Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper kredse - indledende overvejelser . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
Indledende behandling
Her er det foreløbige bestemt vederlag, en lille oversigt over nogle af de tidligere resultater.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Før eller senere måtte blive placeret objekt tørke og Behandling.

 

Der er flere grupper af mennesker i verden:

 

Første Folk, der aldrig blev interesseret i indleveret `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde eller i nogen regelmæssige mønstre, er cirkler (tal) i afgrøder, ikke interesseret og vil aldrig være interesseret om det overhovedet. Det er broen over en anslået 90%. Hvis de støder nogensinde nogen oplysninger om dem, Them læse med ynde, fortsætte og betale absolut ingen opmærksomhed dem, fordi de ikke behøver dem på nogen måde. Der er interesserede i højst kun som et kuriosum.

 

Second Mennesker, der skal være interesseret i spørgsmålet om indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde alligevel - agronomer, nogle andre mennesker beskæftiget i landbruget, alle jordbrugere og forskere i (crop) felt. Et sådant skøn er mindre end 10%, dvs flere hundrede millioner af verdens befolkning.

 

Tredje Folk, der er interesseret i første og eneste spørgsmål af regelmæssigt indgives `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde - hovedsagelig kredse, såvel som alle andre regelmæssige former, meget ofte utroligt komplekse og regelmæssige. Uregelmæssigt indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde er helt uden for deres interesseområde, kan man sige, at næsten noeexistent godt for dem. Sådanne personer rundt om i verden er flere ti til hundrede (af stykker, bits), og fantasier af deres forskning for snesevis af år supply mysterium, puslespil, gåde, mystik og Lignende aktivitetsområde beskæftiger tryksager rundt om i verden, mere ligesom usuall 4:e klasses karakter.

 

Ud over disse, der naturligvis er tusinder og atter tusinder af andre, der besøgte tørre steder, fotograferet og dokumenteret. Deal med sådan noget højst kun marginal som en hobby, og aldrig fortsætte med at beskæftige sig med at fænomener, i modsætning til navnet "professionelle" i denne gren af ​​en virksomhed. En anden stor gruppe af mennesker, der allerede er millioner, hjernespind af deres forskning mere eller mindre passivt ser mysterium beskæftiger sig i diverse magasiner, hjemmesider og tabloid magasiner og hjemmesider, igen hovedsagelig Relativt meget lavt niveau.

 

En lille drejning

Selvfølgelig er der undtagelser. For eksempel behandler stedet for slovakiske forfattere med den mystiske fænomener www.uforevue.sk . De beskriver fænomenet korncirkler er klart med helt perfekt, professionelle, beskrivende nyhedsmedier har i det hele taget at objektivitet nyheder ligesom BBC. Selv om korncirkler fænomenet var direkte Fremme en bred vifte af spinning mysterium handel, aliens, semi-videnskabelig og frygtindgydende, spiritistism, sciolism, okkulte, demagoger - devierede teorier. På deres hjemmeside, De hvor opmærksomme på beskrivelsen af fænomener korncirkler, noget som der nogensinde dukkede op. Deres grafiske måltegning af hver konstruktion form registre er blandt de bedste i feltet rundt om i verden Sker. Generelt www.uforevue.sk er unik, mere ligesom velanset websted, selv om de er opmærksomme på problemet, hvor allerede en stor del af deres kolleger formåede at "smutte en masse."

 

Navngivne personer i kategori 3 alle sådanne mønstre Løbende undersøgelse, fotografi, foranstaltning i deres nærhed mange forskellige fysiske værdier, og indsamle fotografier og at måling optegnelser til fremtidig brug. Fra At tagne fotos og målinger får antallet af forskellige andre grafiske, matematiske og geometriske informationer og grafer, afledninger og fradrag. Af afhandlinger, Derive ikke kun da forskellige matematiske og geometriske regler, men også den astronomiske, astrologiske postulater også Fradrag og i sidste ende påvirker næsten enhver human (udlænding) aktivitet og forskning, samt enhver videnskabelig, jordbaseret eller extraterrestrial, plads og intergalaktiske regler.

 

Mest af alt, og især at foretrække concocting alle mulige teorier om rumvæsener. Ekstremt beklager, at nogen nogensinde har undladt at finde en udlænding. Favorit af alle, eventuelle eksisterende eller ikke-eksisterende udlændinge tvunget til samleje. Deres ønske om til stadighed at Promoted til at udføre denne Produceret korncirkler er udlændinge, der rent faktisk undertrykkes freudiansk syndrom, og ønsket om at være den første, eller i det mindste en af ​​de første der formår at have sex med fremmede væsener, udenjordiske. Homofile mindretal ønsker og suk, især efter varme udlændinge. Fordi udenjordiske i dagens verden virkelig desperat mangler, de fattige fans af mysterier, ender ofte i husdyr og stedfortrædere.

