Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-julkaisi-text-4-2 . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Julkaistu teksti 4/2
teksti julkaistaan ​​ulkopuolella tämän kotiin web www.cropcirclesonline.cz
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Kotisivu

vielä julkaisematon

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 
 

Viljapeltokuvioita

  - 4 - osa 2

 

 

Shaping kuvaaja sähkömagneettisen kentän linjat sähkövirran tietenkin vilja kautta vastuuvapauden Lightning - Osa 2

Toinen mahdollinen perustelu siitä syntymistä tavalla, jotkut Täydentävät ilmiöitä, epäsuora todiste.

Seuraava Tämä melko pieni fragmentti Luotettavaa kiistää mahdollisuutta ympyrän päättäjien toimintaa, on maa talo Kingsclere, jossa asuu säveltäjä A. Lloyd Webberin. Vuonna 1995 ilmestyi tällä sivustolla ja viisikulmainen tähti. Koko kiinteistö on vartioitu ympäri vuorokauden 24 tunnin turvallisuuspalvelu. Tutkimusryhmä pyrkineet tutkimaan kuvake, johtui Laaja valvonnan maa, varustettu antureilla ja mikrofonit, Arrested muutamassa minuutissa saapumisesta. Kukaan ei kaapattu tuotannon malli. Webber oli tuolloin lomalla. Sillä maa tuolloin Careda vain turvahenkilöitä.

Tiedot saatiin osoitteesta http://davidpratt.info/cropcirc1.htm ja volgende, löyhästi käännetty täydennetty kautta saatuja tietoja hakukoneita. Samasta lähteestä käyttää joitakin muita tietoja enempää tässä tekstissä.

A. Lloyd Webber koskaan uskonut, että viljapeltokuvioita olisi tuotettava extraterrestrials, ja katsoi, että todennäköisimmin kaikkien, pitäisi olla väärennöksiä. Siksi oli hyvin yllättynyt siitä ilmestyi paikassa, jossa ei missään tapauksessa Voisiko joku tulla. Mielestä ulkomaalaisten on mahdollista vain samaa mieltä hänen kanssaan. Vain todellinen rikollinen, salama vastuuvapauden, voi todella saada paikalleen, koska mikään hänen lähestymistapa "ylhäältä" hillitsee. Pienimmätkin valitut ominaisuudet suurjännite-johdot. Ne voi houkutella salaman paljon intensiivisemmin kuin vaihtoehto mikään ukkosenjohdatin yksin (läpi koronapurkauksia). Muoto on niin kutsuttu "moottorityypin", koska geometria muistuttaa sen prosesseja, jotka tapahtuvat sylinterien polttomoottori. Toisin sanoen, räjähdys, hyvin Symmetrically leviää sivusuunnassa. Tietenkin on paljon enemmän kuvia samaa kaavaa. Ulkonäkö voi joissakin muissa jatkoa, joka maksaa paljon enemmän huomiota yksityiskohtiin avaruusolentoja lasku vain osaksi suurjännite johdot.

Johdotus HV 100000 volttia, jotka houkuttelivat salama vastuuvapauden, tapahtuu lähes täsmälleen reunan yläpuolelle muodon. Keskimäärin kuvio on noin 56 m, GPS sijainti kuvion keskustan 51.313622 °, 1,287831 asteen toleranssi useita metrejä. Joka vierailee sivustolla Kuvattu kartoitus ohjelma, voi jälleen vakuuttaa mielenkiintoinen seikka, että nuo köyhät ulkomaalaiset laskeutui jälleen suoraan suurjännite johdot. Miten he kaverit (YK), joten taitava, että ...

Kesällä 1991, Terence Meaden ja joukkue Japanilaiset tiedemiehet ollut kentän (luultavasti jossain lähellä Silbury Hill) valvonnassa elektroniikkalaitteiden, mukaanlukien tutka, magnetometrit, video, pimeänäkö, liiketunnistimet. Varjolla sumu ilmestyi muodostuu pieniä painoja, mutta mikään skannerit rekisteröityjen mitään tunkeilijoita.

