Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper kredse-offentliggjorte-text-3 . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
3:e offentliggjorte tekst
teksten offentliggjort uden for dette hjem web www.cropcirclesonline.cz
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Homepage

13 januar 2012 www.sarden.cz

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Fortsatte overvejelser om præcedens
 

Korncirkler

 - 3

 

 

Faser i indgivelse processen - Kronologi

      I denne artikel vil blive simpelthen Forklaret nogle grundlæggende principper for den enkleste former skabelse - fælles cirkel - af den simple uforgrenede lyn udledning, og kronologi af fremkomsten af tørke og cirkel i løbet af adskillige uger til måneder efter udledning af lynnedslag. beskrevne principper også kan anvendes på mere komplicerede former. Af den måde, faktisk hver person i korncirkel fejrer Foto 1 (montage JL) ordningen for passage af elektrisk strøm gennem en lige leder (ledning), visualiseret af jern fyldninger, der er bare Erstattet af afgrøder stilke. Simply udstillingsgenstande, hvor langt nået virkningerne af elektriske udladninger, og jo større og afstand ikke længere. Med denne erklæring kan være uenig eksisterende Explorers, kan de protestere imod det, kan de selv gøre oprør imod det og true med knyttede næver holdt højt, men det er virkelig, hvad De har sikkert alle, kan også nogen af os gøre det med eller imod det. Såkaldte Jerry Cimrman postulat.

Vigtigst af alt er at bemærke, at alle de principper der er beskrevet her Relate først og fremmest det helt almindeligt, irregullarly indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde. Hvorvidt er med helt exceptionel chance opståede et regelmæssigt mønster, for eksempel en cirkel, broen og kun afhænger det, hvordan det vil ske Fase 1 - Exposition. Hvis det sker nok Symmetrisk, kan en regelmæssig form Aris.

 

Fase 1 - Exposition.

      Lynet kanal har en diameter på 5 mm, 10 mm mere aldrig (selv i tilfælde af de mest magtfulde udledninger, hvor forekommer spidsstrømme og kun lidt mindre million ampere, se faglitteratur). Lyn opfører sig som en wire, forlænget Mellem himmel og jord, løber strøm gennem hvilke flere hundrede tusinde ampere, og i nogle tilfælde er godt gennemføres umiddelbart under jorden. Ikke altid, men det er ikke udelukket, at fremkomsten af nogle relativt præcise cirkler i stedet for de uregelmæssigt fladtrykte (beskadiget, svækket) forårsaget former med blandt andet blot ved en betydelig Den del af decharge energi viderestilles ret hurtigt et godt stykke under jorden, så der, som ikke vises tørke og store "paraite udstillinger" af en anden afgrøde ville Gennemføre uregelmæssig Flere af elektricitet på jordoverfladen og hovedsagelig af traktorens spor. På det punkt kan forekomme "og naturlig lynafleder" (i undergrunden), der afleder udladestrømmen Hurtigt helt mindst flere meter under jorden med sine sekundære eller parallelle effekter (el, induktion) uden for rækkevidde og temmelig Præcis cirkel også og kun minimale effekter over jorden. Slægten kan være af geologisk oprindelse (fjedre, fejl), arkæologiske (jern, bronze alder), selv moderne (krig fly kollapsede, ingeniør forsyningsselskaber). Overfladen af jorden fungerer som en base, og afgrøden stilke stående på, der virker som et lag af optagelsen materiale (raster). Ved at lede strømmen gennem den "tråd" er den energi, der udstråles til omgivelserne, og en del af energien induceres i planter (svarende registrerbare elecromagnetic og mekaniske kræfter, der forårsager plante skader, og induktion det er begrænset af meget Præcis cirkel), kan at gennemføre dem gennem jord og rodsystem (stepping spænding - meget Præcis cirkel), eller ioniseret luft koronaudladning (også Præcis cirkel). Koronaudladning og overflade spændingsgradient hit og skader planter i det hele omfang af deres eksponering Ca. jævnt, induktion Ifølge afstand fra udledning kanal. Det er også muligt, at de enkelte anførte virkninger kan vise forskellige polaritet, og deres tilsætning og trække Opretter en række koncentriske cirkler. Alle navngivet Vises skader under ideelle forhold og med mere eller mindre nøjagtige cirkler. Betingelser i det mindste delvis Lignende som et ideal, er muligt kun at forsøge at opnå Sjældent, for eksempel i laboratoriet. I naturen, selvfølgelig langt vanskeligere, men: Lignende eksperimenter (lynnedslag udtømning i afgrøden marken eller græs), Nature udføre meget mere end en milliard gange om året, og somme tider viser det sig godt, anslået til Cirka en sag i en million. Det er meningen at skabe Relativt Mindst én regelmæssig cirkel. Alle andre "naturlige eksperimenter" og slutter med "fiasko" - opstår, "kun" som en uregelmæssigt indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde.

