Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper kredse-offentliggjorte-text-4-2 . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
Udgivet tekst 4/2
teksten offentliggjort uden for dette hjem web www.cropcirclesonline.cz
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Homepage

endnu ikke offentliggjorte

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 
 

Korncirkler

  - 4 - del 2

 

 

Udformning af grafen for de elektromagnetiske feltlinier af elektrisk strøm kursus i korn ved udledning af lyn - Del 2

En anden mulig begrundelse om fremkomsten måde, nogle ledsagende fænomener, indirekte beviser.

Næste Det forholdsvis lille fragment Pålidelig gendriver enhver mulighed for cirkel beslutningstagere aktivitet, er et landsted i Kingsclere, hvor bor komponist A. Lloyd Webber. I 1995 optrådte på dette websted og femkantede stjerne. Hele ejendommen er bevogtet døgnet rundt af 24-timers sikkerhed service. Forskerholdet Forsøgte at udforske piktogram, skyldtes Omfattende overvågning af jord, der er udstyret med sensorer og mikrofoner, Arrested inden for minutter efter ankomsten. Ingen blev fanget Under produktionen mønster. Webber var på daværende tidspunkt på ferie. For landet på daværende tidspunkt Careda kun sikkerhedspersonalet.

Oplysninger er indhentet fra den indtastede http://davidpratt.info/cropcirc1.htm, og volgende, løst oversat og suppleret med oplysninger indhentet gennem søgemaskiner. Fra samme kilde brugt nogle andre oplysninger videre i denne tekst.

A. Lloyd Webber aldrig troet, at korncirkler skal udarbejdes af rumvæsener, og vurderede, at de mest sandsynlige af alle, formodes at være falske. Derfor blev meget overrasket over, at optrådte på det sted, hvor under ingen omstændigheder Kan nogen komme ind. I udtalelsen af udlændinge er kun muligt enig med ham. Kun den virkelige gerningsmand, lynnedslag udledning, kan faktisk komme i stedet, fordi intet i Hans tilgang "fra oven" tilbageholder. Selv den mindste udvalgte funktioner i højspændings-ledninger. De kan tiltrække lyn langt mere intenst end option nogen lynafleder alene (gennem de koronaudladninger). Formen er den såkaldte "motortype", fordi geometrien minder sine processer, der foregår i cylindrene af forbrændingsmotor. Med andre ord, en eksplosion meget Symmetrisk breder sidelæns., Der er naturligvis mange flere billeder af det samme mønster. Udseende kan i en anden fortsættelse, som vil være langt mere opmærksom på detaljer i aliens lander lige ind i de højspændingsledninger.

Ledningsføring HV 100 tusind volt, som tiltrak lynet decharge, foregår næsten lige over kanten af ​​formen. Gennemsnit af mønstret er ca 56 m, GPS position af mønstret center 51,313622 °, 1,287831 °, med en tolerance på flere meter. Hvem besøger webstedet Beskrevet i en kortlægning program, kan igen overbevise den interessante kendsgerning, at der De stakkels udlændinge landede igen direkte under højspændingsledninger. Hvordan de er de fyre (u), der behændigt at ...

I sommeren 1991, har Terence Meaden og et team af japanske forskere havde et felt (sandsynligvis et sted i nærheden Silbury Hill) under tilsyn af elektronisk udstyr, herunder radar, magnetometre, video, nattesyn, bevægelsessensorer. Under dække af tåge syntes dannelse af små vægte, men ingen af ​​de scannere registreret nogen ubudne gæster.

Forfatterens Note: Figur der allerede er oprettet (Udsat) antal dage eller uger før (1). Blev visualiseret (udviklet) med op til mange dage senere. Stilke ved første takket skader på elektricitet gradvis svækkes (2). Så var der en stigning i deres vægt på grund af tåge (3). Endelig bøjet til jorden (4). Observatører observerede kun op til fase 3 og 4, og om fase 1 og 2 havde ingen idé.

Arrangementet er Svarende til den klassiske foto Udvikling proces. En anden lighed med fotografering Det er skabelsen af ​​et "billede" anvendes og blitzlys. En anden lighed er, at umiddelbart efter eksponering latent billede dannes kun, helt usynlig. Det hedder analogier med klassisk fotografiske proces (og større antal vil blive beskrevet) vil være helt opmærksom på et af volgende dele. Allerede i tidligere arbejde (3 - kronologi) fase var nummer 1 fra 5 i indgivelse kronologi sekvens navngivet Eksponering (Exposition).