Tekijän kommentti: Kuva on jo luotu (Paljaat) päivien tai viikkojen ennen (1). Oli visualisoitu (kehittynyt) jopa useita päiviä myöhemmin. Varret aluksi kiitos vahingoittaa sähkön asteittain heikentynyt (2). Sitten oli lisätä niiden painon takia sumu (3). Lopuksi, taivutettu maahan (4). Tarkkailijat olivat tarkkailemalla vain korkeintaan vaiheen 3 ja 4, ja noin vaiheet 1 ja 2 ei ollut aavistustakaan.

Tapahtuma on samankaltainen kuin klassinen kuva kehittäminen prosessi. Toinen samankaltainen valokuvauksen on luoda "kuvan" käytetään ja salama. Toinen yhtäläisyys on, että heti altistumisen jälkeen latentti kuva muodostetaan vain, täysin näkymätön. Se nimettiin analogiat klassisen valokuvaus prosessi (ja suurempi määrä kuvataan) on täysin kiinnittänyt huomiota johonkin volgende osia. Jo aikaisemmissa tutkimuksissa (3 - aikajärjestys) vaihe oli numero 1 alkaen 5 majoitus kronologiassa sekvenssi nimettiin Exposure (Exposition).

Discovered kuvio melko usein joka jonkin ajan kuluttua Arosa seuraavassa jaksossa. Se johtui eri voimakkuutta altistuksen vähemmän tuhoalueilla tarvitaan enemmän aikaa "kehittää" kuva, luonnollinen kehittäjä oli työskennellä pidempään. Jotkut osat volgende kiinnittää paljon enemmän huomiota vastaaviin tapauksiin.

Huomaa että "Näin kasvillisuuden hieman teot tapaan kemiallisen kehittäjä Exposed valokuvauslevyille: se heittää ylös piilevä kuvia." löytyy Leo Deuel n julkaisu - lentojen eilen: tarina antenni arkeologian, sivu kolmaskymmeneskahdeksas Se oli valtava virhe (yksi monista) kaikkien edellisen tutkimuksia viljapeltokuvioita, että heidän tuloksensa tuskin koskaan ei kuulla asiantuntijoita arkeologian ja erityisesti antenni arkeologit. Tietoja ilmailun arkeologit varmaan tiennyt että jotain on olemassa. Julkaisuissa ja artikkeleita julkaistiin että koko aikana vuosikymmenen kysymystä viljakuvioista, kyse ei ole melkein mitään mainintaa. Mutta dowsers ja media, fanit UFO, avaruusolentojen, lentävät lautaset, ja ehkä kaikki mahdolliset alan junk science jokaiseen Viljaympyrä Tuotu Tuhannet. Palvelee heitä oikealle. Tämän ansiosta tietoa ja ymmärrystä periaatteiden mahdollista syntymistä ei taaksepäin eteenpäin eikä vaihtoehto. Toisaalta on syytä kiittää heitä siitä, kuinka usein, melkein aina melko tunnollisesti Mitattu kompassin poikkeama magneettikenttä. NÄIN thesis yksinkertaiset ahkerasti työnnetään eteenpäin asteen tietämyksen suuntaan selitys, mikä on mahdollista ainoastaan ​​kuivissa tapauksissa: äskettäin vastuuvapauden salama. Se riitti vain kysyä. Jotain ne tuumaa Onko tämä esimerkki kunnioittaminen herra Pockels kertoa. (Tarkennetaan myöhemmin)

Se, että ystäville salaisuuksia ja varovainen Kärsivällisesti keräsi Vuosikymmenten aikana suhteellisen paljon muuta selvää näyttöä. Lähes lopullisesti tukea tuloksiin, jotka liikkuvat sivusto, joka oli jonkin aikaa ennen, iski salama, tietämättä mitään siitä, kuvataan tarkemmin volgende osiossa.

Armeijan upseeri sijoitettujen koulutuksen perusteella Salisbury Plain kerran törmäsin Viljaympyrä aktiivisessa miinakenttä.

Tekijän Huomautus: vastuuvapauden salama kanssa miinakenttä ole este, vaan päinvastoin.

