Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - cultius-cercles-publicat en format text-4-2 . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
Text publicat 4/2
text publicat fora d'aquesta casa www.cropcirclesonline.cz web
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Pàgina principal

encara no publicat

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 
 

Cercles de les collites

  - 4 - part 2

 

 

Fer la gràfica de les línies del camp electromagnètic, per descomptat, el corrent elèctric en els cereals a través de la descàrrega d'un llamp - Part 2

Una altra raó possible sobre la forma en l'emergència, alguns fenòmens acompanyants, l'evidència indirecta.

Aquest fragment següent fiable bastant petit rebutja qualsevol possibilitat d'circle-makers activitat, és una casa de camp a Kingsclere, on habita compositor A. Lloyd Webber. El 1995 va aparèixer en aquest lloc i l'estrella pentagonal. Tota la propietat està vigilat dia i nit pel servei de seguretat les 24 hores del dia. L'equip de recerca ha intentat explorar el pictograma, es va deure a una vigilància extensiva de la terra, equipats amb sensors i micròfons, detingut pocs minuts de la seva arribada. Ningú va ser capturat durant el model de producció. Webber era en aquest temps de vacances. Perquè la terra en aquest temps Careda personal de seguretat només.

La informació es va obtenir a partir de la http://davidpratt.info/cropcirc1.htm direcció i Volgende, traduït lliurement i complementada amb informació obtinguda a través de motors de cerca. De la mateixa font usada alguna altra informació addicional en aquest text.

A. Lloyd Webber mai va creure que els cercles dels cultius ha de ser produït per extraterrestres, i considera que el més probable de tots, se suposa que les falsificacions. Per tant va sorprendre molt que va aparèixer al lloc on en cap cas es va poder entrar ningú. En opinió dels estrangers només és possible estar d'acord amb ell. Només el delinqüent real, descàrrega de llamp, en realitat es pot obtenir en el lloc, perquè no res en el seu enfocament "des de dalt" frena. Fins i tot els més petits components seleccionats en els cables d'alta tensió. Ells poden atreure el llamp molt més intensament que qualsevol opció de parallamps sol (a través de les descàrregues de corona). La forma és l'anomenat "tipus de motor", ja que la geometria recorda als processos que tenen lloc en els cilindres del motor de combustió. En altres paraules, una explosió, molt simètrica estenent cap als costats., Per descomptat que hi ha moltes més fotos del mateix patró. L'aparença pot d'alguna altra continuació, Quin serà prestar molta més atenció als detalls en els extraterrestres aterrant just en els cables d'alta tensió.

Cablejat HV 100.000 volts, el que va atreure la descàrrega del llamp, té lloc gairebé exactament sobre la vora de la forma. Mitjana del patró és d'aproximadament 56 m, la posició GPS del patró centre 51.313622 °, 1.287831 °, amb una tolerància de diversos metres. Qui visita el lloc descrit en un programa de mapeig, pot tornar a convèncer el fet interessant que hi ha Els estrangers pobres aterrat de nou directament sota dels cables d'alta tensió. Com són els nois (des) fent hàbil que ...

L'estiu de 1991, Terence Meaden i un equip de científics japonesos han tingut un camp (probablement en algun lloc prop de Silbury Hill) sota la supervisió d'equips electrònics, incloent el radar, detectors de metalls, vídeo, visió nocturna, sensors de moviment. L'empara de la boira va aparèixer formació de petits pesos, però cap dels escàners registrat qualsevol intrús.

Nota de l'autor: la figura ja s'ha creat (Exposats) el nombre de dies o setmanes abans (1). Es va visualitzar (desenvolupats) fins molts dies després. Les tiges de primera gràcies als danys a l'electricitat progressivament afeblit (2). Després hi va haver un augment del seu pes a causa de la boira (3). Finalment, es va inclinar fins a terra (4). Els observadors estaven observant únicament a la fase 3 i 4, i sobre les fases 1 i 2 no tenia idea.

L'esdeveniment és similar a la clàssica foto desenvolupament del procés. Una altra similitud amb la fotografia que és la creació d'una "imatge" s'usa i la llum del flaix. Una altra similitud és que la imatge latent Immediatament després de l'exposició està formada sol, completament invisible. És anomenat analogies amb procés fotogràfic clàssica (i més gran nombre es descriurà) serà completament prestat atenció en una de les seves parts Volgende. Ja en treballs anteriors (3 - cronologia) fase va ser el número 1 de les 5 de la seqüència cronològica allotjament anomenat Exposure (Exposició).