 

Her og der, også tur ind i alkymi og okkultisme. Afledte regler flittigt gælder for alle tænkelige og utænkelige gren af ​​pseudovidenskab og junk videnskab. Fælles for næsten alle deres fantasier og hjernespind med faktum, at de er næsten alle baseret på næsten unikke subjektive indtryk, og er næsten uden undtagelse, absolut alle helt ukontrollabel og ikke eksperimentelt reproducerbar. Kontrollerbarhed og repeterbarhed - den mest grundlæggende væsentlige karakter af både grundlæggende såvel som enhver anden forskning. Derfor skal al mysterium Explorers i hele den vide verden elsker Grundforskning som en smerte i røven.

 

Af alle de således opnåede data udarbejdes forskellige tabeller, grafer, diagrammer, lister sorteret alfabetisk, efter dato eller sted taget billeder og målinger, når stigende, faldende Ellers. Løbende offentliggøre en lang række overvejelser, analyser, essays, publikationer, undersøgelser, afholde, symposier, kollokvier, seminarer, bare "år og år af hårdt og tålmodig administrativt arbejde" (Ja, hr. premierminister, et af de aldrig-til-være glemte citater af Humphrey Appleby).

 

Gradvis langvarig Anstrengende udforskning og flittige samling fragmenter af refleksion og forskningsresultater de har formået løbet af de årtier lange forskning samle en række uvurderlige videnskabelige data, der blev virkelig værd for udgivelse:

 

1:a På det sted, hvor korncirkel blev grundlagt, også enhver anden regelmæssigt mønster, dette skete udelukkende pga. at der var nogle handling i gang.

Andet omkredsen af en cirkel er lig med cirka 3,1415 gange dens omtrentlig diameter.

Tredje Perimeter af sekskanten er lig med seks gange den omtrentlige en af dens sider.

 

Efter flere flere års intensiv forskning og stipendium blev offentliggjort en af ​​de seneste større opdagelser af dette mysterium-forskere, af meget bredere betydning og konsekvenser (med anslået 2/8):

4:e Perimeter af ottekant er lig med cirka otte gange den omtrentlige en af sine sides.ides.

 

Ikke kun det, det rygte har det, hvis undersøgelsen vil fortsætte mindst lige så hurtigt og ihærdigt som før, engang mellem 2050 - 2350, af mysteriet - Explorers ville sandsynligvis blive højtideligt erklæret menneskeheden, at omkredsen af ​​hexadecagon er omtrent lig med den værdi, placeret et sted mellem fjorten og atten gange den omtrentlige længde af en sin side.

 

En anden meget interessant faktum er frugten af ​​forskning, at nogle mennesker under deres besøg i korn mønstre opdaget noget som en "meget mærkelig følelse." Relativt objektivt er muligt at konkludere fra, at hvis de ikke var til stede der, ville de være det godt hele tiden. I modsætning til tørre Fund Synes det faktum, at på den anden side nogle andre mennesker under et besøg i korncirkel "var følelsen meget godt." Hvis de ikke var til stede der, ville højst sandsynligt ikke føle noget lignende, og dermed nogle af dem kunne tvinge op for at søge efter alternative løsninger (og flasken). En lignende (kompenserende) virkning ville blive Sandsynligvis kun hvis De anvender Deres sædvanlige dosis (blomst børn), eller i det mindste et skud rom (Alkoholikere). Nogle personer kan derfor hele tiden prøve at besøge nye figurer igen og igen (cirkel og cirkel igen ...), er sket med dem langvarig og foretrukne hobby, uden egentlig at vide hvorfor. Sådanne mennesker skal derefter være i "nul periode" Ca. fra september til marts volgende år, som om de var mangler noget føle, ikke helt på lethed, og for deres afskaffelse er tvunget til at vælge en "alternativ løsning" (en flaske ). Heldigvis, en række seminarer, kollokvier, konferencer, møder, drøftelser, der sammenfatter og sammenligner data, og dermed har de noget i det i løbet af vinteren, og nogle gange tåler fravær af hvidt pulver og gærede drikkevarer. En betydelig del af den ligeledes anvendelige denne periode brug for at skrive så meget Muligt antal artikler, essays og refleksioner det Muligt at det største antal mystik handel og tabloid magasiner, aviser og publikationer både trykte og online. En af deres Vigtig aktivitet Bridge, der tager nok det mest tid, er udvælgelsen af ​​data til at passe deres teorier (eller bedre sige hjernespind Delusions) at de skabte, og behandlingen af ​​de, der ikke overholder deres teorier, i tørt og Manner, der svarer med dem.

