Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно публикувани текст-4-1 . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Публикувания текст 4/1
текста, публикуван на началната страница www.cropcirclesonline.cz
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Дом

sarden.cz, 19 март 2012 г.

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 
 

Житните кръгове

 Четвъртия - Част 1

 

 

Формиране на графиката по време на електромагнитни силови линии в зърното чрез електрически ток разряди мълния

Житните кръгове. Друго възможно разглеждането на начина на формиране, някои съпътстващи явления, косвени доказателства.

Парче Днес е прелюдия преди студия запознаят публиката с друго парче на доказателства, от които съвсем ясно показва, че житните кръгове, създадени от Майката Природа, със собствени средства, съвсем сам, без каквато и да е намеса на извънземни от космоса. Генерира е всичко, само и само чрез физически сили, местни, земното. Чрез мълнии. Всяка пиктограма за царевица, да бъде доста нередовен, и тези, че наистина ще е предимно рекордни полеви линии по време на електрически ток, който е над областта, както и в близкия подземен време мълнии. Частично може да участва и запишете на действие и механични сили (симетричен експлозия разпространение, за да отстрани, като фойерверки експлодиращи ракета, или процеса във вътрешността на цилиндър вътрешен двигател изгаряне) и се записва като лек, в първия напълно ненаблюдаеми характер на микроскопични тъкан щети (може да бъде дори и насочено ориентирани). Без помощта на някакви примитивни или несъществуващи извънземни. Днес ще бъде почитан публиката запознаят с няколко по-скоро косвени доказателства.

Наред с другите неща: житните кръгове съществува вечно. Това, което днес се нарича житните кръгове, се е появило на земята дълго време преди да се яви на всяко мислене човек. Просто не се случи в царевицата, но във всички други растения, които са били допуснати на земята, а не само в растенията (сняг, прах).

В днешните времена, в някои години, просто на полетата се появяват в някои години, не се Просто попитайте всеки земеделски стопанин. Операция комбайни знае нещо. Със сигурност може да каже нещо от персонала, които някога са обикаляли полетата с коси. Тези, които вече са в развитите страни, по-голямата част напълно замря. Това не е вярно, че житните кръгове започнаха да се появяват, да речем, от осемдесетте години. Само че те не са били платени почти абсолютно никакъв, или само много малко внимание или са строго класифицирани. По отношение на честотата, по-скоро рядкост или поява, разбира се, има земеделски производители, които никога не са виждали преди означаваше редовен. Това, че човек, видял образувания, подобни на този, показан в придружаващия снимка 1 снимка, просто достатъчно, за да затворите областта на зърно се премества от една година, и дори може да заобиколи площ по-голяма от един квадратен километър.

Първият от тях ще бъде дадена форма, че в действителност никой не е виждал на терена, с изключение на г-н оператор комбайн. Разбира се, че не казвай на никого, и журналисти наричат. Операторите на жетварите съм виждал много, че би било възможно да се поиска всеки един от тях. Изображението е получено чрез Google Earth . Координира и датата ще бъдат съобщени на другата страна в продължение. Средна цифра е около 22 метър, и формата е подобни фигури, които се появиха преди няколко години във Великобритания, Германия и Италия. Моделът бе произведен. Не са изследвани. Нито някога са открити. Чрез съществуването му може да обезсили една от основните аргументи на отрицателите на естествения произход на житните кръгове. Те твърдят, че моделите са създадени от хора, които впоследствие се ползват на техния "откритие" и "проучване" и след това да бъде в състояние да произнася различни теории за всякакви възможности от техния произход. Форма, която никога не е била "открита", той никога не би могъл да се "учи". Така че, скъпи отричащите, за следващия време нещо по-добро. Като се има предвид, че формата е била открита случайно абсолютна, някои не целенасоченото търсене, трябва да бъде десетки подобни случаи само Google Earth и въздушни снимки, които никога не са публикувани хиляди. Просто гледам. В същото време, престава да се прилага един от другите аргументи на някои наблюдатели, пиктограми, които твърдят, че житните кръгове чужденци, които се опитват да комуникират нещо на човечеството чрез тях. Само идиоти пишат отчети, които никой не чете.

Към посочените по-горе цифри, разбира се, рано или късно се регистрира някои от неговите "автори". Това, което направихме, беше такава и такава, ние сме толкова напреднали и така. Психичните разстройства понякога са ужасни, и затвори отделение медицински институт лектор г-н Chocholoušek вече имат няколко клетка легла přichystaných.

Активност психически отклонения лица - кръг ръководители, които произведени кръгове, доста правдоподобно отричат ​​такива кръгове култури, които са се появили на места толкова внимателно охранявани, че проникване на всички нарушители просто изключено. Ето няколко примера следват.

