Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-objavljuju-tekst-4-2 . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
Objavio tekst 4/2
Tekst objavljen iz početnoj stranici www.cropcirclesonline.cz
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Dom

sarden.cz, 27. travnja 2012

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 
 

Krugovi u žitu

 4. - 2. dio

 

 

Formiranje graf tijekom elektromagnetskih polja linija u zrnu putem strujnih udara ispuštanja

Krugova u žitu. Drugi mogući razmatranje način formiranja, neke popratne pojave, neizravna dokaza.

Ostali lonac, koji sasvim pouzdano opovrgava bilo kakvu mogućnost aktivnosti krug odluka je zemlja kuća u Kingsclere, gdje prebiva kompozitora A. Lloyd Webber. Godine 1995, on se pojavio na ovom mjestu peterokutne zvijezde. Cijela zgrada je stalno čuvan od strane 24-satnom sigurnosne službe. Istraživački tim, koji je pokušao istražiti piktogram zbog štitio velike parcele, opremljene sa senzorima i mikrofoni uhićenih u roku od nekoliko minuta od njihovog dolaska. No, nitko nije bio zarobljen tijekom proizvodnje uzoraka. Webber je bio u to vrijeme na odmoru. Zemljište je u to vrijeme stalo sigurnost osoblja.

Informacije su dobivene iz adresne http://davidpratt.info/cropcirc1.htm, a sljedeće, slobodno prevedeno i dopunjen informacijama dobivenim putem tražilice, isti izvor također koristiti neke dodatne informacije o ovom tekstu.

A. Lloyd Webber nikad nije ni pomislio da krugovi u žitu bili izvanzemaljci proizvoditi, a sudio da najvjerojatnije od svega, treba biti krivotvorina. To je, dakle, vrlo iznenađen da se pojavio na mjestu gdje je, u svakom slučaju, nitko ne bi mogao ući. U mišljenju stranaca samo možemo složiti s njim. Samo pravi počinitelj, munja iscjedak je učinkovito u mjestu mogu dobiti, ništa on radi u 'odozgo' nije. Čak iu najmanjim visokonaponskih vodova. Može li privući intenzivnije nego žice dirigent (kroz corona ispuštanja). Oblik se zove "tip motora", odnosno njegova geometrija mnogo podsjeća proces koji se odvija u cilindru motora s unutarnjim izgaranjem. Drugim riječima, eksplozija, a simetrični šireći postrance. Autor slika slika 5 Steve Alexander, slika 6 je simulacija graf izlaz program koji modeli tlak i temperatura unutar cilindru motora. Naravno, tu su i mnoge druge fotografije istom obrascu. Pojavljuje moguće u daljnji doprinos će biti više detalja vanzemaljci slijetanje, pravo u visokonaponskih žica.

Električni HV 100 000 volti koja je privukla grom pražnjenje odvija gotovo točno preko ruba uzorka. Prosječna brojka je oko 56 m, GPS lokacija obrasci 51,313622 °, 1,287831 °, uz toleranciju od nekoliko metara. Tko posjeti stranice opisuje mapiranje program može ponovno uvjeriti zanimljivu činjenicu da tamo opet su vanzemaljci sletio samo ispod visokonaponskih žica. Kao što oni dečki (ne) rade ruci ...

U ljeto 1991, Terence Meaden i tim japanskih znanstvenika imaju polje (vjerojatno negdje u blizini Silbury Hill) pod nadzorom elektroničke opreme, uključujući radar, magnetometara, video, noćni vid, motion senzora. Pod okriljem magle formiranja pojavio mali vežbanje, ali nitko od skenera nije registrirajte bilo uljeza.

Autorov Napomena: Oblik već stvorio (izložena) broj dana ili tjedana prije (1). Je li vizualizirati (inducirani) do nekoliko dana kasnije. Slamke na prvi zbog oštećenja električne polako smanjuje (2). Tada je počeo da se poveća svoju težinu sprej (3). Na kraju savijen na tlu (4). Promatrači su bili prisutni do Stage 3 i 4, i faze 1 i 2 nije imao pojma.

