Qarqet kulture - Shkencë, teknologji, kërkimit dhe edukimit lufta kundër pseudoscience. http://www.cropcirclesonline.com Feed RSS e web humbiste pseudoscience dhe bestytnitë. sq Lajme në lidhje me qarqet kulture shpjegim. Valët elektromagnetike nga rrufeja, rezonancën e tyre dhe ndërhyrje. http://www.cropcirclesonline.com/nature-science/crop-circles/sq Qarqet kulture shpjegim, krejtësisht dhe vetëm shkencore dhe natyrore. Shkencë, teknologji, hulumtime dhe lufta kundër edukimi pseudoscience dhe supersticione. Përmendur dhe përdoret një numër të disiplinave shkencore ekzakte dhe natyrore - Botanikë, fizika, kimia, anatomia dhe fiziologjia bimore, bimore patologji, faktorët abiotik stresi, arkeologjia (gjithashtu ajrore), meteorologjia dhe shumë të tjerë.