Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - Consideració preliminar - de cultius cercles . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
Examen preliminar
Aquí està el examen preliminar cert, un petit resum d'alguns resultats previs.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

Tard o d'hora havia d'estar situat sequera objecte i consideració.

 

Hi ha diversos grups de persones al món:

 

Primer Les persones que no estaven interessats en presentar serà ` (danyat, debilitat) ni en qualsevol cultiu patrons regulars, cercles (figures) en els cultius, no està interessat i no sempre estar interessat en això. Són el pont sobre un estimat del 90%. Si troben alguna informació sobre ells, amb la gràcia de llegir, seguir i pagar absolutament res ells l'atenció, perquè no els necessita cap manera. Això està interessat en com a màxim com una curiositat.

 

Segon La gent, que ha d'estar interessat en la pregunta sobre 'serà presentat (danyat, debilitat) collita de tota manera - agrònoms, algunes altres persones ocupades en l'agricultura, els agricultors i els investigadors en el camp (cultiu). Tal estimació són inferiors al 10%, és a dir diversos centenars de milions de la població mundial.

 

Tercera Les persones que estiguin interessades en la primera pregunta, i només de forma regular serà presentada ` (danyat, debilitat) de cultius - principalment cercles, així com qualsevol altra forma regulars, molt sovint increïblement complexa i regular. Irregular presentada `serà (danyat, debilitat) cultiu està completament fora de la seva àrea d'interès, es podria dir que pràcticament noeexistent bé per a ells. Aquests individus de tot el món són diverses desenes a centenars de peces, (BITS), i fantasies de les seves investigacions per desenes d'anys, l'oferta misteri, enigma, enigma, el misticisme i l'esfera d'activitat similar davant impresos a tot el món, més com usuall 4 de classe de caràcters.

 

A més d'aquests, és clar, hi ha milers i milers d'altres, que va visitar els llocs secs, fotografiat i documentat. Fer front a una cosa així a màxim marginal com un hobby, i mai seguir per fer front a aquest fenomen, a diferència de l'anomenat "professionals" en aquesta branca d'activitat. Un altre gran grup de persones de les quals ja es troben milions de persones, invencions de les seves investigacions més o menys passivament veient misteri s'ocupen en diverses revistes, llocs web i revistes sensacionalistes i llocs web, majoritàriament relativament nou nivell molt baix.

 

Una mica de gir

Per descomptat que hi ha excepcions. Per exemple, el lloc dels autors eslovacs tractar amb el fenomen misteriós www.uforevue.sk . Ells descriuen el fenomen dels cercles a les collites Clarament amb absolutament perfectes, mitjans de comunicació professionals, notícies descriptives tenen en absolut Aquesta notícia objectivitat com BBC. Encara que el fenomen dels cercles dels cultius va ser directament Fomentar una varietat de misteri que tracten de filar, els estrangers, semi-científic i temible, spiritistism, sciolism, ocult, demagogs - Teories desviats. A la seva pàgina web, on es presta atenció a la descripció dels fenòmens cercles dels cultius, res d'això mai va aparèixer. Els seus dibuixos gràfics amb dimensions de cada un dels registres de forma de constructe es troben entre els millors en el camp en tot el món produeix. En termes generals, la www.uforevue.sk és únic, més com a lloc de confiança, tot i fer atenció a la qüestió, ja que gran part dels seus col · legues van aconseguir "lliscar molt".

 

Els individus amb nom de categoria 3 tots aquests patrons contínuament estudi, fotografia, mesura al seu voltant molts valors físics diferents, i recollir les fotografies i que els registres de mesura per a ús futur. Des que les fotos captades i mesures d'obtenir el nombre dels altres informacions gràfiques, matemàtics i geomètrics i gràfics, derivacions i deduccions. D'tesi, no només llavors Derive diverses regles matemàtiques i geomètriques, però també l'astronòmica, astrològica Postulats Deducció també i en última instància afecta gairebé qualsevol ésser humà (alien) i l'activitat de recerca, així com de les produccions científiques, terrestre o extraterrestre, espai i regles intergalàctic.

 

Per sobre de tot, i particularment preferible inventar tota classe de teories sobre extraterrestres. Extremadament Tot i que ningú ha aconseguit trobar qualsevol estranger. Favorita de tots, qualsevol alienígena existents o inexistents forçat a mantenir relacions. El seu desig de realitzar contínuament Ascendit a la produïda cercles de les collites són estrangers, és en realitat reprimida síndrome freudià, i el desig de ser el primer, o almenys un dels primers que se les arregla per tenir relacions sexuals amb éssers alienígenes, extraterrestres. Gais desitjos i sospirs minoritaris, especialment després dels estrangers càlids. A causa de extraterrestres en el món d'avui realment desesperadament falta, els aficionats pobres de misteris, sovint acaben en els animals domèstics i substituts.

