Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper kredse-offentliggjorte-text-4-1 . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
Udgivet tekst 4/1
teksten offentliggjort uden for dette hjem web www.cropcirclesonline.cz
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Homepage

endnu ikke offentliggjorte

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 
 

Korncirkler

  - 4 - del 1

 

 

Udformning af grafen for de elektromagnetiske feltlinier af elektrisk strøm kursus i korn ved udledning af lynnedslag.

En anden mulig begrundelse om vejen for fremkomsten, nogle ledsagende fænomener, indirekte beviser.

Dagens del er en optakt inden den flittige publikum vil være bekendt med et stykke bevismateriale, fra der helt tydeligt viser korncirkler, at Moder Natur skaber, ved hjælp af egne midler, ganske alene, uden indgriben fra fool udlændinge fra det ydre rum. Opretter dem alle alene og kun gennem fysiske kræfter (og andre naturlige, dvs egne effekter), lokale, jordiske. Gennem The Lightning udledninger. Hvert mønster i kornet, regelmæssig eller uregelmæssig, er primært en rekord af de nuværende elektriske feltlinier, SOM over feltet og også i en nærliggende underjordisk opstået under lyn udledning. Mest Der kan deltage processer og deres mekaniske kræfter, (symmetrisk eksplosion breder sidelæns, som en raket eksploderende fyrværkeri, eller processen inde i cylinderen af ​​forbrændingsmotor), og registreres som en lille, først helt uobserverbare mekaniske skader i plantevæv ( måske retningsmæssigt orienteret). Uden bidrag fra alle primitiver, eller nogen ikke-eksisterende udlændinge. I dag vil blive æret publikum bekendtskab med nogle temmelig indirekte bevis.

Blandt andet: korncirkler eksisteret siden ens fødsel. Hvad kaldes korncirkler i dag, fandt sted på Jorden eksisterede længe før nogen tænkende menneske. Bare ikke fandt sted i majs, men i alle andre planter, der var opstået på Jorden, og ikke kun planter (sne, støv).

I dagens tider, i nogle år blot på felter, der vises i nogle år, ville ikke. Bare spørg enhver landmand. Mejetærskeren Operatørerne ved noget. Sikkert noget også kunne fortælle Hvem arbejdere engang cruised felterne med leer. Dem, der allerede i de udviklede lande i langt de fleste døde helt ud. Det er ikke sandt, at korncirkler begyndte at dukke op, siger, fra firserne. Kun betalte var næsten dem helt ingen, eller kun minimal opmærksomhed, eller blev alvorligt undertrykt. I betragtning af deres frekvens, eller rettere Sker sparsity, selvfølgelig er der landmænd, der aldrig har set nogen - betød et regelmæssigt mønster. For manden at se formationer svarende til den, der ledsager er vist på billedet er tæt nok at flytte kornmarker fra et enkelt år, og der er ingen grund til at omgå et areal større end en enkelt kvadratkilometer.

Den første af dem vil blive givet en form, som i virkeligheden ingen nogensinde set på banen, undtagen naturligvis Mr. mejetærsker operatør. Han havde tydeligvis ikke videregive til nogen, og journalister ringede ikke. Operatørerne af de høstmaskiner har set en masse, var kun nok til at spørge dem. Billedet blev opnået gennem Google Earth . Koordinater og dato vil blive henvist op i nogle Kommende artikel. rundt Dens diameter er 22m, og formen minder meget om nogle, der dukkede op i Storbritannien, Tyskland og Italien nogle år før. Formen blev ikke foretaget. Ikke blevet undersøgt. Ingen er nogensinde blevet opdaget. Gennem sin eksistens er det muligt at afkræfte en af de vigtigste argumenter denier af naturlig oprindelse korncirkler. De hævder, at de mønstre er skabt af mennesker, der så efterfølgende udbytte af deres "opdagelse" og "forskning", og derefter benytte lejligheden til at Udtal forskellige teorier om eventuelle muligheder for deres oprindelse. Form, der aldrig har været "opdaget" Kunne aldrig blive "studeret". Så, kære benægtere, næste gang, noget bedre. I betragtning af det mønster, der blev opdaget af ren og skær uheld, ikke nogle målrettede søgninger, bør være snesevis af lignende sager kun på Google Earth , og luftfotos Tusindvis aldrig offentliggjort. Bare for at kigge efter. Samtidig ophører med at anvende en af de andre argumenter for nogle piktogrammer Observers, som siger, at korncirkler er fremstillet af rumvæsener forsøger at kommunikere noget gennem dem til menneskeheden. Kun tåber skriver udsagn som ingen læser.

