Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-julkaisi-text-4-1 . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Julkaistu teksti 4/1
teksti julkaistaan ​​ulkopuolella tämän kotiin web www.cropcirclesonline.cz
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Kotisivu

vielä julkaisematon

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 
 

Viljapeltokuvioita

  - 4 - osa 1

 

 

Shaping kuvaaja sähkömagneettisen kentän linjat sähkövirran tietenkin vilja kautta vastuuvapauden salama.

Toinen mahdollinen perustelu tavasta syntymisen, joidenkin liitännäis ilmiöitä, epäsuora todiste.

Tänään osa on alkusoittoa ennen ahkera yleisö tutustuu toiseen todiste, josta selvästi näkyy viljaympyrät että äiti Luonto luo, omalla voimalla, aivan yksin, ilman väliintuloa hullu ulkomaalaisten ulkoavaruudesta. Luo ne kaikki yksin ja vain fyysisten voimien (ja muut luonnolliset, eli oma vaikutukset), paikallinen, maallinen. Kautta Lightning päästöjä. Jokainen malli viljaa, säännöllinen tai epäsäännöllinen, on ensisijaisesti kirjaa nykyisen sähkökentän linjat, jotka kentän yläpuolella ja myös läheiseen maanalaiseen syntyi ukkosen päästöjä. Enimmäkseen siellä voi osallistua prosesseja ja niiden mekaanisia voimia, (symmetrinen räjähdys leviää sivusuunnassa, kuten raketti räjähtänyt ilotulitus, tai prosessin sisällä sylinterin polttomoottori) ja kirjataan vähän, aluksi täysin havaitsemattomia mekaanisia vaurioita kasvien kudoksissa ( ehkä suoraan suunnatut). Ilman osuutta asiaan perusalkioiden, tai olematon ulkomaalaisia. Tänään on arvostettu yleisö tuntee joitakin melko epäsuora todiste.

Muun muassa: viljapeltokuvioita olemassa, koska ihmisen syntymästä. Mitä kutsutaan viljapeltokuvioita tänään tapahtui maapallolla jo kauan ennen kukaan ajatteleva ihminen. Ei vain esiinny maissi, mutta muita kasveja, jotka oli tapahtunut maan päällä, eikä vain kasveja (lumi, pöly).

Nykypäivän kertaa, joinakin vuosina yksinkertaisesti kentät näkyvät joitakin vuosia Eikö. Kysykää tahansa viljelijää. Combine Operaattorit tietävät jotain. Varmasti jotain myös voisi kertoa kuka työntekijöille kerran risteili kentät viikatteet. Ne jo pitkälle maat valtaosa sammui kokonaan. Se ei ole totta, että viljaympyrät alkoi näkyä vaikkapa siitä kahdeksankymmentäluvulla. Vain maksetut melkein ne kokonaan yhtään tai vain vähän huomiota tai ankarasti tukahdutettu. Koska niiden taajuuden, tai pikemminkin Tapahtuu vähyys, tietenkin, on viljelijöitä, jotka eivät ole koskaan nähneet mitään - Tarkoitettu säännöllisen kuvion. Jotta ihminen nähdä muodostelmia jollainen oheisiin Näkyy kuvassa on tarpeeksi lähellä siirtää viljan aloilla yhden vuoden, ja ei ole tarvetta ohittaa laajemmalla alueella kuin yhden neliökilometrin.

Ensimmäinen niistä annetaan muoto, joka todellisuudessa kukaan koskaan nähnyt kentällä, paitsi tietenkin herra hakkuukoneen kuljettaja. Hän ei tietenkään paljasta kenellekään ja journalistit eivät soita. Toimijoiden harvesterit ovat nähneet paljon, oli juuri tarpeeksi kysyä heiltä. Kuva oli saatu Google Earthissa . Koordinaatit ja päivämäärä viitataan jopa joissakin Tulevat artikkelissa. pyöristää halkaisija on 22m, ja muoto on hyvin samanlainen kuin jotkut jotka ilmestyi Britanniassa, Saksassa ja Italiassa joitakin vuosia aikaisemmin. Muoto ei tehty. Ei ole tutkittu. Kumpikaan ei ole koskaan löydetty. Kautta sen olemassaolo on mahdollista mitätöidä yhden pääasialliset perustelut kieltäjien luonnollista alkuperää viljelykasvien piireissä. He väittävät, että kuviot ovat luoneet ihmiset, jotka sitten myöhemmin hyödyntää heidän "löytö" ja "tutkimus", ja sitten käyttää tilaisuutta äännetään eri teorioita mitään mahdollisuuksia niiden alkuperästä. Muoto, joka ei ole koskaan "löysi" voisi koskaan olla "tutkitaan". Niin, rakas kieltäjät, seuraavan kerran, jotain parempaa. Koska malli, joka löydettiin pelkällä onnettomuus, eikä jotkut kohdistetut haut, pitäisi olla kymmeniä Vastaavia tapauksia vain Google Earthin ja ilmakuvat Tuhannet koskaan julkaistu. Tarvitsi vain etsiä. Samalla lakkaavat olemasta voimassa jonkin muun väitteet joidenkin kuvamerkkejä tarkkailijoiden, jotka sanovat, että viljapeltokuvioita valmistetaan avaruusolentojen yrittää kommunikoida jotain niiden kautta ihmiskunnalle. Vain tyhmät kirjoittaa lausuntoja, kukaan lukee.

