiftigingen

(1) Wie onrechtmatig produceert, invoer, uitvoer, ook door middel van , aanbiedingen, vervoert , verkoopt of op andere wijze te leveren voor een ander of voor een andere Behoudt verdovende of psychotrope stof, een preparaat dat narcotische of psychotrope stoffen, voorloper of een vergif wordt gestraft met gevangenisstraf voor een jaar tot vijf jaar of een boete.

(2) met gevangenisstraf van twee jaar of jaar om de verbeurdverklaring van goederen dader wordt gestraft als hij het strafbare feit pleegt als bedoeld in paragraaf 1

a) als lid van een georganiseerde groep,

b) Ondanks het feit dat droog overtreding in de afgelopen drie jaar veroordeeld of gestraft,

c) dat een groot deel, of

d), en de Greater geselecteerde functies om het kind, of meer dan een beetje om een ​​kind jonger dan vijftien jaar.

(3) een gevangenisstraf van acht tot twaalf jaar of verbeurdverklaring van goederen dader wordt gestraft

a) als een handeling in paragraaf 1 bedoelde, roept ernstige verwondingen,

b) begaat een daad droog Bedoeld om te krijgen voor zichzelf of voor een ander aanzienlijk voordeel

c) een misdaad pleegt op droogte en grote schaal, of

d) een overtreding begaat het droog en in grotere mate tegen een kind jonger dan vijftien jaar.

(4) Tussen de gevangenisstraf van achttien jaar en verbeurdverklaring van eigendommen of dader wordt gestraft

a) als een handeling als bedoeld in paragraaf 1, zijn de oorzaken van ernstig letsel of overlijden twee personen,

b) begaat een daad droog Bedoeld om te krijgen voor zichzelf of voor een ander grootschalig voordeel , of

c) droge pleegt een strafbaar feit in verband met een georganiseerde groep die actief is in verschillende staten .

 

§ 286 Productie en het bezit van verboden apparatuur aan verdovende middelen en psychotrope stoffen en Vergiftigingen produceren

(1) Wie produceert, voor zichzelf of voor een ander geeft of over een voorloper of een ander artikel bestemd voor een illegale vervaardiging van verdovende of psychotrope stof, een preparaat met narcotische of psychotrope stoffen, of vergif , wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste vijf jaar, een boete, verbeurdverklaring of verbod werk van een item of andere activa.

(2) met gevangenisstraf van twee jaar om de jaren zal de dader worden gestraft

a) een overtreding begaat in paragraaf 1 bedoelde als lid van een georganiseerde groep ,

b) een overtreding begaat drogen en geselecteerde voorzien van grote,

c) een overtreding begaat drogen en meer aan het kind, of

d) indien verkregen door deze daad voor zichzelf of voor een ander groot voordeel .

 

Mysteries van de gelovigen over de hele wereld is mogelijk om te overwegen als een georganiseerde groep die actief is in verschillende staten. Voortdurend samen harde communiceren en overtuigen Elkaar welke van hun uitleg van een of andere mysterieuze mysteries met meer dan optie anderen. Je zou kunnen zeggen dat het lijkt alsof soms met elkaar concurreren, die zorgt als een poging om een aantal van een onbegrijpelijke verschijnsel of effect en Greater misvatting uit te leggen.

 

Ze proberen voortdurend hun Wanen verkrijgen van zo veel mogelijk grootste economische voordeel, door middel van hun publicatie in gedrukte publicaties van een inferieure karakter. Voor een vergoeding te organiseren rondleidingen naar graancirkels. Onbekendheid met de wet is geen excuus, en ze aantoonbaar als een internationaal georganiseerde groep show voor Decennia ronden volledig geïnstrueerde grote publiek, zonder enige erkende waarschuwing. Net als kittens of meer als cavia's naar sites met aantoonbare aanwezigheid van Vergif en Narcotica. Dat op elk moment mogelijk zal zijn in de toekomst objectief kwalitatief en kwantitatief te identificeren en kwantificeren.