Događaj je imitacija procesa razvoja tradicionalne fotografije. Druga sličnost s fotografijama je da se stvori "sliku" se koristi strobe svjetlo. Druga sličnost je da je odmah nakon izlaganja latentna slika je formirana, potpuno nevidljiv. Imenovan analogije s klasičnom fotografijom će u potpunosti biti posvećen jednom od sljedećih dijelova. Već u prethodnom radu (kronologija) je faza 1 od 5 u stanu slijed kronologija nazivom izloženost.

Vrlo često uzorak je otkrio, na kojoj je nastao neko vrijeme nakon sljedećem poglavlju. To je zbog različitog intenziteta izloženosti, manje pogođena područja je potrebno više vremena za "razvoj" sliku, prirodno programer morao raditi duže. Neki od sljedećih dijelova će platiti mnogo više pozornosti na sličnim slučajevima.

Obavijest da "Vegetacija djeluje malo kao kemijski developer izložen negativnom: stvara skrivene slike", može se naći u publikaciji Leo Deuelov - otkrića iz zraka: Priča o antenskim arheologije, stranica 50 To je velika pogreška (jedan od mnogih) sve dosadašnje ankete u krugova u žitu - žitu, da su njihovi rezultati su gotovo nikada ne konzultiraju sa stručnjacima u arheologiji, a posebno zrakoplovstva arheologiju. Antena arheologija vjerojatno nije znao da je takva stvar postoji. U publikacija i članaka, koji su donirali tijekom cijelog desetljeća pitanju Obreži krugovima, o tome nije gotovo ni spominjati. Ali dowsers i mediji entuzijasta NLO, vanzemaljci, leteći tanjurići, a možda i svaki zamisliv terenu od pseudoznanosti u svakom žitu krug natahali tisuća. Služi im pravo. Zahvaljujući svom znanju i razumijevanju potencijala načelima kreće natrag nego naprijed. S druge strane, potrebno je da im se zahvaliti za način na koji su često gotovo uvijek prilično vjerno pomoću kompasa odstupanje mjeri geomagnetska polja, a time i to prosťáčci poslušno gura znanja korak naprijed u smjeru objašnjenja, što je moguće samo u takvim slučajevima: nedavno munja pražnjenja. On je imao samo pitati. Nešto im u tom smjeru otkriva kao Mr Pockelsovom.

Činjenica da ljubitelji misterija pažljivo i strpljivo okupljanja desetljeća velik broj drugih relativno jasan dokaz da je gotovo uvjerljivo podržati zaključke koji su se kretali oko gradilišta, koji je neko vrijeme prije nego što je pogođen munje iscjedak, bez ičega samo znajući da će biti puno više detalja u sljedećem odjeljku.

Časnik Vojske nalazi na Salisbury Plain poligonu u jednom lokaliziranih žitu u aktivnom minskom polju. Autorov Napomena: Za munje iscjedak, nije prepreka minsko polje, sasvim suprotno. Ponekad će biti u mogućnosti da se stvarno uživaju ...

Slika 7: 2007/07/15 - Velika Britanija - Dorset - Bournemouth (točan GPS položaj objekta je poznato, naravno)

Fotografije snimljene iz danas nepostojeće domene cropcirclesdatabase.org. Ista se stvar također se bavi web home.planet.nl / ~ sarne023/06n.html , vjerojatno potječe iz izvorne fotografije.

Drvo u polju u blizini zračne luke. Pol sjedi na ograđenom zemljištu koje nije javno dostupan. Uzorak stoga nije studirao izbliza, samo iz zraka, a nakon žetve. Ugovor s vlasnikom sigurno ne bi bio problem da posjetite site i ići na prikazanoj stabla. Znakovi udara groma na trupu sigurno će vidljivi čak i nakon pet godina, jer su neki sigurno ne "Bljesak korov". Meteorolozi iz zračne luke također bi moglo biti u mogućnosti pronaći negdje evidenciju oluje. Zemljoposjednik sigurno naći u toj godini, pod stablom neke slomljene grane, a moguće je da stablo morali biti provjereni od strane munje i tretira dendrologiju.

