Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper cirkler-CCD-sensorer . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
CCD spektral følsomhed
(Med særlig vægt på følsomhed i det infrarøde område)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Jeg har ikke svigtet. Jeg har lige fundet 10.000 måder, der ikke vil arbejde.Thomas A. Edison

Jeg er en rasende alkoholiker og en rasende narkoman, og jeg ønskede ikke at se mine børn i det samme. Ozzy Osbourne

Vi har arrangeret en civilisation i hvilken bro afgørende elementer dybt afhængige af videnskab og teknologi. Carl Sagan

CCD-sensorer til haveIR ikke filtreret nok

PagPh
For langt de fleste af billederne er det ligegyldigt, men Når du optager i svag belysning kameraets sensor Kan optage noget, der er helt usynlig for det blotte øje - infrarødt lys.

 

IR-filter

Placeret før sensoren af ​​fælles fotografiske apparater, ikke alle filtre ud infrarød stråling. Som allerede bemærket i langt de fleste billeder, det gør ikke noget, men på steder, der hvor kan være af en enorm spildvarme (flere hundrede kilowatt-timer), akkumuleret under jorden, så der og måske fra tid til anden en lille udbrud af varme gasser (absolut usynlig for øjnene), så Able kamera eller videokamera til at optage forskellige "spøgelser", usynlige for det blotte øje.

 

Spectral sensitivitet af klassisk (Ag - halogenid) også farve spillefilm, fuldt garanteret slutter ved 690n, ikke mere. En tilfældig Tilsvarende processer The rekord på over 700 nm er helt Derfor elimineres med dem.

 

Den omstændighed, at de fotografier (Erhvervet af digitale enheder) kan være til stede "noget", hvad han Dette sted var absolut ikke til stede, blandt andet kan være involveret også Rester af statisk elektricitet er ikke skadelig, men stadig stærk nok, det forårsage fejl og udfald af eventuelle elektroniske enheder. Alle optagelser og information lagringsenheder i et tørt godt Realiseret gennem overførsel af elektroner. På webstedet med resterende elektrostatisk ladning efter lynnedslag udledninger, er der "over-forsyning" beregning (selv Tusindvis af megajoule, svigt af instrumentet kan forårsage støv partikler, som bærer nogle få milliontedele af Joule). Lidelser i mikroelektronik gennem den elektrostatiske ladning er meget let at simulere og observeres for eksempel ved tæt nærhed til Van der Graaf generator (apparater, ikke band). Enhver, der ville give op at køre i samme værelse med en stationær computer, såsom Microsoft og spændingskilden 3000 - 10000VA, eller Tesla transformer, og lad ham fortsætte i aktion i et stykke tid ("gnister"), kan være næsten sikker på, at computeren genstarter i højst 10 minutter og uden at lukke den høje spænding kilde vil være næppe muligt at fortsætte pc'en med i opløbet. Luften er i virkeligheden en vis tid efter så meget mættet med højioniseret molekyler og støvpartikler, er det stærkt som stred en grundlæggende regel om drift af hver konstruktion mikroelektroniske enhed -

" Beskyt mod statisk elektricitet "

 

Howgh.

 

 

 

Note:

Uforklarlig for nogle objekter i billederne fra overalt kan deltage også multiple refleksioner mellem det objektive linser. Dagens optisk zoom komplicerede strukturer, der allerede indeholder mere end 16 medlemmer, og ikke længere bare tilnærmelsesvis ligner for eksempel en mindeværdig tre-Tessar-objektiv fra Carl Formål - Zeiss af velsignet hukommelse.

 

En anden mulighed til at forklare fremkomsten af ​​næppe forståelige objekter i fotografierne er mulige bevægelse objekter helt ud af fokus - støv, fjer, insekter. Det er nødvendigt at indse, at næsten alle mennesker, der beskæftiger sig med forskning af korncirkler er ikke fotograf-fagfolk. Ikke underligt, at deres linser er undertiden beskidt med sandwich. (Under optagelse i feltet ting kan ske, kan vejret ikke altid være ideelt, og eventuelle fotografier Bestemt præsterer bedre dokumentarfilm formål end ingen)

 

Den eneste klare undtagelse i regelmæssig mønstre fotografering (ikke kun regelmæssig) Derfor med Klaus Leidorf , men selvfølgelig er han i en perfekt første-professionel fotograf, Især i luften foto, fotografering af de mønstre er for ham bare noget lignende "ville -produkt "og er ikke interesseret i Deres forskning overhovedet.

 

Sidst, Bestemt ikke ubetydelig gruppe af mystiske objekter på billederne fra marker kan udgøres af normale humane forfalskninger. Mean foto - forfalskninger, ikke korncirkel - forfalskninger. Bliv Sådanne ting simpelthen nogle gange, og der vil ikke være mere omtale om det her.

 

I løbet af tiden blev en regulær regel, og dermed trist og faktum, at i nærheden af ​​afgrøden kredse fænomen over tid begyndte at dukke mange mærkelige og Doubtful personer, der snarere bør placeres objekt i madhouses, der blev etableret til lignende formål. Det er også Nødvendigt tæller med en bred vifte af forfalskninger og forfattere af ikke meget pålidelig krav.

 

hvis de er interesseret kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Det er så rart at komme på tværs af mennesker dummere end os selv. Vi elsker dem på én gang for der sad  J.K.Jerome
At være en optimist, efter at du har fået alt, hvad du ønsker, tæller ikke. Kin Hubbard
Hvis vi vidste, hvad det var vi gjorde, ville det ikke blive kaldt forskning, ville det?  A.Einstein
z