Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä - Alustava käsittely . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Alustava tarkastelu
Tässä on alustava Tietyt käsittely, pieni yhteenveto joistakin aiemmat havainnot.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

Ennemmin tai myöhemmin oli sijoitettava objekti kuivuuden ja käsittely.

 

On olemassa useita ryhmiä ihmisiä maailmassa:

 

Ensimmäinen Ihmiset, jotka eivät koskaan kiinnostuneita jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sato eikä missään säännöllisiä kuvioita, ympyrät (luvut) viljelykasvien, eivät ole kiinnostuneita eikä koskaan kiinnostunut siitä ollenkaan. Nämä ovat silta yli arviolta 90%. Jos he kohtaavat koskaan mitään tietoa niistä, heitä lukemaan armolla, jatkaa ja kiinnittää mitään huomiota heitä, koska he eivät niitä tarvitse millään tavalla. Jotka ovat kiinnostuneita korkeintaan vain uteliaisuus.

 

Toinen Ihmiset, jotka on kiinnostuneita kysymys jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) crop muutenkin - agronomit, jotkut muut ihmiset Maatalous työllistää kaikki maanviljelijöitä ja tutkijat (crop) kenttä. Tällainen arvio on alle 10%, eli useita satoja miljoonia maailman väestöstä.

 

Kolmas Ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita ensimmäinen ja ainoa kysymys säännöllisesti jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sato - Pääasiassa piireissä, samoin kuin kaikki muut säännöllisen muotoisia, usein uskomattoman monimutkaista ja säännöllistä. Epäsäännöllisesti jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sato on täysin ulkopuolella aihealueeseen voisi sanoa, että käytännössä noeexistent hyvin heille. Tällaisia ​​yksilöitä ympäri maailmaa useita kymmeniä tai jopa satoja (kappaleita, bittiä), ja kuvitelmat niiden tutkimusta kymmeniä vuosia tarjonnan mysteeri, palapeli, arvoitus, mystiikka ja Samanlaisia ​​toimiala tekemisissä painotuotteiden ympäri maailmaa, enemmän kuin usuall neljäs -merkki.

 

Näiden lisäksi tietenkin, on olemassa tuhansia ja tuhansia muita, jotka vierailivat kuivissa tiloissa, valokuvattu ja dokumentoitu. Käsitellä jotain että korkeintaan marginaalinen kuin harrastus, eikä koskaan jatka käsittelemään Tämä ilmiöitä, toisin nimeltään "ammattilaisia" tuossa toimialan. Toinen suuri ryhmä ihmisiä, jotka ovat jo miljoonia, figments niiden tutkimusta enemmän tai vähemmän passiivisesti katsomassa mysteeri käsittelee eri lehtiä, verkkosivuja ja tabloid lehdistä ja verkkosivuilta, jälleen enimmäkseen suhteellisen hyvin alhaisella tasolla.

 

Pieni sorvaus

Tietenkin on olemassa poikkeuksia. Esimerkiksi sivusto Slovakian tekijöiden tekemisissä salaperäisen ilmiöitä www.uforevue.sk . Ne kuvaavat ilmiötä viljakuvioista selkeästi aivan täydellinen, ammattimainen, kuvailevaa tiedotusvälineet ovat ollenkaan, että objektiivisuus uutiset kuten BBC. Vaikka viljaympyrät ilmiö oli suoraan edistäminen eri kehruu mysteeri tekemisissä, ulkomaalaisten, puoliksi tieteellinen ja pelottavia, spiritistism, sciolism, piilevä, kansankiihottajat - poikenneet teorioita. Niiden verkkosivuilla, jossa he kiinnittävät huomiota kuvausta ilmiöiden viljakuvioista mitään sellaista koskaan ilmestynyt. Heidän graafinen piirrokset mitat kunkin rakenteen muodon kirjaa ovat parhaita alan ympäri maailmaa Tapahtuu. Yleisesti ottaen www.uforevue.sk on ainutlaatuinen, enemmän kuin hyvämaineinen sivusto, vaikka ne kiinnittää huomiota ongelman, jossa jo paljon heidän kollegansa onnistui "luistaa paljon."

 

Nimetyt henkilöt ryhmään 3 kaikki tällaiset kuviot Jatkuvasti tutkimuksessa, valokuva, toimenpide niiden läheisyydessä useita eri fysikaalisia arvoja, ja kerätä valokuvia ja That mittauspöytäkirja tulevaa käyttöä varten. Siitä otetut kuvat ja mittaukset saada useita erilaisia ​​muita graafisia, matemaattiset ja geometriset informations ja kaavioita, sanat ja vähennykset. Opinnäytetöiden, paitsi silloin Johda erilaisia ​​matemaattisia ja geometrisia sääntöjä, mutta myös tähtitieteellisiä, astrologinen postulaattia myös Vähentäminen ja lopulta vaikuttaa lähes kaikkiin ihmisen (ulkomaalainen) aktiivisuus ja tutkimusta sekä luomastaan ​​tieteellisestä, maalla tai avaruusolento, avaruus ja Intergalactic sääntöjä.

 

Ennen kaikkea, ja erityisen edullinen concocting kaikenlaisia ​​teorioita avaruusolentojen. Erittäin valitettavaa, että kukaan on koskaan onnistunut löytämään mitään ulkomaalainen. Suosikki kaikista, olemassa olevien tai olematon ulkomaalaisten pakko Intercourse. Haluavansa jatkuvasti Promoted suorittaminen tuotti viljapeltokuvioita ovat ulkomaalaisia, on todella tukahdutettu freudilainen oireyhtymä, ja halu olla ensimmäinen tai ainakin yksi ensimmäisistä, joka onnistuu seksiä ulkomaalainen olentoja, ulkoavaruuden. Homot vähemmistön toiveet ja huokaa, varsinkin kun lämmin ulkomaalaisia. Koska avaruusolentojen nykymaailmassa todella huutava pula, huono fanit mysteereistä, päätyvät usein kotieläinten ja varajäsenet.