Edellä malli tietysti ennemmin tai myöhemmin kirjautua joissakin sen "tekijöille". Tämä me olemme tehneet, se oli silloin, kun olimme niin pitkälle ja niin edelleen. Mielenterveyden häiriöt ovat joskus Monstrous, ja suljettu lääketieteellinen osasto instituutin dosentti Mr. Chocholoušek valmistelee jo heille useita häkkisänkyjen.

Toiminta henkisesti häiriintynyt yksilöiden - ympyrä päättäjät, jotka tehdään piireissä varsin uskottava torjuu kuivuutta Crop Circles, joka ilmestyi paikoissa niin tarkasti vartioitu, nimittäin kirjoittamatta mitään tunkeilija on yksinkertaisesti mahdotonta. Muutamia esimerkkejä.

(30. kesäkuuta 1991) oli saatu leikkaamalla internet lähteestä, jota ei voida tunnistaa nyt, päivämäärää ei tutkittu tarkemmin, mutta luultavasti samaa mieltä. Nimi sanomalehti ei ole tunnistettu, mutta kyseessä on yleisesti tunnettu.

CORN CIRCLES LÄHELLÄ PM s Retreat

David PAUL

TURVALLISUUS rivi puhkesi viime yönä kun valtava maissi ympyröitä ilmestyi maatalousmaan klo pääministerin Country Retreat. Ympyrät ovat vain muutamia satoja metriä Chequers, jossa John Major viettää viikonloppuisin. "Jos he piirsi hoaxers se huikea Ne eivät kuulu turvallisuusjoukkojen vartiointi pääministeri", sanoi Lena Godsall-Bottriell, joka löysi piireissä eilen. "Jos he olivat työtä ulkomaalaisten, en vieläkään ymmärrä, miten kukaan ei nähnyt, mitä tapahtui", lisäsi rouva Godsall-Bottriell ja villieläinten tekijä lähistöllä Terrick Books. Viime yönä Thames Valley poliisi sanoi he tiesivät mitään ympyrät kartanon lähelle Wendover. Mutta uskomattoman ja Downing Streetin tiedottaja sanoi: "Me tiedämme Chequers maissi piireissä, mutta ne eivät ole turvallisuusriski." "He eivät ole tehneet ihmiset, ne ovat luonnollinen ilmiö, se on jotain se sää."

Tuskin kukaan yhteydessä viljapeltokuvioita koskaan ilmaisi tarkemmin lämpötilan alistamista Britannian entinen pääministeri John Major ja Hänen Majesteettinsa aiheita: Kyllä, tämä on puhtaasti luonnollinen ilmiö, että jopa koskee ainoastaan ​​ja vain sää, erityisesti yksi sen äärimmäinen prosessi. Vain sääli, että aiheita ja palvelijat olivat lopettaneet kehittämistä Heidän ensimmäinen näennäisesti hyvin hedelmällistä ajatusta. (Mutta oli se todella? Sijaitsee eivät enää tuomioiden tai muiden löydökset salaisia ​​raportteja ja arkistot? 007? Clouseau?)

Tapaus on myös mainitaan Crop Circles Revealed: kieli valon symbolien, Judith Moore, Barbara Lamb, Light Technology Publishing, 2001, s. 49:

Vuonna maksimaalisen turvallisuuden alueella lähellä Britannian pääministerin maassa asuntoon Chequers ja varoitusmerkki ilmestyi muoto kelttiläinen risti. Yksi varsien risti tiped by kolmio sijaan vaihtoehto olisi ympyrä, ja kärki kolmion todettiin suoraan Residence. Tiukasti vartioivat sijainti Varmasti poissuljettu hoaxers työssä.

