Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-objavljuju-tekst-3 . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
Treći objavio tekst
Tekst objavljen iz početnoj stranici www.cropcirclesonline.cz
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Dom

13. Siječnja 2012 www.sarden.cz

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 
Nastavak prethodnih razmatranja

Račun:

Krugovi u žitu

 3

 

 

Faza od smještaja , štetu, slabljenjem - Kronologija

      Tu će jednostavno objasniti načela najjednostavnijih oblika, zajednički krug - jedna unbranched munja iscjedak, i kronologije takvog kruga u roku od nekoliko tjedana ili mjeseci nakon udara elektriciteta. Ali načela opisana može se primijeniti na složenije oblike. način, svaki zajednički Crop Circle i zapravo vrlo upadljivo sličan pogled trenutni protok kroz podneske čahurama metala. Kukuruz stabljike zamjenjuju magnetske strugotine. U vrijeme izbijanja ponašaju poput magnetske igle. Slika 1 (montaža JL). Stavite pokazuje koliko dalekosežne posljedice električnih pražnjenja, a ne i dalje. S ovom izjavom zasigurno će sve postojeće samozvana žitu istraživači neslaganje, protest protiv njega će biti protiv njega, čak prijeti da se pobuni i uzdignuta šakama, ali to je otprilike to doista sve što ide s njim ili protiv njega, kao i oni mogu bilo tko od nas učiniti.

 

     Najvažnije je, međutim, opet je napomenuti da su svi principi opisani u ovom dokumentu odnose POSEBNO vrlo često, nepravilno podnio , leži na prizemlju žita. Bilo stvarno izvanredno slučajnost javlja redovito uzorak, kao što je krug, to uglavnom ovisi o tome kako se 1. faza - Exposure. Kada će dovoljno simetrično, a sljedeća faza je previše "pogriješiti", redovito objekt može nastati.

 

Faza 1 Izloženost.

      Munja kanal ima promjer od 5 mm, ne više od 10 mm (ili u slučaju jakih udaraca, vršne struje milijun ampera, vidi literaturu). Munja iscjedak ponaša poput žice protezao između neba i zemlje, kroz koji teče struja nekoliko stotina tisuća ampera, au nekim slučajevima dovodi odmah ispod zemlje. Ne uvijek - u stvari, vjerojatno gotovo nikad. No, nije nemoguće da pojava nekih relativno preciznih krugovima umjesto nepravilnog smještaja , savijanje stabljika na terenu je izazvao među ostalim da je do sada znatan dio energije se prazni bljesak vrlo brzo ispod zemlje, tako da je puno manje "parazitski izloženosti" (šteta) ostale razne nepravilna zrna pojačavanje znatan dio energije na površini tla i pjesme za traktor. Mjesto može biti prisutna "prirodno gromobran" (podzemna), koji će donijeti trenutni iscjedak relativno brzo nekoliko metara ispod zemlje, tako da nuspojave dalje prilično točne krug na površini se pojavljuju samo minimalno. Gromobran može biti geološkog podrijetla (opruge, pauze), arheološki (željezno doba, brončano doba), a moderna (iz ratnog stroja srušila, komunalije). Tlo je baza, i žitarica na njega djeluje kao sloj za snimanje materijala (raster). Prolazeći struja kroz "žice" je ozračiti energiju na okolinu. Ta energija se dijelom inducirana u biljkama (ekvivalent registrable moć i elektromagnetska izloženosti, uzrokujući oštećenja i indukcija ograničena doći do vrlo precizan krug), koji se može staviti u tlu i korijen sustava (napon korak - vrlo precizan krug), ionizira zrak ili Corona iscjedak (vrlo precizan krug). Corona iscjedak i korak naponi pogodio i oštetio biljke tijekom rasponu od operacije približno ravnomjerno indukcije po udaljenosti od kanala pražnjenja. Također je moguće da su različiti učinci navedene mogu imati različite polaritet, a njihova zbrajanja i oduzimanja stvoriti niz koncentričnih krugova. Sve štete navedene su pod idealnim uvjetima prilično točne krug. Uvjeti koji su barem djelomično podsjećaju idealno, moguće je isprobati i rijetko se može postići, na primjer u laboratoriju. U prirodi, naravno, mnogo otížněji, ali: Slični eksperimenti (rame munja iscjedak u području) uzeti narav mnogo više od milijardu godinu dana, a povremeno čak i ona izlazi, procjenjuje se na oko jedan slučaj na milijun. To je značilo da stvoriti barem jedan prilično redovito krug, svi ostali "prirodni eksperimenti" preko "neuspjeh" - javlja "samo" nepravilno spljošten , leži na prizemlju žita.