 

Siellä täällä, myös muuttuu alkemia ja Okkultismi. Johdetut sääntöjä ahkerasti sovelletaan kaikkiin mahdollisiin ja käsittämätön haara pseudotiede ja roskaa tiedettä. Yhteinen piirre lähes kaikki kuvitelmat ja figments kanssa asiassa, että he ovat lähes kaikki perustuu lähes ainutlaatuinen subjektiivinen vaikutelmia, ja lähes poikkeuksetta, ehdottomasti kaikki täysin todennettavissa eikä kokeellisesti toistettavissa. Todennettavuus ja toistettavuus - alkeellisinta olemusta niin perus kuin muut tutkimukseen. Siksi kaikki mysteeri Explorers koko laaja maailma rakastaa Perustutkimus kuin riesa.

 

Kaikkien Näin saadut tiedot kootaan erilaisia ​​taulukoita, kaavioita ja taulukoita, luetteloita aakkosjärjestyksessä, päivämäärän tai paikan ottanut valokuvia ja mittauksia, kun nouseva, laskeva Muuten. Jatkuvasti julkaista erilaisia ​​näkökohtia, analyysi, esseitä, julkaisuja, tutkimuksia, järjestää kokouksia, symposiumeja, Kollokvio, seminaarit, vain "Vuosia kovaa ja potilaan hallinnollista työtä" (Yes, Prime Minister, yksi ei koskaan-to-be -unohtanut sanontoja Humphrey Appleby).

 

Asteittainen pitkittynyt Rasittava etsintä ja ahkera kokoaminen palasia pohdintaa ja tutkimustuloksia He ovat onnistuneet yli vuosikymmeniä kestäneen tutkimuksen kerätä useita korvaamaton tieteellisiä tutkimustuloksia todella kannattaa julkaistavaksi:

 

Ensimmäinen paikasta, jossa sato ympyrä oli peräisin, myös muita säännöllisesti kuvioitu, tämä tapahtui lähinnä siksi että siellä oli joitakin toimia meneillään.

Toisen ympyrän kehää on yhtä kuin noin 3,1415 kertaa sen halkaisija noin.

Kolmas piiri kuusikulmion on yhtä suuri kuin noin kuusi kertaa likimääräinen pituus yksi sen sivuista.

 

Kun useita vuosia intensiivisen tutkimuksen ja stipendin julkaistiin yksi viimeisimmät tärkeät löydöt Tämä mysteeri-tutkijoita, on paljon laajempi merkitys ja vaikutus (arviolta kaksi kahdeksasosa):

Neljäs piiri kahdeksankulmio on yhtä suuri kuin noin kahdeksan kertaa likimääräinen pituus yksi sen sides.ides.

 

Ei vain sitä, Tuo huhu on se, jos tutkimus jatkuu vähintään yhtä nopeasti ja sinnikkäästi kuin ennen, joskus vuosien 2050 - 2350, jonka mysteeri - Explorers luultavasti julistivat ihmiskunnalle, Se ympärysmitta hexadecagon on suunnilleen sama kuin arvo sijaitsee jossain välillä neljätoista ja kahdeksantoista kertaa likimääräinen pituus on yksi sen puolella.

 

Toinen hyvin mielenkiintoinen seikka on hedelmä tutkimuksen, että jotkut ihmiset vierailunsa aikana vuonna syykuviot Löytäjä jotain "hyvin outo tunne." Suhteellisen objektiivisesti voidaan päätellä, että jos he eivät esiinny, ne olisi hyvä olo koko ajan. Toisin kuin kuiva asiasta Näyttää tosiasia, että toisaalta jotkut muut ihmiset aikana vierailun Viljaympyrä "tunsivat hyvin." Jos ne eivät esiinny, mitä todennäköisimmin tunne mitään sellaista, siis jotkut heistä voisi pakottaa jopa etsiä vaihtoehtoisia ratkaisuja (ja pullo). Samanlaisia ​​(korvaava) vaikutus tulisi todennäköisimmin vain jos ne soveltavat Heidän Tavanomainen annos (kukka lasten), tai ainakin laukaus rommi (Alkoholistien). Jotkut henkilöt voivat siis jatkuvasti yrittää vierailulla uusia muotoja yhä uudelleen ja uudelleen (ympyrä ja ympyrä taas ...), heille tapahtui pitkäikäisiä ja suosikki harrastus, ilman todella tietämättä miksi. Sellaiset ihmiset on sitten olla "nolla kauden" Noin syyskuusta maaliskuun volgende vuosi tuntuu kuin jos ne puuttuu jotain, ei aivan helposti, ja niiden poistaminen on pakko valita "vaihtoehtoisia ratkaisuja" (pullo ). Onneksi erilaisia ​​seminaareja, keskustelutilaisuuksia, konferensseja, kokouksia, keskustelut, yhteenveto ja vertaamalla tietoja, ja siten ne ovat jotain se talven yli, ja joskus kestää ilman valkoista jauhetta ja käymisen avulla valmistettujen juomien. Huomattava osa samalla käyttökelpoista Tätä aikaa käytetään kirjoittaa niin paljon mahdollisimman monia artikkeleita, esseitä ja heijastukset voidaan eniten mysteeri käsitellä ja tabloid lehdissä ja julkaisuissa sekä painettuja että verkossa. Yksi heidän tärkeää toimintaa Bridge, joka vie luultavasti eniten aikaa on valinta tietojen sovittaa teoriat (tai parempi sanoa figments harhaluulot), että ne luotiin, ja hoito, jotka eivät täytä teorioita, kuivassa ja tavalla, joka vastaa Heidän kanssaan.

