Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно - предварителни съображения . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Предварително разглеждане
Тук е предварително разглеждане, малък обобщение на някои предишни знания.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Интермецо 2, който ще бъде на принципа на образуването на житните кръгове почти дума.

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Тези съображения рано или късно трябва да бъдат представени.

 

В света има няколко групи хора:

 

Първи Хората, които са сплескан зърно лежи на земята или на редовните форми, като житните кръгове, никога не се грижи, не се интересуват и не се интересувам. Това са най-възлиза над 90%. Ако някога сте се сблъсквали с информация за тях, той е лесен за четене, и все още не ги плати, защото те не трябва да живеят. Е най-голям интерес само като любопитство.

 

Втори Хората, които поставят под въпрос всяка подадена , лежи на земята зърно на интереси трябва агрономи, различни хора, заети в селското стопанство, изследователи в областта. Такава оценка е по-малко от 10%, т.е. няколко стотин милиона от населението на света.

 

Трети (Житните кръгове изследователи), които се интересуват първият и единствен въпрос редовно подадена , лежащ на земята зърно - особено кръгове, но също и всички други редовни форми, често много сложни и невероятно редовно. Неравномерно сплескан зърно е напълно извън тяхната област на интерес, може да се каже, че за тях е практически несъществуващ. Тези изследователи по целия свят няколко десетки до стотици (kus3. хора си ránazývající житните кръгове изследователи, които се интересуват първият и единствен въпрос на редовни форми в царевица, зърно лежи на земята - особено кръгове, но също така и други редовни форми, много често невероятно сложна и редовно. нередовно сплескан amozřejmě има хиляди и хиляди други, които посещават тези места, да правят снимки или документирани. разпространява чрез нещо подобно, но високо, като маргинални, хобита, особено за собственото си забавление и документация. По-нататък да се справят с подобни явления, най-високата поставянето им в вашата снимка галерия в интернет, за разлика от назначените "специалисти" в тази област. допълнителна голяма група от хора, които са вече милиони прищевки проучване на изследователи Crop Circle повече или по-малко пасивно гледане záhadologických в различни списания, сайтове или таблоидни списания и уебсайтове, отново обикновено сравнително ниско ниво.

 

Малко отклонение

Разбира се, има изключения. Например, страници словашки автори, които се занимават с мистериозния феномен www.uforevue.sk . Те описват подхода си към феномена на житните кръгове ясно се нарежда сред абсолютно перфектни, професионални, описателни медийни репортажи, че обективността на новините дори съперници като Би Би Си. Въпреки че в момента житните кръгове феномен директно насърчаване на различни предене záhadologických, mimozemšťanských психически, pavědeckých, окултното, polovědeckých страховити, демагогски - девиантни теории на техния уебсайт, предназначени за описание на явления Crop Circles изглежда като нищо, нямаше дори и намек. Техните графични рисунки със записи размери на отделните фигури са сред най-добрите в индустрията по целия свят. Общо казано, www.uforevue.sk попадат някъде между редки, уважавани сайтове, макар и посветен на въпроса, който вече е много на колегите си успява да "промъкнат много."

 

Номинирани лица от група 3 (те наричат ​​себе си záhadologové, особено в Чешката езикова среда, както ще бъде обяснено понякога) всички тези модели, които непрекъснато са изследвани, фотографиран, измерен в близост до много различни физични величини, снимки и измервания, записани за бъдеща употреба. Снимки и измервания получават различни други графични, математически и геометрични данни и графики. От тях едва след това произтичат или оценяват не само различни математически и геометрична правила, но също, например астрономически, астрологически постулати и в крайна сметка приспадане засяга почти всяко човешко начинание и проучване, както и каквото и да е научно, наземна и извънземен пространство и междугалактически правила.

 

Повечето от всички, и по-специално за предпочитане съчинявайки всякакви теории за извънземни. Изключително съжалявам, че досега никой не получава всеки чужденец не се е явил. Както и най-доброто от всички, всички съществуващи или несъществуващи чужденци, принудени да сношение. Тяхното постоянно насърчава желанието да се докаже, че житните кръгове са произведени чужденци, е действително репресирани фройдистки синдром, желание да бъде пръв, или поне един от първият, който успява да се ебаваш с извънземни същества, чужди. Четири процента желания малцинствата и въздишки, особено след горещи чужденци. Тъй като чужденци в съвременния свят наистина отчаяно липсва, жалко мистерии почитатели, често в крайна сметка по домашните животни като заместители.

