Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно публикувани текст-4-2 . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Публикувания текст 4/2
текста, публикуван на началната страница www.cropcirclesonline.cz
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Дом

sarden.cz, 27 април 2012 г.

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 
 

Житните кръгове

 Четвъртия - Част 2

 

 

Формиране на графиката по време на електромагнитни силови линии в зърното чрез електрически ток разряди мълния

Житните кръгове. Друго възможно разглеждането на начина на формиране, някои съпътстващи явления, косвени доказателства.

Други глинен съд, който доста надеждно отхвърля всякаква възможност на дейността кръг вземащите, е къща в Kingsclere, където живее композитор А. Лойд Уебър. През 1995 г. той се появи на този сайт петоъгълна звезда. Цялата сграда е постоянно охраняван от 24-часова охрана. Изследователският екип, който се е опитал да проучи пиктограмата се дължи охрана големи парцели, оборудвани със сензори и микрофони, арестувани в рамките на минути след пристигането им. Но никой не е бил заловен по време на моделите на производство. Уебър бе по време на почивка. Земята по това време се грижи персонал по сигурността.

Информация е получена от адреса http://davidpratt.info/cropcirc1.htm и следното, свободно преведени и допълнена с информацията, получена чрез търсачки, един и същ източник използва малко повече информация по този текст.

А. Лойд Уебър Никога не съм мислил, че житните кръгове са чужденци произвеждат, и прецени, че най-вероятно всичко, следва да бъде фалшификация. Ето защо беше много изненадан, че се появява на мястото, където във всеки случай, никой не може да влезе. В становището на извънземните може само да се съглася с него. Само истинските нарушителя, мълния освобождаване от отговорност ефективно на място да получите нищо, което той прави в "отгоре" не е. Дори и в най-малките електропроводни линии с високо напрежение. Мога да привлече по-силно от тел проводник (чрез корона изхвърлянето). Форма се нарича "двигател тип", а именно неговата геометрия много напомня процес, който протича в цилиндъра на двигател с вътрешно горене. С други думи, експлозия, симетрично разпространение встрани. Автор снимка снимка 5 Стив Александър, снимка 6 е за употреба програма за изход симулация, че моделите за налягане и температура вътре в цилиндъра на двигателя. Разбира се, има много други снимки на същия модел. Изглежда възможно в по-нататъшния принос ще бъде по-подробно чужденци кацане, точно в кабели високо напрежение.

Електрически високо напрежение 100 000 волта, който привлече мълния изпълнението се извършва почти точно над ръба на модела. Средна стойност е около 56 m, местоположението на GPS модели 51.313622 °, 1.287831 °, с толеранс от няколко метра. Кой посещава обекта, описани от картографиране програма може да убеди отново интересния факт, че там отново чужденци се приземи точно под кабели високо напрежение. Тъй като те са момчета (не) прави удобен ...

През лятото на 1991 г., Терънс Meaden и екип от японски учени имат поле (вероятно някъде близо до Силбъри Хил) под надзора на електронно оборудване, включително радар, магнитометри, видео, нощно виждане, сензори за движение. Под прикритието на образуване на мъгла се появи малки гири, но нито един от скенерите не са регистрирани нарушители.

Бележка на автора: Формата вече са създадени (изложени) няколко дни или седмици преди (1). Беше визуализира (индуцирана) в продължение на няколко дни по-късно. Сламката в първия дължи на повреда на електроенергия постепенно отслабна (2). След това започва да се увеличава теглото си с помощта на спрей (3). В крайна сметка се наведе на земята (4). Наблюдателите са присъствали до стадий 3 и 4, и фази 1 и 2 не е имал представа.

Събитието е имитация на процес на изграждане на традиционната фотография. Друга прилика със снимките е, че за да се създаде "картина" се използва мигаща светлина. Друга прилика е, че веднага след експонация латентна се формира, е напълно незабележима. Назначен аналогии с класическа фотография ще бъде изцяло посветена на една от следните части. Още в предишната работа (хронология) е фаза 1 от 5 в подаването на поредния хронология име на експозицията.

Доста често модел, в който е била открита, стана известно време след следващия раздел. Това се дължи на различния интензивността на експозицията, по-малко засегнатите райони се нуждаят от повече време, за "разработване" на изображението, естествено разработчик трябваше да работят по-дълго. Някои от следните части ще обърне много повече внимание на подобни случаи.

Забележете, че "растителност действа малко като разработчик химически изложени отрицателно: създава скрити изображения", могат да бъдат намерени в публикуването Лео Деуиловият - открития от въздуха: Историята на въздушното археология, стр. 50 Това е огромна грешка (един от многото) всички предишни проучвания в житните кръгове - житните кръгове, че техните констатации почти никога не се не се консултира с експерти в областта на археологията и по-специално авиация археология. Въздушното археология вероятно не знаят, че такова нещо съществува. В публикации и статии, които бяха дарени по време на цялото десетилетие на издаване на житните кръгове, за да не го почти не се споменава. Но ентусиасти НЛО, извънземни, летящи чинии, и може би всички възможни областта на псевдонауката на всеки хиляди кръг на реколтата natahali dowsers и медии. Обслужва ги. Благодарение на своите знания и разбиране на потенциала на принципите на движи назад, а не напред. От друга страна, е необходимо да ги благодаря на начина, по който те често почти винаги съвсем вярно помощта на компаса отклонение измерва геомагнитното поле и по този начин те prosťáčci чинно натискане знания напред стъпка в посока на обяснение, което е възможно само в такива случаи: на наскоро мълния освобождаване от отговорност. Той трябваше само да поиска. Нещо за тях в тази посока се разкрива като г-н Pockels.