Slika slika 8 su sakupili tri fotografije iz različitih godina. Foto S. Alexander, F. Laumen, F. Laumen. Blizu je svaki od njih "nešto" događa - nepravilni oblici. To je prikaz objekata ili linije koje se nalaze pod zemljom. To može biti dio zrakoplova srušio, ili bilo arheološki ostaci, odvodnja, kanalizacija, voda i komunalne linije. Svaka podzemna struktura, često se naknadno vizualizirati nakon udara groma daleko od mjesta gdje se ona nalazi. Kao linije (u slučaju mreže) ili krivulje (različiti podzemni objekti, npr. dijela urušene zrakoplova) ili njihove kombinacije. Uglavnom potpuno uništena, mrtva kukuruz. Na primjer, ako je munja udari izravno na vatru hidranta stoji na površini. Njihova dužina je obično od nekoliko metara do 10-20 metara, a ponekad čak i više. Objekti koji su uzrokovali porast koncentracije moći, nalaze se ispod dubokog oranja. Ako stranica nije uzeo mjesto bilo arheološke prospekcije, je još uvijek tamo. GPS pozicije objekata je poznat po najmanje dva mjesta u tri prikazanih ovdje, a ostatak je vjerojatno da će se pratiti. Slični mjestima gdje je takvo nešto blizu ili udaljeni od redovitih oblika, naravno, tu su i daleko više, a ne samo u Engleskoj. Ponekad linije podzemne željeznice zbog povećanog vodljivost, jači efekt uzemljenje, elektrostatske i elektromagnetske indukcije i ionizirajućeg zraku iznad njih može pridonijeti stvaranju prve dvije (nevidljivo) faze grmljavinskog pražnjenja - Prethodno kvar, stao Leader, što može dovesti do činjenice da je takav plinovod pogođeni nekoliko paralelnih grana isto iscjedak na udaljenosti od više desetaka do nekoliko stotina metara apart.

Pogledaj bilo podzemni cjevovod je dio redovitih (ili nepravilno) oblika u kukuruzu vrlo često. Bilo sljedećem dijelu bit će posvećena ih sve. U ovom slučaju, to čak može biti dio obrasca pod cestu, kao što je slučaj u sljedeća dva fotografije - slika deveti je stranica Winterbourne Bassett, Wiltshire, u 1998, otkrio uzorak 23. Svibnja, slika Lucy Pringle - gornji okvir. Manja slika je zarobljen kasnije (najmanje 14 dana, ali više više). Foto Prsata Taylor. Tu je oštećena zrna sigurno mrtav. Mrtvi su, naravno, na gornjem okviru, ali zbog inertnosti biološkim procesima u biljkama nisu gledali. Čak je u to vrijeme mogao biti pokazuje neke znakove života - metabolizam. Dno slike moguće je uočiti vrlo značajne promjene boje u biljkama u traktorskim stazama (također mrtav, ali ne tako dugo). Boja promjene u traktorskim pjesme su vidljive iu sljedećem polju, i bez nanošenja struju od munja nikada ne bi dogodila. Spavaonice su traktor u poljima drugi najbolji dirigent struje. Je li vođa bilo metalnom cijevi i drugih metalnih predmeta nalaze pod zemljom. Također je moguće da se jasno promatrati zrno metalnih konstrukcija primljenih znatno veću dozu električne energije nego stazi nakon traktor, i pokazao znakove smrti znatno brže, dok je staza za neko vrijeme i stoga je preživio tako prepoznatljiv žuti nijanse. Žutilo na istoj razini da bi se ga još nekoliko dana. Prirodni programer mora raditi malo duže, intenzitet izloženosti bio je znatno slabiji. Vjerojatno nekoliko redova veličine.

Posljednji slučaj od mogućih nuspojava munja je slika 10 - lokacija Alton Barnes, Wiltshire, Weyhill, Hampshire, 18 Travnja 1998. Moguće je da neki su stabla prati paralelni ruka munje iscjedak, prilikom formiranja obrazaca ili gotovo ubio, tako da je kasnije odlučio da ih ukloniti. Situacija prijašnje stanje je prikazan na aerosnimaka dobivenih Bing Maps (datum nepoznat, dolje lijevo), stanje nakon njihovo uklanjanje je dobivena iz Google Earth , desno. Za sliku Google Earth pjesme su uvezeni nakon traktora Bing Maps, i obrnuto, u hladu Magenta Light. GPS lokacija uzorak bio 51.215244, -1,556524. U zoom krugovi u žitu vidljivo je da su stabla (pomoću kore breze) Listovi su izrasle na sve, vjerojatno je da su potpuno uništeni. Fotografije žitu (silovanje) dobiveni iz www.temporarytemples.co.uk (S. Alexander fotografija). Isto stranica se mogu naći čak iu slike Lucy Pringle. Nakon sredine travnja, vrijeme cvatnje uljane repice, mogu pouzdano obložene breza zeleno lišće. Prema vremenu kada breza počinju pozeleni, u češkom jeziku, čak je dobio ime po jednom mjesecu. Koja će to biti? Može ožujka?

