Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно публикувани текст 3 . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Трети публикувания текст
текста, публикуван на началната страница www.cropcirclesonline.cz
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Дом

13 Януари две хиляди и дванайсет www.sarden.cz

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 
продължаване на предишни съображения

Профил:

Житните кръгове

 3

 

 

Фаза на настаняване , увреждане, отслабване Хронология

      Там просто ще обясни принципите на най-простите форми, общ кръг - един неразклонени мълния по освобождаване от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета, както и хронологията на такава схема в рамките на няколко седмици до няколко месеца след мълнии. Но описаните принципи могат да се прилагат до по-сложни форми. начин, всяка обща кръг на културите и всъщност много поразително подобна гледка протичане на ток през метални стружки проводник. Царевични стъбла се заменят с магнитни стружки. По време на заустване се държат като стрелката на компаса. Снимка 1 (монтаж JL). Поставете показва колко далеч постигане на ефектите от електрически разряди и не повече. С това изявление ще със сигурност всички съществуващото самозван Crop Circles изследователи несъгласие, протест срещу него ще бъде против него, дори заплашва бунтовник и вдигнати юмруци, но че е за това наистина, че отива с то или срещу него, както и, тъй като те могат всеки от нас правя.

 

     Най-важното е, обаче, отново да се отбележи, че всички принципи, описани тук се отнасят особено доста често, нередовно подадена , лежащ на земята зърно. Дали наистина изключителен съвпадение възниква закономерност, като кръг, зависи най-вече за това как да поставите Фаза 1 - Изложение. Кога ще достатъчно симетрично и следващата фаза е твърде "се обърка", редовен предмет може да възникне.

 

Фаза 1 Изложение.

      Светкавица канал е с диаметър от 5 mm, никога не повече от 10 mm (или в случай на силни удари, върховия ток на един милион ампера, виж литература). Светкавица освобождаване от отговорност се държи като жица, опъната между небето и земята, чрез който протича ток няколко стотин хиляди ампера, а в някои случаи води непосредствено под земята. Не винаги - в действителност, вероятно почти никога. Но това не е невъзможно, че появата на някои сравнително точни кръгове, вместо на нередовни настаняване , огъване стъблата на земята е причинена наред с други неща от сега, че една значителна част от енергията се изцедени флаш много бързо под земята, така че там е много по-малко "паразитни експозиции" (щети) други различни зърно нередовна, усилване на значителна част от енергията на повърхността на почвата и песни за трактор. Място може да бъде подарък "естествен гръмоотвод" (подземен), което ще доведе до освобождаване от отговорност сравнително бързо на няколко метра под земята, така че страничните ефекти далеч доста точна кръг на повърхността се появяват само минимално. Гръмоотвод може да бъде от геоложки произход (извори, прекъсвания), археологически (желязната епоха, бронзова епоха), и модерна (от военна машина се срина, комунални услуги). Земята е основата, и зърна върху нея действа като слой за запис материал (растер). Приемане на ток през "телове" е за облъчване на енергия, за да околностите. Тази енергия се отчасти предизвикани в растенията (еквивалент на регистриране мощност и експозиции електромагнитни, причинявайки щети и индукция са ограничени да достигне един много точен кръг), който може да бъде предявен на почвата и корен система напрежение стъпка - един много точен кръг, йонизиран въздух или Corona освобождаване от отговорност (много точен кръг). Corona освобождаването от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета напрежения стъпка удари и повредени растения в целия диапазон на работа приблизително равномерно индукция от разстоянието от канал за освобождаване от отговорност. Възможно е също така, че различните реакции могат да имат различни полярности и тяхното събиране и изваждане да се създаде разнообразие от концентрични кръгове. Всички изброени щети са при идеални условия доста точна кръг. Условия, които са поне отчасти прилича на идеал, то е възможно да се опита и рядко може да се постигне например в лаборатория. В природата, разбира се, много otížněji, но: Подобни експерименти (рамото освобождаване от отговорност мълния в тази област) природата много повече от един милиард години, а понякога и дори излиза, възлиза на приблизително един случай на един милион. Тя е предназначена за създаване на най-малко една сравнително редовен кръг, всички други "естествени експерименти" над "провал" - възниква, "само" с неправилна сплескан , лежащ на земята зърно.