 

Aquí i allà, al seu torn també a l'alquímia i l'ocultisme. Regles derivades diligència s'apliquen a totes les branques concebible i inconcebible de la pseudociència i la ciència escombraries. Característica comuna de gairebé totes les seves fantasies i ficcions amb els fets, que són gairebé tots basats en impressions subjectives gairebé úniques, i són gairebé sense excepció, absolutament tot completament impossible de verificar i no reproduïble experimentalment. Verificabilitat i repetibilitat - la naturalesa essencial més bàsic de tots dos bàsic, així com qualsevol altra investigació. Per tant, tots els exploradors misteri al món sencer estima investigació fonamental com un gra al cul.

 

De totes les dades així obtingudes es compilen diverses taules, gràfics, taules, llistes per ordre alfabètic, per data o lloc les fotos preses i mesures, ascendents, descendents, un cop el contrari. Contínuament publicar una sèrie de consideracions, anàlisi, assajos, publicacions, estudis, reunions, simposis, xerrades, seminaris, només "Anys i anys de dur treball administratiu i el pacient" (Sí, primer ministre, un dels mai-a-ser oblidat dites de Humphrey Appleby).

 

Gradual exploració prolongada i extenuant diligent muntatge de fragments dels resultats de la reflexió i la investigació han aconseguit a través de la investigació dècades de recollir una sèrie de valuosos dades científiques que van ser realment val la pena per a la publicació:

 

Primer en el lloc on es va originar el cercle de la collita, també qualsevol altre patró regular, això va ocórrer principalment perquè hi va haver algun tipus d'acció en curs.

Segon circumferència d'un cercle és igual a aproximadament 3,1415 vegades el seu diàmetre aproximat.

Tercer perímetre de l'hexàgon és igual a aproximadament sis vegades la durada aproximada d'un dels seus costats.

 

Després de diversos anys més d'intensa investigació i l'erudició es va publicar un dels majors descobriments més recents que els investigadors de misteri, d'una significació molt més àmplia i impacte (per un estimat de dues octaves):

Quart del perímetre de l'octògon és igual a aproximadament vuit vegades la longitud aproximada d'un dels seus sides.ides.

 

No només això, que corre el rumor de si l'enquesta es mantindrà almenys tan ràpid i vigorós com abans, en algun moment entre 2050 - 2350, pel misteri - Exploradors probablement es va declarar solemnement a la humanitat, que la circumferència de hexadecagon és aproximadament igual a el valor que es troba en algun lloc entre els catorze i divuit vegades la longitud aproximada d'un costat.

 

Una altra dada molt interessant és el fruit de la investigació, el fet que algunes persones durant la seva visita als patrons del gra descobert una cosa així com una "sensació molt estranya." Relativament objectivament és possible arribar a la conclusió que si ells no estaven presents allà, serien sentir-se bé tot el temps. En contrast amb els resultats seques Sembla que el fet, que d'altra banda algunes altres persones durant una visita a cercles de les collites "se sent molt bé". Si no estiguessin presents allà, més probable és que no se sentiria res per l'estil, per tant alguns d'ells podrien obligar a buscar solucions alternatives (i l'ampolla). A similars (compensatòria) efecte seria més probable només si s'aplica la dosi habitual (nens de flors), o almenys un glop de rom (alcohòlics). Per tant, algunes persones poden tractar de visitar constantment noves formes, una i altra vegada (el cercle i el cercle de nou ...), que els va passar afició de llarga durada i el favorit, sense realment saber per què. Aquestes persones llavors ha d'estar al "període de zero" Aproximadament des de setembre fins a març de l'any Volgende, se senten com si estiguessin perdent alguna cosa, no gaire a gust, i la seva eliminació es veuen obligats a triar una "solucions alternatives" (una ampolla ). Afortunadament, una sèrie de seminaris, col · loquis, conferències, reunions, deliberacions, les dades que resumeixen i comparació, i així tenen alguna cosa en ell durant l'hivern, i de vegades resisteix absència de pols blanca i begudes fermentades. Una part considerable de la igualment utilitzable Aquest període d'ús del temps a escriure com nombre molt més possible d'articles, assajos i reflexions el possible per al major nombre de revistes de misteri i tractar tabloide, diaris i publicacions, tant impreses com en línia. Un dels seus Bridge activitat important que té probablement la major part del temps és la selecció de les dades que s'ajustin a les seves teories (o millor dir Delusions ficcions) que ells van crear, i el tractament d'aquells que no compleixen les seves teories, en sec i manera que es corresponguin amb Ells.