Til ovennævnte mønster selvfølgelig vil før eller senere logge ind nogle af sine "forfattere". Det vi har gjort, det var dengang, da vi var så avanceret og så videre. Psykiske lidelser er undertiden Monstrous, og lukkede medicinsk afdeling af instituttet lektor Mr. Chocholoušek allerede ved at forberede dem flere bursenge.

Aktiviteter af psykisk forstyrrede Personliste - cirkel beslutningstagere, der har foretaget de kredse, helt troværdige gendriver tørke Crop Circles, der udkom i steder så tæt bevogtet, nemlig at indtaste nogen ubuden gæst er simpelthen udelukket. Nogle eksempler følger.

(30. juni 1991) blev opnået fra opskæring internet kilde, der ikke kan identificeres nu, var datoen ikke undersøgt yderligere, men sikkert enige. Navn avisen ikke identificeret, men det drejer sig er generelt kendt.

CORN KREDSE NÆR PM'S RETREAT

Af DAVID PAUL

SIKKERHED En række brød ud sidste nat efter enorme majs kredse optrådte på landbrugsjord på statsministerens land tilbagetog. Cirklerne er blot et par hundrede meter fra Chequers, hvor John Major tilbringer sine weekender. "Hvis De blev tegnet af hoaxers det er tidsmæssige fordeling De blev ikke fanget af sikkerhedsstyrkerne bevogter premierminister," sagde Lena Godsall-Bottriell, Hvem fandt de kredse går. "Hvis De var arbejdet af udlændinge, jeg kan stadig ikke forstå, hvordan nogen så, hvad der skete," tilføjede Mrs Godsall-Bottriell og dyreliv forfatter til nærliggende Terrick Books. I aftes Thames Valley politi sagde, de vidste intet om cirkler på godset nær Wendover. Men utroligt, og Downing Street talsmand sagde: "Vi kender til de Chequers majs kredse, men de er ikke en sikkerhedsrisiko." "De er ikke lavet af folk, de er et naturligt fænomen, det er noget at det med vejret."

Næppe nogen i forbindelse med korncirkler nogensinde udtrykkes mere præcist temperatur som underordningen af ​​den tidligere britiske premierminister John Major og Hendes Majestæts emner: Ja, det er et rent naturfænomen, selv udelukkende og kun med vejret, især med en af ​​sine ekstrem proces. Bare en skam, at de emner og ansatte var færdig med udviklingen af ​​Deres første Tilsyneladende meget frugtbar idé. (Men var det virkelig? Ligger der ikke yderligere retsafgørelser eller andre fund i de hemmelige rapporter og arkiver? 007? Clouseau?)

Sagen er også nævnt i korncirkler Revealed: Sprog af de lette symboler, Judith Moore, Barbara Lamb, Light Technology Publishing, 2001, s. 49:

I en maksimal sikkerhed zone nær den britiske premierministers landsted på Chequers og piktogram dukkede op i form af et keltisk kors. En af korsarmene blev tiped af en trekant i stedet mulighed ville være en cirkel, og spidsen af ​​trekanten blev påpeget lige ved bopæl. Den stramt patruljeret placering Bestemt udelukket hoaxers på arbejdspladsen.