Patró descobert molt sovint en el que després d'algun temps Arosa la següent secció. Va ser a causa de la diferent intensitat de l'exposició, les zones menys afectades necessitaven més temps per "desenvolupar" la imatge, desenvolupador natural va haver de treballar més temps. Algunes parts de Volgende pagarà més atenció als casos similars.

Tingueu en compte que "Així, la vegetació poc Fets a la manera d'un desenvolupador química de les plaques fotogràfiques exposades:. Llança les imatges latents" es poden trobar en la publicació de Leo Deuel - Vols en ahir: La història de l'arqueologia aèria, pàgina 38 Va ser un gran error (un de molts) de totes les enquestes anteriors en els cercles de les collites, que els seus resultats gairebé mai no va consultar amb experts en arqueologia i en particular els arqueòlegs aèries. Sobre els arqueòlegs de l'aviació probablement no sabia que alguna cosa així existeix. En les publicacions i articles que es van publicar sencer durant la dècada en el tema dels cercles dels cultius, no es tracta de qualsevol menció. Però els saurins i els mitjans, els fans dels ovnis, extraterrestres, plats voladors, i potser cada camp imaginable de la ciència escombraries en cada cercle de la collita va reunir milers. Els serveix bé. Gràcies a això el seu coneixement i comprensió dels principis possible aparició es van tornar a moure cap endavant en lloc d'opció. D'altra banda, cal donar-los les gràcies per això, amb quina freqüència, gairebé sempre bastant escrupolosament mesurat utilitzant una desviació de la brúixola camp geomagnètic. AIXÍ simplones tesi diligentment impulsar el grau de coneixement en la direcció de l'explicació, que només és possible en els casos en sec: l'acompliment recent dels raigs. Era tan senzill com preguntar. Una cosa els polz Això Respecte exemple per al Sr Pockels dir. (S'especificarà més endavant)

El fet que els amants dels misteris i cura pacientment estaven recollint dècades en un nombre relativament gran de proves clares d'un altre. Gairebé de manera concloent donar suport les troballes que es movien al voltant de la zona, que era una mica de temps abans que, colpejat pel raig, sense saber res d'això, es descriurà amb més detall en una secció Volgende.

Un oficial de l'exèrcit estacionats en els camps d'entrenament de la plana de Salisbury, una vegada es va trobar amb un cercle de la collita en un camp de mines actives.

Nota de l'Autor: Per a la descàrrega d'un llamp amb el camp de mines sense barrera, sinó tot el contrari.

07/15/2007 - Regne Unit - Dorset - Bournemouth - foto 7 (ubicació GPS exacta de l'objecte que es coneix, és clar).

Fotografia obtinguda de la cropcirclesdatabase.org domini ja no existeix. El mateix punt es dediquen a també lloc web http://home.planet.nl/ sarne023/06n.html ~ , probablement ve d'on hi ha la foto original.

Arbre en un camp prop de l'aeroport. El camp està situat en una parcel · la tancada, que no és accessible al públic. La forma no s'ha estudiat de prop, però des de l'aire, i després de la collita. D'acord amb el propietari sense dubte no seria un problema per visitar el lloc i fer una ullada a l'arbre. Els signes d'un llamp en el tronc són certament observable fins i tot després de cinc anys, pel fet que el dubte no només era "mala herba flash." Els meteoròlegs de l'aeroport també podria haver estat capaç de trobar el registre som de la tempesta. El propietari del terreny Certament trobem que l'any en algunes branques dels arbres arrencats, i és possible que sigui l'arbre després de ser colpejat per un llamp serp per ser revisats i tractats per dendrólogos.