 

Aconsegueix els teus fets primer, llavors vostè pot distorsionar el que vulguis. M.Twain

 

Alguns testimonis de persones presents en els cercles de les collites, les declaracions que recorden sorprenentment fetes per persones que es trobaven en el moment de l'observació sota la influència de drogues. De la mateixa manera, les declaracions d'algunes persones que "suposadament eren al camp i va fer cercles allà". Mentre que el segon en realitat mai han estat en un camp de cultiu (però probablement tant en tant, però molt molt feliç en algun moment i prendre una articulació, o almenys un glop) Els de la primera realment eren de vegades sota la influència de drogues. Alguns fins i tot al congelador sense adonar-se'n. Sobre això de nou en un altre moment.

 

Qui vol visitar cercles i figures en qualsevol cultiu, no importa el que vagis allà pacíficament, però també a seguir no portar a ningú amb ell. Podria Ell tenia alguns problemes realment grans, com passarà algun temps en algun altre Intermezzo explicar:

 

Una definició del misteri - l'explorador i misteri - exploració, misteri també greu - greu explorador i misteri - l'exploració.

 

misteri - explorer és una persona, que intenta explorar alguns misteris. Ell ho està tractant en el possible, però molt sovint, falla gairebé tot el temps ...

 

Exploració misteri seria un camp de l'activitat humana, que examina en termes de la ciència contemporània, la tecnologia i l'estat general de coneixement de les lleis de la naturalesa i els misteriosos fenòmens naturals i fenòmens inexplicables.

 

Misteri greu - misteri explorador i greu - sec amb una exploració d'explorar fets i fenòmens que ja estan en el principi de tractar d'explorar una varietat de fenòmens misteriosos i altres fenòmens per mitjà dels misteriosos fenòmens comprovables preferible pitjor o millor en no demostrable en absolut . Així que en realitat sacrificar per la humanitat, ja que els fets i els efectes només podran examinar tota la vida, però mai explicar. Ells es van comprometre a, i ell Sworm seva mort a tota la comunitat dels homes i el misteri que l'audiència mai s'insinuen i tractar d'explotar alguns fenòmens estudi indicades per les disciplines científiques serioses i fonamentals com Microsoft física, la química, les matemàtiques, la biologia, la medicina, la botànica , o qualsevol dels seus sub-branques o dominis interdisciplinaris. Estaria exposat a un gran perill que poguessin accidentalment o per qualsevol casualitat imprevista que pugui contribuir a aclarir algun fenomen similar, l'efecte o misteri.

 

Si alguna vegada hi va haver cap ia la fi algun "expert" dels camps llistats de actvity convidar a la seva investigació, donen molt acurada veure'l a ser almenys tan incompetent i estúpid com a si mateixos, no destruir molt casa Shoddy llarga i difícil construcció d' targetes. De fet, cap d'ells és realment un expert, en la gran majoria de tots ells és un dilettante completa. Com a exemple, fins i tot possible donar a l'expressió de "experts agrícoles" en el sentit que danyen les cèl · lules i els teixits examinats en les plantes correspon als danys causats per la radiació de microones. Qualsevol "expert en agricultura" Qui ha pogut confirmar alguna cosa per l'estil, això seria només de si mateix va anunciar que és un idiota total.

 

Quin va ser el mètode comparatiu usat? Quin mètode s'utilitza per determinar la intensitat de l'exposició dels teixits a la radiació de microones, de manera que les mostres analitzades, com es va implementar i avaluar mostres cegues, com es va determinar el pes afecta (energia / massa de teixits danyats, el de la quantitat d'energia / massa de matèria seca )? On era l'informe amb els resultats dels mesuraments i l'avaluació estadística publicats? Qui i com van arribar a la conclusió que era el dany causat per la radiació de microones, i no, per exemple, mitjançant la radiació infraroja? Quines altres mesures comparatives i els experiments es van dur a terme? Qui va verificar els resultats, com es va determinar la verificabilitat i la repetibilitat de l'experiment realitzat? Què sobre els mètodes usats en termes de verificabilitat i refutabilitat? Estimats misteri, qualsevol reclamació de qualsevol misteri Journal-creients en el sentit que "es va comprovar va descobrir que els danys en les plantes seria causada per la radiació de microones", es pot ficar pel cul. Tal declaració mai li posaries a qualsevol fet científic seriós - Botànic o agricultor. Aquesta afirmació en realitat eren capaços només d'ells mateixos declaren pels seus caps buides propis, ja que el públic en ser seria possible presentar més que una Reclamacions verificats i verificables, basat en experiments verificables i reproduïbles.

