Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - cultius-cercles-publicat en format text-4-1 . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
Text publicat 4/1
text publicat fora d'aquesta casa www.cropcirclesonline.cz web
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Pàgina principal

encara no publicat

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 
 

Cercles de les collites

  - 4 - part 1

 

 

Fer la gràfica de les línies del camp electromagnètic de curs corrent elèctrica en el sector dels cereals a través de la descàrrega d'un llamp.

Una altra raó possible per la forma d'aparició, alguns fenòmens acompanyants, l'evidència indirecta.

Part d'avui és un preludi abans de l'audiència estudiós es familiaritzarà amb una altra peça d'evidència, que clarament mostra els cercles de les collites que la mare natura crea, pels seus propis mitjans, tot sol, sense la intervenció d'estrangers ximple de l'espai exterior. Crea ells només i únicament a través de les forces físiques (i altres efectes naturals propis, per exemple), locals, Terrestre. A través de les descàrregues de llamps. Cada patró al gra, regular o irregular, és principalment un registre de les actuals línies de camp elèctric, que sobre el camp i també en un soterrani proper sorgir durant les descàrregues de llamps. Majorment no poden participar els processos i les seves forces mecàniques (explosió simètrica estenent cap als costats, com una explosió de focs artificials del coet, o procés dins del cilindre del motor de combustió interna), i registrar-se com una mica, al principi completament inobservable danys mecànics en els teixits vegetals ( potser direccionalment orientat). Sense la contribució de les primitives, o qualsevol extraterrestres no existeixen. Avui serà venerat públic familiaritzat amb algunes proves més bé indirecta.

Entre altres coses: hi ha cercles de les collites des del seu naixement. El que es diu avui cercles de les collites, es va produir a la Terra existeix des de molt abans que qualsevol persona pensant. Això sí, no es va produir en el blat de moro, però en cap altra planta que s'havien produït a la Terra, i no només les plantes (neu, pols).

En els temps actuals, en alguns anys, només en els camps que apareixen en alguns anys no ho faria. Pregunta-li a qualsevol agricultor. Els operadors combinen saber alguna cosa. Sens dubte alguna cosa també podia dir qui treballadors un cop va creuar els camps amb dalles. Els que ja estan en els països avançats en la gran majoria es va extingir del tot. No és cert que els cercles de les collites van començar a aparèixer, per exemple, a partir dels anys vuitanta. Només es va pagar gairebé del tot cap, o només una mínima atenció, o es van suprimir severament. Donada la seva freqüència, o més aviat es produeix escassetat, és clar, hi ha agricultors que mai han vist alguna - Meant un patró regular. Perquè l'home per veure formacions similars a les que acompanyen es mostra a la foto és prou a prop com per moure els camps de gra d'un sol any, i no hi ha necessitat de passar per alt una àrea major d'un quilòmetre quadrat.

El primer d'ells se li dóna una forma, que en realitat ningú ha vist al camp, excepte, és clar, el senyor operador de la recol · lectora. Òbviament, ell no divulgar a ningú, i els periodistes que no va cridar. Els operadors dels segadors han vist molt, era més que suficient per preguntar. La imatge va ser obtinguda a través de Google Earth . Coordenades i data seran remeses en algun article de pròxima publicació. arrodonir seu diàmetre és de 22 metres, i la forma és molt semblant a alguns que van aparèixer a la Gran Bretanya, Alemanya i Itàlia alguns anys abans. La forma no es va realitzar. No s'ha investigat. Tampoc ha estat descobert. A través de la seva existència és possible invalidar un dels principals arguments dels negacionistes d'origen natural dels cercles dels cultius. Ells argumenten que els patrons són creats per persones que, posteriorment, es beneficien de la seva "descobriment" i "investigació", i després aprofitar l'oportunitat per Pronuncia diverses teories sobre totes les possibilitats del seu origen. Forma que mai s'ha "descobert" mai podria ser "estudiat". Així que, estimats deniers, la propera vegada, una mica millor. Donat el patró que va ser descobert per pura casualitat no, algunes recerques selectives, ha d'haver dotzenes de casos similars només a Google Earth i milers de fotografies aèries mai fetes públiques. Només necessitava buscar. Al mateix temps es deixa d'aplicar un dels arguments d'alguns observadors pictogrames, que diuen que els cercles de les collites són fabricats per extraterrestres que tracten de comunicar alguna cosa a través d'ells a la humanitat. Només els ximples escriure declaracions que ningú llegeix.

Per al model anterior, és clar, més tard o d'hora accedir a alguns dels seus "autors". Això ho hem fet, va ser llavors, quan estàvem tan avançat i així successivament. Els trastorns mentals són de vegades monstruós, i va tancar departament mèdic de l'Institut el professor adjunt Sr Chocholoušek ja preparar diversos llits engabiades.

Activitats de les persones amb trastorns mentals - Cercle prenedors, que va fer els cercles, cercles refuta bastant creïbles sequera dels cultius, que va aparèixer en llocs tan gelosament guardat, el d'entrar a qualsevol intrús és simplement descartada. Alguns exemples segueixen.