 

Få dine fakta først, så du kan forvrænge dem som du vil. M.Twain

 

Nogle Vidnesbyrd fra enkeltpersoner til stede i korncirkler, slående minder erklæringer fra Folk, der var på tidspunktet for observation under indflydelse af narkotika. Ligeledes over, at nogle mennesker, der "angiveligt var i området og gjorde kredse der." Mens den anden faktisk har aldrig været i en afgrøde felt (men De har sikkert Lejlighedsvis men meget meget glad engang og tage et fælles, eller i det mindste en slurk) De af den første virkelig var undertiden under indflydelse af narkotika. Nogle endda uden i fryseren klar over det. Om det igen en anden gang.

 

Hvem vil have besøg cirkler og former i enhver afgrøde, uanset hvad gå der fredeligt, men også at holde på ikke føre nogen med ham. Kunne Han havde en virkelig stor problemer, som det vil være et stykke tid i en anden Forklaret Intermezzo

 

En definition af mystik - opdagelsesrejsende og mystik - udforskning, også alvorlig mysterium - explorer og seriøs mysterium - udforskning.

 

mysterium - explorer er en individuel, der forsøger at udforske nogle mysterier. Han forsøger det i sit bedste, men ganske ofte, næsten hver gang mislykkes ...

 

Mystery udforskning Ville være et felt af menneskelig aktivitet, der undersøger i form af moderne videnskab, teknologi og den generelle tilstand af viden om naturens love og mystiske naturlige Uforklarlige begivenheder og fænomener.

 

Alvorlig mysterium - opdagelsesrejsende og seriøs mysterium - tør med en udforskning af udforske begivenheder og fænomener, der allerede på princippet om at forsøge at udforske en række mystiske fænomener og andre fænomener gennem de mystiske fænomener foretrække efterproeveligt værste eller det bedste ved ikke bevislig på alle . Så faktisk ofre for menneskeheden, fordi de begivenheder og effekter kun kan undersøge hele livet, men aldrig forklare. De forpligtede sig til, og han Sworm Deres død hele samfund af mænd og mystik At publikum aldrig vil antyde og forsøge at udnytte nogle studere fænomener opført af alvorlige og grundlæggende videnskabelige discipliner såsom Microsoft fysik, kemi, matematik, biologi, medicin, botanik , eller nogen af ​​deres sub-filialer eller tværfaglige domæner. Ville blive udsat for en enorm fare, at de kan ved et uheld eller ved enhver uforudset tilfældighed stand til at bidrage til afklaring af nogle lignende fænomen, virkning, eller mysterium.

 

Hvis der nogensinde var jo nogle "ekspert" af de anførte områder actvity inviteret til deres forskning, De giver meget Omhyggelig se ham at være mindst lige så inkompetente og dum som dem selv, ikke ødelægge for meget Deres lange og vanskelige Sjuskede hus bygget af kort. Faktisk er ingen af ​​dem virkelig en ekspert, i langt de fleste af alle dem er en komplet Dilettante. Som et eksempel, at selv Mulig give udtryk for "landbrugsprodukter eksperter" i den forstand at skader celler og væv undersøges i planter svarer til skader forårsaget af mikrobølgestråling. Ethvert "landbrugs-ekspert" Hvem kunne bekræfte noget lignende, ville det ville bare om sig selv meddelte, at det er en total idiot.

 

Hvad var den sammenlignende metode, der anvendes? Hvilken metode blev anvendt til The Bestem intensiteten af ​​vævs udsættelse for mikrobølgestråling, om hvilke prøver testet, blev hvordan gennemføres og evalueres blindprøver, hvordan blev bestemt påvirker vægt (energi / masse af ubeskadigede væv, af mængden af ​​energi / masse tørstof )? Hvor var rapporten med resultaterne af målingerne offentliggøres og statistisk vurdering? Hvem og hvordan de kom til den konklusion, var skader forårsaget af mikrobølgestråling, og ikke, for eksempel ved infrarød stråling? Hvilke andre sammenlignende målinger og eksperimenter blev udført? Hvem bekræftet resultaterne, hvordan blev Bestemt kontrollerbarhed og gentagelsesnøjagtighed på Carried eksperiment? Hvad med de metoder, der anvendes i form af verificerbarhed og refutability? Kære mysterium troende, Journal-troende i den forstand, at ethvert krav fra nogen mysterium ", blev det bekræftet opdaget, at skader på planter ville være forårsaget af mikrobølgestråling", kan du stikke op i røven. En sådan erklæring vil aldrig give dig i enhver seriøs videnskabsmand FACT - botaniker eller agronom. En sådan påstand i realiteten var i stand kun at erklære sig selv af deres egen hule hoveder, fordi offentligheden til ville være muligt indsende andet end et verificeret og verificerbar erstatningskrav, baseret på verificerbare og reproducerbare eksperimenter.