Tekijän kommentti: Koska ahkera vartiointi kuiva ja paikka varmasti Hänen Majesteettinsa aiheita ja palvelijoita Britannian hallitus (Yes, Prime Minister ...) pystyä löytämään kirjaa myrskyn edeltäneen löytö malleja, vaikka se oli yli 20 vuotta sitten. Ja jos ei heitä, meteorologit Varmasti kyllä.

Kolmannen kerran on samalla mainitun julkaisemisen Mysterious viljakuvioista, Hesemann M., E. Tóthová, ETNA 1997, sivu 31 (Täydentävät kuva 4 saatiin sieltä): Kun paikalliset toimittajat haastattelemalla John Major sihteeristölle ilmoittaen turvallisuus Järjestelmän Discovered luoja tämä muodostelma, he saivat virallisen vastauksen, ettei ollut turvallisuusriski Koska viljaympyrät johtuivat sääilmiö. Siksi voimme jatkaa väittää mitä se voisi olla, että sääolosuhteet luovat kuivuudesta ja kuivuuden symmetrinen kokoonpanot meidän kuvakkeita. Ainakin yksi viitaten: voimme huokaista helpotuksesta: petos selitys jo ole vaihtoehto.

Julkaistu teksti taas osoittaa selvästi, että he tietävät enemmän numero 10, pitkään yli 20 vuotta sitten. Majesty on varma koko asia ilmoitetaan riittävän yksityiskohtaisesti. Storm ja salamoita ovat sääilmiöiden. Nimetyt laitokset saavat riittävästi tietoa, joten jätä jo jopa Äiti Luonto, kuinka kauan voi tehdä vitsi turhaa mysteeri fanit, ennenkuin joku onnistuu paljastamaan pelejä temput. Mystery fanit koskaan. Todellista tietoa, miten ne ovat viljapeltokuvioita luotu on todella karkea erittäin tylsä ​​tapa jopa potkia heitä. He pitävät yliluonnollisia selityksiä ja ystäviä ei kovin älykäs, tyhmä avaruusolentoja väri kuin ruskea paitoja. Vain hyvin demented Olisiko extraterrestrials uudelleen ja uudelleen, kuten maa lähes täsmälleen suurjännite johdot. Lightning vastuuvapauden Välillä niitä usein hyvin ohjaa, ja lanka ei estä sitä FACT keskenään, että zigzagged maahan.

Ennen kuin jatkat pidemmälle kuvaus paikkoja, joissa vaikutukset ihmisen toiminnan oli käytännössä mahdotonta, on suositus lukijoille, jotka olisivat kysymys viljakuvioista ja enemmän kiinnostuneita Haluaisitko olla heidän kanssaan hieman tutumpi. Varten Englanti-speaking lukijat on erittäin hyvä, ja ennen kaikkea tavoite lähde Libor Cermak blogi. Samaan aikaan yksi viimeisistä, johon viljaympyrät on http://liborcermak.blog...kruhu-v-obili.html . Suoraan viitattu sivu on mahdollista löytää kaunis esimerkki ukkosenjohdatin kentällä, joka itse asiassa on herättänyt todellista luoja viljakuvioista (crop circle lähes Ladvi). Samanlaisia ​​kuvia - todistettavasti ukkosenjohdatin läheisyydessä Crop Circle Löytäjä Tuhannet ovat siellä verkossa.

Mr. Cermak on mahdollista ja tarpeellista myös erittäin hinnan objektiivisuus Hänen sanomansa, jopa matkustaa katsomaan Englantiin viljapeltokuvioita. Hän kirjoittaa: "En halua lukijat määrätä mahdollisiin hypoteesien niiden alkuperästä, ovatko ne ulkomaalaiset, ympyrä-päättäjille, tuuli usko, maapallon, viljaväkiviinaa tai salaisia ​​sotilaallisia hankkeita jne.." Mainittu lähde voidaan arvostella vain yksi pieni yksityiskohta, että muut kuin linkit kuluvan vuoden johtavat sivuston cropcirclesconnector.com, eivät ole tavallisten lukijoiden, koska ne on suunnattu maksettu alueelle sivuston. Kun kyseessä on nimetty paikka, se on selvää, tämä ei varmastikaan jätä mitään, mitä rahaa tulisi viettää. Lähes poikkeuksetta kaikki kuvat löytyvät muut sivustot, pääsee ilmaiseksi. Esimerkiksi Lucy Pringle, Steve Alexander, Frank Laumen ja enemmän. Syötä salasana "crop circle", sijainti ja päivämäärä tahansa hakukoneen.