(30 de juny de 1991) es va obtenir de tall font d'Internet que no es pot identificar ara, la data no va ser examinada de nou, però probablement estan d'acord. Nom del diari no identificat, però el cas és conegut en general.

CERCLES DE BLAT DE MORO A PROP DEL RETIR PM

Per DAVID PAUL

SEGURETAT Una polèmica va sorgir ahir a la nit després d'enormes cercles de blat de moro aparegut en terres de cultiu al retir de país del Primer Ministre. Els cercles són només uns pocs centenars de metres de Chequers, on John Major passa els caps de setmana. "Si Es van sentir atrets per bromistes És sorprenent Ells no van ser capturats per les forces de seguretat que custodiaven el primer ministre", va dir Lena-Godsall Bottriell, que va trobar els cercles d'ahir. "Si ells, van ser obra dels estrangers, encara no puc entendre com ningú va veure el que va passar", va afegir la senyora Godsall-Bottriell fauna i autor de llibres Terrick properes. Ahir a la nit, la policia de Thames Valley, va dir que no sabien res sobre els cercles de la finca prop de Wendover. Però increïblement, i Downing Street portaveu va dir: "Sabem dels cercles de blat de moro Chequers, però no són un risc per a la seguretat". "No són fets per persones, són un fenomen natural, és una cosa que amb el temps".

Gairebé ningú en relació amb cercles de les collites mai expressat amb més precisió la temperatura com la subordinació de l'exprimer ministre britànic John Major i súbdits de Sa Majestat: Sí, això és un fenomen purament natural que fins i tot es relaciona únicament i exclusivament amb el clima, especialment amb un dels seus procés extrema. És una pena que els súbdits i servents havien acabat el desenvolupament de la seva primera idea aparentment molt fructífera. (Però va ser realment? Situat no hi ha sentències posteriors, o altres troballes en els informes secrets i arxius? 007? Clouseau?)

El cas és també esmentat en Crop Circles Revelat: El llenguatge dels símbols de la llum, Judith Moore, Barbara Lamb, Light Technology Publishing, 2001, p 49:

En una zona de màxima seguretat a prop de la residència campestre del primer ministre britànic en Chequers i pictograma aparèixer en la forma d'una creu cèltica. Un dels braços de la creu es tiped per un triangle en lloc de l'opció seria un cercle, i la punta del triangle es va assenyalar directament a la residència. La ubicació fortament patrullada Certament Descartat bromistes a la feina.

Nota de l'autor: Gràcies a la diligent custòdia de lloc sec i segur que Sa Majestat els subjectes i els funcionaris del govern britànic (Yes, Prime Minister ...) ser capaç de trobar els registres d'una tempesta que va precedir el descobriment de patrons, tot i que era de més de 20 anys. I si ells no, els meteoròlegs Certament sí.

La tercera vegada és el mateix temps esmentat en la publicació dels cercles de les collites misteriosos, Hesemann M., E. Tothova, ETNA 1997, pàgina 31 (Al costat foto 4 es va obtenir a partir d'allí): Quan els periodistes locals entrevistar John Major Secretaria si la seguretat Sistema Descobert el creador d'aquesta formació, van rebre una resposta oficial que no hi havia cap risc per a la seguretat Com que els cercles de les collites van ser causades pel fenomen meteorològic. Per tant podem seguir defensant el que podria ser que les condicions meteorològiques crear formacions sequera i la sequera simètrics com els pictogrames. Almenys un, en referència a: podem respirar amb alleujament: frau com una explicació no ja una opció.

El text publicat de nou molt clarament mostra, que saben més al número 10, un temps llarg de més de 20 anys. Majestat està segur sobre tot l'assumpte informat amb suficient detall. La tempesta i els llamps són fenòmens meteorològics. Institucions designades estiguin adequadament informats, així que deixa ja a la mare natura, quant de temps serà capaç de fer una broma dels aficionats misteri sense sentit, abans que algú se les arregla per revelar pallassades jocs. Els aficionats misteri mai. El veritable coneixement, com es creen cercles de les collites hauran de ser realment difícil d'una manera molt contundent fins fer-los fora. Mantindran seves explicacions sobrenaturals i amics no gaire intel · ligents, espai ximple estrangers de color com les camises marrons. Només uns extraterrestres molt dements tornaria una i altra vegada com una terra gairebé exactament en els cables d'alta tensió. Descàrrega del llamp entre ells sovint molt dirigeix ​​i filferro de cap manera evitar que en el fet, entre els quals zigzaguejava fins a terra.

Abans de seguir endavant en la descripció dels llocs on els efectes de les activitats humanes estaven pràcticament impossible, no és una recomanació per als lectors que estarien en la qüestió dels cercles de les collites i els interessats més Voleu estar amb ells una mica més familiar. Per als lectors de parla anglès és molt bo, i sobretot una font objectiva de Libor bloc de Cermak. Mentrestant, un dels últims, amb la participació cercles de les collites és http://liborcermak.blog...kruhu-v-obili.html . Directament a la pàgina referenciada és possible trobar un bell exemple de parallamps al camp, que de fet ha despertat veritable creador de cercles de les collites (crop circle prop Ládví). Imatges similars - parallamps demostrable en les proximitats de Crop Circle descobert milers hi ha al web.