 

De fet, cap "expert" que mai microones confirmats en els camps de conreu existent, els creients misteri només el fingeixo dalt, creat per ells mateixos, igual circle-makers Enganyats seus viatges nocturns en els camps. Misteri creients el va crear en la seva ment, perquè, d'alguna manera per confirmar les seves reclamacions absurdes. Per al públic en general, per desgràcia, Reclams usuall de tipus "experts estan d'acord", "anàlisi de laboratori van confirmar que" són suficients. Per tant misteri creients de vegades anunciar alguna cosa a microones, de vegades sec i que en l'anàlisi in situ va revelar que els canvis en l'assecatge del teixit i el sòl va ser causat per la radiació electromagnètica d'una longitud d'ona, per exemple de 2,5 m o 52 cm o 52 mm o 52 micres. En els últims anys es va convertir en una tecnologia de nanofibres hit. El més probable, tard o d'hora, al punt d'origen cercles de la collita es van trobar restes d'una radiació en valors de nanòmetres. Per què no, quan pertanyen a la llum visible normal. Però el que encara creients misteri són insuficients per trobar que al lloc hi havia ocórrer nanotermita (una substància coneguda de la teoria de conspiració del World Trade Center l'11 de setembre de 2001) Com que l'únic dubte que pugui sorgir sobre el terreny en petites esferes i partícules microscòpiques de ferro reduït .

 

Creients Misteri, veniu al camp, cada bucle en cercles de les collites en el futur ha de ser possible trobar i nanotermita!

 

 

Intermezzo 3 on de nou no es tracta de cercles de les collites gairebé una paraula.

 

El pitjor pecat i la culpa pel que fa a tots els exploradors misteri seria intentar involucrar-se en la solució d'alguns dels fenòmens misteriosos definits investigació bàsica. La investigació bàsica o fonamental és saber de si mateix, fins i tot des d'un principi simple activitat i aclareix que explica com funcionen les coses i els processos de la naturalesa operar i treballar. Per a tots els homes del misteri del món és tant la investigació bàsica com insecte molest, instintivament l'odio, i si el tenen en la més mínima oportunitat, escopir almenys en la seva ànima secreta misteriós home contemplatiu davant. La investigació bàsica és per a ells també un gran perill que alguna vegada es va poder arrencar dels seus braços dels seus camps Cherished molt home misteriós.

 

Si en qualsevol moment, en qualsevol lloc del món, només va sorgir poc i qualsevol intent seriós d'explicar qualsevol disciplina o misteri seva especialització, immediatament surt de la situació "Homes misteriosos de tots els països del món sencer, uniu-vos!" Obligar-los a la sequera i el grup defensiu Que el Baluard contra els hussites Això és un colador foradat. És possible que vegi les relacions són molt similars en el pla en cas contrari. Qualsevol científic de renom que ha aconseguit si més no mirar encara que sigui lleugerament, o utilitzar els resultats, i molt menys encara algun temps en el camp de la investigació bàsica estada i treball, quan escolten els noms de qualsevol disciplina misteri, diu alguna cosa així com "els homes de misteri de tot Els països de tot el món, ves a la merda! ".

 

Qualsevol aclariment immediatament misteri i deixar de ser un misteri, misteri i Exploradors Qui va pagar una atenció al deixarà Seria homes misteriosos. Si és que hi hagués cap error seves pròpies activitats han contribuït a aclarir qualsevol misteri, seria una cosa totalment inacceptable per a ells, d'assetjament, alguna cosa realment fora de menyspreu cada vegada més profund - un científic seriós, la investigació per concentrar-se, fins i tot els principis fonamentals que , que en el seu camp han aconseguit alguna cosa explicada (misteri). No obstant això misteri Explorers Mai puc, perquè el Merel ja des del punt de vista lingüístic que aturar immediatament els homes de misteri. Es va aclarir misteri ja no és un misteri, i qualsevol home misteriós que s'ocupa de l'exploració, mentre tant, i fins que haurien de potser alguna coincidència enigmàtic resolt, immediatament deixa de ser un home misteriós (creient). Aquest és el misteri creients desgràcia. Científics seriosos, la investigació científica i que no m'agrada massa. La repetibilitat i la verificabilitat, aquests dos pilars de la investigació científica a tot el món, odi Directament des de les profunditats de la seva ànima. Tot el que a partir d'un fet simple i la raó, perquè l'arxiu. Científicament aclarit cap misteri que els treuen la molts anys gairebé construït i promogut negocis misteri, i va tallar una llesca gran d'ella Encara tractant d'embolicar les seves reivindicacions fhemselves possible al major nombre d'aspirants als conceptes científics i especificacions (mesurament de la radioactivitat en els cercles de les collites, "evidència científica" efectes de la radiació de microones sobre les plantes i molts altres similars), però en tractar de descoratjar FET un científic de renom de tota exploració seriosa a la zona. Per tant, igual que molt afortunadament suposaria cap complot o teories de conspiració.