A la següent foto 8 es van ajuntar tres imatges de diferents anys. Fotografia S. Alexander, F. Laumen, F. Laumen. Als voltants de cada bucle d'ells "alguna cosa" es produeix - formes irregulars. Aquesta és l'opinió dels objectes o les línies que es troben sota terra. Pot ser part d'un avió desaparegut o les restes arqueològiques, drenatge, clavegueram, canonades d'aigua, serveis públics. Qualsevol estructura subterrània és sovint posteriorment visualitzat per un llamp, no gaire lluny d'on es troba. Com a línia de la majoria totalment destruït, blat de moro mort. Per exemple, si un raig colpeja directament a la boca de reg de peu a la superfície, uns dies més tard i apareixerà la línia de cultiu danyat o mort molt exactament sobre la canonada subterrània. La seva longitud és usuall des d'uns pocs metres a 10.20 metres, de vegades encara més. L'àrea de cultiu acaba mort Dins de diversos centímetres, i immediatament darrere d'això no són ni tan sols les plantes i va danyar lleugerament. Objectes que han augmentat la concentració de l'energia elèctrica, es troben per sota del nivell de arada profund. Si la taca no era de cap prospecció arqueològica progressos, encara es troba allà. Posicions GPS dels objectes és conegut almenys dos dels tres llocs que es mostren aquí, i la resta probablement pot ser rastrejat. Llocs similars on hi ha alguna cosa semblant a prop o distant més d'un patró regular, és clar, hi ha molt més, i no només a Anglaterra. De vegades les canonades subterrànies, a causa de la major conductivitat, l'efecte d'una base forta, la inducció electrostàtica i electromagnètica i la ionització de l'aire per sobre d'ells poden participar en la formació dels primers dos (invisible) fases elèctriques de descàrrega - Desglossament preliminar, esglaonada líder, que pot fer que la canonada està seca, i va ferir diversos braços paral · lels de la descàrrega elèctrica d'aquest a una distància de diverses desenes a diversos centenars de metres de distància.

Vistes de qualsevol canonada subterrània és part de la regular (o irregular) xifres en el camp de cultiu molt sovint. En futurs treballs i es paga molt més d'ells l'atenció. En alguns casos, pot fins i tot ser part del patró sota la carretera, com és el cas en Volgende dues fotos. Aquesta és la ubicació Winterbourne Bassett, Wiltshire, el 1998, el 23 de maig, Lucy Pringle foto - el marc superior. La imatge inferior és capturada més tard (almenys 14 dies, però una mica més). Foto tetona Taylor. No és el cultiu danyat de forma segura mort. Dead va ser, per descomptat en la imatge superior, però a causa de la inèrcia dels processos biològics en les plantes no hi havia aquest aspecte. En aquest moment fins i tot mostrar alguns signes de vida - el metabolisme. A la imatge inferior es pot molt observat canvis significatius de color de les plantes en les pistes de tractor (també mort, però no tan llarg). Canvis de color en les pistes del tractor es poden observar fins i tot en el camp veí, i sense l'acció de l'electricitat d'un raig mai hauria succeït. Track tractor al camp són els millors conductors de corrent segons. La posició de lideratge ocupa cada tub de metall i altres objectes metàl · lics situats sota terra. També és possible observar també, que la collita superior a les estructures metàl · liques significativament Obtingut quantitat més alta que l'electricitat a les pistes del tractor i els signes de la mort semblava molt més ràpid, mentre que en el que segueix durant algun temps i va sobreviure tant, no compta encara amb un drap sec i distintiu color groc. Color groc al mateix nivell es durà diversos dies més. Pel · lícula Natual de Desenvolupament ha de treballar una mica més, la intensitat de l'exposició va ser significativament més feble. Probablement ordres de magnitud.

L'últim cas de possibles efectes adversos dels raigs ubicació vaga amb Alton Barnes, Wiltshire, Weyhill, Hampshire, el 18 d'abril de 1998. Potser hauria alguns arbres s'acompanya braç paral · lel de la descàrrega del llamp Durant la formació del patró o destruït gairebé íntegrament, per la qual cosa es va decidir després d'eliminar-los. La situació de l'estat anterior es mostra en les fotografies aèries obtingudes del Bing Maps (data desconeguda), la situació després de la seva remoció es va obtenir de Google Earth . Patró de localització GPS va ser de 51.215244, -1.556524. En Google Earth hi ha dues fotos aèries "després". Per al Google Earth quadre va ser importat línia de tractors (en magenta clar) de Bing, i viceversa.