 

I virkeligheden, bare ingen "ekspert", som mikrobølger bekræftet i marker aldrig har eksisteret, mysterium troende forfalsker ham op, skabt af sig selv, ligesom cirkel beslutningstagere Deceived deres natlige ture i felterne. Mystery troende skabte ham i deres eget sind, fordi en eller anden måde behov for at bekræfte hævder deres absurd. For den brede offentlighed, desværre usuall Påstande af typen "eksperter er enige", "laboratorieanalyse bekræftet, at" er tilstrækkelige. Mystery Derfor troende undertiden proklamere noget om mikrobølger, undertiden tørt, og at på stedet analyse viste, at ændringer i væv og jord tørring var forårsaget af elektromagnetisk stråling med en bølgelængde, siger på 2,5 m eller 52 cm eller 52 mm eller 52 mikron. I de senere år er det blev et hit Nanofiber teknologi. Mest sandsynligt før eller senere, vil på det sted Oprindelige korncirkler blive fundet levn fra en stråling værdierne for nanometer. Hvorfor ikke, når de hører under normal synligt lys. Men hvad der stadig mysterium troende er utilstrækkelige til at finde At på stedet havde det forekomme nanothermite (et stof kendt fra WTC konspirationsteori den 11. september, 2001) Fordi den eneste Bestemt, der kan opstå i marken i små kugler og mikroskopiske partikler af jern Reduceret .

 

Mystery troende, skynd dig at feltet skal hver løkke i korncirkel i fremtiden være muligt at finde og nanothermite!

 

 

Intermezzo 3, hvor igen handler ikke om korncirkler Næsten et ord.

 

Den værste synd og skyld i form af alle mysterium Explorers Ville være forsøge at få involveret i at løse nogle af mystik fænomener definerede grundforskning. Basic eller Grundforskning er i sig selv Nemlig selv fra et enkelt princip aktivitet og præciserer, der forklarer, hvordan ting og processer i naturen fungere og arbejde. For alle mysterium mænd i verden er derfor Grundforskning ligesom irriterende insekt, instinktivt hader det, og hvis de har det i den mindste mulighed, i det mindste i deres hemmelige mystiske mand kontemplative sjæl foran det spytte. Grundforskning er for dem også en stor fare, der kan nogensinde fravriste deres arme deres elskede meget mystiske mand felter.

 

Hvis du på noget tidspunkt, hvor som helst i verden, kun opstod lidt og ethvert seriøst forsøg på at forklare enhver disciplin eller mysterium deres specialisering, Straks bryder ud af situationen "Mystery Men i alle lande rundt om i hele verden, foren jer!" Tvinge dem ind i tørke og defensiv gruppe At hussiterlederen bolværk imod Det er en utæt si. Det er muligt, at se relationer er meget Lignende i planet for det modsatte. Enhver velrenommerede videnskabsmand Hvem har formået at i det mindste se endnu lidt, eller anvende resultaterne, endsige selv nogle tid inden for grundforskning ophold og arbejde, når de hører navnene på nogen mysterium disciplin, siger noget i retning af "Mystery mænd af alle lande rundt om i verden, fuck dig! ".

 

Enhver afklaring ville straks mystik og ophører med at være et mysterium, og mystik Explorers Hvem betalte en opmærksomhed på det ophøre Ville det være mysterium mænd. Hvis De selv ville være nogen fejltagelse deres egne aktiviteter har bidraget til afklaring af ethvert mysterium, Ville det være noget helt uacceptabelt for dem, chikanerende, noget virkelig ud med en stadig dybere foragt - en seriøs videnskabsmand, forskning koncentrerer det, De har endda for grundlæggende , har der i deres område held noget Forklaret (mysterium). Men Explorers mysterium de aldrig kan, fordi den allerede Merel fra den sproglige synspunkt skal stoppes øjeblikkeligt mysterium mænd. Klaret mysterium er ikke længere mysterium, og enhver mystiske mand, der handlede med sin efterforskning i mellemtiden, og selv de ville have Måske nogle gådefulde løst sammentræf, straks ophører med at være et mysterium mand (troende). Det er mystery-troende ulykke. Alvorlige forskere, videnskab, forskning, og de ikke virkelig gerne for meget. Repeterbarhed og verificerbarhed, afhandlinger to søjler af videnskabelig forskning over hele verden, hader Direkte fra dybet af deres sjæl. Alt, fra en simpel kendsgerning og fornuft, fordi det videnskabeligt afklaret nogen mysterium vil berøve dem om deres mange år med næppe opbygget og promoverede mysterium forretning, og skære en stor del af det. Selv forsøger at pakke fhemselves deres krav Muligt at det største antal vordende videnskabelige begreber og specifikationer (måling af radioaktivitet i korncirkler, "videnskabelige beviser" virkninger af mikrobølgestråling på planter og mange andre lignende), men i forsøget på at modvirke FACT nogen velrenommerede videnskabsmand fra enhver seriøs efterforskning i området. Derfor, ligesom det meget heldigvis ville antage nogen plot eller konspirationsteorier.