 

Hanki tosiasiat ensin, sitten voit vääristää Them kuin haluat. M.Twain

 

Jotkut Todistuksia yksityishenkilöiltä läsnä viljaympyrät, silmiinpistävän mieleen lausumat Ihmiset, jotka olivat tekohetkellä havainnon vaikutuksen alaisena huumeiden. Samoin lausunnot joitakin ihmisiä, jotka "väitetysti olivat kentällä ja teki piireissä siellä." Vaikka toinen todella ole koskaan ollut sadon alalla (mutta ne luultavasti joskus mutta hyvin hyvin onnellinen joskus ja ottaa yhteisiä tai ainakin huikka) Ne ensimmäinen todella olivat joskus alle huumeiden vaikutuksen. Jotkut jopa ilman, Pakastin tajuamatta sitä. Noin joka taas joku toinen kerta.

 

Jotka haluavat vierailu piireissä ja muotoja viljelykasveja, ei väliä mitä sinne rauhanomaisesti, mutta myös pitämään eivät johda ketään hänen kanssaan. Voisiko hän oli todella suuria ongelmia, koska kestää jonkin aikaa jossakin muussa selitti Intermezzo

 

Määritelmä mysteeri - tutkimusmatkailija ja mysteeri - etsintä, myös vakavia mysteeri - tutkimusmatkailija ja vakava mysteeri - etsintä.

 

mysteeri - explorer on yksilö, joka yrittää tutkia joitakin mysteereitä. Hän yrittää sen hänen paras, mutta melko usein, lähes joka kerta epäonnistuu ...

 

Mystery etsintä olisi ihmisen toiminnassa, jossa tarkastellaan suhteessa nykyajan tieteen, teknologian ja yleinen tietämys luonnonlakien ja salaperäinen luonnollinen Selittämätön tapahtumia ja ilmiöitä.

 

Vakava mysteeri - tutkimusmatkailija ja vakava mysteeri - kuiva ja tutkia tutkia tapahtumista ja ilmiöistä, jotka ovat jo periaatteesta yrittää tutkia erilaisia ​​salaperäinen ilmiöitä ja muiden ilmiöiden salaperäisen ilmiöiden parempi todistettavissa huonoin tai paras ei todistettavissa lainkaan . Joten todella uhrata ihmiskunnalle, koska tapahtumat ja vaikutukset voivat vain tarkastella koko elämä, mutta ei koskaan selitä. He sitoutuivat, ja hän Sworm Heidän kuolemansa koko yhteisö miesten ja mysteeri, että yleisö ei koskaan vihje ja yrittää hyödyntää joitakin tutkimuksen ilmiöitä lueteltu mitään vakavaa ja perus tieteenalojen kuten Microsoft fysiikka, kemia, matematiikka, biologia, lääketiede, kasvitiede , tai niiden osa-alojen tai tieteidenvälistä verkkotunnuksia. Joutuisivat suuri vaara, että ne saattavat vahingossa tai jokin odottamaton sattuma pystyy osallistumaan selkeyttää joitain samanlainen ilmiö, ilmiö tai mysteeri.

 

Jos joskus oli loppujen joitakin "asiantuntija" on listattujen alojen actvity pyydetään tutkimusta, he antavat hyvin tarkkaavaisesti hänen olevan vähintään yhtä epäpätevä ja tyhmä kuin itse, ei tuhota liikaa pitkän ja vaikean Shoddy rakennettu talo kortteja. Itse asiassa yksikään niistä ei ole todella asiantuntija, että valtaosa jokainen niistä on täydellinen diletantti. Esimerkiksi jopa mahdollista antaa ilmaus "maatalouden asiantuntijoiden" siinä mielessä, että vahingoittaa soluja ja kudoksia tutkitaan kasvien vastaa aiheuttamien vahinkojen mikroaaltosäteilyn. Jokainen "maatalouden asiantuntija", joka voisi vahvistaa jotain, olisiko se olisi vain itsestään ilmoittanut, että se on yhteensä idiootti.

 

Mikä oli vertaileva Käytetty menetelmä? Mitä menetelmää käytettiin määrittämään intensiteetti kudosten altistus mikroaaltosäteilyn, mitä testatuista näytteistä, miten oli toteutettu ja arvioitu sokea näytteitä, miten määritettiin vaikuttavat paino (energia / massa ehjä kudoksia, ja energian määrä / kuiva-aineen massalla )? Missä oli raportin mittaustuloksista ja tilastollisen arvioinnin julkaistu? Kuka ja miten he tulivat siihen tulokseen, että oli aiheuttamien vahinkojen mikroaaltosäteilyn, eikä esimerkiksi infrapunasäteilyn? Mitä muita vertailevia mittauksia ja kokeita tehtiin? Kuka tarkistaa tulokset, miten määritettiin todennettavuutta ja toistettavuus Toteutettu kokeilu? Entä menetelmiä kannalta todennettavuuden ja osoittaa virheitä? Hyvä mysteeri uskovat, muu väittämä tahansa mysteeri lehti-uskovien mielessä, että "se oli todennettu havaittiin, että vahinkoa kasveille aiheuttaisi mikroaaltosäteilyn" voit työntää perseeseesi. Tällainen selvitys olisi koskaan anna sinulle mitään vakavaa tiedemies FACT - kasvitieteilijä tai agriculturist. Tällainen vaatimus tosiasiassa he pystyivät vain toteamaan itse oman ontto päänsä, sillä yleisö olisi mahdollista esittää mitään muuta kuin tarkistaa ja todennettavissa saamiset, jotka perustuvat todennettavissa ja toistettavissa kokeissa.