U današnje (bračni) radovi su poslali, a samo neizravni dokazi. U svakom slučaju, nema dokaza da je bilo vjerodostojno i potvrdio bezuvjetno ponudio teoriju o stvaranju oblika zrna oštećena grmljavinskog pražnjenja, kao rekord od elektromagnetskih polja linija, i njihove smetnje. No, oni su apsolutno svi, bez iznimke, jedna vrlo važnu značajku zajedničkog. Teorija je opisano u svakom slučaju nisu u sukobu. Hipoteza je primjenjiva na sve njih, u svakom slučaju to nije moguće reći da sličan način u potpunosti i potpuno izlučuje prikazan. Jedan od osnovnih principa treba biti u svakom znanstvene teorije i hipoteze dopuštenog. Ovo je oboriva (engleski falsifiability refutability). Kada netko vjerodostojno može dokazati (npr. pucati film snimke ili fotografije, a kontinuirano praćenje i vrednovanje elektromagnetskog polja na licu potvrditi) da su neke od područja gdje je kasnije je otkriveno da pravi žitu, nikada nije dogodilo munje iscjedak u području . Naprotiv, da su se kretali zelenih stvorenja s krakovima, stranaca ili lete tanjurići, teorija ovdje prikazani mogu se smatrati pouzdano diskreditiran.

Dokaz da zove teorija munje na mjestu Crop Circle potvrditi puno jači, puno više će biti predstavljen sve više u nekim dijelovima sljedećeg. Jedan od najvećih dokaza stvarno hrpu da je 100% potvrđuje da je lokacija usjeva kruga mora nužno biti pogođen munjom u zemlju, strpljivo i pažljivo, tijekom desetljeća, pate nesretne ljubitelje misterija ("záhadologové") sami , bez u najmanju ruku sumnjiva. Svaki mjeri odstupanje kompasa, jer takav dokaz je. Planeta, koji se zove globus, a dom je, između mnogih drugih organizama i humanije majmun vrsta čovječanstva, to je još jedan način za postizanje intenzivne lokalne varijacije kao što su geomagnetske terenu valnih od munje iscjedak jednostavno ne postoji. Čak i bolje i zanimljivije rezultati će primiti ako su imali barem odbijanju kompas, ili čak magnetometar. Možda samo kao malo stručne savjete u budućnosti.

Današnji tekst "djelomično razgranala" iz više fizičkog objašnjenje načela Obreži krugovima, jer dokazi služio ovdje su bili više ili manje komplementarna, to je više od znatiželje. Ipak, on je još uvijek donosi fragmente dokaza. Neki drugi dijelovi koji će se uglavnom usredotočiti na fenomene koji nemaju način objašnjavajući mogućnosti redovitih struktura i oštećene žitom gotovo ništa zajedničko, oni će biti jako puno identificiran kao intermezzo, kao dio svog imena. Grananje je stvarno, gdje nasumičnim odabirom će biti jedan posvećen pitanju circle odluka, razni drugi sumnjivi teorije, uključujući vanzemaljaca (ETS naravno jedan potpuno odvojene volumen), inteligencija, žitarica, vakuum, zvijezda, planeta, objekata, postrojenja, gljivica, životinja i sličnih objašnjenja krugovi u žitu, krugovi u žitu, koji je u prošlosti bio formuliran. Svatko želi barem malo ozbiljno pitanje štete na usjevima i smještaj mora procijeniti slične pseudoznanstvene teorije, ako je samo zato što postoje. Tu su i teorije "manje" pseudoznanstvene i štetno, kao što su Gaia. Na koji možda možda čak i žalim što ne rade, barem ne onako kako bi trebao. Nagrađeni stoga bilo sljedbenici barem da je prilično slatka.

Srećom za dijelove čisto znanstvena materijal je pripremljen i više nego dovoljno.

To bi bilo za danas (bračni) dio konačnog sažetak izjave.

 

Jan Ledecký

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Sigurnosno na popisu objavljenih tekstova  

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

z