 

Qualsevol home misteriós seria qualsevol intent d'aclarir el misteri finalment tallar la branca per sota de si mateix, i seria immediatament excomunicat de la comunitat misteri per sempre. Molt més enllà de les parets en un barret i burleta amb els sons de melodies difamatòries. Per tant, qualsevol Explorers misteri "aclarir" qualsevol misteri és de fet d'inventar la volta i vola més gran xarxa de misteri i provar aclaparadorament "explicar" a través d'un altre misteri o la teoria de conspiració que en realitat és molt pitjor explicable i temperatura demostrable com el misteri original va tractar d'aclarir . Els reunir a tots en els registres i els arguments es basen en reivindicacions absolutament no comprovables i verificables, i mai, mai, mai activament se li convidi a resoldre qualsevol misteri investigat algun científic o investigador de renom, fins i tot la investigació bàsica Qui seria capaç de qualsevol dels seus Els deliris i mentides de manera reiterada i greu en els experiments de gel que refutar completament.

 

Un exemple d'on són capaços de fer girar el misteri Explorers seves teles, com Microsoft, per exemple, es pot conèixer línies llei. ¿Ha de ser un camí que connecta els llocs de culte antics, objectes arqueològics i edificis sagrats. Són per qualsevol procediment d'afirmacions científiques completament indemostrables, encara refutable, com per exemple a la Gran Bretanya, és possible trobar una línia seca per pràcticament qualsevol ubicació de les troballes o observacions qualssevol, a causa de la densitat local dels llocs arqueològics, llocs de culte, capelles , calvaris i esglésies. Tot i que potser si la sequera i la connexió no s'ha trobat que és possible dir que hi ha alguna cosa amb probabilitat igual que en algun lloc en el passat hi va haver (arqueologia), però encara no ha estat descobert. Qualsevol "efecte d'intensitat" és per descomptat totalment indetectable, perquè fins i tot encara que la forma irrefutable demostrable i verificable Per tant, fins i tot. És precisament un exemple de bé cuit aquest misteri creients pa, al qual s'adhereix per sempre com camisa de color marró.

 

Intermezzo 2 es va acabar amb la frase:

Qui vol visitar cercles i figures en qualsevol cultiu, no importa el que vagis allà pacíficament, però també a seguir no portar a ningú amb ell. Podria tenir un problema molt, ja que passarà algun temps en segons Intermezzo Explicació

 

La ignorància no peca - aquesta qüestió manera mira la Bíblia. Seria fins i tot pot traduir com "L'estupidesa humana no ha ser castigat". Potser perquè la gent està ja sec per a si mateixos una gran desgràcia i el càstig. Malauradament, la desgràcia molt sovint major quantitat significar individus secs per a la seva llar · ligent.

 

Mysteriology greu. Què dimonis és això? Com és possible que pot haver algú tan estúpid que és capaç d'unir els dos conceptes tan increïblement antagòniques? Algú realment creu que quan s'executa a través d'un camp de cultiu en un cercle Diversos individus aparentment confuses i varetes de radioestèsia girar a les seves mans com les rodes del socialisme, és la investigació seriosa alguna cosa igual? Per cert, seria varetes de saurí girar en cercles de cereals, fins i tot en les mans d'un mico entrenat, si seria com creients misteri no amb els ulls embenats. Però un mico, fins i tot qualsevol altre animal mai es veuria obligat entrar en els cercles de les collites, només porten a una gàbia allà.

 

Potser fins i tot la mesura brúixola que importa, que és un mesurament objectiu dels valors existents i les seves variacions poden ser objectivament tot explicat. Una millor seria una brúixola d'inclinació, seria encara millor i magnetòmetre. Per cert, igual que o es mostra en algun lloc, la mesura que es defineix com més de 100 anys enrere, el Sr Pockels (1898,-o), i molt bé sabia que les variacions del camp geomagnètic en diferents llocs són causats per la descàrrega d'un llamp. De vegades els creients home misteriós fins una mica de pena. Només prou per preguntar. (Anoteu la recerca sense les cometes: Pockels, magnetització, basalt)

 