 

Mitään "asiantuntija", että mikroaallot Vahvistettu viljapeltoja koskaan ollutkaan, mysteeri uskovat vain fake hänet, luonut itse, kuten ympyrä-päättäjien Deceived Heidän öisin matkoja kenttiin. Mystery uskovat loi hänet omassa mielessään, koska jotenkin tarvitaan vahvistamaan Claims Heidän järjetön. Suurelle yleisölle, valitettavasti usuall vaateita tyyppiä "asiantuntijat ovat yhtä mieltä", "laboratorio vahvisti, että" riittää. Mystery Siksi uskovaiset joskus julistaa jotain mikroaaltouuni, joskus kuiva ja että paikan päällä analyysi paljasti, että muutokset kudosten ja maaperän kuivuminen aiheutti sähkömagneettisen säteilyn aallonpituus, eli 2,5 m tai 52 cm tai 52 mm tai 52 mikronia. Viime vuosina on tuli hitti nanofiber tekniikkaa. Todennäköisesti ennemmin tai myöhemmin, kohta lähettävän viljakuvioista löytyy jäänteitä säteilyn arvojen nanometriä. Miksi ei, kun ne kuuluvat normaalissa näkyvää valoa. Mutta mitä vielä mysteeri uskovaiset eivät riitä todeta, että paikan päällä oli se esiintyy nanothermite (aine tunnetaan WTC salaliittoteorioita 11. syyskuuta 2001) Koska ainoa Varmasti joita voi syntyä alan pieniä pallosia ja mikroskooppiset hiukkaset rautaa Reduced .

 

Mystery uskovat, kiirettä kenttään, jokainen silmukka Viljaympyrä tulevaisuudessa on mahdollista löytää ja nanothermite!

 

 

Intermezzo 3, jossa taas ei ole noin viljapeltokuvioita Lähes sana.

 

Pahin synti ja syyllisyys, mitä kaikkia mysteeri Explorers olisi yrittää saada osallistua ratkaisemiseen joihinkin mysteeri ilmiöiden määritelty perustutkimus. Perus-tai Perustutkimus on itse Nimittäin jopa yksinkertainen periaate toimintaa ja selvennetään joka selittää, miten asiat ja prosessit Luonto toimivat ja työskentelevät. Kaikille mysteeri miesten maailmassa on siis Perustutkimus kuten harmittaa hyönteisten, vaistomaisesti vihaavat sitä, ja jos he ovat sitä pienintäkään mahdollisuutta, ainakin niiden salassa mysteeri mies mietiskelevä sielu sen eteen sylkeä. Perustutkimus on heille myös suuri vaara, että voisi koskaan Wrest niiden aseiden Heidän Cherished paljon mysteeri mies kentät.

 

Jos milloin tahansa, missä päin maailmaa vain nousi hieman ja vakavia yrittää selittää mitään kuria tai mysteeri erikoistumisensa Välittömästi murtautuu ulos tilanteesta "Mystery Men kaikkien maiden ympäri koko maailmaa, liittykää yhteen!" Niitä väkisin kuivuus ja puolustava ryhmä, joka Hussilaissotien Bulwark vastaan ​​on vuotava seula. On mahdollista, että katso suhteet ovat erittäin Variantit tasossa päinvastainen. Kaikki hyvämaineinen tiedemies, joka on onnistunut ainakin näyttävät jopa hieman, tai käyttää tuloksia, saati edes jonkin aikaa alan perustutkimukseen oleskelua ja työskentelyä, kun he kuulevat nimet, mysteeri kuria, kertoo jotain "Mystery Men kaikkien maissa ympäri maailmaa, vittu! ".

 

Selvittämiseksi olisi heti mysteeri ja lakkaa olemasta mysteeri ja mysteeri Explorers Kuka maksoi huomiota se lopettaa Olisiko mysteeri miehiä. Jos he olisivat edes olla virhe omia toimiaan ovat osaltaan selkeyttää mitään mysteeriä, Olisiko jotain mitenkään hyväksyä niitä, häiritsevää, jotain todella ulos yhä syvä halveksunta - vakava tiedemies, tutkimus keskittämällä se, He jopa perusvapauksien Kuka alansa onnistuneesti jotain selitettynä (mysteeri). Kuitenkin Explorers mysteeri He eivät voi, koska jo Merel kielellisestä näkökulmasta lopetettava välittömästi mysteeri miehiä. Kirkastetut mysteeri ei ole enää mysteeri, ja kaikki salaperäinen mies, joka käsitteli sen tutkiminen välin, ja jopa he olisivat ehkä jotkut arvoituksellinen sattumaa ratkaistu Välittömästi lakkaa olemasta mysteeri mies (uskovainen). Se on mysteeri-uskovia epäonnea. Vakava tutkijat, tieteen tutkimus ja he eivät todellakaan pidä liikaa. Toistettavuus ja todennettavuutta, nämä kaksi pilaria tieteellistä tutkimusta kaikkialla maailmassa, vihaa Suoraan syvyyksistä heidän sielunsa. Kaikki tämä siitä yksinkertainen tosiasia ja syy, koska tieteellisesti selvitetty mitään mysteeriä riistää heiltä heidän monta vuotta tuskin rakennetaan ja Promoted mysteeri liiketoimintaa, ja leikata suuri siivu sitä. Vaikka yrittää kietoa fhemselves vaatimuksensa Mahdollista eniten mahdollisten tieteellisten käsitteiden ja tekniset tiedot (radioaktiivisuuden mittaaminen viljaympyrät, "tieteellistä näyttöä" vaikutuksia mikroaaltosäteilyn kasveihin ja monet muut vastaavat), mutta yrittää hillitä FACT tahansa hyvämaineinen tiedemies vakavia etsintä alueella. Siksi pidän siitä onneksi ei kai mitään juonta tai salaliittoteorioita.