15.7.2007 - UK - Dorset - Bournemouth - valokuva 7 (tarkka GPS sijainti esineen tiedetään, tietenkin).

Valokuva Saatu nyttemmin lakkautetun toimialueen cropcirclesdatabase.org. Sama asia on myös harjoittavat verkkosivuilla http://home.planet.nl/ ~ sarne023/06n.html , luultavasti tulee, jos alkuperäisen kuvan.

Puu kentän lähellä lentokenttää. Kenttä sijaitsee päälle aidattu tontti, jotka eivät ole julkisesti saatavilla. Muoto ei ole tutkittu tarkasti, mutta ilman, ja sadonkorjuun jälkeen. Kanssa omistaja varmasti ei olisi ongelma vierailla sivustolla ja katsomaan puu. Merkkejä salama on runko varmasti havaittavissa vielä viiden vuoden kuluttua, koska Varmasti se ei ollut vain "flash ruohoa." Meteorologit lentokentältä voi myös voinut löytää som kirjaa myrskyn. Maanomistaja Varmasti todettiin, että vuonna joissakin oksat revitty, ja on mahdollista, että on puu jälkeen iski salama käärme on tarkastettava ja hoitaa dendrologists.

Seuraavalla kuva 8 on koottu yhteen kolme kuvaa eri vuosina. Photo S. Alexander, F. Laumen, F. Laumen. Läheisyydessä jokaisen silmukan Them "jotain" tapahtuu - epäsäännöllisiä muotoja. Tämä on näkymä esineiden tai mitkä linjat sijaitsevat maan alla. Se voi olla osa romahtanut ilma, tai arkeologisia, salaojitus, viemäröinti, vesijohdot, apuohjelmia. Jokainen maanalainen rakenne on usein myöhemmin visualisoitu salama ei kaukana missä se sijaitsee. Koska linja enimmäkseen täysin tuhoutunut, kuollut maissi. Esimerkiksi, jos salama iskee Suoraan vesiposti pysyvän pinnalla, muutamia päiviä myöhemmin ja se näkyy linjan kuolleita tai vahingoittuneita kasvuston voimakkaasti juuri täsmälleen putken päälle maanalaisen. Niiden pituus on usuall muutamasta metristä 10-20 metriä, joskus jopa enemmän. Viljelyalan päättyy kuoli useita senttejä, ja välittömästi takana, jotka eivät ole edes kasveja ja hieman vahingoittunut. Esineet, jotka ovat lisänneet pitoisuus sähköenergian sijaitsevat alle tason syvä kyntö. Jos paikalla hän ei ollut mitään arkeologisia käynnissä etsintään, sijaitsee edelleen siellä. GPS sijainnit esineiden tunnetaan ainakin kaksi kolmesta sivustoja Kuvassa, ja loput todennäköisesti voidaan jäljittää. Vastaavissa paikoissa, joissa on jotain, että lähellä tai kauempana säännöllisen kuvion, tietenkin, on olemassa paljon enemmän, eikä vain Englannissa. Joskus maanalaisia ​​putkia kasvaneeseen johtavuus, vaikuttaneiden karilleajon, sähköstaattisen ja sähkömagneettinen induktio ja ionisaatio ilman niiden yläpuolella voi osallistua muodostumiseen kaksi ensimmäistä (näkymätön) Lightning vastuuvapaus vaiheet - Alustava jakautuminen, Stepped Leader, Mikä voi johtaa siihen, että putki on kuiva, ja se iskenyt useita yhdensuuntaisia ​​varsia saman sähköinen purkaus on etäisyyden monien kymmenien tai satojen metrien päässä toisistaan.