 

(see, Bijvoorbeeld - waarschijnlijk een verwijzing naar de LP)

Kooldioxide - hartkloppingen, hoofdpijn, droge mond, veranderingen in de hartslag en bloeddruk, transpiratie, trillen. Koolmonoxide - duizeligheid, flauwvallen, desoriëntatie in de ruimte, fantasieën, bewustzijnsstoornissen, hallucinaties, denkstoornissen. waterstofcyanide en zijn verbindingen - en het gevoel van metalen smaak in de mond. Dit is een relatief eenvoudige kenmerken, maar als basisinformatie volledig genoeg. Hoewel de effecten zijn genoteerd Relatief niet-specifieke en vervagen in elkaar. Ze kunnen bijvoorbeeld worden vervangen met symptomen van uiteenlopende ziekte of therapeutische effecten van geneesmiddelen. Alles zou worden gevonden relatief gedetailleerd verzamelen van gegevens van tientallen professionele chemische, toxicologische en medische publicaties en overleg met deskundigen op het gebied al niet zou passen in de Essays als deze. Misschien Zij zullen ergens in de toekomst in meer details in een monothematisch deel. Zou het echt nodig om een overmatige fantasie tot het besef dat alle bezoekers in gewas vormen beginnen te lijden aan griep, angina pectoris (symptomen van Bereik CO , CO2 ), of het ondergaan van chemotherapie ( HCN ).

 

Zoals reeds vermeld, sommige bezoekers waarschijnlijk graancirkels Hoort bij sommige witte kraaien. Dit houdt in dat waarvan zij personen Bedwelmd werden door cyanide-ion, Kan en toch over dat iemand te geven dat bewijs. Nauwelijks een persoon Wie namelijk tijdens hun leven een ontmoeting met cyanideverbindingen, slang te maken met ther omgeving om hun ervaringen te delen, meer tijd dan optie ongeveer twee minuten.

 

§ 287 Spreading drugsverslaving

(1) Wie verleidt een ander te misbruiken verslavend andere stoffen dan de alcohol of steunt hem daarin, of misbruik Wie van droge stoffen Anders stimuleert of verspreidt , wordt gestraft met gevangenisstraf van maximaal drie jaar of verbod Activiteiten.

(2) met een gevangenisstraf van een jaar tot vijf jaar, of boete zal worden gestraft als dader strafbaar feit als bedoeld in paragraaf 1

a) als lid van een georganiseerde groep ,

b) voor het kind, of

c) om af te drukken, film, radio, televisie, het publiek toegankelijke computer netwerk of voor dergelijke effectieve manier .

(3) gevangenisstraf van twee tot acht jaar zal worden gestraft als dader strafbaar feit als bedoeld in paragraaf 1 tegen een kind onder de vijftien jaar.

 

Mysteria gelovigen over de hele wereld strafbare daad Hun geassocieerd met graancirkels als leden van een georganiseerde groep , ook actief zijn in verschillende staten , zelfs handelend in bijna alle landen van de wereld. Dwing nietsvermoedende mensen te bezoeken en in graancirkels, waar aantoonbaar vergiftig Stoffen blijven, de blootgestelde bij de mens veroorzaken veranderingen in de zuurstof overdracht. Dat Vergelijkbare gevoelens Braken of volledig identiek aan de effecten van drugs, of volledig Vergelijkbare Identiek aan de toestand van de bijna dood (hypoxie). De precieze definitie is een "sub-lethale dosering van dodelijke gif." Subletale dosering van dodelijk giftige stoffen is natuurlijk, welke drugsgebruik. Hun Mysteria gelovigen misdaden plegen door gedrukte media, film, radio, televisie, het publiek toegankelijke computernetwerken of voor dergelijke effectieve manier . Op basis van wat sommige van de gelovigen zijn mysteries declareren Af en toe, hier en daar lijkt het wel alsof onder invloed drugs waren soms gewoon zelf.