 

Тук и там, и се появява отново в алхимията и окултизма. Определени правила усърдно всеки възможен и немислими клон на псевдонауката и боклуци науката. Обща черта на почти всички свои контакти и мит е фактът, че те са почти всички на базата на субективни впечатления почти уникални, и почти без изключение всички те са тотално и напълно проверими, възпроизводими експерименти nezdokumentovatelné. Достоверност и повторяемост - основен принцип на основното вещество, но също така и изследвания. Следователно, всички záhadologové целия свят в много редки линия като фундаментални изследвания като трън в задника ..

 

От всички измерени и получени различни други начини, но най-често само оценяват и подобни съмнителни методи на данните, събрани от различни таблици, диаграми, списъци, сортирани по азбучен ред, по дата или място, да правите снимки и измервания, възходящ, понякога низходящ. Ние постоянно публикува на различни от съображения, анализира, есета, публикации, анализи, организиране на срещи, симпозиуми, колоквиуми, семинари, къси "Години и години на пациента административна работа" (Да, министър-председателя, част 13 - Всички власт на народа, един от на най-запомнящите се отчети каза, че сър Хъмфри Апълби).

 

Постепенно продължителен напрегнат проучване и усърдни сглобяване на фрагменти от съображения и резултати от изследвания, те са успели в продължение на много десетилетия на изследвания záhadologického събира множество безценни научни данни за публикуване е наистина си струва.

 

Първо на мястото, където житните кръгове, както всеки друг редовен стана да се случи поради факта, че нещо се случва.

Втората обиколка на кръга е приблизително равна на 3,1415 пъти приблизителен диаметър.

3-та Circuit шестоъгълник е равна на около шест пъти приблизителна дължина от едната му страна.

 

След много години на интензивни изследвания и стипендия публикува на стълбовете záhadologických най-новите изследвания, много по-широко значение и въздействие (оценява на около 2/8):

4-ти Circuit осмоъгълник е равна на около осем пъти приблизителна дължина на едната страна.

 

Не само, че слуховете, че ако разследването продължи най-малко толкова бързо и силно, колкото преди, някъде между 2050 г. - 2350 може да стане чрез Мистерията на трупи вероятно човечеството тържествено обяви, че šestnáctiúhelníku схема е приблизително равна на стойността, се намира някъде между четиринадесет osmnáctinásobkem за сближаване дължината на една от страните му.

 

Друг много интересен плодове záhadologických всички предишни изследвания е, че някои хора са на посещение модели в зърно "добре свършена". Съвсем обективно, че е възможно да се каже, че ако той не е посещавал, че ще бъдат добре през цялото време. За разлика от фактическите констатации, на, обаче, изглежда е фактът, че някои други хора, а напротив, по време на посещение в зърно модел "много добре". Ако не сте посетили, най-вероятно няма да се чувстват нещо подобно на това, което някои от тях може да доведе до търсене на алтернативи. Подобни (заместител) ефектът ще бъде най-вероятно да присъстват само ако се прилага обичайната си доза (цветни деца) или най-малко един изстрел (алкохолици). Някои хора изглежда поради това постоянно посещение на нови и нови форми отново и отново (в кръг ...), те станаха продължителна и популярно хоби, без да знаят защо. Такива хора трябва да в "глуха период" от около септември до март следващата година, изпитва чувства така, сякаш им липсваше нещо, което те не са били в кожата си, както и за отстраняването им са принудени да избират някои "алтернатива" (бутилка) . За щастие, различни семинари, колоквиуми, конференции, срещи, дискусии, обобщаване и сравняване на данните, така че аз трябва да направя през зимата, и на моменти дори без бял прах или ферментирали напитки. Значителна част от подобно полезен срок глух да пишете като много статии, есета и очерци за много záhadologických и таблоидни списания, вестници и публикации, печатни и уеб. Един от най-важната им дейност, които вероятно отнема най-много време на всички, вие избирате от разнообразни на данни към тези, които най-добре се поберат техните теории lépeřečeno заблуди и измислиците, които са създали и промяна на като, че не твърде приложим по такъв начин, че най-добрите им костюм.

 

Фактите първия, след това можете да ги наруши както ти е угодно. M.Twain

 

Някои обяснения от лица, които присъстват в житните кръгове, поразително напомня на изявления на хора, които са в момента на наблюдението са под влияние на наркотици. Също така, някои от изявленията на хора, които "са били на терена и кръгове са били прави." Докато другите в областта, в действителност никога не е (но може би понякога, но много, много щастлив лек удар, или най-малко přihnou), бивш понякога наистина под влиянието на наркотици. Някои дори и без ни най-малко наясно с това. За това, но отново някой друг път.