Sr Cermak és possible i necessari també taxa molt alta per l'objectivitat dels seus missatges, fins i tot viatjant per veure els cercles d'Anglaterra cultius. Ell escriu: "No vull que els lectors a imposar qualsevol de les hipòtesis possibles del seu origen, ja siguin estrangers, cercle, prenedors de vent, la fe, el planeta terra, els esperits de cereals o projectes secrets militars, etc." Font esmentada es pot criticar només en un petit detall, que, a banda dels enllaços d'aquest any, el que porta al lloc cropcirclesconnector.com, no estan disponibles per als lectors ordinaris, perquè el S'adrecen a una zona de pagament del lloc. En el cas del punt indicat, és evident sens dubte que no surt res, què diners s'ha de gastar en. La gairebé sense excepció, totes les fotos es poden trobar en altres llocs web accessibles, lliures de càrrec. Per exemple, Lucy Pringle, Steve Alexander, Laumen Frank i molt més. Només has d'introduir la contrasenya "crop circle", el lloc i data en qualsevol motor de cerca.

En L. bloc de Cermak es poden trobar una sèrie de missatges que tenen a veure amb la descripció relativament objectiva i l'avaluació de les xifres del gra, especialment a Anglaterra, però també al nostre país (República Txeca) i la resta del món. En molts llocs l'autor va visitar en persona, pel que la seva contribució pot servir com a repositori d'informació valuosa. Altres papers davant les xifres dels famosos cavalls blancs i les persones, altres llocs Explica l'origen i l'ús de les línies de la Llei de noms i és també més compromesos en la consideració dels celtes Assentaments prehistòrics i fins i tot altres estructures megalítiques prehistòriques. Molt útil per entendre la història dels llocs i contextos descrits, només es pot recomanar com una molt bona font.

Objectiu Una altra font que no estigui separada per barreres lingüístiques, les pàgines dels observadors d'Eslovàquia www.uforevue.sk fenòmens misteriosos. Per exemple la pàgina http://www.uforevue.sk/news/53/55/Nadherny-kvet-v-poli-pri-Kozarovciach/ . Els autors del lloc ha de ser elogiat per la informació objectiva sobre el fenomen sense precedents dels cercles dels cultius. El seu enfocament per descriure el fenomen dels cercles dels cultius és evident que un dels mitjans de comunicació absolutament perfectes, professionals, notícies descriptives. L'objectivitat de les notícies pot ser comparat per exemple amb la BBC. Encara que el fenomen dels cercles dels cultius només Directament Fomentar una varietat d'explicacions per al filat de misteris, extraterrestre, l'espiritisme, la ciència ferralla, l'ocult, no científic, impossible de vegades ridícul, de vegades demagògic - teories aberrants. A la seva pàgina web on es presta atenció a la descripció dels diversos cercles de les collites fenòmens no apareix res d'això. Ni tan sols un indici d'un intent de molestar al lector per les idees delirants i les explicacions dubtoses del sobrenatural. Els seus dibuixos gràfics amb dimensions d'enregistraments individuals pertany patrons entre els millors que mai ha estat en el camp de la collita dels cercles d'estudi al món creat. En termes generals, www.uforevue.sk són molt rares, llocs seriosos, encara que pagui tema, ia un sorteig quin dels seus col · legues van aconseguir "lliscar molt". Ells, per tant, per l'objectivitat de les notícies aquí en aquest punt atorgat una qualificació de 1 + +, un amb dues estrelles. Els autors dels textos - trobar els noms de Thomas Stankovic, Miroslav Karlik.

Com sempre des de l'inici Busca constantment destaca en tots els textos, els resultats presentats aquí tenen en comú amb els cercles de les collites només el mínim absolut. Es refereixen en particular tot el blat de moro danyat arreu del món, i que li agradaria estar interessats en aquesta qüestió, cal estudiar la literatura agrària normal i científica. Gra doblegar a la terra a tot el món (com a la foto 1) mai passarà sota la influència d'algunes forces desconegudes i incomprensibles. Doblegar a la superfície de la Terra només i només perquè era feble. Més freqüents sota la influència de l'energia elèctrica de les descàrregues elèctriques, sovint només d'inducció. Debilitament després del pas de l'electricitat dura diversos dies. No es veu afectat cultiu pot suportar gairebé qualsevol tensió mecànica. Tot presentat `serà, aplanat, la mentida (danyat, debilitat) cereals al món, és clar, inclou tot fins ara, en els cercles de les collites futures també trobats. No són més que la petita, gairebé insignificant subconjunt. Això, sobretot, a tots els amants del misteri que hi ha al món, hem de comprendre. Es pot estar en desacord amb això, fins i tot contra també pot protestar, però això és tot ...

Seria prou lluny avui en dia, per tenir continuïtat.

 

Jan Ledecky

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Tornar a la llista de les publicacions  

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

z