 

Een voorspelling, voorspelling, prognose.

In deze paragraaf zal worden uitgesproken en de voorspelling (of prognose). Het is een soort van voorspelling, gebaseerd op waarnemingen en experimenten Doelstelling Geëvalueerd, een van de vele serieuze wetenschappelijke methoden (basis) onderzoek, die nog nooit is gehoord over het mysterie elke gelovige. De aanwezigheid van toxische stoffen op plaatsen ontstaan ​​van graancirkels moeten worden aangetoond, gemeten, gecontroleerd en bewezen door Objectieve meting Procedures en methoden. Naar alle waarschijnlijkheid, reeds in 2012 (dat ze iets nog een boodschap oude Maya's?). Allereerst CO, CO2 , maar zeer waarschijnlijk OOK iets anders, en veel erger. Mysteria gelovigen om naar uit te kijken naar iets heel erg. Sommige van de gevoelens van mensen blootgesteld aan subletale Doses van CO, CO2 zijn ongelooflijk Vergelijkbaar met de effecten van drugs, ontwenningsverschijnselen, bijwerkingen of de zogenaamde "beëindiging" van drugs dosis. Van enkele aangename, gelukkig of gek Hallucinaties en euforie, het zeer ongemakkelijke gevoelens. In de loop van overdosering, gevolgd door heel Logicall inkomende exitus - dood. Nou, hetzelfde als drugs. Sommige gevoelens van de mensen die waren soms aanwezig op de locatie van graancirkels, zien er precies hetzelfde. 

 

Het is niet ondenkbaar dat veel mensen, inclusief zichzelf alleen, zonder de wetenschap dat reeds Ze Vergelijkbare verschijnselen door de jaren heen in geslaagd om een ​​serieuze verslaving te ontwikkelen. Dit is de ontwikkeling van drugsverslaving afhankelijkheid simuleren veroorzaakt door de aplication van subletale doses dodelijk giftige chemicaliën, door het optreden van bijna dood staat. Het is een staat Vergelijkbaar met hypoxie - inductie van zuurstoftekort, verslikte zich, waardoor de veranderde staten van bewustzijn, euforie en aangename Hallucinaties, die lijkt op de ervaringen over drugs.

 

Sommige sites zelfs gelovigen mysterie bevatten meer gedetailleerde instructies, zoals "wordt gevonden patroon zo volledig mogelijke maatregel, probeer dan op de controle ter plaatse zo veel fysische parameters," zoals die magnetische velden, check bodemvocht, en vele orher Vergelijkbare instructies. Noteer Of je niet iets speciaals, ongewone, zoals Microsoft vingertoppen tintelingen, hoofdpijn, tinnitus, misselijkheid, euforie, sufheid, hallucinaties voelen. Of eigenlijk in een ander opzicht "stay away ter plaatse zo lang mogelijk", en soms zelfs Misschien aanbevelingen in de stijl van "diep adem in, ik maak je de meest uitgestrekte thoracale mand," en kijk of bij toeval je niet begint hallucineren van dat.

 

Op de site, verwijder zoveel plantmonsters, ingediend `is , niet ingediend `is , ingediend `is een beetje, ingediend `is in de buurt van de regio, ingediend `is in het midden, ingediend `is een derde van de afstand tussen het centrum en marge, in twee derde in eighteenths veertien, zestien seventeenths. Meet de diameter en de lengte van knooppunten ingediend `is en niet ingediend `zijn planten, de lengte van gerst baarden, al ingediend `is stelen buigen afstand van de grond. Bereken en wegen koren in de aar van niet ingediend `is en ingediend `zijn planten. Tel de Regenwormen, in interviews met mollen en grondeekhoorn, kikkers en muizen, die voldoen aan ter plaatse.

 

 

Dat zou zijn geweest van de torenhoge vandaag domheid deel over mysteries van de gelovigen over de hele wereld alles.

 

 

      

 

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

pz