 

Кой иска кръгове и всеки модел в зърнения присъстват, дали да отида там тихо, но преди всичко нека да има някой с вас го отведат. Той би могъл да има много nakoledovat, както ще бъде обяснено в третата известно време Интермецо

 

 

Определения и záhadologa záhadologie и следователно сериозна и искрена záhadolog záhadologie:

 

Záhadolog е човек, който изследва тайните (опитайте за него, но той не пропусна).

 

Záhadologie трябва да бъде нещо като поле на човешката дейност, която разглежда аспекти на съвременната наука, технологии и общото състояние на познаване на законите на природата загадъчни и необясними явления и природни феномени.

 

Сериозни и сериозно záhadolog záhadologie такива разследващи явления и феномени, които вече са на принципа опитва да проучи различни мистериозни събития и явления чрез други загадъчните феномени и явления, доколкото най-лошия или най-добрите някога dokazatelných недоказуема и непроверими. Така всъщност се жертва за човечеството, тъй като събития и явления може да разгледа живот, никога не обясни. Ангажиран да направи това и се закле на неговата смърт и цялата общност на публиката záhadologickému, че никога дори се опита да се експлоатира с намек да учат всякакви явления, изброени на сериозен и фундаментален дисциплини като физика, химия, математика, биология, медицина, ботаника, или която и да е от техните под-дисциплини или интердисциплинарни направления. Експонирани би означавало огромен риск, че те биха могли случайно или по който и да е случайно съвпадение, може да допринесе за изясняване на подобно явление, феномен, или мистерия.

 

Ако някога той все още някои "експерт" от изброените дисциплини покани на Вашето запитване, дават много внимава да не бъде поне толкова некомпетентен и глупав, тъй като те трябва да имат дълъг и труден калпав построи къща от карти, твърде nepobořil. В действителност, не експерти не, но в по-голямата част от тези пълни дилетанти . Като пример се посочва могат да бъдат направени на понятието "земеделски експерти", в смисъл, които увреждат клетките и тъканите в растенията, отговорни анкетираните вредите, причинени от радиация микровълнова. Всяко "земеделски експерт", който може да потвърди нещо подобно, ще бъде само на себе си, разкри, че той е пълен идиот.

 

Какво сравнителен метод е бил използван? Както е определено от интензивността на тъкан излагане на микровълнова радиация, в който подложените на изследване проби, както се прилага и оценява празни проби, както е определено от масата контакт (енергия / тегло повредена тъкан, размера на енергия / маса на сухото вещество)? Когато публикуването на доклада с резултатите от измерванията и статистическа оценка? Кой и как са дошли до извода, че вредата е причинена от микровълнова радиация, а не, например инфрачервена радиация? Какви други подобни измервания и експерименти са провеждани? Кой проверка на резултатите, както е определено от достоверност и повторяемост експеримент? Как е метод по отношение на проверимостта и обори? Уважаеми záhadologové всяко вземане на всяко záhadologického вестник, в смисъл, че "бе потвърдено, че растенията са открили щети могат да бъдат причинени от радиация микровълнова" можете да набутам в задника. Такъв иск ще бъдеш ли, защото не уважаван учен - фермер или ботаник, никога не е стъпвал. Такъв иск е в състояние само да се смучат от кухи глави, защото обществото може да представи само доказани и проверени твърденията, въз основа на проверими и възпроизводими експерименти.

 

В действителност, не "експерт" на микровълни, потвърдени в областта, в която никога не е съществувала, тя просто záhadologové се разработят напред, точно като кръг създателите изобретил нощ пътуване в полетата. Záhadologové го е измислил, защото по някакъв начин необходимо, за да потвърдят безсмислени твърдения, както и на широката общественост, за съжаление, повечето от твърденията на "експерти са съгласни", "лабораторен анализ потвърди" е достатъчно. Затова понякога пораждат твърденията на záhadologové микровълнови печки, понякога такива, че на място анализира разкри, че промени в тъканите и сухота на почвата е била причинена от електромагнитно излъчване с дължина на вълната от 2,5 м Или 52 см или 52 мм или 52 микрометра. През последните години, технологични нановлакна се превърна в хит, така че най-вероятно рано или по-късно на мястото на житните кръгове, намирането на мощите радиационните стойности в нанометри. Защо не, когато става въпрос за нормална видима светлина. Какво záhadologové, но все още не успяват да разберете, че мястото трябва да се намери Nano (вещество, известно СТЦ теория на конспирациите от 11 септември 2001 г.), защото само тогава могат да възникнат в областта на миниатюрни мъниста и микроскопични частици vyredukovaného желязо.

