Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно-ефект централната дупка . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Централният отвор за щифт "
е възможно да се гарантира, че мълнията не наистина може да "твърде зает" нещо, направено
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове мястото на машина преведени

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Трагедията на науката е красива девалвация хипотеза неприятни факти.  T.H. Huxley
Ако направим нещата така, хората няма да бъдат сигурни, че сте направили нещо.
Никога не съм създал грешка, или не е изобретение стана случайно, благодарение на всички започва да работи. T.A.Edison

Житните кръгове , житните кръгове Effect дупки да се ебаваш

PagPh
Девиз: Веднага, след като удар пред удари повърхността на страната продължава своята енергия далеч подземен. Стотици хиляди ампера. Това не може да бъде винаги една и съща - право надолу, под ъгъл към страни, отчасти по повърхността на земята.

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

Въвеждане

Много често, модел, установен в центъра "дупка за щифт. Както вече е показано в сайта Flash, или някъде в изхвърлянето подменю мълния наистина не може да "твърде зает" да направи нещо подобно напредък. Придържайте се към земята на 100-200000 км в секунда, и в рамките на няколко микросекунди предава енергия, което е достатъчно за захранване на няколко електрически локомотиви в продължение на много часове. Както е видно от придружаващите времеви рамки се намират тук, на много места където мълния освобождаване отива, нещо като това наистина създава. Объркване изследователи в житните кръгове, малко по-нещастни, защото хората приписват създаването им - остана прът, низ, и така нататък. Няма друг избор, но за тях това наистина е фалшива разговор предположение. За начало, надявам се, ще има достатъчно цифра, която показва как всеки ще изглежда така, кой ще бъде в състояние точно в момента, когато е имало дупка в земята, наистина създаде своя истинският автор.

 

 

thejakartaglobe.com

 

"Открихме 25 см-дълбоко и четири сантиметра целия дупка в центъра на житните кръгове, които ние вярваме, е направена от полето или тръба", каза тя.

 

...

 

"Ние ще намерите този, който е направил това и да разкрие мотивите си," Sleman шефа на полицията старши адютант. Комрат. Ramaini Irwan.

 

Irman Ramaini може да даде дрямка, а авторът предпочита да не търсят модели. Най-добре да го Пожелавам му никога не е изпълнено.

 

 

Както следва от ежедневната преса, посетителят феномен, но с "колеги" реалните стойности авторски действително изпълнени, така че не мога, но му пожелаваме вечен мир ...

 

 

 

 

Наскоро сте цитираните изявления са в рязък контраст с оценките на много самозвани "експерти" на житните кръгове, житните кръгове, които са ангажирани в продължение на години.

 

Но Рей Кокс, председател на Центъра за изследване на житните кръгове, се казва всичко, но най-простите модели са създадени от хората

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/wiltshire/3552168.stm

Последна промяна: четвъртък, 12 август, 2004, 16:17 GMT 17:17 UK

 

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/1496296.stm (Aug 2001)

Например, Колин Андрюс, (през 2001 г. той се посвещава на житните кръгове 18 години) е заявил, че 80% от редовните пръстени са фалшификати, направени от хората. Това е в рязък контраст с новата теория, която твърди, че такива и толкова много идиоти в света е да се създаде нещо подобно. Хората всъщност е създаден под част от един процент от всички намерени и не е намерено редовни и нередовни форми в царевица. В тази статия на Би Би Си също се предполага, че хората са създадени особено за по-прости форми. Но, както и на много места www.cropcirclesonline.com многократно доказва, за освобождаване от отговорност на мълния е нищо по-лесно от създаването на прост самотен кръг на културите. Той често се появява, но на много седмици след изписването, което напълно обърква изследователите. В допълнение, по-голямо объркване, много по-голяма, изследователите донесе друг въпрос, възникнала на мястото. Но това е истински шедьовър, черешката на тортата, проба шедьовър, шедьовър на нашата Майка природата, така че просто отива да покаже, че един от нас (мен, ние, те, човечеството, човечеството) може да и ще направи почти глупак Всеки път, когато си пожелае.

 

 

Отвор за щифта.

Отвор за щифт, и скандират силно прехвалените побъркани изследователи мистерии и скептиците по целия свят и ги прехвърля към небето, и много по-високи.