 

Jokainen mysteeri mies Olisiko kaikki yritykset Selvitä mysteeri lopulta leikkaa haara alla itse, ja olisi heti kirkonkiroukseen päässä mysteeri yhteisö ikuisesti. Kaukana seinät hattu ja Mocking kanssa äänet loukkaavan Melodies. Siksi kaikki mysteeri Tutkimusmatkailijan "selventää" mitään mysteeriä on se, että concocting ympäri ja lentää Suurempi verkko mysteeri ja kokeilla sitä ylivoimaisesti "selittää" läpi toisen mysteeri tai salaliittoteorioita joka on todella paljon pahempi selitettävissä ja todistettavissa lämpötilan alkuperäinen mysteeri pyrki selvittämään . Toi ne kaikki tietueet ja väitteet perustuvat täysin ole todistettavissa ja todennettavissa saamiset ja koskaan, koskaan, koskaan aktiivisesti Olisiko kutsuisi itsensä ratkaista mitään mysteeriä tutkittu muutamia hyviä tiedemies tai tutkija edes perustutkimusta Kuka voisi mitään niiden harhaluulot ja FABRICATIONS Toistuva ja vakavasti jään kokeissa vääräksi sen kokonaan.

 

Yksi esimerkki siitä, missä he voivat kehruu mysteeri Explorers seittejään kuten Microsoft voi esimerkiksi olla tiedossa Ley Lines. Pitäisikö sen olla polku yhdistää muinaisen kultin sivustoja, arkeologiset kohteet ja pyhiä rakennuksia. Ne ovat perustu mihinkään tieteelliseen vaatimuksia koskevien menettelyjen täysin todistaa niiden paikkansa pitävyyttä, vaikka kumottavissa, kuten esimerkiksi Britanniassa on mahdollista löytää vesiraja lähes minkä tahansa sijainnin Havainnot tai huomautuksia, koska paikallisen tiheyden arkeologisten kohteiden, kultti paikkoja, kappelit , Wayside ristit ja kirkot. Vaikka että ehkä kuivuuden ja yhteyttä ei löydy on mahdollista sanoa, että todennäköisyydellä jotain jossain aiemmin oli (arkeologia), mutta se ei ole vielä löydetty. Kaikki "intensiteetti vaikutus" on tietysti täysin huomaamaton, koska vaikka edes kiistattomasti todistettavissa, ja unverifiable Siksi jopa. Juuri esimerkki hyvin paistettu Tämä mysteeri-uskovien leipää, jonka he tarttuvat ikuisesti kuten ruskea väri paita.

 

Intermezzo 2 oli päättyi lauseeseen:

Jotka haluavat vierailu piireissä ja muotoja viljelykasveja, ei väliä mitä sinne rauhanomaisesti, mutta myös pitämään eivät johda ketään hänen kanssaan. Voisiko hän olla paljon ongelmia, koska kestää jonkin aikaa Intermezzo toinen selitys

 

Tietämättömyys ei tee syntiä - näin asia tarkastellaan Raamattua. Olisiko se edes kääntää "Ihmisen tyhmyys ei pitäisi rangaista." Ehkä siksi ihmiset ovat jo kuivia itselleen suurta epäonnea ja rangaistus. Valitettavasti hyvin usein suurempi paljon epäonnea tarkoittaa kuivaa yksilöille heidän koti-ihmiset.

 

Vakava mysteriology. Mitä helvettiä tämä on? Miten on mahdollista, että voi olla joku niin tyhmä, että on voitava yhdistää kaksi niin uskomattoman antagonistinen käsitteitä? Onko kukaan todella uskovat, että kun kulkee alan sato ympyrä Useita ilmeisesti sekaisin Yksilöt ja Dowsing tangot pyörivät käsissä kuten pyörät sosialismin, se on jotain vakavaa tutkimusta samanlaisia? Muuten olisi Dowsing tangot pyörimään viljan piireissä jopa käsissä koulutettu apina, jos se olisi kuin mysteeri uskovia ei silmät. Mutta apina, vaikka mikään muu eläin olisi koskaan pakko mennä viljapeltokuvioita, vain tuoda häkissä siellä.

 

Ehkä jopa kompassi mittauksen että asiat, se on tavoite mittaus nykyisten arvojen ja niiden vaihtelut voivat olla objektiivisesti Kokonaan selitti. Parempi tietenkin olisi kaltevuus kompassi, olisi vieläkin parempi ja magneettikentän. Muuten, sillä on tai näytetään jonnekin, joten Kuvattu mittaus yli 100 vuotta sitten, Mr. Pockels (1898,-O), ja hyvin tiesi, että magneettikenttä vaihtelut eri paikoissa aiheuttaa salama vastuuvapauden. Joskus niitä uskovia mysteeri mies jopa hieman pahoillani. Se riitti vain kysyä. (Anna haku ilman lainausmerkkejä: Pockels, magnetointi, basaltti)

 