 

     Природата по този начин всъщност се заменя със "недостатъци в използвания лабораторно оборудване", броят на лабораторни експерименти. Когато Ленин Комсомола автомобилна централа, произведени Moskvich милиона, или Волга Автомобилни Races милион Жигули, тук са и някои от тях дори са работили. Такава предлагат другаря Брежнев, който с него, но просто не се вози, защото той е бил на неговия вкус твърде малко блиндирана.

 

     Някои сламки може да бъде сила, много силни течения на въздуха и въртопи, които следват милисекунди след шока и направи не на последно място вече от една малка част от а вторият, взаимно преплетени и почти "Обвързан" вързани и увити, но тя е не повече от една милионна на електроенергия засегна брой стъбла. Те са изкусно маскирани в насажденията и открит едва след настаняване , огъване на стебла на земята. Те вероятно са на вашия работен плот в един квадратен метър, по-близо до канал за освобождаване от отговорност (за всеки отвор). Сайт може да се появи и въртящо се електромагнитно поле, и повече от три фаза, и причиняване на растенията и механично. Растения действат като диригент, чрез която в момента преминава през индуцирана или зарежда проводник (например, йонизиран въздух, почва, съседна Розлин). съпротивление е от порядъка на една до няколко Mohm / cm, в зависимост от етапа на растеж. На сайта също е много напрежение над няколкостотин хиляди волта на метър, и протичащи през растенията измерими течения. Повечето растения, някои от които може да бъде значително на кратко време механично отклони от своето равновесно положение, и по този начин частично повреден и механично, да се върне, благодарение на собствената си еластичност обратно почти неразличима от тази, в която те са били намира преди заустването. Има все още е само на експозицията - в сравнително редовно мрежа на растенията беше наложено под формата на електромагнитна запис. По-голямата част на растенията не могат да бъдат видимо забележимо почти нищо и Регион полета имат нищо. Обикновено, най-малко няколко дни до седмици, но почти нищо не се случва (визуално). В действителност, цялото място е описана за Фаза 2 .

 

     Корона освобождаване вече беше споменато в един от предишните части и картината. Около канал за освобождаване от отговорност като непрекъснат слой - опаковки във вертикална проекция на много точен кръг, и интензивността на контакт с растения в него, благодарение на своето време трябва да е приблизително еднакво, напротив на индуцираното напрежение. Нейната ширина зависи почти само в текущия Ход връщане и разбира се много по-различно Например освобождава между 3000 и 600 000 ампера. Фактът, че след мълнии, перпендикулярни на земята може да бъде засегната от царевични растения съвсем точно в кръг, следователно корона разряд, който може да допринесе значително. Някои зауствания не може да падне вертикално, което би могло да се обясни с различни елипсовидни форми, както и полумесец и 1/2 кръгове.

 

     Много съществена изискаността "Изложение кръг" може да има най-малко две други начини (виж по-нататък). По време на освобождаването от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета може да се осъществи много сложни ефекти смущения (механична и електромагнитна), но която ще бъде описана само в продължение на другата. При определени обстоятелства, монтаж на няколко, дори само два заряди, които попадат в рамките на няколко метра един от друг на разстояние от няколко десетки милисекунди, може да действа като генератор на огромно въртящо се електромагнитно поле (моментално). Това е областта, генерирани от токови импулси на няколко стотици хиляди ампера, за да тече наклон и над 200 000 ампера на MICRO втора. За него, но в някои наистина друг продължението.