Luettu tahansa maanalainen putkisto on osa säännöllisiä (tai epäsäännöllinen) luvut sato alalla hyvin usein. Ja tulevassa työssä maksetaan paljon enemmän huomiota Them. Joissakin tapauksissa se ​​voi olla jopa osa kuvion mukaisesti tien, kuten on laita volgende kaksi kuvaa. Tämä on paikka Winterbourne Bassett, Wiltshire, 1998, 23. toukokuuta, Lucy Pringle kuva - yläkehyksen. Alempi kuva on otettu myöhemmin (vähintään 14 päivää, vaan enemmän). Kuva Busty Taylor. On vaurioitunut sato turvallisesti kuollut. Dead oli tietenkin ylempi kuva, mutta koska inertia biologisten prosessien kasveissa ollut jo näyttää, että. Tuolloin olisi edes näkyä elonmerkkejä - aineenvaihduntaa. Pohjassa kuva voidaan hyvin havaitaan merkittäviä värimuutoksia kasvien traktori kappaleet (myös kuolleet, mutta ei niin pitkä). Väri muutokset traktorin kappaleet on havaittavissa jopa viereisen kentän, ja ilman toimintaa sähkön salama olisi koskaan tapahtunut. Track traktorin kentät ovat toiseksi paras virtajohtimien. Johtava asema sijaitsee jokaisen metalliputkea ja muut metalliesineet sijaitsee maan alla. On myös mahdollista Huomioi hyvin, että sato yläpuolella metallirakenteita merkittävästi Saatiin Higher Than määrä sähkön traktori kappaleita ja merkkejä kuolemasta ilmestyi huomattavasti nopeammin, kun taas joka seuraa jonkin aikaa ja selviytyi siis ei ole vielä kuiva ja erottuva keltainen värisävy. Kellastumista samalle tasolle kestää useita vuorokausia. Natual kehittäminen elokuva on työskenneltävä hieman pidempään, intensiteetti altistuminen oli merkittävästi heikompi. Luultavasti moninkertaisesti.

Viimeinen tapaus Mahdolliset haittavaikutukset lightning strike sijainti Alton Barnes, Wiltshire, Weyhill, Hampshire, 18. huhtikuuta 1998. On mahdollista, että olisi joitakin puita Oheisasiakirja rinnakkain käsi salama vastuuvapauden aikana kuvion muodostumisen tai lähes täysin tuhoutunut, joten päätettiin myöhemmin niiden poistamiseksi. Tilanne aikaisempaan tilaan näkyy ilmakuvista Saadaan Bing Maps (päivämäärä tuntematon), jälkeistä tilannetta Niiden poistaminen saatiin Google Earth . GPS sijainti malli oli 51.215244, -1.556524. On Google Earth mahdollista löytää kaksi ilmakuvat "jälkeen". Voit Google Earthin kuva tuotiin traktorin rivi (vaalea magenta) alkaen Bing, ja päinvastoin.

Kuvaa kyseisen viljelyn ympyrän (raiskaus) alkaen www.temporarytemples.co.uk / (kuvaajalta Steve Alexander), on selvää, että puut (mukaan kuori koivu) lehtiä ei kasva lainkaan, luultavasti jo ollut täysin kuollut. Kuvan Lucy Pringle myös mahdollista löytää. Kun huhtikuun puolivälissä, kukinta raiskauksista, luotettavia päällystetty vihreitä lehtiä. Mukaan kun koivut alkavat kääntyä vihreä, Englanti kieli on jopa nimetty yksi kuukausi. Kumpi se olisi? Voisiko se olla maaliskuussa?

Nykypäivän (double) kuuluivat esitetty ainoastaan ​​ja vain välillistä todisteita. Joka tapauksessa, ei ole olemassa näyttöä, joka olisi mitenkään uskottavasti ja ehdoitta Tarjotaan vahvistavan teorian luomisesta muodot (olipa säännöllinen tai epäsäännöllinen) viljelykasvien vaurioitunut salaman päästöt, koska kirjaa sähkömagneettisen kentän viivoja, ja Heidän häiriöitä. Mutta he ovat täysin poikkeuksetta kaikki melko tärkeä yhteinen piirre. Kanssa teorian Kuvattu missään tapauksessa ovat ristiriidassa. Hypoteesi on sovellettava kaikkiin niihin joko mikäli se ei ole mahdollista sanoa, että samanlainen tila alkuperäsäännöt olisivat täysin poissuljettuja. Yksi perusperiaatteista, jotka pitäisi olla mitään tieteellistä teoriaa ja hypoteesi sallittuja. Tämä on osoittaa virheitä (falsifiability testi). Kun joku onnistuu Uskottava suorittaa (esimerkiksi nauhoittaa tai elokuva kaapata, mutta jatkuva seuranta ja arviointi sähkömagneettisen kentän päällä vahvista), että jossakin paikassa, jossa se oli myöhemmin havaitaan todellista Viljaympyrä, koskaan tapahtunut kentällä salama vastuuvapauden . Päinvastoin, että oli siirtymässä vihreä olentoja antenneja, ulkomaalaisten tai lentävät lautaset, teoria Esitetty tässä Mahdolliset olevan luotettavia vääriksi.