Opdaget mønster ganske ofte i Hvilket efter et stykke tid Arosa næste afsnit. Det skyldtes forskellig intensitet af eksponering, de mindre berørte områder havde brug for mere tid til "udvikling" billede, naturlig udvikler måtte arbejde længere. Nogle dele af volgende vil betale langt mere opmærksomme på lignende sager.

Bemærk, at "På denne måde vegetation noget ApG på samme måde som en kemisk udvikler af Exposed fotografiske plader:. Det kaster op de latente billeder" kan findes i Leo Deuel publikation - Flyrejser til i går: Historien om antenne arkæologi, side 38:e Det var en stor fejl (en af ​​mange) af alle de tidligere undersøgelser i korncirkler, at deres konklusioner næppe nogensinde ikke rådføre sig med eksperter i arkæologi og især antenne arkæologer. Om luftfart arkæologerne sikkert ikke vidste, at noget sådant eksisterer. I publikationer og artikler blev offentliggjort, at hele Under årti på spørgsmålet om korncirkler, det handler ikke om næsten enhver omtale. Men dowsers og medier, fans af UFOer, udenjordiske, flyvende tallerkener, og måske alle tænkelige felt af junk science i hver afgrøde cirkel bragt tusindvis. Tjener dem ret. Takket være dette deres viden og forståelse af principperne Mulig fremkomst blev tilbage bevæger sig fremad snarere end mulighed. På den anden side er det nødvendigt at takke dem for det, hvor ofte, næsten altid temmelig nøje Målt med et kompas afvigelse af geomagnetiske felt. DERFOR afhandling simpletons flittigt skubbet fremad graden af ​​viden i retning af forklaringen, hvilket kun er muligt i tørre tilfælde: den seneste udledning af lynnedslag. Det var nok bare at spørge. Noget dem i. Vil dette eksempel Respekt for Mr. Pockets fortælle. (Skal specificeres senere)

Den omstændighed, at elskere af mysterier og carefull tålmodigt indsamlede Årtier løbet af en relativt stort antal andre klare beviser. Næsten afgørende støtte de konklusioner, som bevæger sig rundt på hjemmesiden, som var et stykke tid før, ramt af lynet, uden at vide noget om det, vil blive beskrevet nærmere i en volgende sektion.

En hær officer udstationeret i de uddannelses grund af Salisbury Plain engang kom på tværs af en korncirkel i en aktiv minefelt.

Forfatterens Bemærk: For udledning af lyn med Minefield ingen hindring, snarere tværtimod.

2007/07/15 - UK - Dorset - Bournemouth - foto 7 (nøjagtige GPS-position af objektet er kendt, naturligvis).

Foto Opnået ud fra den nu hedengangne ​​domæne cropcirclesdatabase.org. Det samme er også engageret i hjemmesiden http://home.planet.nl/ ~ sarne023/06n.html , sandsynligvis kommer fra, hvor det oprindelige foto.

Tree på en mark nær lufthavnen. Feltet er beliggende på en indhegnet grund, som ikke er offentligt tilgængelige. Formen er ikke blevet undersøgt nøje, men fra luften, og efter høst. Efter aftale med ejeren bestemt ikke ville være et problem at besøge stedet og tage et kig på træet. Tegn på lyn på stammen er Bestemt Observerbare selv efter fem år, fordi det helt sikkert det var ikke kun "flash ukrudt." Meteorologer fra lufthavnen kan også have kunnet finde which referat af stormen. Grundejeren Bestemt konstateret, at i det år, under nogle træer revet grene, og det muligt, at er træet efter at være blevet ramt af lynet slange, der skal kontrolleres og behandles af dendrologists.