 

     Priroda time zapravo biti zamijenjen "nedostataka u koristi laboratorijske opreme" napravio niz laboratorijskih pokusa. Kada Lenjin Komsomol Automobili Plant producirao Moskvich milijuna, ili Volga automobilskih utrka milijuna Zhiguli, ovdje postoje i neki od njih čak je radio. Takav ponudio Druže Brežnjeva, koji je s njim, ali jednostavno ne voziti jer je on bio na njegovom ukusu premalo oklopnih.

 

     Neki slamke može biti sila vrlo intenzivne zračne struje i vrtlozi koji slijede milisekundi nakon udara, a ne traju duže od djeliću sekunde, međusobno isprepletene i gotovo "vezan" vezan i zamotan, ali to je više od 1000000. Struje utjecala na broj stabljika. Oni su suptilno maskirani u usjevima i samo otkrio nakon podnošenja , savijanje stabljika na tlo. Oni su vjerojatno na radnoj površini u jednom četvornom metru, što u neposrednoj blizini kanala voda (za svakog pražnjenja). Site također mogao pojaviti rotirajuće elektromagnetsko polje, a više od tri faze, a uzrokuje biljke i mehanički. Biljke djelovati kao dirigent kroz koje trenutno teče kroz inducirani ili energijom dirigent (npr., ionizira zrak, tlo, susjednih Roslin). otpor je reda od jedan do nekoliko Mohm / cm, ovisno o fazi rasta. Sadržaj je puno napetosti preko nekoliko stotina tisuća volti po metru i teče kroz biljaka mjerljive struja. Velika većina biljaka, od kojih neki mogu biti vrlo značajno za kratko vrijeme mehanički promašiti svoj ​​ravnoteže poziciju, a time i djelomično oštećeni i mehanički, vratiti zahvaljujući vlastitim elastičnosti natrag gotovo ne razlikuje od one u kojoj su bili smješteni prije ispuštanja. Tu je još uvijek samo Izloženost - u prilično redovitim rešetki sastavljenih od biljaka je nametnuo oblik elektromagnetskog rekord. Velika većina biljaka ne može biti vizualno prepoznatljiv gotovo ništa i Regija polja nemaju ništa. Tipično, barem nekoliko dana do nekoliko tjedana, ali i gotovo ništa se ne događa (vizualno). U stvarnosti, cijelo mjesto je opisano za Phase 2 .

 

     Corona iscjedak već spominje u jednom od prethodnih dijelova i slika. Oko pražnjenja kanal kao kontinuirani sloj - pakiranje u vertikalnoj projekciji vrlo precizno kruga, a intenzitet kontakta s biljkama unutar njega, zahvaljujući svojoj vrijeme trebao bi biti približno ujednačena, naprotiv od induciranog napona. Njegova širina ovisi gotovo isključivo o trenutnom Povratak moždanog udara i naravno vrlo različite Na primjer pražnjenja između 3.000 i 600.000 ampera. Činjenica da je nakon munje ispuštanja okomito na zemlju može utjecati kukuruza biljke prilično točno u krug, stoga Corona iscjedak može doprinijeti vrlo značajno. Neki ispuštanja ne može pasti vertikalno, što se može objasniti različitim oblicima eliptične, kao i polumjeseca i pol krugovima.

 

     Vrlo značajan doradu "Izloženost krug" može imati najmanje dvije druge načine (vidi dalje). Tijekom pražnjenja može uzeti mjesto vrlo složene smetnji učinke (mehanička i elektromagnetska), ali koji će biti opisan samo u nastavak druge. Pod određenim okolnostima, montaža nekoliko, čak i na samo dva pražnjenja da spadaju u roku od nekoliko metara jedan od drugog na udaljenosti od nekoliko desetaka milisekundi, može djelovati kao generator velike rotirajuće elektromagnetsko polje (trenutačno). To je polje generira aktualnim impulsa nekoliko stotina tisuća ampera, teći nagib i preko 200,000 ampera po MICRO drugi. O tome, ali u nekom drugom stvarno nastavku.