 

Отвор за щифт, като най-голямото доказателство на факта, че житните кръгове са направени от хората. Отвор за щифта, на чието изпълнение (отнемане на материал) не е необходимо да се сложи по-голяма сила от няколко джаула. Мълния, за освобождаване от отговорност е наистина нищо по-лесно от подобна "дупка за щифт да" произвеждат точния момент, когато пръчки в земята. Консумирайте (много груба оценка) вероятно ще бъде много по-малко от 1/10 ^ 9 енергия, която по пътя между небето и земята, за да носите и излъчва. Подобни "PIN дупки" (точно по същия начин, произтичащи) вероятно е в тревисти поля и гори по целия свят има много над един милиард всяка година. Би било жалко, житните кръгове Maker наистина те се наредиха от всичко е изградена, тя би трябвало плоски стъпала. Независимо от факта, че в този случай по време на толкова чести посещения полета неизбежно автор от време на време с правилните кръгове култури изпълнени, и земеделските стопани след това на някои места в областта, вместо произволно разпръснати зърно прибират създателите житните кръгове или части от тях.

 

Независимо от ясен и прост факт, че един изследовател е в състояние да се поставя проба на почвата, а не информирани за други изследователи.

 

След подробен преглед на по-голямата част на "PIN дупки" ще се изследователи Кръгове Crop навсякъде по света неизбежно идват до заключението, че не противоречи идентични дупка шофиране във всеки предмет в земята и го издърпайте отново, за да се създаде невъзможно. Всичко това ще отнеме проста демонстрация.

 

 

Характерна форма - формата, тя може да бъде относително лесно да се заключи, че щифтът дупки се образуват частично механични, частично термични процеси, които биха могли да се направи един прост експеримент или компютърна симулация, която все още няма да изпълнява. Все още.

 

Някои "PIN дупки", веднага след тяхното производство станали временно "миниатюрен пролетта", от която течеше по повърхността на горещата смес от пара, вода и кал. (foto) Светкавица освобождаването от отговорност се поставя под земята в миг няколко киловат часа, които са там фидер вече не държи като акумулираната топлина и мушвания има много други "зло", повечето от които ще бъдат обяснени на страници и подстраници Аномалии.

 

Подобна "естествен zřídélka" дори ще бъде в състояние да представи от дълбините на земята някакъв бял прах (SiO 2 ), но откритието се счита, че се дължи на естеството на някои места и обстоятелства, а намирането на фалшифициране. Той не трябва да бъде така във всички случаи.

 

Много от случаите на "PIN дупки", намерени през 2011 г., и Чешката република, няма да има време специфична.

 

Така че за следващия път, веднъж и за всички: "Pin дупки" не са и никога не са били доказателство, че житните кръгове са направени от хора, по-голямата част от случаите, това е точно обратното. Всички (или по-голямата част), назначени дупки пиновете, като житните кръгове ги прави реално и единственият автор, удар от мълния. Вижте снимки1, 2. Има ли някой сред публиката, които биха били склонни да твърдят, че е в силата на природата и изхвърлянето на мълния предизвика този, че не би било в състояние да полето "произвежда" дупка за щифт? Едно нещо, което може да бъде е почитан публиката абсолютно сигурен. Точно в момент, когато на полето, след щифта, създаден дупка, не само от досега няма машина за житните кръгове, но никой друг човек. Ако се случи така, да, той неизбежно ще след известно време на място, трупът му, както и в някои редки случаи, дори и това не.

 

Светкавица освобождаване от отговорност се предава и излъчваше толкова много енергия, че тя би била абсолютно никакъв проблем (в някои редки случаи, това зависи до голяма степен от това как точно и конкретно "хитове"), като танци дервиш жалко машина псевдоним житните кръгове на полето разпръскване на площ от няколко хектара под формата на облак от прах и няколко хиляди овъглени овъглени фрагменти не надвишава размера на топка за пинг-понг, ако в близост и вътре в нея избухна няколкостотин кг тротил.