 

Enhver mystiske mand Ville det være ethvert forsøg Afklar mysteriet endelig skære den gren under sig selv, og ville være Straks udelukket af mysterium samfund for evigt. Langt ud over væggene i en hat og Mocking med lyde af ærekrænkende Melodies. Derfor enhver mysterium Explorers "afklaring" enhver mysterium er faktisk, at concocting rundt og flyver Større spind af mystik og prøve det overvældende "forklare" gennem en anden mysterium eller konspirationsteori Hvilket er faktisk meget værre forklarlige og bevislige temperatur som den oprindelige mysterium forsøgt at tydeliggøre . Bragt dem alle i de registre og argumenter er baseret på absolut ikke efterproeveligt og ukontrollable påstande og aldrig, aldrig, aldrig aktivt Ville ville invitere sig selv til at løse ethvert mysterium undersøgt nogle velrenommeret videnskabsmand eller forsker af selv grundforskning Hvem ville være i stand til nogen af ​​deres Vrangforestillinger og fabrikationer ved gentagen og seriøs måde i is eksperimenter modbevise det helt.

 

Et eksempel på, hvor de er i stand spinding mysteriet Explorers deres spind, såsom Microsoft for eksempel kan være kendt Ley Lines. Skal det være en sti forbinder de gamle kult sites, arkæologiske genstande og hellige bygninger. De er af nogen videnskabelige krav Procedurer helt ubeviselig, selv simpel, som for eksempel i Storbritannien, er det muligt at finde en tør linje for næsten enhver placering af konstateringer eller eventuelle bemærkninger som følge af den lokale tæthed af arkæologiske udgravninger, kult steder, kapeller , Wayside kors og kirker. Selv om der måske tørke og tilslutning Kunne ikke finde det er muligt at sige, at der med sandsynlighed sådan noget et sted i fortiden var der (arkæologi), men det er endnu ikke blevet opdaget. Ethvert "intensitet effekt" er naturligvis helt målbart, fordi den endnu engang uigendriveligt bevises, og ukontrollable Derfor endda. Det er netop et eksempel på godt bagt dette mysterium-troende brød, som de vil overholde for evigt ligesom brun farve skjorte.

 

Intermezzo 2 blev afsluttet med sætningen:

Hvem vil have besøg cirkler og former i enhver afgrøde, uanset hvad gå der fredeligt, men også at holde på ikke føre nogen med ham. Kunne han have en masse problemer, som det vil være en vis tid i Intermezzo sekunder Forklaret

 

Uvidenhed ikke synder - på den måde spørgsmålet ser på Bibelen. Ville det endda oversættes som "Human dumhed bør ikke straffes." Måske fordi folk er allerede tør for sig selv en stor ulykke og straf. Desværre meget ofte større grad ulykke betyder tørre Enkeltindivider for deres hjem-folk.

 

Alvorlig mysteriology. Hvad fanden er det her? Hvordan er det muligt, at der kan være nogen, så dum som er i stand til at forene de to så utroligt antagonistiske begreber? Er der nogen virkelig tror, ​​at når der løber gennem et felt af afgrøde i en cirkel Flere tilsyneladende forvirrede Enkeltpersoner og ønskekviste rotere i deres hænder som hjul socialisme, det er noget seriøs forskning ens? I øvrigt ville ønskekviste roterer i korn kredse selv i hænderne på en dresseret abe, hvis det ville være ligesom mysterium troende ikke bind for øjnene. Men en abe, ville selv noget andet dyr aldrig blive tvunget til at gå ind i korncirkler, kun medbringe i et bur der.

 

Måske endda kompasset måling, der betyder noget, er det en objektiv måling af eksisterende værdier og deres variationer kan være objektivt Helt Forklaret. En bedre kursus ville være en hældning kompas, ville være endnu bedre og magnetometer. Af den måde, er som eller vil blive vist et eller andet sted, så Beskrevet måling for over 100 år siden, Mr. Pockets (1898,;-o) vidste, og meget godt, at geomagnetiske felt variationer på forskellige steder er forårsaget af lyn decharge. Sommetider de troende mystiske mand op lidt ked af det. Det var kun nok til at spørge. (Indtast søgningen uden anførselstegn: Pockets, magnetisering, basalt)

 