 

     Когато Фаза 1 - освобождаване от отговорност мълния Изложение отстраняват принципи, които могат да доведат до доста точна кръг, той е типичен първопричина напълно нормално нередовна настаняване , наведете царевични стъбла на земята, без което иначе би било във всяка област, а не плоска , лежи на земята (стъбла се наведе до земята) почти нищо. Някои по-слаба ", хрипове" уволнение, но повечето съседни растения могат да оцелеят почти невредим до прибирането на реколтата. Фактът, че редовната настаняване , огъване на стебла на земята след мълнии почти никога не е за модели Подобен пример Снимка 2, снимки на собствен текст на автора. Мястото е налице HV 22kV, която се функция за защита от мълнии. След мълния е значителна част от енергията се разпределя върху широка площ обикновено влажна повърхността на почвата, най-за предпочитане след следите на трактора. Първоначалната настаняване , огъване стъблата на земята на всички, дори и неправилни форми е почти идентична хронологическата процедура, която е описана тук, често само за една нощ или на дъжда. Снимка е направена 2:58 седмици след бурята, дори предишния ден е след известно настаняване , огъване стъблата на земята около големия широка ивица от родния си или от паметници. Проверяват ежедневно и снимка.

 

     Изложение засяга предимно meristémových тъкани, т.е. в случай на царевица почти изключително от април до май, вероятно до средата на юни. Също така, някои от март, и вече по-рано бури може да се случи, особено в зимните зърнени култури. Създаване на житните кръгове е невероятно често документирани "след бурята". Storm (само влага, но също така и светкавица, вятър), но в този случай само е действал главно в Етап 4, след което имаше видим образ, който се наблюдава при растенията в продължение на няколко седмици. Август мълния, дори и ако са създадени sebesložitější намеса и резонанс, това не е завод запис, запис материал, вече не работи. Те могат да показват само механични въздействия на шок, и да причини настаняване , огъване стъблата към земните растения, които вече са отслабени от мълния електричество в продължение на седмици преди това, понякога в "запис период" от март до май.

 

Фаза 2 Отслабване на растенията (стъбла).

      Повечето растения са получили, докато излишната зърно (увреждащи), но не е смъртоносна доза на електроенергия. Те формирали в него вредни химикали, и те започват с него по някакъв начин да се компенсира. Ток, който протича през повърхността на почвата и под него, определена промяна в химията на почвата (рН, хранителния състав), и положението на растенията толкова поразително напомнящи състояние, което възниква след разсаждане. Тя се нарича удар на прихващане, растението, след като претърпя много подобни проблеми, и като цяло има тенденция да доведе до оценка от около две седмици, но вече в застой растеж и забавено съзряване. Част на растението умира, след като е бил ударен от мълния на зърнените култури Изчислено е, че само няколко процента (20-30%), и неопитни очи на не-земеделските производители няма да имат малък шанс нещо да се признае. С изтъняване и отслабване на оригиналните растителни култури може във времето да доведе до значително увеличение в развитието на плевели, които могат да се наблюдават след прибиране на реколтата, както ясно зелена площ Снимка 3 - Анкона , Италия, модел, наблюдавана на 10-ия Юни 2007 г. Тук състояние след прибиране на реколтата, получена от Google Earth , заснет през 2007 г., координира N43.574443 E13.432214 ° °. Подобни наземни снимки житните кръгове след прибиране на реколтата, има стотици.

 

     По-големите централи (няколко екземпляра на кв. м.), като картофи, захарно цвекло, лук, памук може всички ще загинем, защото те не успяват да оцелеят действие неразделна цялата площ, обитавана от тях. Повечето стандартни на ринга, но че земеделските производители вече знаят и не суспензивен ефект, както вече беше споменато някъде. Един от бъдещето на серията ще бъдат изцяло посветени единствено и само търсят сериозни селскостопански и ботанически учени и изследователи на въздействието на заустванията Besko на монокултури култури, тъй като те са споменати в професионални списания и литература. Това ще бъде възможно да се гарантира, че назначените експерти знаят много добре какво се случва в този случай.