Todisteita, että mainitut teorian salama sijainti viljaympyrästä vahvistaa paljon vahvempi, esitellään asteittain joissakin osissa volgende. Yksi suurimmista kirjaa, todella valtava kasa, 100% vahvisti, että samassa paikassa viljaympyrästä piti tapahtua ehdoitta salama maahan, kärsivällisesti ja varovainen, vuosikymmenten, tarjoaminen köyhille fanit mysteereistä ("UFOlogists &") ilman itse epäillä. Koska jokainen kompassi poikkeama mitattuna Them kuivuuden näyttöä on. Planeetat, jota kutsutaan Globe, ja asuttavat se eroaa monista muista organismeista sekä humanoidi apinoiden tyyppi Ihmiskunta, torajyvä toinen tapa saavuttaa voimakkaan kuivuuden ja paikallista vaihtelua ajan kuluessa magneettikenttä muu kuin salama vastuuvapautta ei yksinkertaisesti ole olemassa. Vielä parempi ja mielenkiintoisempi saatuja tuloksia voitaisiin käyttää ainakin jos Deklinaatio kompassia tai jopa magnetometri. Ehkä tämä on vain niin vähän asiantuntijalausuntoja tulevaisuudessa.

Nykypäivän artikkeli "osittain haarautunut" alkaen enemmän fyysistä ja tieteellistä selittää ja viljakuvioista syntymistä periaatteita, koska todisteet tarjoillaan olivat enemmän tai vähemmän toisiaan täydentäviä, ne ovat enemmän uteliaisuutta. Vielä viitaten: on koko ajan tuominen fragmentit todisteita. Jotkut muut osat, jotka keskittyvät pääasiassa ilmiöitä, joilla ei ole kanssa mahdollisuudet selittää tapa syntyminen määräajoin rakenteiden vaurioitunut sadon ja lähes mitään yhteistä, tulee huomattavasti HELPOSTI Yksilöity Intermezzo ja osana niiden otsikot. Haaroitus on todella mahdollista, satunnaisesti tulee olemaan yksi osa kiinnittänyt huomiota kysymykseen ympyrän päättäjien, toinen Epävarmat erilaisia ​​teorioita, mukaan lukien ulkomaalaisten (ulkomaalaisten tietenkin täysin riippumaton osa), älykkyys maissi, tyhjiö, tähtien , planeetat, esineet, kasvit, sienet, eläimet ja vastaavat selitys syntyminen viljakuvioista, jotka olivat voimakkaampia ansaan. Jokainen, joka haluaa hieman vakavasti keskityttävä viljan vahinkoja ja majoitus, on arvioitava Samanlaisia ​​sciolistic teoriassa, jos vain koska ne ovat olemassa. On teorioita "paljon vähemmän" sciolistic ja haitallista, kuiva ja Gaia. Tuohon Ehkä ehkä jopa sääli, että ei toimi, ainakaan niin kuin sen pitäisi. Palkitaan fanien ainakin mahdollista, että näin ollen on varsin söpö.

Onneksi edes puhtaasti tieteellinen osat valmistetaan paljon materiaalia, enemmän kuin tarpeeksi.

Se olisi tänään (double) osa lopullinen yhteenveto.

 

Jan Ledecky

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Go Back on luettelo julkaistuista  

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

z