 

Záhadologové, на полето, за всеки бъдещ кръг на културите е все още да се намери нано!

 

Интермецо 3, което отново не е кръгове и редовни модели зърно в почти дума.

 

Най-лошото греха и вината по отношение záhadologie ще бъде да се опита да се включат в решаването на някои záhadologicky явления, определени фундаментални изследвания. Фундаменталните изследвания е самият факт, още от самото дейност принцип, който изяснява и обяснява как стоят нещата и процесите в природата работа и работа. За всички záhadology света фундаментални изследвания като досадно насекомо, инстинктивно го мразят, и ако най-малката възможност, поне в техните тайни záhadologické съзерцателни души, преди да го плюят. Основни изследвания за тях в същото време е една голяма опасност, че някога може да изтръгне от ръцете на техните много съкровените záhadologické полета.

 

Ако по всяко време, навсякъде по света се появиха всякакви дори малко по-сериозен опит да обясни всички záhadologické дисциплина или посока, веднага изригне огромен тип движение: Záhadologové всички страни по света, обединявайте се! Ги принуди в такава отбранителна група, която е срещу хусит насип спукан сито. Е да се мисли, че отношенията са много сходни в равнината на противното. Всеки реномиран учен, който управлява най-малко изглеждат дори леко или използват резултатите, нека сам дори някои път в областта на основната изследвания остане, и той плаща, когато те чуят имената на всеки záhadologické дисциплина на духа изрича нещо подобно: "Záhadologové всички страни по целия свят, Майната ти! "

 

Всякакви разяснения веднага ще престане да бъде загадъчност към загадката, и záhadologové, който я е дал, ще престане да бъде záhadology. Всъщност, ако има такава грешка, дори собствените си действия допринесоха за изясняването на всяка загадка, че ще бъде едно нещо за тях напълно неприемливо, тормози, нещо, което наистина не на дълбоко презрение - сериозен учен, посветен на изследвания, не дай боже дори начално, които в успешно своята област обясня нещо (мистерия). Въпреки záhadologové никога няма да бъде, защото то само от лингвистична гледна точка веднага престава да бъде záhadology. Изясни мистерията не е мистерия, както и всички záhadolog, че тази проверка, докато разглеждат, дори и те ще имат може би някакъв тайнствен съвпадение решен незабавно престава да бъде záhadologem. Това е тъжната záhadologů съдбата. Сериозните учени, научни изследвания и развитие, в действителност, а не на всички в любовта. Повторяемост и възможност за контрол, тези два стълба на научните изследвания по целия свят, от дълбините на душата мрази. Всички чиста и проста причина, защото всяко научно изясняване на тайната им ги подготвят за толкова много години и построен толкова зле насърчава záhadologický сандвич и odkrojí значително парче от него. Сами Докато се опитва да приключи претенциите си като много понятия rádobyvědeckých и спецификации (измерване на радиоактивността в житните кръгове, "научни доказателства" на излагане на микровълнова радиация върху растения и много други подобни), но в действителност всеки уважаван учен се опитва от всяко сериозно проучване площ обезкуражени. Ето защо, ние приемаме много благодарен всеки парцел или теории на конспирацията.

 

Всяко záhadolog всеки опит да се изяснят мистерията под определено пререже клон, и веднага ще бъде отрязан от общността záhadologické завинаги. Далеч зад стени, в капачката и подигравка звуци Kutálek, клеветнически печеливши мелодии. Затова záhadologové "изясняване" всяка мистерия в уеб факта, завъртане на мистерията около много по-голяма, и се опитват да бъдат в по-голямата част да "обясни" чрез друга мистерия или теория на конспирацията, която всъщност е много по-лошо обяснимо и доказуеми от оригинала мистерия, която опит да се изясни. Всички те изведе на доказателства и аргументи се основават на напълно недоказуеми и непроверими твърдения, и никога, никога на земята, и дай боже последен път никога не би активно сами по себе си не ги покани да реши всички загадки разследвани всеки сериозен учен или изследовател. Дай боже дори от фундаменталните научни изследвания, те не биха били в състояние на някой от техните заблуди и измислиците, водени от системни и сериозни опити за напълно опровергават.