Mutta enemmän. Jopa termi mysteriology on ristiriitaista, sillä yrittää liittävät sekava ja enimmäkseen tehotonta, hyvin subjektiivinen vaikutelmia vakavuudesta ja neuvotteluihin jakamisesta pääte-iology. Siksi ilmaisee tahansa termi "vakava mysteriology" on vain yksi, vahvistettu vieläkin sekava yrittää mahdottomia. Muuten, ei ole kiinnostusta Että Englanti kielellä ympäristö mysteriology sanaa ei käytetä ollenkaan, on aivan kuten sana jätettä. On mahdollista varmistua että läpi suositun Google haku: záhadologie - 38000 tuloksia. Mysteriology - 3000, eli yli 10 kertaa vähemmän. No, sana jätteet, ks mahdollista, että englantilainen on paljon realistisempi ajattelua, paremmin kuin kansalaisemme. Tämä tarkistus on mahdollista tarkistaa joitakin nykyisistä ja yleisesti käytettyjä sanoja. Tähtitiede - 8000000 tuloksia, tähtitiede - 132, eli yli 16 kertaa niin paljon. Kemia - 95 miljoonaa kemia - 355. Vesi - 97 miljoonan vesi - 3320000000. Biologia - 292 miljoonaa Biology - 60 Su - 3260000000, aurinko 15000000. Sky - 2200000, taivas - 1470000000. Lightning - 15 miljoonaa, Lightning - 292. Snow - 17 miljoonaa euroa, lumi - 1160000000 Joka olemassa yleisesti käytetyt Englanti sana on vuonna Englanti vastaava 10-30 kertaa hakutuloksissa. Muuta vaihtoehtoa kuin merkitä sana kuin sana mysteriology jätteen Se paskiainen kieli yrittää etsiä jotain täysin erilaista kuin mitä se todellisuudessa on. Laajennus olisi yrittää houkutella ulkonäkö jotain loogista, vakavaa, vaan tosiasia on Epävarmat ilo Dubious yksilöiden lähes perverssiä laatuaan.

 

Mies, joka on valmis ja kykenevä nimeämään ja kutsua itsensä vakavasti mysteriologist, mikä antaa itse asiassa melko todistettavasti beed Että hän on yksinkertainen ja selkeä idiootti. Antaa lähellekään sanat mysteeri, mysteriology sana vakavampaa on todella suuri tyhmyys. Mysteriology on sana-jäte, olematonta kieltä paskiainen, pseudotiede. ( Google -záhadolog - 58000 tulosta, záhadologové - 60000 mysteriologist - 271, mysteriologists - 7)

 

Mos of mysteriologists ympäri koko maailmaa, kuten ympyrä-päättäjille, ihmiset hyvin tyhmä. Juuri se, että he kutsuvat itseään uskovia ja mysteeri tai mysteriologists, jotka ehdottomasti ottaen ensisijaisesti kielellisesti katsella niitä suoraan kieltää mitään mysteeriä ratkaista. Siksi on sallittua vain tallentaa sitä, dokumentti ja tutkia, mutta ei edes aavistus yrittää ratkaista. Jos joku heistä nimittäin yrittänyt ratkaista tai edes taivaan tähden ratkaistu Olisiko jo lakannut mysteeri, siis Olisiko lopetettava heti mysteeri uskovia ja he olisivat mysteeri pois uskovien yhteisössä häikäilemättä excomunicated. Raamattu sanoo, että heidän tyhmyydestä vastaisi niitä rangaista siitä.

 

Mutta me elämme oikeusvaltion ja tietämättömyys laista ei kelpaa puolustukseksi. Lain mukaan näin ollen tyhmyys (= tietämättömyys lakien, eikä vain luonnollista, lähinnä rikos) voitaisiin määrätä vain lähinnä koska tietämättömyys ei ole tekosyy. On täysin mahdollista helposti sivuuttaa sitä, että hyvin surullinen alalla fysikaalisten, biologisten, botanic ja muulle luonnonlait ovat lähes kaikki uskovat täydellinen mysteeri dilettanti ja PUUHASTELIJOITA, koska tiukasti, että on heidän yksityisasia. Mutta ilmeisen kohdistuviin rikoksiin rikoslakeja jo itse asiassa ne olisivat olleet rangaistu.

 

(Czech legislaion)

§ 283 luvaton tuotanto ja muut käsittelyohjeet huumausaineiden ja psykotrooppisten aineiden ja myrkkyjen

(1) Joka laittomasti valmistaa, tuonti, vienti, myös kautta , tarjoukset, välittää , myy tai muutoin toimittaa toiselle tai toiselle Säilyttää huumaus-tai psykotrooppisten aineiden, valmiste sisältävät huumaavia tai psykotrooppisia aineita, esiaste tai myrkky on tuomittava vankeuteen yhden vuoden aikaa viiteen vuoteen tai sakkoa.

(2) kaksi vuotta vankeutta tai vuoden menettämiseen omaisuuden rikoksentekijä rangaistaan, jos hän syyllistyy rikokseen kohdassa 1

a) jäsenenä järjestäytyneen ryhmän,

b) Huolimatta kuivua rikoksesta viimeisten kolmen vuoden aikana tuomittu tai rangaistu,

c) että suuressa määrin, tai

d) ja Suur valitut ominaisuudet lapsi tai enemmän kuin vähän lapsen Younger Than viisitoista vuotta.

(3) vankeuteen kahdeksan-kaksitoista vuotta tai menettämiseen omaisuuden rikoksentekijä on rangaistava

a) jos teko kohdassa 1, herättää vakavia vammoja,

b) tekee teon kuivana tarkoitus saada itselleen tai toiselle tuntuvaa etua

c) tekee rikoksen kuivuudesta ja laajamittaisten tai

d) syyllistyy rikokseen se kuiva ja enemmän vastaan ​​alle viisitoista vuotta.