 

     Kada Faza 1 - Izloženost munja iscjedak preskočila načela koja bi mogla dovesti do prilično točne krug, to je tipično uzrok sasvim normalno nepravilni smještaj , savijati kukuruza stabljika na tlo, bez čega bi inače biti u bilo kojem području, ne spljošten , leži na tlu (stabljika savijen na terenu) gotovo ništa. Neki slabiji, "piskanje" iscjedak, ali većina susjedne biljke mogu preživjeti gotovo nepovrijeđen do žetve. Činjenica da redovito smještaj , savijanje stabljika na zemlju nakon grmljavinskog pražnjenja postoji gotovo nikad je sve o uzorcima sličan primjer Foto 2, fotografije autorovom vlastitom tekstu. Mjesto je prisutan HV-22kV, koji je zauzeo funkciju zaštite od udara munje. Nakon munje ispuštanja je značajan dio energije se distribuira na širokom području obično vlažne površine tla, najpoželjnije nakon traktora pjesama. Početni smještaj , savijanje stabljika na terenu od svega, čak i nepravilnog oblika je gotovo identičan kronološki postupak koji je opisan ovdje, često u jednoj noći ili u kiši. Fotografija je snimljena dva do tri tjedan nakon oluje, čak i dan ranije bio nakon nekog prenoćište , savijanje stabljika na tlo oko velikog širokom pojasu domaćih ili spomenika. Provjereno dnevno i fotografija.

 

     Izloženost utječe prvenstveno meristémových tkiva, odnosno, u slučaju kukuruza gotovo isključivo od travnja do svibnja, eventualno do sredine lipnja. Također, neki od ožujka, a već ranije oluje može dogoditi, osobito u zimskim žitarica. Stvaranje krugove je nevjerojatno često dokumentirana "nakon oluje". Oluja (samo vlage, ali i bilo koji bljesak, vjetar), ali u ovom slučaju samo djelovao uglavnom kao Stage 4, nakon čega je vidljiva slika, koji je uočen u biljkama tijekom nekoliko tjedana. Kolovoz munja, čak i ako je stvorio sebesložitější smetnje i rezonancu, to nije biljka rekord, snimanje materijal više ne rade. Oni mogu vam pokazati samo mehaničke učinke udara, i izazvati prenoćište , savijanje stabljika na zemlju biljke koje su već oslabljena munje električne energije za tjedana prije, ponekad u "snimanje razdoblju" od ožujka do svibnja.

 

Faza 2 Slabljenje biljaka (proizlazi).

      Većina biljaka primili dok višak zrna (štetan), ali ne i smrtonosnu dozu struje. Oni formiraju njemu štetne kemikalije, i oni početi s njim na neki način kompenzirati. Trenutni teče kroz površine tla i ispod njega, određeni promjena u kemiji tla (pH, hranjiva sastav), a situacija biljaka tako da je vrlo neobično podsjeća na stanje koje se javlja nakon presađivanja. To se zove šok presađivanja, biljka nakon doživljava vrlo slične probleme, i općenito sklon dovesti u procjeni otprilike svaka dva tjedna, ali više ne stagnira rast i odgođeni sazrijevanje. Dio biljke umire nakon što je udario grom u žitarica Procjenjuje se da je samo nekoliko posto (ali 20-30%), i non-poljoprivrednici neiskusni oči imaju niti najmanju šansu nešto prepoznati. S proreda i slabljenje izvornih vegetacije usjevi mogu u vrijeme dovesti do osjetnog porasta korova rasta, što se može promatrati nakon žetve kao izrazito zelenilo Slika 3 - Ancona , Italija, uzorak promatrana na 10. Lipnja 2007. Evo stanje nakon žetve, dobivena iz Google Earth , pucao je u 2007, koordinira N43.574443 E13.432214 ° °. Slični ground snimke žitu nakon žetve, postoje stotine.

 

     Veće biljke (nekoliko primjeraka po četvornom metru), kao što su krumpir, šećerna repa, luk, pamuk sve može propasti, jer ne prežive akcijski sastavni cijelo područje nastanjeno po njima. Većina standardnih u ring, ali da poljoprivrednici već znaju i ne preko suspenzivni učinak, kao što je već spomenuto negdje. Jedan od budućnosti u seriji će u potpunosti biti posvećen isključivo i samo u potrazi ozbiljne poljoprivredne i botanički znanstvenika i istraživača na učinke ispuštanja Besko na monokulturi usjeva, kao što su spomenuti u stručnim časopisima i literaturi. To će biti moguće osigurati da imenovani stručnjaci vrlo dobro znaju što se događa u ovom slučaju.