Men mere. Selv udtrykket mysteriology er en selvmodsigelse, fordi prøve forbinder med forvirrede og stort set virkningsløs, meget subjektive indtryk af alvoren og forhandlinger gennem tildeling af endelsen-iology. Derfor udtrykker nogen af udtrykket "alvorlig mysteriology" er bare en anden, forstærket endnu mere forvirret forsøg på at opnå det umulige. Af den måde, er ikke uden interesse, at i det engelske sprog miljø mysteriology ordet ikke bruges på alle, er ligesom ordet affald. Det er muligt at gøre sikker på, at vi gennem populære Google- søgning: záhadologie - 38.000 resultater. Mysteriology - 3000, altså mere end 10 gange mindre. Tja, ordet affald, se muligt, at englænderen er meget mere realistisk tænkning, bedre end vores medborgere. Denne kontrol er mulig revision nogle af de eksisterende og almindeligt anvendte ord. Astronomi - 8 millioner resultater, astronomi - 132, altså mere end 16 gange så meget. Kemi - 95 mio kemi - 355:e Vand - 97 mio ​​vand - 3320 millioner. Biologi - 292 mio Biologi - 60 Sun - 3260 millioner, søn 15 mio. Sky - 2,2 mio himlen - 1,47 mia. Lyn - 15 millioner, lyn - 292:e Snow - 17 mio ​​sne - 1160 millioner Enhver eksisterende Almindeligt brugte engelske ord har i den engelske svarende til 10 til 30 gange i søgeresultaterne. Intet andet valg end at markere ordet som ordet mysteriology affald Det svin sprog forsøger at se noget helt andet end hvad det egentlig er. Udvidelse vil prøve at indføre udseendet af noget logisk, alvorlig, men snarere i en FACT er tvivlsomt fornøjelse af tvivlsomme Personer af næsten pervers slags.

 

En mand, der er parat og i stand til at mærke og kalde sig som en seriøs mysteriologist, hvilket giver i virkeligheden Beed helt påviseligt At han er en enkel og klar idiot. Give overalt nær ordene mysterium, ordet mysteriology alvorligt er virkelig stor dumhed. Mysteriology er et ord-affald, ikke-eksisterende sprog bastard, pseudovidenskab. ( Google -záhadolog - 58.000 resultater, záhadologové - 60000 mysteriologist - 271, mysteriologists - 7)

 

Mos af mysteriologists rundt om hele verden er ligesom cirkel beslutningstagere, folk meget dum. Bare det faktum, at De kalder sig troende og mysteriet eller mysteriologists, og som nøje taler primært fra et sprogligt synspunkt dem direkte forbyder enhver mysterium at løse. Derfor er kun tilladt at optage det, dokumentere og undersøge, men ikke engang en antydning af at forsøge at løse. Hvis nogen af ​​dem Nemlig forsøgt at løse, eller selv for himlens skyld løst, ville det allerede ophørt med at være et mysterium, ville således det omgående stoppes mysterium troende og de ville være mysterium ud af de troendes fællesskab skånselsløst excomunicated. Bibelen siger, at for deres dumhed ville svare på dem straffe for det.

 

Men vi lever i en retsstat, og ukendskab til loven er ingen undskyldning. Ifølge loven vil derfor dumhed (= uvidenhed om love, ikke kun dem naturligt, primært kriminelle) ville kunne straffes, blot primært fordi deres uvidenhed er ingen undskyldning. Det er ganske muligt nemt ignorere det faktum, at meget trist inden for fysiske, biologiske, botaniske og andre mere naturlige love er næsten alle troende komplet mysterium dilettanti og dabblers, fordi Strictly Det er deres private sag. Men for deres tilsyneladende kriminelle handlinger mod de kriminelle love, der allerede faktisk de ville have været straffet.

 

(Tjekkisk legislaion)

§ 283 Uautoriseret Produktion og anden håndtering af narkotika og psykotrope stoffer og giftstoffer

(1) Den, der ulovligt fremstiller, import, eksport, også gennem , tilbud, formidler , sælger eller på anden måde levere en anden eller til en anden Bevarer narkotiske eller psykotrope stof, et præparat, der indeholder narkotiske eller psykotrope stoffer, precursor eller en gift , straffes med fængsel for et år til fem år eller en bøde.

(2) med fængsel i to år eller år til fortabelse af ejendom gerningsmanden vil blive straffet, hvis han begår den lovovertrædelse omhandlet i punkt 1

a) som medlem af en organiseret gruppe,

b) Trods tør for lovovertrædelse i de seneste tre år dømt eller straffet,

c) at der i høj grad, eller

d) og jo større udvalgte funktioner til barnet, eller mere end en lille til et barn yngre end femten år.

(3) fængsel på otte til tolv år eller fortabelse af ejendom gerningsmanden skal straffes

a) hvis en retsakt som nævnt i punkt 1, fremkalder alvorlig skade,

b) en handling tøroffset Beregnet til at vinde for sig selv eller for en anden væsentlig fordel

c) begår en forbrydelse på tørke og stor målestok, eller

d) begår en forbrydelse det tørre og større omfang mod et barn under femten år.