На факта, че любителите на тайнственост внимателно и търпеливо събиране в продължение на десетилетия на голям брой от друга относително ясна доказателства, че почти убедително подкрепят на констатациите, които са движещи се около на сайта, които е известно време преди удар от мълния освобождаване от отговорност, без нищо, просто знае тя ще бъде много по-подробно в следващия раздел.

Офицер от армията, разположен на равнината Солсбъри тренировъчна зона, в една локализирани кръгове култури в активна минно поле. Бележка на автора: За освобождаване от отговорност на мълния, не е бариера минно поле, точно обратното. Понякога тя ще бъде в състояние наистина да се забавляват ...

СНИМКА 7: 2007.07.15 - Великобритания - Дорсет - Bournemouth (точното местоположение на GPS на обекта е известно, разбира се)

Снимките са направени от вече несъществуващата домейн cropcirclesdatabase.org. Същото се занимава в сайта home.planet.nl / ~ sarne023/06n.html , вероятно идва от оригиналната снимка.

Tree в област, в близост до летището. Полюс се намира на оградена земя, която не е публично достъпна. Pattern следователно не е изследвано близо, само от въздуха, а след прибирането на реколтата. Споразумение със собственика със сигурност не би било проблем да посетите сайта и да отидете да показва дървовиден изглед. Признаци на попадение на мълния на багажника със сигурност ще се наблюдава дори след пет години, тъй като някои със сигурност не е "флаш трева". Метеоролозите от летището може да бъде в състояние да намери някъде запис на бурята. Земевладелец със сигурност през тази година под дървото някои счупени клони, и е възможно, че дървото трябва да бъдат проверени от мълния и да се лекуват дендрология.

Снимка снимка 8 се събраха три снимки от различни години. Foto С. Александър F. Laumen, F. Laumen. Близо до всеки един от тях "нещо" се случва - неправилни форми. Това е показване на обекти или линии, които са разположени подземни. Тя може да бъде част от въздухоплавателното средство, се срина, или археологически останки, канализация, канализация, вода и линии за комунални услуги. Всяко подземна структура, често впоследствие се визуализира след попадение на мълния далеч от мястото, където се намира. Като линията (в случай на мрежи) или криви (различни подземни обекти, например части на крушението на самолети) или комбинации от тях. Предимно напълно унищожен, мъртъв царевица. Например, ако мълния удари директно в пожарен кран стои на повърхността. Дължината им обикновено е от няколко метра до 10-20 метра, понякога дори и повече. Обектите, които са довели до увеличаване на концентрацията на власт, се намира под дълбока оран. Ако сайтът не се проведе археологическо проучване, все още е там. GPS разположението на предметите е известно за най-малко два обекта на трите показани тук, а останалата част е възможно да се проследи. Подобни места, където има нещо подобно, че близко или по-далечно от редовните форми, разбира се, има много по-голяма степен, а не само в Англия. Понякога подземни линии поради повишена проводимост, един силен ефект на заземяване, електростатично и електромагнитна индукция и йонизиращи на въздуха над тях могат да допринесат на формиране на първи две (невидима) изхвърляния фази мълния - Предварителен Разбивка Спира Лидер, което може да доведе на факта, че подобен газопровод засегнати от няколко паралелни клонове на една и съща изпълнението на разстояние от десетки до няколко стотици метра една от друга.

Преглеждайте подземен тръбопровод е част от редовни (или неправилна) фигури в житата много често. Всеки от следващата част ще бъде посветена на всички тях. В този случай, тя може да бъде дори част от модела под пътя, какъвто е случаят в следните две снимки - снимка деветата е сайт Winterbourne Басет, Wiltshire, през 1998 г., открит модел 23-то Май, снимка Люси Прингъл - горната рамка. Колкото по-ниска изображение е заловен по-късно (най-малко 14 дни, но още повече). Снимка Busty Тейлър. Е повреден зърно безопасно мъртъв. Мъртвите са били на курс по горната рамка, но поради инерцията на биологичните процеси в растенията не са изглеждали. Дори и в този момент може да се показва някои признаци на живот - обмяна на веществата. Долната снимка е възможно да се наблюдава много значими промени в цвета на растенията в следите на трактора (също мъртъв, но не толкова дълго). Промени в цвета на следите на трактора се наблюдават дори и в следващото поле и без да се причинява на електроенергия от мълния никога не би хрумнало. Общежитията са трактора в областта на втора най-добрият проводник ток. Е лидер на всякакви метални тръби и други метални предмети, които се намират под земята. Също така е възможно да се наблюдава ясно зърно на метални структури са получили значително по-висока доза на електроенергия, отколкото на пистата след трактора, и показа признаци на смъртта значително по-бързо, а на пистата за известно време и затова е оцеляла толкова отличителен жълт цвят. Пожълтяване на същото ниво, че ще му отнеме още няколко дни. Природен разработчик трябва да работи малко по-дълго, интензивността на експозицията е значително по-слаба. Вероятно няколко порядъка.