 

     Otkriće mrtvih biljaka slijedi uvijek barem nekoliko dana, ali čak i nekoliko tjedana nakon grmljavinskog pražnjenja. Sve biljke, čak i one koji su ubijeni odmah iscjedak u početku ne razlikuje od neoštećen. Tek kasnije počinju sušiti (prije nekoliko dana, kao i jednog do dva tjedan nakon pražnjenja), i na kraju umrijeti. Neki više-smrtno pogođeni biljke mogu preživjeti neko vrijeme (pokazivati ​​znakove života, tj. metabolizam). To ovisi tko posjetiti takvo mjesto prije. Iskusni poljoprivrednik primjećuje da munja pogodila ovdje, nije i nikada neće štititi protiv njega, a problem se dodatno provode. Situacija se može uzeti spomenuti njega u bilo znanstvene publikacije. Ako posjetite bilo mjesto ufolog, záhadolog, ili bilo koji drugi samoproglašenu "stručnjak" na anketi žitu, situacija također snima (i mnogo više). On napominje da postoji vjerojatno sletio stranaca. Ili nešto napisano na terenu mikrovalnu, laser, ili radije neku potpuno nepoznatu i nemjerljiva vrste energije. Također, može se primijetiti da postoji radili nešto sasvim drugačije, ili sve zajedno. On bi napisati jedan članak o tome kako je moguće da što više záhadologických časopisima, što u svijetu su bili tamo, i trčanje s njim nakon záhadologických konferencijama širom svijeta već dugi niz godina.

 

Faza 3 Pojava sindikata oslabljenim biljaka, svaki od sebe orijentirane (površinska napetost vode, van der Waalsovih snage)

    Lišće biljaka oslabiti (sušiti) da gotovo kopča pod vlastitom težinom. Nagnite na stranu, više ili manje slučajno, neki rekvizit međusobno o sebi. Stvara slučajni svezaka, nekoliko desetaka do stotina slamke (nekoliko kvadratnih decimetres), koji, iako ona sama nije zadovoljio vlastitu težinu, ali uz podršku "drugovima stoji kod njih" je nagibni stanki. U bliskom kontaktu s izložbe van der Waals snagama (površinska napetost vode), privremeni savez za neko vrijeme osjetno učvršćuje. Situacija bi se mogla nazvati "iz domino efekta", "Kuća od karata" ili "teepee". Ponovljeni vlage apsorpciju i sušenje, biljke mogu staviti gotovo dodirujući mjesta, a nemate polehnout (stabljika zavoj na tlo) do žetve, ili Polehna , savijena stabljika na tlo i djelomično stvorio posebnu jedinicu, slično Fotografija 4, (Photo4.jpg) uzorak 2006/07/09, Hill Charlbury, Oxfordshire, foto Frank Laumen, www.visiblesigns.de, montaža JL proizlazi nešto poput "zapeli domino" (zalijepiti u kući od karata).

 

Faza 4 Leptir (Butterfly Effect)

       Može obavljati funkciju leptir jutarnje rose, kiše, vjetar, grmljavina, munje. Samo iz znatiželje, ja samo po imenu jutro rosa uzrokuje debljanje kao što nadzemnih dijelova pšenice do tisuća tona po kvadratnom kilometru (10 tona po hektaru), ekvivalent od 1 mm oborine, ali to je stvarno "Leptir" . Kiša može staviti stabljika pšenice ukupnom iznosu od vlage još oko pet puta veći. Vrlo često, smještaj , savijanje stabljika na terenu (početna) javlja u roku od nekoliko sati, uglavnom mokri, iako sigurno postoje iznimke. U većini slučajeva to ide na manje pogođenim područjima postupno daleko od mjesta djelovanja do žetve. Prvi Polehňa , savijena stabljika u zemlju samo najviše pogođena područja - nekoliko posto prije žetve su spljoštene , leži na prizemlju deset posto. Ponekad čak 90.

 

Faza 5 Domino efekt

  Relativno jednostavan i razumljivo proces koji još uvijek stoji stabljike pakete sukcesivno smatraju preklapaju. Tijekom tog razdoblja, ne postoji vjerojatnost da jedan snop pada četke barem jedan drugoga. Zemlja pada mnogo kilograma materijala po kvadratnom metru prosječnoj visini od dvije noge, može stvoriti značajan protok zraka na stoji biljke mogu značajno utjecati na nasilno. Svjedok takav fenomen, možda jedan od fraktala u Stonehengeu - svjedoci opisali postupno instalaciju žita na tlo u roku od nekoliko minuta, između kojih, s Naleti vjetra kretala i prašina. To je stvorilo dojam da ako zrno kreće neke preusmjeren vihoru, uzrokovan čudnim energije, što pak izaziva sve lodging , oštećenja, slabljenje. Svjedoci jagoda u strahopoštovanje vas primijetio događa shvatio da gleda kako se zemlja smatra se relativno brzo nekoliko tona materijala. To samo po sebi muči da neki zrak i prašina će proizvoditi mjerljive sile koja može samo pridonijeti završetak radova započela. Kroz domino efekt može se tumačiti kao ONU inače vrlo teško objašnjivi činjenicom da je u nekim Obreži krugovima može se naći vrlo redovito raspoređeni po jedni druge snopove peteljkama. To vrijedi i za potpuno nepravilna podnio , leži na prizemlju žita, možemo promatrati nešto slično puno češće. To je samo potvrda tužna prilično očita (i prilično tužno) činjenica da je velika većina záhadologů tko je ikada bavila žitu, zajednički, nepravilno spljošteno , leži u prizemlju kukuruza u životu ili iskočio. Slika 5 - fotografije autorovom vlastitom tekstu.