(4) välillä vankeutta kahdeksantoista vuotta ja menettämistä omaisuutta tai rikoksentekijä on rangaistava

a) jos teko kohdassa 1, aiheuttaa vakavan vamman tai kuoleman kaksi henkilöä,

b) tekee teon kuivana tarkoitus saada itselleen tai toiselle laajamittaista hyötyä , tai

c) kuiva syyllistyy rikokseen yhteydessä järjestäytyneen ryhmän toiminta useissa jäsenvaltioissa .

 

§ 286 tuottamisesta ja hallussapidosta kiellettyjen laitteiden valmistus huumausaineiden ja psykotrooppisten aineiden ja myrkkyjen

(1) Joka valmistaa, itselleen tai toiselle antaa tai pitää hallussaan esiaste tai muita tarvikkeita Tarkoitettu laittomaan valmistukseen huumaus-ja psykotrooppisten aineiden, valmiste sisältää huume-tai psykotrooppisten aineiden tai myrkkyä , on tuomittava vankeuteen enintään viisi vuotta, sakko, menettämistä tai kielto työn kohteen tai muu omaisuuserä.

(2) kaksi vuotta vankeutta vuosiin, rikoksentekijä rangaistaan

a) tekee rikoksen kohdassa 1 jäsenenä järjestäytyneen ryhmän ,

b) syyllistyy rikokseen kuivaa ja valittujen ominaisuuksien suuri,

c) tekee rikoksen kuivua ja enemmän kohti lapsen tai

d) jos Saadaan tämän teon itselleen tai toiselle suurta hyötyä .

 

Mysteries of uskovia ympäri maailmaa on mahdollista katsoa kuin järjestäytyneen ryhmän toiminta useissa jäsenvaltioissa. Jatkuvasti kommunikoida kovaa yhteen, ja vakuuttaa Toisilleen mitkä niiden selitys joitakin salaperäisiä arvoituksia yli vaihtoehto toiset. Voisi sanoa, että näyttää siltä, ​​toisinaan toistensa kanssa kilpailevia, joka luo yrityksenä selittää joitakin käsittämätön ilmiö tai vaikutus ja Suur harhaluulo.

 

He yrittävät jatkuvasti saada heidän harhaluulot siitä mahdollisimman suuri taloudellinen hyöty, kautta kustantaminen painetuissa julkaisuissa on huonompi luonnetta. Maksua järjestää opastettuja retkiä viljapeltokuvioita. Tietämättömyys laista ei kelpaa puolustukseksi, ja he todistettavasti kuten kansainvälisen järjestäytyneen ryhmän näyttelyssä vuosikymmeniä pyöristää täysin uninstructed yleisölle, vailla Valtuutettu varoituksen. Kuten kissan tai enemmänkin marsuja sivustojen kanssa todistettavasti läsnä Myrkyt ja huumeita. Tämä on mahdollista milloin tahansa tulevaisuudessa objektiivisesti laadullisesti ja määrällisesti tunnistaa ja määrittää niiden pitoisuuksia.

 

(see, Esimerkiksi - luultavasti viittaus LP)

Hiilidioksidin - sydämentykytykset, päänsärky, suun kuivuminen, muutokset sydämen syke ja verenpaine, hikoilu, vapina. Hiilimonoksidi - huimaus, pyörtyminen, sekavuus avaruudessa, fantasioita, tajunnan häiriöt, hallusinaatiot, ajatushäiriöoireita. Syaanivety ja sen yhdisteet - ja tunne metallin maku suussa. Tämä on suhteellisen yksinkertainen ominaisuudet, vaan perustiedot tarpeeksi kattavasti. Vaikka vaikutukset on lueteltu Suhteellisen epäspesifinen ja häipymisen toisiinsa. Ne voidaan esimerkiksi Korvattu oireita monenlaisia ​​sairaus tai terapeuttiset vaikutukset huumeita. Kaikkea olisi löytynyt suhteellisen yksityiskohtainen keräämällä tietoja kymmeniä ammatti kemialliset, toksikologiset ja lääketieteellisiin julkaisuihin ja asiantuntijoiden kuuleminen alan jo ei sopisi Esseet näin. Ehkä he ovat joskus tulevaisuudessa kuvataan yksityiskohtia monothematic osassa. Olisiko todella saavuttaa Liiallinen mielikuvitusta ymmärtämään, että kaikki vierailijat sato muodot alkavat kärsiä flunssa, angina (oireita CO , CO2 ), tai solunsalpaaja ( HCN ).

 

Kuten jo mainittiin, jotkut kävijät todennäköisesti viljapeltokuvioita kuuluu johonkin valkoisia Crows. Tämä tarkoittaa, että ne ovat henkilöt olivat päihtynyt syanidi-ioni, ja silti siitä Voisiko joku antaa todisteet. Tuskin mikään henkilö nimittäin elämänsä aikana tapasi syanidiyhdisteitä, käärme tee se uut ympäristössä jakamaan kokemuksia, enemmän aikaa kuin vaihtoehdon noin kaksi minuuttia.

 

§ 287 Spreading huumeriippuvuuden

(1) Kuka kiusaa toista väärin riippuvuutta muista aineista kuin alkoholista tai tukee häntä siinä, tai väärin Kuka kuivien aineiden Muuten stimuloi tai leviää , on tuomittava vankeuteen enintään kolmeksi vuodeksi tai kielto toiminta.

(2) vankeuteen yhdeksi vuodeksi viiden vuoden tai sakkoa rangaistaan, jos rikoksentekijä rikosta kohdassa 1

a) jäsenenä järjestäytyneen ryhmän ,

b) suhteessa lapsi, tai

c) tulostaa, elokuva, radio, televisio, Julkisesti saatavilla tietokoneiden verkkoa tai muita vastaavalla tavalla .