     Naturen således faktisk erstatter "de mangler i Brugte lab udstyr," antallet af laboratorieforsøg udført. Når der i AZLK blev foretaget en million af Moskviches, eller i VAZ en million af Zhiguli, her er der nogle også Sporadisk stykke blev foretaget OK sådan en sjælden prøve så de tilbudt at kammerat Bresjnev, men han brugte ikke det alligevel, fordi det var på hans smag for få pansrede.

     Nogle blade kan være af kraft af meget intense luftmængder og turbulens, der følger millisekunder efter udledning og ikke vare længere end et splitsekund, Gensidigt sammenfiltrede og næsten "bundet sammen", til hinanden, sammen og pakket ind, men det er ikke mere end en milliontedel af elektricitet påvirkede antal stilke. De er subtil maskeret i stativet og fandt først efter indgivelse (ødelæggende, hvilket kan svække) dukkede op. Sandsynligvis placeret i et område af en kvadratmeter nær udledningskanalen (for hver sløjfe afslutning). På placering også Kunne være til stede roterende elektromagnetiske felt, endnu mere end tre-fase, og fungere på planter og stilke også mekanisk. Planter fungerer som ledere gennem som i øjeblikket strømmer eller fremkaldt af dirigent (f.eks ioniseret luft, jord, naboplanter) gennemføres løbende. Modstanden er af størrelsesordenen 1 til flere Mohm / cm, afhængigt af den fase af vækst. På grunden er også Indst og meget høj spænding over flere hundrede tusinde volt per meter og målelige strømninger flow gennem planterne. Langt de fleste af planter, Kunne hvoraf nogle være for en meget kort tid væsentligt mekanisk afbøjes fra deres balance position, og dermed delvis mekanisk beskadiget, returnere tak til deres egen fleksibilitet til positionen næsten uden nærmere angivelse af, hvori de var placeret før udledning. Der var stadig sker kun en Exposition - Relativt til den almindelige raster bestående af lagrede planter var en form for elektromagnetisk rekord. På størstedelen af planter kan visuelt Observerbare næsten ingenting, fra feltet region allerede noget. Typisk mindst flere dage, men også uge, næsten intet sker (visuelt). Faktisk Beskrevet al den tid er allerede i gang Fase 2 .

     De koronaudladninger blev allerede nævnt i en af ​​de tidligere dele, også billede tilsat. Udledningskanalen er omgivet af denne som et kontinuerligt lag - kappe, i den vinkelrette projektion og meget præcis cirkel, og intensiteten af ​​det påvirker planterne inde grund af dens virkning vil være ca ensartet, i modsætning til for eksempel af den inducerede spænding. Dens bredde afhænger næsten kun påReturn Strokestrøm (peak) og er naturligvis meget anderledes for eksempel mellem udledning af 3 tusind og 600 tusinde ampere. På, at efter lyn udledning Viser sig lodret ned i jorden, kan blive påvirket majsplanter ganske præcist i en cirkel, koronaudladning Derfor kan meget bidrage væsentligt til. Meget ofte må ikke falde nøjagtigt vinkelret udledninger, og dermed kunne forklares en række elliptiske former, samt halve måner og halvcirkler.