 

Sažetak procesa koji su uključeni u kronologiji razvoja smještaj , oštećenja, slabljenje zrna

Prvi Izlaganje

Drugi Slabljenje stabljike

Treći Van der Waalsova (voda površinska napetost, adhezija i kohezija)

4. Leptir učinak

5. Domino efekt

 

Vremenske procesi Kronologija

1 - djelić sekunde do nekoliko sekundi.

2 - nekoliko dana ili tjedana, više od dva mjeseca.

3 - nekoliko sati do dana.

4 - nekoliko sekundi do nekoliko minuta (ili više).

5 - minuta do sati (ili više).

 

Idete 2 i 3, ali može biti gotovo unseparated, bez oštrih granica. Idete na 4 i 5 opet može biti, naravno, mnogo više, a neki konkretni primjeri, jedan od njih je vrlo tipičan za 2011, može se spomenuti činjenicu vrlo jasno dokumentirani. Pogledajte neke od ostalih nastavaka.

 

Fizička i kemijska (biološki) procesa koji sudjeluju u raznim fazama razvoja prenoćište , oštećenja, slabija bilja

1 - Električna (indukcija, vođenja struje, elektromagnetski valovi + smetnje i rezonancije), aerodinamika, mehanika (tlak i udarni valovi, vibracije, površina zemlje, smetnje i mehaničku vibracija rezonancije površine zemlje, u zraku i na površini zrna Lanu - vjetar i valovi krugovi ), elektrokemija (električna struja prolazi kroz posljedicama tla rješenja i biljnih tkiva, kemije, termokemija, pirolize, redoks reakcije, ukidanje kratkoročnih i privremeni radikala parama elektrokemijske oksidacije s velikim brojem formirana u biljaka i tla

 

2 - kemija, biokemija, biološka i fiziološka procesi u biljkama, biljnim ponašanja pod uvjetima vrlo slične posljedice přesazovacího šok eliminacije od posljedica štetnih kemikalija iz faze 1, fitopatologija (posljedice štetnih kemikalija = smanjena otpornost oslabljena biljke protiv svih biljnih i životinjskih štetnika)

 

3 - Mehanika, fitopatologija (nastavak), stohastički procesi, fizičke pojave (VDW snage, napetost površine vode, adhezije i kohezije)

 

4 - Mehanika (proces inicijalizacije faza 5), ​​fizičke pojave, osobito u procesu prevladavanja van der Waals snage, privrzenost i kohezijskih

 

5 - mehanika, proces transformacije privremenog potencijalne energije u kinetičku energiju, aerodinamika (privremeni protok zraka uzrokovano padom volumena stabljika mu privremene naprezanja koje djeluju na snopove stabljike još uvijek stoji)

 

Napomena napokon: Domino efekt je vjerojatno da će izazvati primjetna profinjenost izvorno ne previše ravnomjerno "naexponovaného" rubu kruga. To stoji na rubu snopove više izdržljiva, manje snažno utječe i oslabljene stabljika nego sredini. Njihov klanja na terenu možete samo u kombinaciji težine od mnogih stabljika, zahvaljujući skloni domino efekt. Inače to je vjerojatno da će postati okomito izdržati do žetve. Nasuprot tome, drugi, slabiji, dosegnuvši čak i dalje od centra nego drugi, država će ostati kao što su oni skupina pada volumena stabljika to izbjegli, ili ne stigne do njih. Prateći dijagram pokazuje crveno obrasce area hypothetického značajno utjecati, zelena nepromijenjen. Slika 6 - pokazuje spiralni tečaj od domino efekta u regiji do točke gdje se zaustavlja. 

 

Tako bi biti dio današnje monothematic Kronologija svemu.

 

Jan Ledecký

 

 

     Sigurnosno na popisu objavljenih tekstova  

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

z