Последният случай от възможните странични ефекти на мълния е снимка 10 - място Alton Barnes, Wiltshire, Weyhill, Хемпшир, 18 Април 1998 г. Възможно е, че някои дървета са били придружаващ паралелен клон на освобождаване от отговорност на мълния, по време на формирането на моделите или почти убит, така че по-късно е решил да ги премахнете. Положението предишното състояние е показан на въздушни фотографии, получени чрез Bing Maps (дати неизвестен, долния ляв), ситуацията след отстраняването им е било получено от Google Earth , нали. За имиджа на Google Земя песни са били внесени след трактори Bing Maps, и обратно, в сянка Light Magenta. GPS местоположение модел е 51.215244, -1.556524. Кръгове увеличение култури е очевидно, че дърветата (от брезова кора) листата са се увеличили, е вероятно да са били напълно унищожени. Снимки житните кръгове (изнасилване), получени от www.temporarytemples.co.uk (S. Александър снимка). На същото място може да се намери дори и в изображения Люси Прингъл. След средата на април, по време на цъфтеж рапица, са надеждно зелени, покрити с листа от бреза. Според времето, когато брезите започват да светне зелено, в чешки език дори е кръстен след един месец. Коя ще бъде тя? Възможно ли е март?

Днес (двойно) творби бяха представени и само косвени доказателства. Във всеки случай, няма доказателства, че всяко надежден и потвърждава безусловно предлага теория за създаване на форми на зърно, повредени от мълнии, като запис на електромагнитните силови линии, както и тяхната намеса. Но те имат абсолютно всички, без изключение, една доста важна функция в общ. Теорията, описан в никакъв случай не са в конфликт. Хипотеза е приложима за всички от тях, и в двата случая не е възможно да се каже, че подобен метод на напълно и изцяло екскретира показано. Един от основните принципи трябва да бъдат във всяка научна теория и хипотеза допуска. Това е оборими (английски falsifiability refutability). Когато някой действително да се окаже например стреля филми или снимка, докато постоянно наблюдение и оценка на електромагнитното поле на място потвърждават, че никога не някои от района, където по-късно открити за истински кръгове култури, се случи мълния освобождаване от отговорност в областта . Точно обратното, че се движат зелени същества с пипала, извънземни и летящи чинии, теорията, представени тук, може да се счита за надеждно дискредитирани.

Доказателство, че име теория на мълния на мястото на житните кръгове потвърждават много по-силна, много по-ще бъдат представяни постепенно, но в някои части на следното. Един от най-големите доказателства наистина огромна купчина, че 100% потвърждава, че местоположението на житните кръгове трябва задължително да бъдат поразени от мълния в земята, търпеливо и внимателно през десетилетията, страдат от нещастни любителите на мистерии ("záhadologové") сам , без ни най-малко съмнение. Всяка измерена отклонение компас, защото такива доказателства. На планетата, който се нарича по света и е дом на, наред с много други организми хуманизирано вид маймуна на човечеството, това е друг начин за постигане на силни локални вариации като геомагнитното поле вълни с изключение на газоразрядните мълния, просто не съществува. Дори по-добри и по-интересни резултати биха получили, ако те са имали най-малко деклинация компас, или дори магнитометър. Може би само като малко експертни съвети в бъдеще.

Днес текст "частично разклонени" от повече физическо обяснение на принципите на житните кръгове, тъй като доказателствата сервира тук са повече или по-малко допълват, че е повече от любопитство. Все пак, той все още е привеждане фрагменти от доказателства. Някои други части, които ще се съсредоточи главно върху явления, които нямат начин за разясняване на възможностите за периодични структури и повредени зърна почти нищо общо, те ще бъдат много идентифицирани като интермецо, като част от името си. Разклоняващи се е наистина, където на случаен принцип ще бъде посветена на въпрос кръг-създатели, различни други съмнителни теории, включително извънземни (извънземни курс един напълно отделен обем), разузнаването, зърно, вакуум, звезди, планети, предмети, растения, гъби, животни, и подобни обяснения на житните кръгове, житните кръгове, които в миналото е бил формулиран. Всеки иска поне малко по-сериозно въпроса за щети по реколтата и настаняване трябва да оцени подобни псевдонаучни теория, дори и само защото те съществуват. Има и теории "много по-малко" псевдонаучни и вредни, като Гея. На това може би може би дори съжалявам, че не работи, поне не по начина, по който би трябвало. Възнаградени поради някакви последователи, най-малко, че е много сладко.

За щастие на части чисто научен материал е подготвен повече от достатъчно.

Това ще е за днес (двойно) част на окончателното обобщаване изявление.

 

Jan Ledecký

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Назад към списъка на публикуваните текстове  

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

z