 

     Откриването на мъртви растения последван винаги най-малко няколко дни, но дори седмици след мълнии. Всички растения, дори и тези, които са били убити незабавно освобождаване първоначално са неразличими от повредена. Едва по-късно започват да изсъхват (няколко дни, както и 1:59 седмици след изписването), и в крайна сметка умират. Някои от по-смъртоносно засегнати растения могат да оцелеят за известно време (да покаже признаци на живот, т.е. обмяната на веществата). Зависи, които посещават това място преди. Опитните отбелязва земеделския производител, че светкавица удари тук, не е и никога няма да се защитим и проблемът продължи. Ситуацията може да се споменава във всяка научна публикация. Ако посетите всяко място ufologist, záhadolog, или всяка друга самопровъзгласилата се "експерт" по проучване на житните кръгове, ситуацията също улавя (и много повече). Той отбелязва, че вероятно се приземи чужденци. Или нещо написано на областта микровълнова, лазер, или предпочитате някои напълно непознати и неоткриваеми вид енергия. Тя може също така да се отбележи, че се прави нещо напълно различно, или всички заедно. Той би могъл да напише статия за това възможно най-много списания záhadologických, което в света са били там, и да работите с нея след záhadologických конференции по целия свят в продължение на много години.

 

Фаза 3 Появата на съюзи отслабени растения, всеки за себе си облегнат (повърхностното напрежение на водата, Ван дер Ваалс сили)

    Листата на растенията отслабват (изсъхне), че почти деформира под собствената си тежест. Наклонете на страната, повече или по-малко случайно, някои предложение помежду си за себе си. Генерира случайно обеми, десетки до стотици сламки (няколко квадратни дециметри), които, въпреки че само по себе си не е отговарял на собственото си тегло, но с подкрепата на "другарите, които стоят близо до тях" се накланя паузи. В тесен контакт с шоуто ван дер Ваалс сили (повърхностното напрежение на водата), временен съюз за известно време забележимо се втвърдява. Това положение би могло да се нарече "от ефекта на доминото", "къща от карти" или "типи". Повтарящата се абсорбирането на влага и изсушаване, растенията могат да се придържат почти докосвайки места и да не трябва polehnout (стръкове завой на земята) до прибирането на реколтата, или Polehna , наведе стебла на земята и частично създаден на специална единица, подобно на снимка 4, (Photo4.jpg) модел на 9.7.2006, Хил Charlbury, Оксфордшир, снимка Франк Laumen, www.visiblesigns.de, монтаж JL възниква нещо като "затиснат домино" (поставя в къща от карти).

 

Фаза 4 Butterfly (Ефектът на пеперудата)

       Може да изпълнява функцията на пеперуда сутрин роса, дъжд, вятър, гръмотевици, светкавици. Просто от любопитство, аз просто име сутрин роса причинява тегло печалба като надземни части на пшеница до една хиляди тона на квадратен километър (десет милиона т на хектар), еквивалент на 1 mm на валежите, но тя е наистина "Butterfly" . Дъжд може да постави стебла на пшеница общата сума на влага все още около 5 пъти по-високи. Много често, настаняване , огъване на стебла на земята (първоначалния) се случва в рамките на няколко часа, най-вече wet, въпреки че със сигурност има изключения. В повечето случаи тя отива на по-малко засегнатите райони постепенно се премине от мястото на действие до прибирането на реколтата. Първо Polehňa , наведе стебла на земята само най-засегнатите райони - с няколко процента преди прибирането на реколтата са плоски , разположена на десет земята%. Понякога дори 90-та

 

Фаза 5 Ефект на доминото

  Сравнително прост и разбираем процес, който продължава да стои стъбла пакети, които последователно са считани наслагва. През този период, не е вероятно, че една греда, попадащи четки най-малко един друг. Страната попада много килограми материал на квадратен метър на средна височина от два метра, може да създаде значителен въздушен поток при изправяне растения може значително да повлияе насилствено. Свидетели на този феномен, може би един от фрактали в Стоунхендж - свидетели описват постепенно инсталиране на зърно на земята в рамките на няколко минути, с пориви на вятъра, между които варира и прах. Това създава впечатлението, че ако зърното се движи някои насочват вихрушка, причинени от странна енергия, което от своя страна причинява всички настанявания , увреждане, отслабва. Свидетелите на ягоди в страхопочитание от вас наблюдава хепънинг осъзна, че гледа как страната се смята за сравнително бързо няколко тона от материала. Това само по себе тревожи, че някои въздух и прах ще доведе до измерими сила, която може да допринесе за завършване на започнали работа. Чрез ефекта на доминото може да се тълкува като ONU иначе много трудно обяснимо с факта, че в някои житните кръгове могат да бъдат намерени много редовно, подредени един върху друг пакети от стъбла. Това важи и за напълно нередовно подадена , лежащ на земята зърно, можем да наблюдаваме нещо подобно, много по-често. Това е просто една тъжна потвърждение доста доказуема (и доста тъжно) факта, че огромното мнозинство záhadologů, който някога се занимава с житните кръгове, общата, неравномерно сплескан , лежащ на земята царевица в живота или спънал. Снимка 5 - снимки на собствен текст на автора.