Però més. Fins i tot el mysteriology terme és una contradicció perquè tractant associat amb confusos i ineficaços en gran part, les impressions subjectives molt de la gravetat i les negociacions a través de l'assignació de terminació-iology. Per tant, qualsevol expressió del terme "mysteriology greu" és només un altre intent de reforçar encara més confús per aconseguir l'impossible. Per cert, no deixa de tenir interès que en l'entorn mysteriology idioma anglès, la paraula no s'utilitza en absolut, és com la paraula de residus. És possible per assegurar-se que a través de populars Google search: záhadologie - 38.000 resultats. Mysteriology - 3000, és a dir, més de 10 vegades menys. Bé, la paraula de residus, consulteu possible que l'anglès és molt més realista pensar, millor que els nostres conciutadans. Aquesta comprovació és Possible revisió algunes de les paraules ja existents i d'ús comú. Astronomia - 8 milions de resultats, Astronomia - 132, és a dir, més de 16 vegades més. Química - 95 milions de dòlars, química - 355 Aigua - 97 milions de dòlars, d'aigua - 3,32 milions d'dòlars. Biologia - 292 milions, Biologia - 60 Dom - 3,26 milions d'dòlars, dg 15 milions. Sky - 2,2 milions, el cel - 1,47 milions de dòlars. Lightning - 15 milions, raigs - 292 Snow - 17 milions, neu - 1160000000 cada paraula d'ús comú existents Anglès té en l'equivalent anglès de 10 a 30 vegades en els resultats de cerca. Una altra opció per marcar la paraula com els residus mysteriology paraula, aquest llenguatge bastard intenta buscar alguna cosa completament diferent al que realment és. Pròrroga es tracta d'induir l'aparició d'alguna cosa lògic, seriós, sinó en un fet, és dubtós plaer de les persones dubtoses de tipus gairebé pervers.

 

Un home que està disposat i capaç de nomenar i cridar a si mateix com un mysteriologist greu, donant així, de fet, bastant demostrable bid Que ell és un idiota senzill i clar. Donar qualsevol lloc prop del misteri paraules, mysteriology la paraula greu és realment gran estupidesa. Mysteriology és una paraula de residus, inexistent bastard llenguatge, la pseudociència. ( Google -záhadolog - 58000 resultats, záhadologové - 60000-271, mysteriologist mysteriologists - 7)

 

Mos mysteriologists de tot el món són, com circle-makers, molt estúpid. Només el fet que es diuen a si mateixos els creients i el misteri o mysteriologists, que en sentit estricte principalment des d'un punt de vista lingüístic directament prohibeix qualsevol misteri que resoldre. Per tant només se'ls permet gravar, documentar i investigar, però ni tan sols un indici de tractar de resoldre. Si algun d'ells ha intentat saber resoldre, o fins i tot per amor de Déu solucionat, Seria que ja va deixar de ser un misteri, doncs, ser detingut immediatament creients misteri i serien misteri de la comunitat dels creients sense pietat excomunicated. La Bíblia diu, que per la seva estupidesa seria la resposta dels castigui per això.

 

Però vivim en l'imperi de la llei, i la ignorància de la llei no és excusa. D'acord amb la llei tant estupidesa (= ignorància de les lleis, no només els naturals, principalment penal) seria punible, només principalment perquè la seva ignorància no és excusa. És molt possible fàcilment passar per alt el fet que molt trist en el camp de la física, botànica biològica, i qualssevol altres més lleis naturals són gairebé tots els creients complet misteri diletants i diletants, perquè el sentit estricte així ho assumpte privat. Sinó per les seves aparents delictes penals contra les lleis penals i de fet el que hagin estat sancionats.

 

(Legislaion Txeca)

§ 283 La producció no autoritzada i qualsevol altra manipulació d'estupefaents i substàncies psicotròpiques i verins

(1) El que il · lícitament fabriqui, importi, exporti, també a través , ofertes, transporta , vende o el contrari subministrar per un altre o per un altre Conserva substància estupefaent o psicotròpica, un preparat que contingui substàncies estupefaents o psicotròpiques, precursors o un verí Serà sancionat amb pena de presó per un any a cinc anys o una multa.

(2) pena de presó de dos anys o fins a la pèrdua de la propietat infractor serà castigat si comet el delicte esmentat en l'apartat 1

a) com a membre d'un grup organitzat,

b) Malgrat estar sec per l'ofensiva en els últims tres anys condemnats o castigats,

c) que, en gran mesura, o

d) i les característiques més seleccionats en el nen, o una mica més que a un nen menor de quinze anys.

(3) una pena de presó de vuit a dotze anys o decomís de béns delinqüent ser castigat

a) si un acte dels que preveu l'apartat 1, evoca lesions greus,

b) comet un acte en sec Dissenyat per obtenir per a si o per a un altre un benefici substancial

c) sobre la sequera i la delinqüència a gran escala, o

d) comet un delicte que s'assequi i en major mesura contra un menor de quinze anys.