(3) vankeutta kahdesta kahdeksan vuoden ajalta rangaistaan, jos rikoksentekijä rikosta kohdassa 1 vastaan ​​alle viisitoista vuotta.

 

Mysteria uskovia ympäri maailmaa tekevät rikollisen vahingonkorvausvastuun Heidän Liitetään viljapeltokuvioita kuin jäseniä järjestäytyneen ryhmän , joka toimii jopa Useat valtiot , myös toimii lähes kaikissa maailman maissa. Pakota hyväuskoinen ihmisiä käymään ja jäämään viljapeltokuvioita missä todistettavasti myrkyllisiä aineita, että altistuneille ihmisille aiheuttavat muutoksia hapen siirron. Jotka indusoivat Samanlaisia ​​tunteita tai täysin identtinen vaikutuksia huumeiden tai kokonaan Samanlaisia ​​Identtinen tilan lähellä kuolemaa (hypoksia). Tarkka määritelmä on "subletaalit annostelun tappavia myrkkyjä." Subletaaleille annostelu tappavan myrkyllisiä aineita on tietysti kaikista huumeiden käyttöä. Heidän Mysteria uskovat rikoksia joita painetuissa tiedotusvälineissä, elokuva, radio, televisio, Julkisesti saatavilla tietoverkkojen tai muita vastaavalla tavalla . Sen perusteella, mitä jotkut uskovaiset ovat mysteereitä julistaminen satunnaisesti siellä täällä näyttää siltä, ​​alle vaikutuksesta huumeet olivat joskus vain itseään.

 

Ennustaminen, ennuste, ennuste.

Tässä kohdassa lausutaan ja ennustaminen (tai ennuste). Se on eräänlainen ennustaminen perustuu havaintoihin ja kokeisiin tavoitteen arvioidaan yksi monista vakavista tieteellisiä menetelmiä (perus) tutkimusta, joka ei ole koskaan edes kuullut mysteeri tahansa uskova. Läsnäolo myrkyllisten aineiden paikoissa syntymistä viljakuvioista tullaan osoittamaan, mitattu, tarkastetaan ja todistettu tavoite mittaus-ja menettelytavat. Todennäköisesti jo vuonna 2012 (että he olisivat jotain vielä lähettänyt viestin antiikin Mayat?). Ensinnäkin CO, CO2 , mutta hyvin todennäköisesti myös jotain muuta, ja paljon pahempaa. Mysteria uskovia on innolla jotain hyvin paljon. Jotkut tunteet altistuneiden ihmisten subletaaleille annokset CO, CO2 ovat uskomattoman Samanlaisia ​​vaikutuksia huumeiden, vieroitusoireita, haittavaikutuksia tai niin kutsuttu "purkamisella" lääkeannos. Joidenkin miellyttävä, iloinen, hullu hallusinaatiot ja euforia, se hyvin epämiellyttäviä tuntemuksia. Vuoden yliannostuksen jälkeen varsin LogicAll saapuvan Exitus - kuolema. No, sama kuin huumeet. Jotkut tunteita ihmisiä, jotka olivat joskus läsnä sijainnista viljakuvioista, täsmälleen samalta. 

 

Se ole mahdotonta, että monet ihmiset, mukaan lukien itse yksin ilman Tietäen, että jo ne ovat samanlaisia ​​ilmiöitä vuosien onnistuneet kehittämään vakava riippuvuus. Tämä on kehitystä huumeriippuvuuden riippuvuuden simuloimalla aiheuttamista Aplication on subletaaleille annokset tappavia myrkyllisiä kemikaaleja, kautta esiintyminen lähellä kuolemaa valtion. Se on tila Samanlaisia ​​hypoksiaan - induktion hapenpuute, vihainen, jonka tulokset muuntuneita tietoisuuden, euforiaa ja miellyttävää hallusinaatiot, muistuttaa kokemuksia huumeista.

 

Jotkut sivustot jopa uskovien mysteeri sisältävät yksityiskohtaisempia ohjeet, kuten "löytyy malli mahdollisimman täydellisesti toimi, kokeile paikan päällä tarkastus niin monia fyysisiä parametreja" kuten magneettikentät, tarkista maaperän kosteutta, ja monet orher Samanlaisia ​​ohjeita. Kirjoita Olitpa tuntenut mitään erityistä, epätavallinen, kuten Microsoft sormenpäillä pistelyä, päänsärkyä, korvien soiminen, pahoinvointi, euforia, uneliaisuus, hallusinaatiot. Tai oikeastaan ​​toisessa mielessä "pysyä poissa paikalla niin pitkään kuin mahdollista", ja joskus ehkä jopa suosituksia tyyliin "syvästi hengitys, minä sinut parhaiten venytetty rintakehä kori" ja katso jos sattumalta et aloita aistiharhojen vallassa siitä.

 

Sivuilla poistaa niin paljon kasvinäytteet, jätetty `on , ei jätetty `on , jätettävä `on vähän jätetty `on lähellä aluetta, jätetty `on keskellä, jätetty `on kolmannes välinen etäisyys ja marginaali, kaksi kolmasosaa eighteenths neljätoista, kuusitoista seventeenths. Mittaa halkaisija ja pituus solmujen jätetty `on eikä jätetty `on kasveja, pituus ohran vihneiden, onko jätetty `on varret taivutus etäisyydellä maasta. Laske ja punnita viljaa korvaan ei jätetty `on ja jätettävä `on kasveja. Laske Lierot, haastatteluissa myyrät ja maa orava, sammakoita ja hiiriä, jotka täyttävät paikan päällä.

 

 

Se olisi ollut nykypäivän kovassa tyhmyys osa noin mysteereistä uskovia ympäri koko maailmaa kaiken.

 

 

      

 

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

z