På næste foto 8 er samlet tre billeder fra forskellige år. Photo S. Alexander, F. Laumen, F. Laumen. I nærheden af hver løkke af dem "noget" Sker - uregelmæssige former. Det mener af genstande eller hvilke linjer er placeret under jorden. Det kan være en del af et kollapset fly eller eventuelle arkæologiske rester, dræning, kloakering, vandrør, forsyningsselskaber. Enhver underjordiske struktur Ofte efterfølgende visualiseres ved lyn ikke langt fra hvor det er placeret. Som en linje af det meste helt ødelagt, døde majs. For eksempel, stående hvis lynet rammer Direkte til brandhanen på overfladen, nogle dage senere og vises linje af døde eller beskadigede afgrøde Stærkt lige præcis over røret under jorden. Deres længde er usuall fra nogle få meter til 10-20 meter, nogle gange endda mere. Arealet af afgrøde ender døde inden for flere centimeter, og umiddelbart bag denne er ikke engang planter og lettere beskadiget. Objekter, der har øget koncentrationen af elektrisk energi, er placeret under niveauet for dyb pløjning. Hvis pletten var han ikke i nogen arkæologisk fremskridt prospektering, der stadig ligger der. GPS-positioner af objekter er kendt for Mindst to af de tre lokaliteter er vist her, og resten kan formentlig spores. Lignende steder, hvor der er sådan noget nær eller længere væk fra et regelmæssigt mønster, naturligvis eksisterer meget mere, og ikke kun i England. Sommetider underjordiske rør grund af den forøgede ledningsevne, effekten af en stærkere grundstødning, elektrostatisk og elektromagnetisk induktion og ionisering af luften over dem kan deltage i dannelsen af de to første (usynlige) lyn udledning faser - Foreløbigt Breakdown, trin leder, som kan føre til, at rørledningen er tør, og det slog flere parallelle arme af samme elektrisk udladning i en afstand af flere gange ti til flere hundrede meter fra hinanden.

Visninger af enhver underjordiske rør er en del af regelmæssige (eller uregelmæssig) tal i afgrøden feltet meget ofte. I og kommende arbejde vil blive betalt meget mere opmærksomhed Them. I nogle tilfælde kan det endog være en del af mønsteret under vejen, som det er tilfældet i volgende to billeder. Det er den placering Winterbourne Bassett, Wiltshire, i 1998, 23. maj, Lucy Pringle foto - den øverste ramme. Det nederste billede indfanges senere (mindst 14 dage, men mere). Foto Busty Taylor. Der er det beskadigede afgrøde sikkert død. Dead var selvfølgelig på den øverste billede, men på grund af inerti af biologiske processer i planter ikke allerede havde se ud. På det tidspunkt ville endda vise nogle tegn på liv - stofskifte. På nederste billede kan være meget Observeret Væsentlige farveændringer af planter i traktorsporene (også død, men ikke så længe). Farveændringer i traktorens spor Observerbare selv på tilstødende felt, og uden påvirkning af elektricitet fra lyn ville aldrig være sket. Spor traktor i felterne er de næstbedste strømledere. Den førende position indtager hver metalrør og andre metalgenstande placeret under jorden. Det er også muligt Overhold godt, at afgrøden over metalkonstruktioner væsentligt Opnået højere end Mængden af elektricitet i traktorens spor og tegn på død optrådte væsentligt hurtigere, mens der sporer et stykke tid og overlevede derfor endnu ikke har en tør og Distinctive gul nuance. Gulning til det samme niveau, vil tage flere dage. Fysiske Udvikling film har at arbejde lidt længere, intensiteten af eksponeringen var betydeligt svagere. Sandsynligvis flere størrelsesordener.

Det sidste tilfælde af mulige bivirkninger af lynnedslag strejke placering med Alton Barnes, Wiltshire, Weyhill, Hampshire, 18. april 1998. Det er muligt, at ville være nogle træer fulgtes parallel arm af lyn udledning Under mønsterdannelse eller næsten helt ødelagt, så det blev senere besluttet at fjerne dem. Situationen for tidligere tilstand vises på flyfotos opnået fra Bing Maps (dato ukendt), situationen efter at deres fjernelse blev opnået fra Google Earth . GPS-position mønster var 51.215244, -1,556524. På Google Earth Mulig finde yderligere to luftfotos "efter". Til Google Earth billedet blev Importeret traktor linje (i lys magenta) fra Bing og vice versa.

På billedet af den pågældende afgrøde cirkel (voldtægt) fra www.temporarytemples.co.uk / (foto af Steve Alexander), er det klart, at træerne (i henhold til bark af birk) ikke blade vokser op på alle, sandsynligvis har allerede været fuldstændig død. Et billede fra Lucy Pringle også Mulig finde. Efter midten af april, tidspunktet for blomstring voldtægt er pålidelige belagt med grønne blade. Ifølge tidspunkt, hvor birketræer begynder at blive grøn, i det engelske sprog er endda opkaldt en måned. Som man ville det være? Kunne det være marts?