     Denne meget Væsentlig forbedring af "Circle Exposure" kan finde sted endnu mere på mindst to måder til en anden (se senere). Under afladningen kan finde sted også meget komplekse interferensvirkninger (mekaniske og elektromagnetiske), men disse symboler vil blive beskrevet senere i en af den næste videreførelse. Under visse omstændigheder, et sæt af nogle få, nogle gange kun blot to udledninger der falder inden for en flere meter eller lidt mere af hinanden på et tidspunkt afstand på tocifrede millisekunder kan virke som en generator af en kæmpe roterende elektromagnetiske felt. Det er et område, der genereres af strømimpulser af flere hundrede tusinde ampere, som har en hældning stigning over 200 tusinde ampere pr MICRO sekund. Men om det vil være mere Beskrevet i nogle virkelig meget næste fortsættelse.

     Når fra Fase 1 - Exposition af Lightning Discharge springes over alle de principper, som kan resultere i ret præcis cirkel, forblev typiske primære årsag til fælles, helt uregelmæssigt indgivet `skal være (beskadiget, svækket) figurer, som udkommer i marker. At uden årsag (lyn) ellers ville han være et felt afgrøde fladtrykt (beskadiget, svækket) næsten ingenting. Men nogle svagere, "hvæsen" udledninger, kan mange af omkringliggende planter overleve næsten intacted indtil høsten. At der aldrig næsten Vises nogle faste mønstre efter lyn udledning, men hovedsageligt Lignende mønstre f.eks til Photo 2 , forfattere eget foto, 2008, tjekkisk. Der er til stede 22kV højspændingsledninger på denne placering, der udførte funktionen af en lynafleder. Efter lyn decharge meget ofte distribueres og væsentlig del af energien over et stort område ville det meste våd jordoverflade, mest foretrukket gennem traktorens spor. Den indledende logi (skadelig, svækkelse), der vises for alle, for det meste uregelmæssige former, ville forekomme næsten fuldstændig kronologisk identisk procedure som beskrevet her, broen ofte i løbet af en enkelt nat eller regnvejr. Fotografiet blev taget to til tre uger efter stormen. Alligevel den foregående dag var ikke nogen indgivet `skal være (beskadiget, svækket) stilk vist for den pågældende afgrøde felt. Overvåges dagligt, fotograferet.

     Den Exposition Tager effekt primært til meristem væv, dvs i tilfælde af hvede, rug, byg, havre, næsten udelukkende fra april til maj, muligvis op til midten af juni. Ligeledes i marts, kan nogle allerede Tidligere storme forekomme, især i forbindelse med de vintersæd. Oprettelsen af korncirkler er op til utroligt demonstreres ofte "efter Storm." Men tør storm (bare fugtighed, samt enhver lyn og hovedsagelig dets mekaniske virkninger i dette tilfælde) for det meste som en fase 4, efterfulgt af et billede af visualisering At det blev optaget planter og antallet af uger før. August lynnedslag, selv om de ville være i stand til at skabe helt utrolig resonans og interferensmønstre, er ikke længere i stand til at optage noget i planterne, optagelse materiale er ikke længere arbejder. Der kan forekomme kun mekaniske effekter af udledninger, sent, og forårsage logi (skadelig, svækkelse) af planter, der allerede var opført på denne planter blev svækket af lyn udledninger lang tid før, undertiden Under "optagelse periode" - Marts til maj eller en Lidt senere .

 

Fase 2 - Svækkelse af planter (stængler).