 

Ley Lines Един от примерите, които са в състояние да záhadologové предене паяжини например докосване, може да бъде известен. Трябва ли да има път, който свързва древните култови обекти, археологически обекти и свещени сгради. Това е иск от всички научни процедури напълно недоказуеми или оборима, като например във Великобритания тя е възможно да намерите такава линия за почти всяко място всички констатации или наблюдения, дължи на местната плътност на археологически обекти, места за поклонение, параклиси, църкви и крайпътните. Дори ако това може би такава връзка не може да бъде установено, че е възможно да се каже, че вероятно има нещо подобно някъде в миналото имаше (археология), но все още не е открит. Всяко "интензитета на действието" е, разбира се, напълно неоткриваеми, така убедителни, нито недоказуема, непроверими и следователно не. Това е точно пример за това, че добре propečeného сандвич záhadologického, който ще продължи завинаги, тъй като е кафява риза.

 

В две интермецо бележка:

Кой иска кръгове и всеки модел в зърнения присъстват, дали да отида там тихо, но преди всичко нека ssebou някой да го отведат. Той би могъл да има много nakoledovat, както ще бъде обяснено по-малко време Интермецо секунди

 

Той също може да свърши в затвора красиво по § 283, § 286, § 287 (преди § 187, § 187а, § 188, § 188а)

 

Невежеството не греши - това е как проблемът изглежда Библията. Тя също така ще се преведе като "човешката глупост не трябва да бъдат наказани." Може би защото тези хора не са вече за себе си голямо нещастие и наказание. За съжаление, много често много по-голямо нещастие, следвайте тези лица за тяхното обкръжение.

 

Сериозно záhadologie. Какво, по дяволите, е това? Как е възможно, че може да има някой, който е толкова глупава, че той може да се съчетаят двете толкова невероятно антагонистични условия? Ли някой наистина вярва, че когато минава през областта на царевица в кръг няколко очевидно умопомрачени лица и клонки към тях в ръцете въртят като колела социализма, той има нещо общо със сериозни изследвания? Между другото, пръти в житните кръгове и се търкаля обучени маймуни, ако не като záhadologové със завързани очи. Но никога не е маймуна или всяко друго животно в житните кръгове се, да донесе само в клетка.

 

Може би дори с компас измерване, което има значение, това е мярка за обективно съществуващите ценности и техните отклонения могат да бъдат обяснени напълно обективно. По-добре би наклон разбира компас, още по-добре би било магнитометър. Между другото, е или ще бъде споменато някъде, така че аз бях преди повече от 100 години, г-н Pockels, и знаеше много добре, че геомагнитното поле вариации на различни места са причинени от мълнии. Понякога е тези záhadologů човек, а малко съжалявам. Той трябваше само да поиска. (Търсачката без кавички, Pockels, намагнитване, базалт)

 

Но отвъд. Самото понятие záhadologie е оксиморон, защото се опитва да най-вече объркан и нелеп, много субективно впечатление за сериозност и действия чрез възлагане на окончанието-ология. Ето защо, всеки израз на концепцията на "сериозна záhadologie" е просто още, засили още по-объркан опит да постигне невъзможното. Между другото, това не е без лихва, че в околната среда на английски език, а не на думата záhadologie е само думата отпадъци. Възможно е да се уверите, че от популярни Gůglíku: záhadologie - 38000 резултати. Mysteriology - 3000, т.е. повече от 10 пъти по-малко. Е, дума на отпадъците, се вижда, че тези англичани го имат в главите си, а не нашите хора по-добре подравнени. За да проверите можете да разберете как да се пазят някои от съществуващите и често използвани думи. Астрономия - 8,000,000 резултати, астрономия - 132, т.е. повече от 16 пъти по-голяма. Химия - 95 млн. евро, химия - 355-то Вода - 97 милиона, вода - 3320000000. Биология - 292 млн. евро, биология - 60 Слънцето - 3,26 млрд. евро, нд 15 милиона. Sky - 2.2 млн. евро, небето - 1,47 милиарда Светкавица - 15 милиона мълния - 292рия Snow - 17000000, сняг 1,16 милиарда всяка съществуваща чешката дума често се използва в английския еквивалент на 10 до 30 пъти в резултатите от търсенето. Човек трябва да идентифицира дума за дума záhadologie на отпадъци език zpotvořeninu, че се опитва да се преструва, нещо съвсем различно от това, което всъщност е. Удължаване би било да се предизвика появата на нещо логично, сериозна, в действителност, а по-скоро съмнителни развлечения съмнителни лица, които са почти перверзно вид.