I dagens (dobbelt) var en del Præsenteret udelukkende og kun indirekte beviser. Under alle omstændigheder er der ingen beviser, som på nogen måde troværdig og betingelsesløst Tilbydes at bekræfte teorien om skabelsen former (uanset om regelmæssig eller uregelmæssig) af afgrøder beskadiget af lyn udladninger, som en registrering af de elektromagnetiske feltlinier, og deres interferens. Men De har absolut, uden undtagelse, alle helt Vigtigt en funktion til fælles. Med teorien Beskrevet i intet tilfælde er i konflikt. Hypotesen er gældende for alle dem, enten i tilfælde er det ikke muligt at sige, at en lignende tilstand for oprindelse Ville helt udelukkes. Et af de grundlæggende principper, der bør være i enhver videnskabelig teori tilladt og hypotese. Dette er refutability (falsifiability test). Når nogen lykkes Troværdig udføre (for eksempel en optagelse eller film capture gøre, mens løbende overvågning og evaluering af elektromagnetiske felt på webstedet for at bekræfte), at på et sted, hvor det blev senere opdaget ægte korncirkel, aldrig sket i marken lyn decharge . Tværtimod, at der var flytte grønne væsner med antenner, de fremmede eller flyvende tallerkener teorien Præsenteret her er Mulig Overvej Pålidelig tilbagevist.

Evidences, at de nævnte teori om lynnedslag i placeringen af ​​korncirkel bekræfte meget stærkere, vil blive præsenteret gradvist mere i nogle dele af volgende. En af de store poster, virkelig enorme bunke på 100% som bekræftede, at ved placeringen af ​​afgrøde cirkel måtte forekomme betingelsesløst lyn ned i jorden, tålmodigt og carefull, gennem årtier, som giver de fattige fans af mysterier ("ufologer &") uden selv i de mindst Mistænkt. Fordi hver kompas afvigelse Målt ved Them tørke beviser. Planeterne, som kaldes Globe, og bebo det bortset fra mange andre organismer og menneskelignende aber type menneskeheden, meldrøje anden måde at opnå intense tørke og lokale variationer med tiden kursus geomagnetiske felt end lynet decharge simpelthen ikke eksisterer. Endnu bedre og mere interessant Opnåede resultater vil blive anvendt i hvert fald hvis Deklination kompas, eller endda et magnetometer. Måske dette er ligesom en lille ekspertrådgivning for fremtiden.

Dagens artikel "delvis forgrenet" fra mere fysisk og videnskabelig forklare de korncirkler fremspiring principper, da de beviser tjente her var mere eller mindre komplementær, De er mere af en nysgerrighed. Stadig med henvisning til: er hele tiden bringe fragmenter af beviser. Nogle andre dele Det vil især fokusere på fænomener, der ikke har med muligheder for at forklare vejen for fremkomsten af ​​periodiske strukturer beskadigede afgrøde og næsten intet til fælles, vil blive betydeligt MEGET Identificeret som et intermezzo, og som en del af deres titler. Forgrening er virkelig muligt, tilfældigt vil være i en del opmærksomhed i spørgsmålet om cirkel beslutningstagere, en anden Tvivlsomme forskellige teorier, herunder udlændinge (udlændinge, selvfølgelig, en helt selvstændig del), intelligens af majs, af vakuum, af stjerner , planeter, objekter, planter, svampe, dyr og lignende forklaring fremkomsten af ​​korncirkler, som blev udtalt i fælden. Enhver, der ønsker en lidt alvorligt fokusere på spørgsmål af korn skader og logi, skal evaluere Lignende sciolistic teori, hvis blot fordi de eksisterer. Der er teorier "meget mindre" sciolistic og skadeligt, tør og Gaia. Ved det måske måske endda en skam, at ikke virker, i hvert fald ikke som det skal. Belønnet med fans i det mindste muligt, at det er derfor ganske sød.

Heldigvis, selv for rent videnskabelige dele fremstillet med en masse af det materiale, mere end nok.

Det ville være for i dag (dobbelt) del den endelige oversigt.

 

Jan Ledecky

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Gå tilbage til listen over offentliggjorte papirer  

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

z