       De fleste af afgrødeplanter modtaget Selvom over grænse (skadelig), men ikke dødelige dosis af elektricitet. Der er oprettet inde i nogle skadelige kemikalier dem, og de, der startede med en eller anden måde kompensere. Gennemførelse af strømme gennem, over jordoverfladen og under, som forårsagede en ændring i jordens kemi (pH, næringsstof sammensætning), og situationen for planter, som således er meget minder til de betingelser, der opstår efter udplantning. Det kaldes transplantation chok, efter planten kompenserer At meget Lignende problemer, og generelt har en tendens til at resultere i et estimat på ca en to-ugers, måske længere stagnation til vækst og forsinket modning. Nogle planter efter lyn decharge dø, i bevoksninger af korn Anslået Disse er blot nogle få procent (såvel som engang 20-30%), og den uerfarne øjne ikke-landbrugere har ikke den ringeste chance for at genkende noget lignende. Ned på grund af udtynding og svækkelse af den oprindelige vegetation afgrøder sidste ende kan føre til Forhøjelse mærkbar i væksten af ukrudt, som kan iagttages efter høsten, og Distinctly grønne områder. Foto 3 - Ancona , Italien, og mønstret fra den 10 juni 2007:e Her er situationen efter høsten, opnået fra Google Earth , og billedet fra 2007, Koordinater N43.574443 E13.432214 ° °. Lignende jorden korncirkler fotos efter høst Mulig finde hundredvis.

     Mere voluminøse anlæg (flere prøver pr kvadratmeter), og tørre kartofler, sukkerroer, kan løg, bomuld undertiden dø alle, fordi den integrerede de negative virkninger på området hele den beboede af dem er ikke i stand til at overleve. Mest i et standard cirkel område, men Landmændene kender det fra meget tidlige tider og De får ikke engang overrasket og Minimalt om det, som allerede er blevet nævnt i nogle præcedens tekst. En af de kommende fortsættelse af denne serie vil blive fuldstændig fokuseret udelukkende og kun til alvorlige landbrugs-og botaniske forskere og forskere peger på baggrund af lyn udledninger virkninger på afgrøder monokulturer, da De blev nævnt i alvorlige landbrug tidsskrifter og faglitteratur. Der vil være mulighed for at sikre, at udpegede eksperter ved udmærket godt, hvad der sker derinde og tør sag.

     Opdagelsen af ​​døde eller alvorligt beskadiget, døende planter er altid volgende mindst flere dage, men også uger efter lyn decharge. Alle planter, også dem, der straks blev dræbt af decharge, er uden nærmere angivelse fra oprindeligt, at ubeskadigede. Nogen tid senere begynder Withering (et par dage til 1-2 uger efter udledning), og endelig er helt død. Nogle over-letalt angrebne planter kan endda overleve i et stykke tid (viser tegn på liv, dvs stofskifte). Så det afhænger mest af det, vil der besøger Det sted som den første. En erfaren landmand noter, at punktet blev ramt af lynet, er ikke og vil aldrig være muligt, at beskytte mod, og fortsætter ikke følge Det problem længere. Kan tage et billede der og skrive, og nævne om det i nogle landbrug fagtidsskrift eller publikation. Hvis nogen tørt sted besøge nogle ufologist, mysteriologist, eller enhver anden selvudnævnte "ekspert" af korncirkler og landmåling, også tage et snap om den pågældende situation (mange snaps). Hedder det, at sandsynligvis udlændinge landede der. Eller De skrev noget ind i feltet, ved hjælp af mikrobølger, lasere, eller at foretrække på nogle helt ukendte og aldrig påviseligt form for energi (den bedste, fordi opgørelsen er tørt og når de er fuldstændig ubeviselig for evigt). Denne tilstand kan De var der Entirely at gøre noget andet, eller flere ting alltogether. Ville skrive denne artikel om det, som mange UFO, fremmede, eller mysteriology Lignende specialiserede magasiner som muligt, hvad mange i verden eksisterer, og rejser med, og over alle mysteriology, ufology og Lignende conferencies rundt om hele verden i mange år.

 

Fase 3 - Fremkomsten af ​​Svækket planter Mængder, hælder på hinanden.