 

Един човек, който самият той е готов и е в състояние да етикетират и го наричат ​​като сериозен záhadolog, тя всъщност дава доста очевидно ясно, че е ясен и прост pablb. Като на всяка друга никъде в близост на думите záhadologie дума е сериозна лайна. Záhadologie patvar не съществува, псевдонаука. ( Google : záhadolog - 58000 резултати záhadologové - 60000 mysteriologist - 271, mysteriologists - 7)

 

Всяко záhadolog да се побере в своята област, и в действителност тя не е нито прекалено невежи или наистина не го разбирам. Всъщност Záhadologie (слава Богу) никъде в света не учат или преподават. Може би, може би само в Русия. Най-záhadologů по целия свят, като кръг вземащите, хората са много глупави. Само факта, че те наричат ​​себе си záhadology, което им позволява строго погледнато главно от езикова гледна точка на пряко забранява всяка загадка за решаване. Те затова е позволено само на запис, документ и да разследва, но няма и следа от нея не се опитва да реши. Ако се опита да реши, или дори и те дори подредени, той би престанал да бъде загадка, те веднага ще бъде спряно и те ще záhadology на záhadologické безмилостно отлъчен. За тяхната глупост, но според Библията не наказват никого.

 

Но ние живеем в правова държава, както и непознаване на закона не е извинение. Според закона, поради глупост (= непознаване на законите, а не само тези, естествено, но предимно престъпник) трябва да наказваме, просто главно поради своето невежество не е извинение. Въпреки че можете да лесно да игнорира много тъжен факта, че в физични, биологични, ботанически и всички други закони на природата са почти всички аматьори и záhadologové абсолютни смукала, защото тя им е чисто личен въпрос. Зад техните явни престъпления срещу наказателните закони трябва да бъдат наказани, но трябва да бъде.

 

§ 283 неразрешено производство и работа на наркотични и психотропни вещества и отрови

(1) Който без разрешение произвежда, внос, износ, преминаващи транзитно, предлагат, предава , продава или по друг начин поставя до друг или на друг притежава на наркотични или психотропни вещество, на подготовката, съдържащи наркотични или психотропни вещество, предшественик или отрова , трябва да се наказва с лишаване от свобода за срок до една година пет години или с глоба.

(2), се наказва с лишаване от свобода от две до десет години или нарушители, ако той извърши престъпление, посочено в параграф 1,

а) като член на организирана група ,

б) въпреки че за такова престъпление през последните три години, осъждан или наказван

в) в значителна степен, или

г) в значителен мащаб по отношение на детето или в по-голямо количество от малък по отношение на дете под петнадесет години.

(3) Срокът на лишаване от свобода от осем до дванадесет години или нарушителя се наказва

а) причини на престъпление, посочено в параграф 1, тежка телесна повреда,

б) ако той извърши такова престъпление в намерението за получаване за себе си или за друга значителна полза ,

в) ако той извърши такова престъпление в голям мащаб, или

г) ако той извърши такова деяние в по-голяма степен към дете под петнадесет години.

(4) Срокът на лишаване от свобода от десет до осемнадесет години, възраст или нарушителят се наказва

а) причини на престъпление, посочено в параграф 1, тежка телесна повреда на най-малко две лица или смърт,

б) ако той извърши такова престъпление в намерението за получаване за себе си или за друга полза широкомащабно или

в) извърши такова престъпление във връзка с организирана оперативна група в няколко държави .

 

§ 286 - производство и притежание подлежат на незаконното производство на наркотични и психотропни вещества и отрови

(1) Който произвежда, себе си или друг да постави или приютява предшественик или друга статия, предназначени за на незаконното производство на наркотични или психотропни вещества, препарат, съдържащ на наркотични или психотропни вещество, или отрова , ще се наказва с лишаване от свобода до пет години, глоба, забрана дейности или за отнемане на имущество.

(2) с лишаване от свобода от две до десет години се налага на извършителя

а) извърши престъпление, посочено в параграф 1, като член на организирана група ,

б) ако той извърши такова престъпление, до голяма степен,

в) ако той извърши такова деяние в по-голяма степен за детето, или

г) получава такова престъпление за себе си или за друга съществена полза .

 

Záhadology по целия свят може да се разглежда като организирана група , работеща в няколко държави . Непрекъснато заедно бодро да общуват и да се убедят взаимно, че тяхното обяснение на някаква загадка е по-загадъчна от другата. Може да се каже, че понякога изглежда така, сякаш се състезаваха помежду си, който създава в опит да обясни някаква необяснима ефект или явление голяма заблуда.

 

Постоянно се опитва да се заблуди на най-голямата икономическа полза , чрез публикуването им в печатни издания и ниско характер. Друга печалба се опитва да постигне чрез уебсайт с платен достъп. За разглеждане организира организирани екскурзии до житните кръгове. Непознаването на закона не е извинение, а те се оказаха като международно организирани групи в продължение на десетилетия дърпа напълно неинформирани и пред никаква опасност професионално неинформирани широката общественост. Като котенца или по-скоро морски свинчета в място с доказано наличие на отрови и наркотици. Могат да бъдат по всяко време в бъдеще обективно количествено и качествено идентифициране и определяне на концентрацията.