(4) Mellem fængslingen af ​​atten år og fortabelse af ejendom eller gerningsmanden skal straffes

a) hvis en retsakt som nævnt i punkt 1, Årsager til alvorlig skade eller død to personer,

b) en handling tøroffset Beregnet til at vinde for sig selv eller for en anden storstilet ydelse , eller

c) tør begår en forbrydelse i forbindelse med en organiseret gruppe, der opererer i flere stater .

 

§ 286 produktion og besiddelse af forbudte udstyr til fremstilling narkotiske og psykotrope stoffer og Poisons

(1) Den, der fremstiller, for sig selv eller en anden giver eller besidder et forstadium eller anden genstand Beregnet til en ulovlig fremstilling af narkotika eller psykotrope stoffer, et præparat, der indeholder narkotiske eller psykotrope stof, eller gift , skal straffes med fængsel i op til fem år, en bøde, konfiskation eller forbud arbejde af en vare eller andet aktiv.

(2) med fængsel i to år til år, vil gerningsmanden blive straffet

a) begår en strafbar handling som omhandlet i punkt 1 som medlem af en organiseret gruppe ,

b) begår en forbrydelse tørre det og udvalgte features store,

c) begår en forbrydelse det tørre og mere mod barnet, eller

d) hvis det kommer i denne lov til sig selv eller til en anden stor fordel .

 

Mysteries of troende rundt om i verden er muligt at betragte som en organiseret gruppe , der opererer i flere stater. Konstant kommunikere hårdt sammen, og overbevise hinanden, hvilke af deres forklaring af nogle mystiske mysterier med mere end option andre. Man kunne sige, at det ser ud som om, nogle gange konkurrerer med hinanden, der skaber som et forsøg på at forklare nogle af et uforståeligt fænomen eller virkning og Greater fejlslutning.

 

De forsøger løbende at få deres Delusions fra så meget som muligt den største økonomiske gevinst, gennem deres udgivelse i trykte publikationer fra et ringere karakter. For et gebyr arrangere guidede ture til korncirkler. Manglende kendskab til loven er ingen undskyldning, og de ​​påviseligt som en internationalt organiseret gruppe show for Decades rundt helt instruerede brede offentlighed, uden nogen autoriseret advarsel. Ligesom killinger eller mere som marsvin til sites med påviselig tilstedeværelse af Poisons og narkotika. Det vil være muligt når som helst i fremtiden objektivt kvalitativt og kvantitativt at identificere og bestemme deres koncentration.

 

(see, F.eks - sandsynligvis en henvisning til LP)

Kuldioxid - hjertebanken, hovedpine, mundtørhed, ændringer i hjertefrekvens og blodtryk, sved, rysten. Kulilte - svimmelhed, besvimelse, desorientering i rummet, fantasier, bevidsthedsforstyrrelser, Hallucinationer, tænkte uorden. hydrogencyanid og dets forbindelser - og følelsen af metal smag i munden. Det er en forholdsvis enkel Karakteristika, men som en grundlæggende oplysninger, der fuldt nok. Selv om virkningerne er anført relativt uspecifikke og fading ind i hinanden. De kan for eksempel erstattet med symptomer på en lang række sygdomme eller terapeutiske virkninger af lægemidler. Alt ville blive fundet forholdsvis detaljeret indsamling af data fra dusinvis af professionelle kemiske, toksikologiske og medicinske publikationer og konsultationer med eksperter på området allerede ikke ville passe ind i de Essays som denne. Måske De vil være engang i fremtiden beskrevet mere detaljeret i en monothematic del. Ville det virkelig nødt til at opnå en Overdreven fantasi til den erkendelse, at alle besøgende i afgrøder figurer begynder at lide af influenza, angina (symptomer på CO , CO2 ), eller undergår kemoterapi ( HCN ).

 

Som allerede nævnt, nogle besøgende sandsynligvis korncirkler Hører til nogle hvide Crows. Det betyder, at hvor de er personer var Beruset af cyanidion, Kunne og endnu om at nogen giver disse beviser. Næppe enhver person, der Nemlig løbet af deres liv mødtes med cyanidforbindelser, slange gør det med ther omgivelser til at dele deres erfaringer, mere tid end valgmulighed omkring to minutter.

 

§ 287 Spredning af stofmisbrug

(1) Hvem lokker en anden at misbruge vanedannende andre stoffer end alkohol eller støtter ham i det, eller misbruge Hvem af tørre stoffer Ellers stimulerer eller spreder , skal straffes med fængsel op til tre år eller forbud Aktiviteter.

(2) med fængsel i et år til fem år, eller bøde vil blive straffet, hvis gerningsmanden lovovertrædelse omhandlet i punkt 1

a) som medlem af en organiseret gruppe ,

b) i forhold til barnet, eller

c) at udskrive, film, radio, fjernsyn, Offentligt tilgængeligt computernet eller en anden tilsvarende effektiv måde .