(Water overfladespænding, van der Waals kræfter)

      Plant stængler er fading (svækkelse) At næsten spænde under deres egen vægt. Lean til siden, mere eller mindre tilfældigt, og en prop hinanden. Opret en tilfældige obligationer, snesevis til hundredvis stilke (flere kvadrat decimeter), selv om det ikke alene vil allerede klare deres egen vægt, men med støtte fra "Kammerater stod i nærheden" vipningen er suspenderet. I tæt kontakt får virkning van der Waals kræfter (overfladespænding) og et midlertidigt volumen er i nogen tid væsentligt størknede. Vil situationen blive kaldt "forsinket dominoeffekt", "korthus" eller "teepee". Gentagne befugtning og tørring planter kan han rørte dele Bliv klæbet og kan ikke bøje til jorden allerede stillet op til høsten. Opstår noget lignende "limet domino" (korthus limet).

 

Fase 4 - Butterfly effekt.

       Som en sommerfugl kan operere morgendug, regn, blæst, storm, lyn. Ligesom et spørgsmål af interesse, såvel som netop udnævnt morgen dug vil forårsage vægtforøgelse for eksempel overjordiske dele af hvede og tusind tons pr kvadratkilometer (10 tons per hektar), hvilket svarer til 1 mm nedbør. Det er virkelig tung og "Butterfly" . Regn kan sættes i den samlede mængde af hvede stilke fugt vægt runde 5 gange højere. Meget ofte logi (skadelig, svækkelse) (initial) forekommer inden for et par timer, for det meste under våde forhold, selv om der er visse undtagelser. Men i de fleste tilfælde, svækkelse og logi (skadelig, svækkelse) Fortsætter på mindre ramte områder gradvist mere og mere væk fra det punkt i strejke op til høsten. Som den første bøjning til jorden bare stilke om de hårdest ramte områder - et par procent, er inden høsten indgivet `skal være (beskadiget, svækket) snesevis af procent. Nogle gange endda den 90.

 

Fase 5 - Domino effekt ..

      Relativt enkel og forståelig proces løbet, der stadig står klaser af stilke gradvist bøjede sig ned over hver sløjfe hinanden. Mens der er ikke kun sandsynligt i løbet af denne enhver bundt stængler falder ned Knocks Mindst én mere. Til jorden falder mange kilo materiale per kvadratmeter fra en gennemsnitlig højde halv meter, og kan skabe betydelig luftstrøm, i væsentligt omfang kan kraftigt der opererer på stående stilke og deres bundter. Vidnesbyrd Et lignende fænomen, Måske en af de fraktaler på Stonehenge - Vidner beskrevne gradvise, men hurtig bøjning af stilke til jorden Inden for få minutter, mellem Det, med ingen vind i umiddelbar nærhed flyttede noget som hvirvelvind og støv. Det skabte det indtryk, som direkte inde Denne afgrøde felt flyttede en orienteret hvirvelvind, forårsaget af en ukendt kilde og energi, efterhånden som forårsagede At alle logi (skadeligt, hvilket kan svække). Vidner forbløffet fra den observerede sker ikke indse, at til jorden var ved at falde relativt hurtigt Adskillige tons materiale, som i sig selv var i stand til at skabe nogle luft og støv hvirvelvinde og generere målbare kræfter, der vil bidrage væsentligt til opfyldelsen af det igangsatte arbejde. Gennem dominoeffekt er også muligt at forklare, der ellers ved første øjekast meget vanskeligt forståeligt faktum, at nogle gange (meget sjældent) er muligt i nogle af de korncirkler finde klaser af stilke meget regelmæssigt arrangeret en over hinanden. Det samme gælder for naturligvis helt uregelmæssige former for indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde, hvor det er muligt Overhold sådan noget oftere og oftere. Det er bare trist bekræftelse af, at relativt påviselig kendsgerning (også helt trist) At det store flertal af ufologer, fremmede troende og mystik efterforskere Hvem har nogensinde behandlet korncirkler, aldrig har besøgt eller observeret nogen fælles, uregelmæssigt indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde i hele deres liv. Foto 5 - forfatter eget foto.