Forfatterens Note: På grund af flittige bevogtning af tørt og sted ville sikkert Hendes Majestæts undersåtter og ansatte den britiske regering (Ja, statsminister ...) kunne finde optegnelser over en storm der gik forud for opdagelsen af ​​mønstre, selvom det var mere end 20 år siden. Og hvis ikke Them, meteorologerne Bestemt ja.

Tredje gang er den samme tid, der er nævnt i udgivelsen af gådefulde korncirkler, Hesemann M., E. Tóthová, ETNA 1997, side 31 (Ledsageforanstaltninger foto 4 blev opnået derfra): Når de lokale journalister interviewe John Major sekretariat Hvorvidt sikkerhed System Opdaget skaberen af denne formation, De modtog et officielt svar, at der ikke var nogen sikkerhedsrisiko, fordi de korncirkler var forårsaget af vejrfænomenet. Derfor kan vi fortsætte med at argumentere, hvad det kunne være, at vejrforholdene skaber tørke og tørke symmetriske formationer som vores piktogrammer. Mindst én, som henviser til: vi kan sukke med lettelse: svig som en forklaring allerede ikke en mulighed.

Den offentliggjorte tekst igen helt klart viser, at de kender mere i nummer 10, en lang tid mere end 20 år siden. Majestæt er sikker på om det hele informeret tilstrækkeligt detaljeret. The Storm og lyn er meteorologiske fænomener. Udpegede institutioner informeres tilstrækkeligt, så forlade allerede op til Moder Natur, hvor lang tid vil være i stand til at lave en joke fra meningsløse mysterium fans, før nogen formår at afsløre spil narrestreger. Mystery fans aldrig. Den virkelige viden, hvordan de afgrøder skabt cirkler bliver nødt til at være virkelig grov i en meget stump vej op til at sparke dem. De vil beholde deres overnaturlige forklaringer og venner ikke meget intelligente, fjols plads udlændinge farve som brune skjorter. Kun meget demented ville rumvæsener igen og igen som en jord næsten præcis på de højspændingsledninger. Lightning udladning mellem dem ofte meget dirigerer, og wire på ingen måde forhindre det i FACT mellem dem, at zigzaglagte til jorden.

Før du fortsætter videre i beskrivelsen af de steder, hvor virkningerne af menneskelige aktiviteter var praktisk taget umuligt, er der en anbefaling til læserne, der ville være i spørgsmålet om korncirkler og mere interesserede Vil gerne være sammen med dem lidt mere velkendt. For de engelsktalende læsere er meget god, og frem for alt et mål kilde til Libor Cermak blog. Imens en af de sidste, der involverer korncirkler er http://liborcermak.blog...kruhu-v-obili.html . Direkte på den side, der henvises er muligt at finde et smukt eksempel på lynafleder på området, som faktisk har tiltrukket rigtig skaberen af korncirkler (korncirkel nær Ladvi). Lignende billeder - påviselig lynafleder i nærheden af Crop Circle Opdaget Tusinder er der på nettet.

Mr. Cermak er mulig og nødvendig også meget høj sats for Objektivitet af hans budskaber, selv rejser til se England korncirkler. Han skriver: "Jeg vil ikke have læserne til at pålægge nogen af ​​de mulige hypoteser af deres oprindelse, uanset om de er udlændinge, cirkel beslutningstagere, vind tro, Planet Earth, spiritus af korn eller hemmelige militære projekter osv.." Nævnt kilde kan kritiseres kun i en mindre detalje, at andre end de links fra indeværende år, hvilket fører til webstedet cropcirclesconnector.com, er utilgængelige for almindelige læsere, fordi de er rettet mod en betalt del af hjemmesiden. I tilfælde af navngivet sted, er det klart Bestemt Det efterlader ikke noget, hvad skal pengene blive bruge til. Den næsten uden undtagelse, kan alle fotos kan findes på andre hjemmesider, gratis adgang. For eksempel. Lucy Pringle, Steve Alexander, Frank Laumen og mere Bare indtaste adgangskoden "korncirkel", placering og dato i enhver søgemaskine.