Vuonna L. Cermak blogin voi löytyä virkoja, jotka käsittelevät suhteellisen objektiivisen kuvauksen ja arvioinnin luvut viljan, erityisesti Englannissa, mutta myös meidän maassamme (Tsekki) ja muualla maailmassa. Monissa paikoissa kirjailija vieraili henkilökohtaisesti, joten hänen panoksensa voi olla arvokas tietopankki. Muut paperit käsittelevät luvut kuuluisa valkoinen hevosia ja ihmisiä, Muualla Selittää alkuperä ja nimen käyttö Ley Lines ja myös edelleen harjoittaa käsittely järjestelypankin esihistoriallisen kelttien ja jopa muita esihistoriallisia megaliittiajan rakenteita. Erittäin hyödyllinen ymmärtää historian paikoista ja yhteyksissä kuvattu, voidaan suositella erittäin hyvä lähde.

Tavoite Toinen erittäin lähde Tätä ei erotettu kielimuurit, sivut Slovakian tarkkailijoiden www.uforevue.sk salaperäinen ilmiöitä. Esimerkiksi sivun http://www.uforevue.sk/news/53/55/Nadherny-kvet-v-poli-pri-Kozarovciach/ . Laatijat sivuston on kiitettävä tavoite raportointia ennennäkemätön ilmiö viljapeltokuvioita. Niiden lähestymistapa kuvaamaan ilmiötä viljakuvioista on selvästi yksi aivan täydellinen, ammattimainen, kuvaileva tiedotusvälineet. Objektiivisuus uutisia voidaan verrata esimerkiksi BBC. Vaikka ilmiö Crop Circles vain suoraan Kannustetaan erilaisia ​​selityksiä pyöriminen mysteereitä, ulkomaalainen, spiritismiä, junk tiede, okkultismin, ei-tieteellinen, mahdotonta joskus naurettavia, joskus populistinen - poikkeavalle teorioita. Niiden verkkosivuilla, jossa he kiinnittävät huomiota kuvauksen eri viljakuvioista ilmiöitä ei näytä mitään sellaista. Ei edes aavistus yrittää ärsyttää lukijaa millään harhaluulot ja Kyseenalainen selityksiä yliluonnollisen. Heidän graafinen piirrokset mitat yksittäisten tallenteiden Kuuluu kuvioita parhaimmistoon että koskaan on ollut alalla viljakuvioista tutkimuksen luomassa maailmassa. Yleensä www.uforevue.sk ovat erittäin harvinaisia, vakavia sivustoja, vaikka ne maksavat asiaa, se on jo paljon, mikä heidän kollegansa onnistui "luistaa paljon." Ne siksi objektiivisuus uutinen tässä vaiheessa Myönnetään rating 1 + +, toisessa kaksi tähteä. Tekijät tekstien - löytyi nimet Thomas Stankovic, Miroslav Karlik.

Kuten aina alusta Etsii jatkuvasti korostanut koko tekstit esitetyt havainnot täällä on yhteistä viljapeltokuvioita vain ehdoton minimi. Ne liittyvät erityisesti kaikissa vaurioitunut maissi kaikkialla maailmassa, ja jotka haluavat olla kiinnostunut tästä asiasta, täytyy tutkia tavanomaista maa-ja tieteellisen kirjallisuuden. Grain taivutus maahan ympäri maailmaa (kuin kuva 1) ei koskaan tapahdu vaikutuksen alaisena joitakin tuntemattomia ja käsittämättömiä voimia. Taipua maan pintaa ja vain, koska se oli heikko. Useimmin Under Influence sähköenergian salama päästöistä, usein vain induktio. Heikkeneminen puhdistamisen jälkeen sähkön kestää päiviä. Kunnossa sato kestää melkein mitä tahansa mekaanista rasitusta. Kaikkien jätetty `on oltava, litteä, valehtelee (vaurioitunut, heikennetty) viljan maailmassa, tietenkin, sisältää kaikki tähän asti, että tulevaisuudessa myös viljaympyrät löytynyt. Ne ovat vain pieni, lähes merkityksetön osajoukko. Tämä ennen kaikkea, kaikki mysteeri ystäville Kuka olemassa maailmassa, on ymmärrettävä. Ne voivat eri mieltä, vaikka sitä vastaan ​​myös voi protestoida, mutta siinä kaikki ...

Olisiko tarpeeksi tänään jatketaan.

 

Jan Ledecky

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Go Back on luettelo julkaistuista  

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

z