Снимка 3: житните кръгове в близко страната резиденция на британския министър-председател

Дейвид Павел (30 юни 1991) рязане е получена от източник, който не сме да се знае датата не е разгледан допълнително, но вероятно ще се съгласят. Име на открит лист, но случаят е широко известен.

Безопасност скандал избухна през нощта, след като са се появили големи кръгове култури върху земеделски земи с развитието на селските резиденция на министър-председателя. Кръгове се появяват само на няколко стотин метра от Chequers, където Джон Мейджър прекарва почивните дни. "Ако ги мошеници Удивително е, че те са били уловени от силите за сигурност, охрана на министър-председателя", казва Лена Godsall Bottriell този кръг се появи в деня преди. "Дори и да е дело на извънземни, аз все още не мога да разбера как е възможно, че никой не е забелязал какво се случва", добавя г-жа Godsall Bottriell, редактор на независими местни Книги Terrick. Thames Valley полиция снощи заяви, че, че кръгът на чифлика близо Wendover не знае нищо. Изглежда невероятно комуникации говорител от "Даунинг стрийт": "Ние знаем за житните кръгове в Chequers, но не представлява риск за сигурността." "Това е бизнес. Това е напълно естествен феномен, който вероятно е свързан с времето."

Малко хора във връзка с житните кръгове някога изрази по-точно от подчинените на тогавашният министър-председател Джон Мейджър и на Нейно Величество теми: Да, тя е на чисто естествен феномен свързани единствено и само дори с времето, особено с една от изключителна му процес. Това е просто жалко, че всички предмети и служители свърши развитието на първоначалното им изглежда много плодотворни идеи. (Но това е наистина е така? Изпразнени от някои от другите си решения, както и други констатации в тайните доклади и архиви? 007? Клузо?)

Случаят се споменава и в Кръгове публикуване култури Разкрити: Език на светлинните символи, Джудит Мур, Барбара Lamb, Light Technology издателство, 2001 г., стр. 49:

В максимална зона за сигурност в близост до резиденция на британския министър-председател на страната Chequers и пиктограма се появява във формата на кръст на Селтик. Една от ръцете на кръста е, tiped триъгълник, а от вариант ще бъде кръг, и на върха на триъгълника беше отбелязано направо в резиденцията. Плътно патрулират място Разбира се изключи hoaxers на работа.

Най-сигурната зона близо до уикенда резиденция на британския министър-председател пиктограма Chequers се появи във формата на кръст Селтик. Една от ръцете на кръста е завършен с триъгълник вместо кръг с връх, насочена точно до резиденцията на министър-председателя. Внимателното наблюдение на цялата област напълно изключва всякаква работа на фалшификатор.

На автора Забележка: поради старание да пази такова място би със сигурност на Нейно Величество теми и министри на британското правителство (Да, г-н председател министър ...) може да намерите записи на на буря, която предшества откриването на модели, въпреки че го взеха преди повече от 20 години. Добре, ако не те, метеоролозите определено да.

Трети път е едно и също дело, посочени в Мистериозни кръгове култури книгата, Hesemann М., Е. Tóthová, Етна 1997 г., стр. 31 (оттук цитат и придружаващите снимки): "Когато местните журналисти интервюиране секретар Джон Мейджър, че системата за безопасност открити създател на тази формация, те са получили официален отговор, че няма риск за сигурността като кръгове зърно, причинени метеорологично явление, следователно може да продължи да се отгатне какво може да е метеорологични условия, които създават толкова симетрични образувания като пиктограми поне една, обаче, не можем да въздъхна с облекчение: измама, обяснение не е опция ".

Публикувания текст отново съвсем ясно показва, че числото 10 е отдавна знаят своите над 20 години. Величество е също така, за всичко достатъчно информирани подробно. Гръмотевични бури и светкавици са метеорологични явления. Обособена достатъчно информирано институция, така че просто го оставят на Майката Природа, колко дълго ще може да дръпне на мистерия любителите тъпи крака ми преди някой успее да разкрие лудории. Привържениците мистерии някога. Истинското знание Crop създадени Кръгове наистина е много необходимо да се притъпи груб начин dokopat. Те ще държат своите свръхестествени обяснения и приятели, много интелигентни извънземни като кафявите ризи. Само много луд извънземните ще искате да се приземи отново почти точно кабели за високо напрежение. На светкавица, за освобождаване от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета между тях, но го насочва много често, и телени не го предпази от вплетени между тях на земята.