(3) fængsel i to til otte år vil blive straffet, hvis gerningsmanden lovovertrædelse omhandlet i punkt 1 mod et barn under femten år.

 

Mysteria troende rundt om i verden begår kriminelle retskrænkelser deres associerede med korncirkler som medlemmer af en organiseret gruppe , selv opererer i flere stater , selv handler i næsten alle lande i verden. Tving intetanende mennesker til at besøge og bo i korncirkler hvor der beviseligt giftige stoffer, som eksponeret i mennesker forårsager ændringer i ilt overførsel. Der inducerer lignende følelser eller fuldstændig identisk med virkningerne af narkotika, eller helt Lignende identisk med den tilstand af næsten død (hypoksi). Den præcise definition er en "sub-letale dosering af dødbringende Gift." Subletale dosering af dødelige giftige stoffer er naturligvis, enhver brug af narkotika. Deres Mysteria troende begår forbrydelser ved trykte medier, film, radio, tv og offentligt tilgængeligt computernetværk eller andre lignende effektiv måde . Baseret på, hvad nogle af de troende er mysterier Erklæring af Lejlighedsvis, det her og der virker som om under påvirkning medicin var nogle gange bare sig selv.

 

En forudsigelse, prognose, prognose.

I dette afsnit vil blive udtalt og forudsigelse (eller prognose). Det er en slags prognoser, baseret på observationer og eksperimenter Mål evalueret, en af mange alvorlige videnskabelige metoder (grundlæggende) forskning, som aldrig selv hørt om mysteriet enhver troende. Tilstedeværelsen af giftige stoffer på steder fremkomsten af korncirkler skal påvises Målt, verificeret og bevist ved objektiv måling Procedurer og metoder. Efter al sandsynlighed allerede i 2012 (at de ville noget endnu har sendt en besked gamle mayaer?). Først og fremmest CO, CO2 , men meget sandsynligt også noget andet, og meget værre. Mysteria troende er at være på udkig frem til noget meget. Nogle af de følelser af mennesker udsat for subletale doser af CO, CO2 er utroligt Svarende til virkningerne af narkotika, abstinenssymptomer, bivirkninger eller såkaldte "opsigelse" af narkotika dosis. Fra nogle behagelige, glade eller skøre Hallucinationer og eufori. Det meget ubehagelige følelser I løbet af overdosering efterfulgt af ganske LogicAll indgående Exitus - død. Nå, det samme som narkotika. Nogle følelser de mennesker, der undertiden til stede på placeringen af korncirkler, ser nøjagtig det samme. 

 

Det er ikke utænkeligt, at mange mennesker, også sig selv alene, uden nogen vidste, at allerede de Lignende fænomener gennem årene formået at udvikle en alvorlig afhængighed. Dette er udviklingen af ​​narkomani afhængighed simulerer Forårsaget af Aplication af subletale doser af dødelige giftige kemikalier, gennem Forekomst af nær død tilstand. Det er en tilstand Svarende til hypoxi - induktion af iltsvind, kvalt, hvilket resulterer til de ændrede bevidsthedstilstande, eufori og behagelige Hallucinationer, der ligner de erfaringer om narkotika.

 

Nogle steder endda troende mysterium omfatte mere detaljerede instruktioner såsom "findes mønster i videst muligt omfang foranstaltning, kontrol på stedet så mange fysiske parametre, kan du prøve" såsom Disse magnetfelter, tjek jordens fugtighed, og mange orher Lignende anvisninger. Skriv ned Uanset om du ikke føler noget specielt, usædvanligt, såsom Microsoft fingerspidser prikken, hovedpine, tinnitus, kvalme, eufori, døsighed, hallucinationer. Eller faktisk i en anden forstand "stay away på stedet så længe som muligt", og nogle gange måske endda henstillinger i stil med "dybt åndedrag ind, jeg gør dig mest strakte thorax kurv," og se om ved en tilfældighed du ikke starte hallucinere fra det.

 

På webstedet, så meget plante prøver fjerne, indgivet `skal være , ikke indgivet `skal være , indgivet `skal være lidt, indgivet `skal være tæt på området, indgivet `skal være i midten, indgivet `skal være en tredjedel af afstanden mellem centrum og margin, i to tredjedele i eighteenths fjorten, seksten seventeenths. Mål diameter og længde af knuder indgivet `skal være og ikke indgivet `skal være planter, længden af byg akseskaeggenes, hvad enten indgivet `skal være stilke bøjning afstand fra jorden. Beregn og veje korn i øret på ikke indgivet `skal være , og indgives `skal være planter. Tæl Regnorme, i interviews med muldvarpe og jordegern, frøer og mus, der opfylder på stedet.

 

 

Det ville have været fra dagens skyrocketing dumhed del om mysterier troende rundt om i hele verden alt.

 

 

      

 

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

z