I L. Cermak blog kan findes en række stillinger, der beskæftiger sig med relativ objektiv beskrivelse og vurdering af tallene i kornet, især i England, men også i vores land (Tjekkisk) og andre steder i verden. Mange steder forfatteren besøgte i person, så hans bidrag kan tjene som en værdifuld database af oplysninger. Andre papirer beskæftige sig med figurer af berømte hvide heste og mennesker, Elsewhere Forklarer oprindelsen og brugen af ​​navnet Ley Lines og er også yderligere engageret i Behandling af Settlements forhistoriske keltere og endda andre forhistoriske megalitiske strukturer. Meget nyttig for forståelsen af ​​historien om steder beskrevet og sammenhænge, ​​kan kun anbefales som en meget god kilde.

Formål En anden meget kilde, som ikke er adskilt ved sprogbarrierer, siderne i slovakiske Observatører www.uforevue.sk mystiske fænomener. For eksempel side http://www.uforevue.sk/news/53/55/Nadherny-kvet-v-poli-pri-Kozarovciach/ . Forfatterne til webstedet bør roses for mål rapportering om den hidtil usete fænomen korncirkler. Deres tilgang til at beskrive fænomenet korncirkler er klart en af de absolut perfekte, professionelle, beskrivende nyhedsmedier. Objektivitet af nyheder kan sammenlignes for eksempel med BBC. Selv om fænomenet korncirkler bare Direkte Fremme en række forklaringer til spinding med mysterier, fremmede, spiritisme, junk videnskab, det okkulte, ikke-videnskabelige, umulig til tider latterlige, undertiden demagogiske - afvigende teorier. På deres hjemmeside, hvor de er opmærksomme på beskrivelse af forskellige korncirkler fænomener synes ikke sådan noget. Ikke engang en antydning af et forsøg på at irritere læseren af nogen vrangforestillinger og Tvivlsom forklaringer af det overnaturlige. Deres grafiske måltegning af enkelte optagelser Hører mønstre blandt de bedste, der nogensinde har været i området for korncirkler studie i den skabte verden. Generelt er www.uforevue.sk meget sjældne, alvorlige sites, selv om de betaler spørgsmål, det allerede et parti, som af deres kolleger formåede at "smutte en masse." De vil derfor for Objektivitet af nyheder her på dette punkt en rating 1 + +, den ene med to stjerner. Forfattere af tekster - fundet navnene på Thomas Stankovic, Miroslav Karlik.

Som altid fra begyndelsen Finder Konstant fremhævet i hele teksten, resultaterne præsenteres her har til fælles med korncirkler kun et absolut minimum. De vedrører navnlig i alle de beskadigede korn overalt i verden, og som gerne vil være interesseret i dette spørgsmål, må man studere den normale landbrugs-og videnskabelig litteratur. Grain bøjning til jorden i hele verden (som på foto 1) vil aldrig ske under indflydelse af nogle ukendte og uforståelige kræfter. Bøj til jordens overflade og kun Fordi det var svag. Mest Ofte Under indflydelse af elektrisk energi fra lynnedslag udledninger, ofte kun induktion. Svækkelse efter passage af el varer i flere dage. Upåvirkede afgrøde kan modstå næsten enhver mekanisk belastning. Indgivet Alle `skal være, fladtrykt, liggende (beskadiget, svækket) korn i verden, omfatter naturligvis alle op til nu, i fremtiden også afgrøde fundet cirkler. De er bare den lille, næsten ubetydelig delmængde. Dette først og fremmest skal alle mysterium elskere Hvem findes i verden, forstår. De kan være uenig med, at selv imod det også kan protestere, men det er om alle ...

Ville det være langt nok i dag, der skal fortsættes.

 

Jan Ledecky

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Gå tilbage til listen over offentliggjorte papirer  

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

z