 

Обобщение на процесите, участващи в хронологията на развитието настаняване , увреждане, отслабване зърно

Първи Изложение

Втори Отслабване стъбла

Трети ван дер Ваалс (повърхностното напрежение на водата, адхезия и кохезия)

Четвъртия Ефектът на пеперудата

Петият Ефект на доминото

 

Ангренажни процеси Хронология

1 - част от секундата до няколко секунди.

2 - няколко дни или седмици, повече от два месеца.

3 - няколко часа на ден.

4 - няколко секунди до минути (или повече).

5 минути до няколко часа (или повече).

 

Отивате 2 и 3, но може да бъде почти Неразделени, без никакви резки граници. Отивате на 4 и 5 може отново да се разбира много по-дълго, а някои конкретни примери, единият от които много характерно за 2011 г., може да се отбележи фактът, много ясно документирани. Вижте някои от другите продължения.

 

Физичните и химичните (биологични) процеси, участващи в различните етапи на развитие настаняване , увреждане, отслабване растения

1 - Електротехника (индукция, проводимостта на настоящите, електромагнитни вълни + намеса и резонанс), аеродинамика, механика (налягане и шокови вълни, вибрации повърхността на земята, намеса и механично повърхността вибрация резонанс на земята, във въздуха и на повърхността на зърно Lanu - вятър вълни и кръгове ), електрохимия (електрически ток преминава през последствията от почвата решения и растителни тъкани, химия, термохимия, пиролиза, окислително-редукционни реакции, премахване на краткосрочно и временно дим радикали окисляване електрохимични с голям брой формира в растенията и почвата

 

2 - химия, биохимия, биологични и физиологични процеси в растения, растение поведение при условия много сходни последици přesazovacího шок елиминиране на последиците от вредни химикали от фаза 1, фитопатология (последиците от вредни химикали = занижени съпротива отслабени растения срещу всички растение и вредители по животните)

 

3 - механика, фитопатология (продължение), стохастични процеси, физически явления (VDW сили, повърхностното напрежение на водата, адхезия и кохезия)

 

4 - механика (- инициализация на процеса фаза 5), физически явления, по-специално процеса на преодоляване на Ван дер Ваалс сили, адхезия и сближаване

 

5 - механика, процеса на временна трансформация на потенциалната енергия на кинетичната енергия, аеродинамика (временно въздушния поток, причинени от падащи обеми дебне неговите временни подчертава, упражняван върху снопове стъбла, все още стои)

 

Забележка накрая: Домино ефектът е вероятно да доведе до забележимо първоначално не рафинираност равномерно "naexponovaného" на ръба на кръга. Намира се на ръба снопове по-трайни, по-силно засегнати и отслабени стъбла от средата. Им се поклони на земята, можете само общо тегло на много стъбла, благодарение склонни ефекта на доминото. В противен случай е вероятно да стане перпендикулярна да издържат до прибиране на реколтата. За разлика от други, по-слаби, достига още по-далеч от центъра в сравнение с другите, държавата ще остане, тъй като те са група от падащи обеми стъбла се избегне това, или не се стигне до тях. Придружителният диаграма показва червени модели площ hypothetického засегната в значителна степен, зелен незасегнати. Снимка 6 - показва спирала от ефекта на доминото в региона до точката, където тя спира. 

 

По този начин ще бъде част на монотематичен Хронология всичко днес.

 

Jan Ledecký

 

 

     Назад към списъка на публикуваните текстове  

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

z