 

Resumé af processer, der indgår i kronologien af logi (skadelig, svækkelse) afgrøders udvikling.

Fase 1 - Exposition.

Fase 2 - Svækkelsen af ​​stilke

Fase 3 - Van der Waals (vandets overfladespænding, vedhæftning og samhørighed)

Fase 4 - Butterfly effekt

Fase 5 - Domino effekt

Timing af kronologien Processes.

Fase 1 - brøkdel af et sekund til adskillige sekunder.

Fase 2 - flere dage til uger, Mulig Mere end to måneder.

Fase 3 - flere timer til dage.

Fase 4 - adskillige sekunder til minutter (endnu længere).

Fase 5 - flere minutter til timer (endnu længere).

 

Fase 2 og 3 kan næsten useparerede, uden skarpe grænser. Fase 4 og 5 kan naturligvis vaere undertiden meget længere, og ville have nogle konkrete eksempler, endda en meget typisk fra år 2011, kan nævnes at der er meget veldokumenteret. Vises i nogle af næste fortsættelse.

 

Fysisk og kemisk (biologiske) processer, der indgår i de forskellige faser af udviklingen af logi (skadelig, svækkelse) planter.

1 - elektroteknik (induktion, strømledende, resonans og interferens af elektromagnetiske bølger), mekanik (tryk og trykbølge, jordens overflade vibrationer, resonans og interferens af mekaniske vibrationer af jordoverfladen, i luft og afgrøder overflade - vind bølger og cirkler) , elektrokemi (Konsekvenser af den elektriske strøm, der løber gennem jorden løsninger og planter væv, kemi, thermochemistry, pyrolyse, redoxreaktioner eliminering af kortsigtede midlertidige radikaler og affaldsprodukter af elektrokemiske reaktioner med høj oxidation nummer, dannet i planter og jord

2 - kemi, biokemi, biologiske og fysiologiske processer i planten, planters adfærd i forhold meget lig de virkninger transplantation chok, fjerne virkningerne af skadelige kemikalier fra fase 1, Phytopathology (konsekvenserne af skadelige kemikalier = mindre modstand svækkede planter mod alle plante også skadedyr)

3 - mekanik, Phytopathology (fortsat) stokastiske processer, fysiske fænomener (VDW kræfter, vandets overfladespænding, vedhæftning og samhørighed)

4 - mekanik (initialisering proces fase 5), fysiske fænomener, primært processen med at overvinde van der Waals kræfter vedhæftning og samhørighed

5 - mekanik, processen med omdannelse af midlertidige Potentiel energi i den kinetiske energi, aerodynamik (midlertidig luftstrøm forårsaget af faldende klaser af stilke og dens midlertidige foranstaltninger af kraft i andre stadig stående klaser af stilke)

 

Sidste bemærkning: Domino effekt kan forårsage en mærkbar forbedring af jævnt Oprindeligt ikke alt for "Exposed" kant af cirklen. På margin allerede stå langt mere resistente klaser af betydeligt mindre beskadiget og svækket stilke end i midten. Deres tilbøjelighed til jorden, kan allerede få bare kombinerede vægt af mange andre stilke, hælder på grund af dominoeffekt. Ellers ville de sandsynligvis modstå oprejst, indtil høsten. Tværtimod anden, svagere og nåede endnu mere væk fra centrum temperaturen som andre, vil blive stående Fordi grupper af faldende stilk Volumes allerede savnet dem, eller ikke nå dem. Foto 6 - Bilag til diagram viser en rød område af hypotetisk mønster kraftigt påvirket, grøn upåvirket. Spiralen illustrerer den dominoeffekt i gang fra centrum til kant op til det punkt, hvor det stopper.

 

Som ville være monothematic fra dagens artikel kronologien alt så langt. Hvad bliver det næste? Måske er der nogle overraskelse, måske ikke ...

 

Jan Ledecky

 

 

 

 

 

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

     Gå tilbage til listen over offentliggjorte papirer  

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

z