 

(viz например - вероятно е препратка към LP)

 

Въглероден диоксид - сърцебиене, главоболие, сухота в устата, промени в сърдечния ритъм и кръвното налягане, изпотяване, тремор. Въглероден оксид - виене на свят, прилошаване, дезориентация в пространството, халюцинации, загуба на съзнание, халюцинации, помисли си разстройство. Циановодород и неговите съединения - усещане за метален вкус в устата. Това е доста опростени характеристики, но като основна информация е достатъчна. Въпреки че изброените ефекти са относително неспецифични и се смесват. Той може например да се бърка със симптоми на много болести или терапевтични ефекти от лекарства. Всичко е доста детайлно събиране на данни от десетки на експерт химически, токсикологични и медицински издания и консултации с експерти в областта не биха се побрали в десет такива дискурс. Може би в бъдеще по-подробно една монотематичен парче. Това ще отнеме много въображение, за да се постигне темпераментни идеи, които всички посетители модели в царевицата започват да страдат от грип, ангина (симптоми на CO , CO2 ), или подложени на химиотерапия ( циановодород ).

 

Както вече споменахме, някои посетители житните кръгове вероятно принадлежи към един вид бели врани. Това означава, че тя е на хората, които са били в нетрезво състояние цианиден йон, и все пак за някой може да даде показания. Едва ли някой човек, който е в живота си с цианидни съединения изпълнени, тя не е към заобикалящата ги среда, за да споделят своя опит, повече време, отколкото около две минути.

 

§ 287 за насърчаване на употребата на наркотици

(1) Кой друг ни да злоупотребяват с наркотични вещества, различни от алкохол или да го подкрепя в това или онова злоупотребата с наркотични вещества, който подбужда или по друг начин разпространява , се наказва с лишаване от свобода до три години или забрана на дейност.

(2) с лишаване от свобода от една до пет години или с глоба ще бъде наложена на извършителя извърши престъпление, посочено в параграф 1,

а) като член на организирана група ,

б) по отношение на детето, или

в) пресата, филмите, радиото, телевизията, общодостъпните компютърна мрежа или друг подобен ефективен начин .

(3) лишаване от свобода от две години до осем години на нарушителя, който извърши престъпление, посочено в параграф 1, срещу дете под петнадесет години.

 

Záhadologové цял свят извършат престъпления, свързани с житните кръгове като членове на организирана група , дори оперират в няколко държави , дори и в почти всички страни на света. Насърчаване на наивни индивиди за посещение и престой в житните кръгове, които са доказано токсични вещества в изложени хората да предизвика промени в преноса на кислород (технически термин за състоянието след прилагането на наркотици). Да предизвикат чувства, подобни или напълно идентични с ефектите на лекарства, подобни или напълно идентични състояние близо до смъртта (хипоксия). Точното определение е "под-смъртоносна доза смъртоносни вещества". Сублетално доза на отровни вещества е, разбира се, всяка употреба на наркотици. Záhadologové извършване на своите действия и техните жертви Призовавам пресата, кино, радио, телевизор, публично достъпен компютърна мрежа или друг подобен ефективен начин . От това, което понякога от някои záhadologů пътувания semtam изглежда, че наркотиците са били понякога дори себе си.

 

-------------- Ремонтиран параграф тук --------------

Прогноза за бъдеще

В този параграф ще бъде произнесена предсказанието (или прогноза). Това е един вид прогнози въз основа на обективни наблюдения и експерименти оценка, един от много сериозни научни методи (основно) за научни изследвания, които никога не не záhadolog дори чували за. Наличие на токсични вещества в местата на житните кръгове ще бъдат демонстрирани, измерени, проверени и доказани обективни процедури и методи за измерване. Най-вероятно, вече през 2012 г. (които са изпратили нещо древно маите?). Основно CO, CO2 , но вероятно също нещо в този параграф ще се говори за т.нар. прогнози, или прогноза). Това е един вид прогнози въз основа на обективни наблюдения и експерименти оценка, един от много сериозни научни методи (основно) за научни изследвания, които никога не не záhadolog дори чували за. Наличие на токсични вещества в местата на житните кръгове ще бъдат демонстрирани, измерени, проверени и доказани обективни процедури и методи за измерване. Най-вероятно, вече през 2012 г. (които са изпратили нещо древно маите?). Основно CO, CO2 MZ спринцовка падна.