(4) Entre la presó de divuit anys i el decomís dels béns o culpable ha de ser castigat

a) si un acte dels que preveu l'apartat 1, les causes de lesions greus o la mort a dues persones,

b) comet un acte en sec Dissenyat per obtenir per a si o per a un altre a gran escala es beneficien , o

c) sec comet un delicte en relació amb un grup operatiu organitzat en diversos estats .

 

§ 286 Producció i possessió de material prohibit per a la fabricació de substàncies estupefaents i psicotròpiques i verins

(1) Qui fabrica, per si mateixos o és un altre o posseeix un precursor o un altre article destinat a una producció il · lícita de substàncies estupefaents o psicotròpiques, un preparat que contingui substàncies estupefaents o psicotròpiques, o verí , serà castigat amb pena de presó de fins a cinc anys, una bona feina, el decomís o la prohibició d'un element o un altre actiu.

(2) pena de presó de dos anys als anys, l'infractor serà sancionat

a) comet un delicte dels esmentats en el paràgraf 1 com un membre d'un grup organitzat ,

b) Comet un delicte assecar i característiques seleccionades gran,

c) comet un delicte que s'assequi i en major mesura cap al nen, o

d) si s'obté per aquesta llei per a si mateix o per a una altra gran avantatge .

 

Misteris de creients arreu del món es pot considerar com un grup organitzat que operen en diversos estats. Constantment comunicar dur junts, i convèncer els altres Quin seva explicació d'alguns misteris misteriosos amb més que altres opcions. Es podria dir que sembla com si de vegades competeixen entre si, que crea com un intent d'explicar alguns d'un fenomen incomprensible o efecte i el Gran fal · làcia.

 

Ells estan tractant d'obtenir contínuament les seves il · lusions des al màxim benefici econòmic, a través de la publicació en publicacions impreses de caràcter inferior. Per una quota de organitzar visites guiades als cercles dels cultius. La ignorància de la llei no és una excusa, i es pot demostrar com un grup organitzat a nivell internacional mostren per dècades voltant públic en general completament instruït, sense cap advertència Autoritzat. Igual que els gatets o més com conillets d'índies a llocs amb presència demostrable de verins i Narcòtics. Això serà possible en qualsevol moment en el futur objectivament qualitativament i quantitativament identificar i determinar la seva concentració.

 

(see, Per exemple - probablement una referència a la LP)

Diòxid de Carboni - palpitacions, mal de cap, boca seca, canvis en la freqüència cardíaca i la pressió arterial, sudoració, tremolors. Monòxid de Carboni - mareig, desmai, desorientació en l'espai, fantasies, alteracions de la consciència, al · lucinacions, trastorns del pensament. cianur d'hidrogen i els seus compostos - i la sensació de gust de metall a la boca. Aquesta és una addició relativament simples, sinó com una informació bàsica completament suficient. Encara que els efectes es mostren relativament inespecífics i desapareixent entre si. Poden ser per exemple reemplaçat amb símptomes d'una malaltia d'ampli espectre o dels efectes terapèutics de les drogues. Tot es troba relativament detallada col · lecció de dades de dotzenes de productes químics professionals, publicacions toxicològiques i mèdiques i consultes amb experts en el camp ja no encaixen en els assajos d'aquest tipus. Potser serà en algun moment en el futur es descriu amb més detalls en una part monotemàtic. Seria realment necessita per aconseguir una imaginació excessiva a la comprensió que tots els visitants en les formes de cultiu comença a patir de grip, angina (símptomes de CO , CO2 ), o sotmesos a quimioteràpia ( HCN ).

 

Com ja es va esmentar, alguns visitants probablement cercles de les collites Pertany a alguns corbs blancs. Això vol dir que els que siguin persones es van intoxicar pel ió cianur, i no obstant això d'això Podria algú donar aquesta evidència. Gairebé qualsevol persona de saber de les seves vides es va reunir amb compostos de cianur, serp fer-ho amb tres voltants de compartir les seves experiències, més temps que l'opció de dos minuts.

 

§ 287 Difusió addicció de drogues

(1) Qui tempta a un altre d'abusar de substàncies addictives diferents de l'alcohol o el recolza, o abusar de substàncies seques Qui el contrari, estimula o s'estén , serà castigat amb pena de presó de fins a tres anys o Activitats de prohibició.

(2) pena de presó d'un a cinc anys o multa se sancionen si delinqüent comet delicte dels esmentats en l'apartat 1

a) com a membre d'un grup organitzat ,

b) en relació amb el nen, o

c) per imprimir, el cinema, la ràdio, la televisió, una xarxa informàtica accessible al públic o d'una altra manera igualment eficaç .

(3) pena de presó de dos a vuit anys serà castigat si comet delinqüent delicte dels esmentats en el paràgraf 1 contra un menor de quinze anys.