Преди по-нататъшно продължи в описанието на местата, където въздействието на човешката дейност практически невъзможно, не е препоръка за читателите, които ще издаде повече се интересуват от житните кръгове и ще ги харесвам малко по-запознати. За чешките говорят читатели е много добра, и преди всичко обективен източник блог Libor Чермак. Досега една от последния, което е свързано с житните кръгове http://liborcermak.blog...v-obili.html . Точно тук на целевата страница, можете да намерите прекрасен пример на мълния в тази област, което в действителност е привлякла истински творец в житните кръгове (Crop Circle в Ládví). Подобни снимки - доказуема диригент, открити в околностите на житните кръгове - там са хиляди.

Г-н Чермак е възможно и необходимо също е много висок процент за обективност при отчитането дори пътуват да гледате на житните кръгове на Англия. Той пише: "Аз не искам читателите да се наложи някоя от възможните хипотези за произхода им, независимо дали са чужденци, кръг ръководители, вятърни вярвания, планетата Земя, зърнени спиртни напитки или секретни военни проекти и т.н." Споменати ресурси, можете да критикуват един, но е напълно ирелевантен подробно, връзките от други от текущата година, водещи до мястото обикновения читател cropcirclesconnector.com недостъпни, защото са склонни на платен площта на обекта. В случай на предназначеното за целта място, то е ясно, че със сигурност не прави нищо, да трябва да се харчат пари. Тя почти без изключение, всички снимки може да се намери на други уеб сайтове, достъпни безплатно. Например, Люси Прингъл, Стив Александър, Франк Laumen и повече. Просто въведете парола "Crop Circle", мястото и датата в която и да е търсачка.

В Л. блог Чермак да намерите броя на длъжностите, за да се справят сравнително обективно описание и оценка на модели на зърното, особено в Англия, но и в нашата страна (Чехия) и на други места в света. Много места авторът посети лично, така че приноса му може да служи като ценен хранилище на информация. Допълнителни вноски са посветени на известни фигури на бели коне и хора другаде обяснява произхода и използването на линии Наименование Ley и повече да се фокусира върху въпроса за келтите и праисторически селища и други праисторически мегалитни сгради. Много полезен за разбирането на историята и контекста на описаните места може да се препоръча като много добър източник.

Друг много обективен източник, който не е отделена от езиковата бариера, страници словашки наблюдатели www.uforevue.sk загадъчните феномени. Например, страница http://www.uforevue.sk/news/53/55/Nadherny-kvet-v-poli-pri-Kozarovciach/ . Авторите на сайта, трябва да бъдат похвалени за несравним цел отразяване на феномена на житните кръгове. Те описват подхода си към феномена на житните кръгове ясно се нарежда сред абсолютно перфектно, професионално, описателно среда отчитане. Обективност на новини могат да бъдат сравнени например с Би Би Си. Въпреки че в момента житните кръгове феномен директно насърчаване на различни обяснения за предене с мистерии, чужденец спиритизма, псевдонаука, окултното, ненаучно, понякога невероятно нелепо, понякога демагогстващ - нетипично теория. От своя уебсайт, посветен на описанието на явления Crop Circles не се появи нещо подобно. Не се притеснява дори да се опитаме всеки читател заблуди и съмнителни обяснения на свръхестественото. Техните графични рисунки със записи размери на отделните фигури са сред най-доброто, което някога е била в областта на изследване на житните кръгове в света е създадена. Общо казано, www.uforevue.sk са много редки, уважавани сайтове, макар и посветен на въпроса, който вече е много на колегите си успява да "промъкнат много." Ето защо те ще, за обективността на новина тук на това място се присъжда рейтинг 1 + +, с две звезди. Автори на текстове - името Томас Станкович, Мирослав Чарли.

Както винаги, от самото начало непрекъснато подчертава във всички текстове, констатациите, представени тук, трябва да се направи с житните кръгове само абсолютния минимум. Те се отнасят по-специално за всяко повредено зърно навсякъде по света, и който би искал да се интересуват по този въпрос, трябва да учат нормалната научна и селскостопанска литература. Зърно огъване на земята в целия свят (на снимка 1) никога не са под влияние на някои неизвестни и неразбираеми сили. Колена до земята, само и само защото е слаб. Дължи най-вече на използването на електрическа енергия от мълнии, често само с индукция. Избледняване след преминаването на електроенергия продължава с дни. Чиста зърно продължава почти всяко механично напрежение. Всяко сплескан, разположена (повредени, отслабен) зърно в света, разбира се, включва всички настоящи и бъдещи кръгове култури - житните кръгове. Те са просто леко, почти незначително подмножество. Това, преди всичко, всички любители на мистерии, които съществуват в света, трябва да се разбере. Те може да не са съгласни с това, дори и срещу него също може да протестира, но това е всичко ...

Това би било достатъчно, за да бъде продължена.

 

Jan Ledecký

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Назад към списъка на публикуваните текстове  

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

z