 

Това не е невъзможно, че много хора, включително един на друг, без по никакъв начин да знаят те са имали подобни явления по време на ле с невероятно подобни на ефектите на наркотици отнемане симптоми, странични ефекти, или така наречените "слиза" обезщетения. От някои хубаво, забавно луди халюцинации и еуфория до много неприятни чувства. В курса, следван на Екзитус предозиране или смърт. Е, наркотици. Някои от чувствата на хора, които понякога са намерени на мястото на житните кръгове, като скоростта изроди от спринцовката падна.

 

Това не е невъзможно, то не е невъзможно, че много хора, включително един на друг, без по никакъв начин да знаят те са имали подобни явления през годините успя да тегнат зависимост. * Това е развитието на зависимост симулиране на наркоманията, причинени от администрацията на почти смъртоносни дози смъртоносни химикали чрез появата на близко до смъртта. Това е държавите, които са подобни на хипоксия - липса на кислород индукция, се задави, които водят до променени състояния на съзнанието, еуфория и приятни халюцинации, напомня на опит в областта на наркотиците. * Само значително по-евтино. Изречения звездички не са само някои потребителски измислици и плод на автора на този трактат, той е почти дословен цитат от сериозни токсикологични публикации, може би само малко предубедени превод или обобщения. Ори

---------------- Up тук ---------------

---------- Вмъкнат текст по-стара версия --------------

Прогноза за бъдеще

В този раздел ще бъдат повдигнати прогнози, т.е. нещо като прогноза. Това е един вид прогнози въз основа на обективни наблюдения и експерименти оценка, един от много сериозни научни методи (основно) за научни изследвания, които никога не не záhadolog дори чували за. Наличие на токсични вещества в местата на житните кръгове ще бъдат демонстрирани, измерени, проверени и доказани обективни процедури и методи за измерване. По всяка вероятност още през 2012 г.. Ако те изпратиха нещо древно маите? Основно CO, CO 2 / , но вероятно и нещо повече и много по-зле. Záhadologové да има нещо, което да очакваме с нетърпение. Някои хора се чувстват изложени на почти смъртоносни дози на CO, CO2 е невероятно подобен на въздействието на наркотици отнемане симптоми, странични ефекти, или така наречените "слиза" обезщетения. От някои хубаво, забавно луди халюцинации и еуфория до много неприятни чувства. В курса, следван на Екзитус предозиране или смърт. Е, наркотици. Някои от чувствата на хората, които понякога са намерени на мястото на житните кръгове, като че ли smažkám спринцовката падна. Link, връзка, връзка.

 

Това не е невъзможно, че много хора, включително един на друг, без по никакъв начин да знаят те са имали подобни явления през годините успя да тегнат зависимост. * Това е развитието на зависимост симулиране на наркоманията, причинени от администрацията на почти смъртоносни дози смъртоносни химикали чрез появата на близко до смъртта. Това е държавите, които са подобни на хипоксия - липса на кислород индукция, се задави, които водят до променени състояния на съзнанието, еуфория и приятни халюцинации, напомня на опит в областта на наркотиците. * Само значително по-евтино. Изречения звездички не са само някои потребителски измислици и плод на автора на този трактат, той е почти дословен цитат от сериозни токсикологични публикации, може би само малко предубедени превод или обобщения. Оригиналите са на английски език.

------------- Край поставена по-ранни версии за ремонт -------------

 

 

Záhadologické Някои страници дори включват много подробни инструкции като "модел най-подробно мярка, опитайте да проверява на място най-физични величини" като магнитни вариации поле, проверете влага на почвата, и други подобни. Напишете независимо дали сте на място, не се чувствам нещо специално, като изтръпване пръстите, главоболие, шум в ушите, гадене, еуфория, сънливост, халюцинации. Или всъщност в друг смисъл "в място на рефрена възможно най-дълго", и понякога може би дори препоръки като "Дишай дълбоко, за да получите на най-добрите стречинг гръдни кексчета", и да видим ако случайно ви не се започне, че Ramble. трети, osmnáctinách четиринайсет, шестнайсет sedmnáctinách. Измерете диаметъра и дължината на повредени възли и неповредени растения, стоящи и лъже, прави и огънати. Измерете дължината на ечемик awns завой на разстояние ležícíchstébel от земята. Изчислява се и се претегля зърно в ухото nepolehlých растения. Пребройте червеи, щурци, интервюта с къртици и Gophers, жаби и мишки, които ви посрещат на място.

 

Ето защо би било част от огромното záhadologů глупост днес по целия свят.

 

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

      
z