A la imatge d'aquest cercle de la collita (la violació) de www.temporarytemples.co.uk / (Foto per Steve Alexander), és clar que els arbres (d'acord amb l'escorça de bedoll) fulles no creixen en absolut, probablement ja han estat completament mort. Una imatge de Lucy Pringle també possible trobar. Després de mitjan abril, el temps de la violació de floració, fiable estan recobertes amb fulles verdes. D'acord amb el moment en què els bedolls comencen a posar-se de color verd en l'idioma anglès és fins i tot va nomenar a un mes. Quin seria? Serà març?

En l'actual (doble) eren part presenta, únicament i només evidències indirectes. En qualsevol cas, no hi ha evidència que d'alguna manera creïble i incondicional ofert a corroborar la teoria de les formes de la creació (no importa si regular o irregular) dels cultius danyats per descàrregues de llamps, com un registre de les línies del camp electromagnètic, i Els seus interferències. Però ells no tenen absolutament, sense excepció, tots bastant important característica en comú. Amb la teoria descrita en cap cas estan en conflicte. La hipòtesi és aplicable a tots ells, ja sigui en cas que no és possible dir que una manera similar d'origen seria completament exclosos. Un dels principis fonamentals que han d'estar en qualsevol teoria científica i la hipòtesi permesa. Aquesta és la refutabilitat (prova falsabilitat). Quan algú tingui èxit creïble realitzar (per exemple, fer una captura de la gravació o la pel · lícula, mentre que el seguiment continu i avaluació del camp electromagnètic en el lloc per confirmar) Que en algun lloc on es va descobrir més tard cercle de la collita genuïns, mai va ocórrer en la descàrrega del llamp camp . Per contra, que no es movien criatures verdes amb antenes, els estrangers o els plats voladors, la teoria presentada aquí és Possible considerem fiables refutada.

Les evidències, que la teoria trucada d'un llamp a la ubicació del cercle de la collita confirmar molt més fort, es presentarà cada vegada més en algunes parts del Volgende. Un dels registres més importants, pila realment enorme, al 100%, que va confirmar que en el lloc del cercle de la collita va haver de passar sense condicions un llamp a terra, amb paciència i cura, durant dècades, proporcionant als aficionats pobres de misteris ("ufòlegs i") sense que ells mateixos en els països menys sospitat. Com que tots els desviaments del compàs mesurat per Ells evidència sequeres és. Els planetes, que es diu el món, i en són, a part de molts altres organismes com el tipus humanoide i micos de la Humanitat, cornezuelo Una altra forma d'aconseguir les intenses sequeres i variacions locals amb camp geomagnètic temps que no sigui la descàrrega del llamp, simplement no existeix camp. Resultats encara millors i més interessants obtinguts s'utilitzarien menys si la brúixola de declinació, o fins i tot un magnetòmetre. Potser això és només una mica d'assessorament d'experts per al futur.

L'article d'avui "parcialment ramificat" al més físic i científic d'explicar els principis de cultius cercles emergència, ja que les proves es serveix aquí eren més o menys complementària, són més d'una curiositat. No obstant això, fent referència a: és tot el temps Portar fragments d'evidència. Algunes altres peces que es centrarà principalment en els fenòmens que no tenen amb possibilitats per explicar la forma de l'aparició d'estructures periòdiques danyat els cultius i gairebé res en comú, es veurà significativament ALTAMENT Identificat com un intermezzo, i com a part dels seus títols. La ramificació és realment possible, a l'atzar sigui en una part presta atenció en la qüestió del cercle dels responsables, altres teories dubtoses diversos, inclosos els estrangers (estrangers, per descomptat, una part totalment independent), intel · ligència de blat de moro, de buit, de les estrelles , els planetes, objectes, plantes, fongs, animals, i l'aparició explicació similar dels cercles de les collites, que van ser pronunciades en el parany. Qualsevol persona que vulgui una mica de debò es centren en qüestions de danys gra i allotjament, s'ha d'avaluar la teoria sciolistic similars, si més no perquè existeixen. Hi ha teories "molt menys" sciolistic i nocius, sec i Gaia. A qui potser fins i tot una llàstima que no funciona, si més no com hauria. Recompensat amb els fans, si més no, és possible que per tant és molt bonic.

Afortunadament, fins i tot per les peces purament científics preparats amb una gran quantitat de material, més que suficient.

Això seria per avui (doble) la part de declaració resum final.

 

Jan Ledecky

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Tornar a la llista de les publicacions  

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

z