 

Тя е дългосрочни данни от научни изследвания, наблюдение и измерване на реалните изхвърляния на мълния. С изучаването на литературата е възможно да се запознае отблизо със светкавицата енергийния баланс освобождаване от отговорност, както и причините, разбира се и последствията. И разнообразие на ресурсите, които са на разположение в интернет. Случайна например Раков - Освобождаване от отговорност на мълнии (foto), И по-специално: Раков, Uman - Светкавица: Физика и последиците , които трябва да се започне някакъв вид "Библията" за всеки, който иска да научи заустването на мълния нещо.

 

Дума за изследователи

Откривателите на житните кръгове трябва да спре възможно най-скоро, така упорито се придържат към, че "отвор за дупката" в центъра модел е знак за фалшифициране на хората, които дърпат низ ... и така нататък. Със сигурност никой няма да възрази на твърдението, че хората кръг на реколтата MAKER са много глупави. Но със сигурност всеки осъзнава, че всички индивидуални sebehloupější, такива знаци на техните дейности, които биха могли лесно да се каже, той може много лесно да заличи, само за да се движи един крак. "Pin дупки" в действителност остави място на някой друг, който някога нужни никакви следи от тяхната дейност zahlazovat. Нито пък по някакъв начин така, точно обратното. Показват се до следващия път, бихте предпочели вместо това да blekotání непоследователен производител думи житните кръгове, измамник и фалшификатор излитане шапката си, и благодаря на Бога, че той не е на това място в момента, когато той е бил там. Единственият истински създател на форми, чиято работа в продължение на десетилетия да се разглежда в подробности, и като цяло те не са успели. Хванати искал само десетки до стотици килограми на малките животни на земята и в близкия подземен, че точно в момента, когато "затиснат игла" абсолютно безмилостно убити и съща ще се прави с тях. По отношение на природата (Природа) не е толкова случило, назначавани само включените животни в хранителната верига малко по-рано от обичайното в техния случай. Ако тя беше там, ще бъдат включени в хранителната верига на такова място просто работи култура машина кръг (в неговия случай, в допълнение към включване във веригата potavinového данък върху глупостта). Това всичко на мястото форми автор проведени, включително производствените стойности, той не направи повече от десет милионни части от секундата ще вземе всички на оживен Crop Circles изследователи са силно поне веднъж, или няколко пъти повтори, десет милионни части от секундата , и заби в земята 100-200000 км в час. Предават и докато пристъп енергиен гигант отприщи които електрически локомотив пътува няколко хиляди мили, или дори много по-високи. Няма нужда изненадващо, че това място е, че има, включително различни аномалии. Това наистина може да направи "дупка за дупката" е възможно да убеди десетки хиляди снимки от около страница, на която документирани последиците от мълнии в нищо. ( Google търсене на изображения, въведете: " попадение на мълния "+ покрив , дърво , повреда или нещо подобно). Материалът може да се намери доста обективна оценка на гръмотевична за освобождаване от отговорност дори и след техническо състояние. Трябва също да се отбележи, че точно същата работа ще бъде в състояние да хвърли всеки милиметър на пътуването му, което се равнява на два километра дълъг.

 

 

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

Записване безпрецедентен модел на линиите на магнитното поле в областта на зърно

Изумително, объркващи, шокиращо и трудно да се повярва, но също така и отваряне на очите прилика

Житните кръгове - рекорд силови линии на електромагнитното поле, генериран от мълния освобождаване от отговорност

Текущата стойност е близо 10 6 милиона Ампер (известен училищни експерименти 20-30 ампера)

 

  

Точният момент мълния поток разтоварване царевични стъбла, предизвикана Тогава донесоха (йонизиран въздух, корона разреждане) електрически ток. Те правят ножове и други части от растения се държат като всеки друг проводник и представи в такива електромагнитни свойства момент.

 

Това е може би един от най-големите измами и забавни, практически шеги, които, когато Майката Природа от това изумени от човечеството стотици, дори хиляди години.

 

С споменати идеи е възможно да не са съгласни, да протестират срещу тях, но това е наистина всичко това и какво да правя с него или срещу него, може да направи. На т.нар. постулат Jara Cimrman.

 

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

Основната характеристика на безумните се забелязват грешките на другите и да забравите собствените си.  Marcus Tullius Cicero
Основното правило е интелигентен кръпка, nepoztrácet никакви части.  P.Ehrlich
Мъжете се раждат невежи, а не глупави. Направете безумните от тях на училище. B.Russell
z