 

Mysteria creients d'arreu del món cometen delictes penals seva associades amb cercles de les collites, com membres d'un grup organitzat , fins i tot operant en diversos estats , fins i tot actuant en gairebé tots els països del món. Obligar les persones desprevingudes per visitar i romandre en els cercles dels cultius on es troben les substàncies tòxiques demostrable, que va exposar en els éssers humans estan causant canvis en la transferència d'oxigen. Que indueixen sentiments similars o completament idèntic als efectes de drogues o similars completament idèntic a l'estat de mort propera (hipòxia). La definició precisa és un "sub-letal dosi de verins mortals". Dosi subletals de substàncies verinoses mortals és, per descomptat, l'ús de drogues. Els seus creients mysteria cometre delictes per els mitjans de comunicació impresos, cinema, ràdio, televisió, xarxes d'ordinadors d'accés públic o d'una altra manera igualment eficaç . Sobre la base del que alguns dels creients són misteris Declaració de tant en tant, aquí i allà, sembla com si, en efecte van ser les drogues de vegades només a si mateixos.

 

Una predicció, previsió, pronòstic.

En aquest apartat es pronunciarà i la predicció (o pronòstic). És una espècie de previsió, basat en observacions i experiments Objectiu avaluats, un dels molts mètodes científics seriosos (bàsica) de recerca, que mai ha estat sentit parlar del misteri qualsevol creient. La presència de substàncies tòxiques en llocs aparició dels cercles dels cultius serà demostrada, mesurat, verificat i provat pels procediments de mesura objectius i mètodes. Amb tota probabilitat, ja el 2012 (que serien alguna cosa encara va enviar un missatge maies antics?). En primer lloc CO, CO2 , sinó alguna cosa molt probable també altra cosa, i molt pitjor. Mysteria creients han d'estar esperant alguna cosa molt. Alguns dels sentiments de les persones exposades a dosis subletals de CO, CO2 són molt similars als efectes de les drogues, símptomes d'abstinència, els efectes secundaris o els anomenats "terminació" de dosi de drogues. Des d'algunes al · lucinacions agradables, alegres o boig i eufòria, el sensacions molt incòmodes. En el curs d'una sobredosi seguit per èxitus entrant bastant LogicAll - la mort. Bé, el mateix com les drogues. Alguns sentiments de les persones que es trobaven de vegades present al lloc dels cercles dels cultius, es veuen exactament el mateix. 

 

No és inconcebible que moltes persones, inclosos ells mateixos sols, sense saber que ells ja fenòmens similars en els últims anys va aconseguir desenvolupar una addicció greu. Aquest és el desenvolupament de les drogodependències Simulació de l'addicció causada per l'Aplicació de dosis subletals de substàncies químiques tòxiques mortals, a través de l'aparició d'estat prop de la mort. És un estat similar a la hipòxia - la inducció de la deficiència d'oxigen, es va ennuegar, el que dóna als estats alterats de consciència, eufòria i al · lucinacions agradables, s'assembla a les experiències en matèria de drogues.

 

Alguns llocs fins i tot misteri creients contenen instruccions més detallades, com ara "es troba patró de la manera més completa possible mesura, provar el control a l'atzar, ja que molts paràmetres físics," com els camps magnètics, comprovar la humitat del sòl, i moltes instruccions orher similars. Anoteu Si no vaig sentir res especial, inusual, com Microsoft formigueig dits, mal de cap, brunzit d'oïdes, nàusees, eufòria, somnolència, al · lucinacions. O en realitat en un altre sentit "stay away in situ el major temps possible", i de vegades fins i tot potser recomanacions en l'estil de "Profundament alè, et faig la cistella toràcica més estirada," i veure si per casualitat vostè no comença lucinar d'això.

 

Al lloc, eliminar com mostres de plantes molt, presentada `serà , no presentar `serà , presentada `serà una mica, presentada `serà proper a la regió, presentada `serà en el medi, presentada `serà un terç de la distància entre el centre i la perifèria, en dos terços en dieciochoavos 14, setze seventeenths. Mesurar el diàmetre i la longitud dels nodes presentats `serà i no serà presentada ` plantes, la longitud de les arestes ordi, si presentada `seran distància tiges de flexió des del terra. Calcular i tot gra en l'oïda de no presentat serà ` i `serà presentada plantes. Compte els cucs de terra, en les entrevistes amb els lunars i els esquirols de terra, granotes i ratolins, que es reuneixen en el lloc.

 

 

Això hauria estat part de l'actual pujada de l'estupidesa dels misteris de creients arreu del món tot sencer.

 

 

      

 

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

z