Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - gröda cirklar-central-por-effekt . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
lightning
Central Pinhole Effekt
hur är det möjligt att övertyga, är Lightning urladdning verkligen kunna skapa några liknande
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

 - Site maskin-översatta

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Den stora tragedin vetenskap är slaktandet av en vacker hypotes av en ful faktum.  T.H. Huxley
När du gör saker rätt, kommer folk inte att du har gjort något alls.
Jag gjorde aldrig något av en slump, inte heller någon av mina uppfinningar kommer av en slump, de kom till jobbet. T.A.Edison

Cirklarna , beskära bilder, Central Asshole Effect

PagPh
Motto: När ansvarsfrihet pannan träffar jordens yta, energi fortsätter under jord. Hundratusentals ampere. Inte alltid lika - rakt ner, i sidled, också flera meter på markytan.

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

Inledning

Mycket ofta är i mitten av mönstret hittades "och tapphål". Som redan nämnts Blixt på sidan eller flera undersidor blixturladdningar behöver inte riktigt "för mycket arbete" att göra något liknande. "Sticks" till marken vid 100-200.000 kilometer per sekund, och inom några mikrosekunder kan överföra en torka av mängden energi, Flera tillräckligt för att driva elektriska lok i många timmar. Som kommer att vara över tiden från en uppenbar kompletterande bilder finns här, på många platser där ansvarsfrihet blixtnedslag träffar, verkligen skapar något liknande. "Lite" förvirrad Explorers of Crop Circles Något Tyvärr tillskriva deras skapelse som "folk-made" - fast matris, sträng, osv. Det finns inget annat ÖPPNA ÖGONEN PÅ Möjligt än dem. Kanske kommer det att börja Tillräckligt en bild som visar hur skulle se alla, vem skulle vara att samma plats vid exakt just nu, när det fanns ett hål i jorden verkligen skapades av dess verkliga författare.

 

thejakartaglobe.com

"Vi fann en 25-centimeter djup och fyra centimeter breda hålet i mitten av grödan cirkeln som vi tror gjordes av ett fält eller ett rör", sade hon.

 

"Vi kommer att hitta den som gjorde detta och avslöja deras motiv," Sleman polischefen Adjutant Sr. Comrat. Ramaini Irwan sagt.

 

Irman Ramaini kan ta en tupplur, och helst inte försöka hitta författaren det mönstret. Den bästa önskan för honom, inte riktigt uppfyller de verkliga författaren mönstren som helst i framtiden Under hela sitt liv.

 

Som visas i dagspress, några besökare av fenomenet han faktiskt Denna plats har verkligen träffat en "kollega" i den verkliga författaren till regelbundna former, och vi har inget annat val än att önska honom evig vila ...

 

 

 

 

Här nyligen citerade uttalanden är i direkt konflikt med krav från många självutnämnda "experter" på cirklarna, som är engagerade i temat i årtionden.

 

Men Ray Cox, ordförande i Centrum för studier Crop Circle, säger alla utom de mest enkla mönster skapas av människan

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/wiltshire/3552168.stm

Senast uppdaterad: torsdag, 12 augusti, 2004, 16:17 GMT 17:17 UK

 

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/1496296.stm (aug 2001)

Till exempel hade Colin Andrews, (2001 ägnade han sig åt Crop Circles 18 år) hävdade att 80% av ordinarie cirklarna är förfalskningar gjorda av människor. Detta står i skarp kontrast med uttalandet av denna nya teori hävdar vilken torka och stora och så många idioter inte i hela världen för att skapa något liknande. Av människor faktiskt skapas under bråkdelen av en procent av alla hittade och ogrundad regelbundna och oregelbundna former i majs. Nämns i BBC artikeln är också föreslagits Det skulle människan skapas Speciellt Enklare former. Men som på många ställen www.cropcirclesonline.com upprepade tillfällen visat att blixten ansvarsfrihet är ingenting lättare än alternativ skapar en enkel ensam gröda cirkel. Det kommer att visas ofta det många dagar efter blixtnedslag ansvarsfrihet, som helt förvirrar forskare. Dessutom, mer förvirring, mycket större, forskarna ta annan materia som förekommer på plats. Men detta är ett mästerverk, som grädde på moset, prov mästerverk, ett mästerverk av vår Moder Natur, så att bara går att visa att en av oss (mig, dig, vi, de, mänskligheten) kan, kan och kommer till varje slinga gång lura nästan när den vill.

 

Hålet för stiftet

Hålet för stiftet, och skandera högt prisade av galna mysterier skeptiker och forskare runt om i hela världen, passerade dem till himlen, och mycket högre.

 

Hålet för stiftet, som den största beviset på det faktum, är att cirklarna gjorda av människor. Hålet för stiftet, det vars skapande (avlägsnande av material) inte behöver spendera mer än ett par joule energi. För blixten ansvarsfrihet är egentligen ingenting lättare än en liknande "hål för stiftet att" producera exakt när sticker ner i marken. Användningsområden för detta (mycket grov uppskattning) förmodligen mycket mindre än 1/1, 000.000.000 av sin energi under denna vägen mellan himmel och sänder jorden och utstrålar. Sådana Liknande "småhål" (exakt samma sätt som uppstår) Visas troligen i fälten och gräsmarker runt hela världen en hel del över en miljard per år. torka och i mål vore olyckligt Crop Circle beslutsfattare verkligen kör mycket innan det var alla gjort upp, som skulle ha de alla hade platta fötter. Trots att i det här fallet under sin torka och täta besök i spannmål områden Inevitable ibland skulle träffa rätt författare Crop Circles i fälten och jordbrukarna skulle på vissa ställen inom skördats i stället för majs slumpmässigt spridda Crop Circle beslutsfattare eller delar.

 

Trots den enkel och lätt Möjlighet, det var lite forskare kunna ta på plats och prov av jorden, och inte informera om att andra forskare.

 

Efter en detaljerad granskning av den stora majoriteten av torr Meddelat "småhål" skulle beskära cirkeln Explorers helst i världen själva har kommit till den oundvikliga slutsatsen tvärtom att är helt omöjligt att skapa av samma hål genom att trycka ned något ämne i marken och dra tillbaka den igen. Helt enkelt bevisbara genom en enkel demonstration.

 

Den karakteristiska formen - redan från formen kan vara relativt lätt att dra slutsatsen att knapphålen bildas delvis mekaniskt, dels genom termiska processer, vilket kan påvisas genom ett enkelt experiment eller datorsimulering, som inte kommer att genomföras ännu. Ännu.

 

Några "pinnhål" Omedelbart efter blivit deras generation och tillfälliga "miniatyr våren", från vilken flödade till ytan varma blandningen av ånga, vatten och lera. (foto) En urladdning av blixt med hänförande marken i bråkdelen av en sekund några kilowattimmar (tiotals megajoule), som håller det under en lång tid och den ackumulerade värmen och petar det många andra "bus", kommer de flesta som är förklaras på sidor och delsidor anomalier.

 

En liknande "naturliga fontäner" skulle även kunna lägga fram ur jordens djup några vita pulver (SiO 2 ). Deras upptäckt, hänvisar till kan anses bero på karaktären hos vissa platser och förhållanden i sina resultat snarare vara en förfalskning. Inte i alla fall.

 

Många liknande fall av "pin hål" finns i 2011, även på engelska. Här visas senare.

 

Så till nästa gång, en gång för alla: "Pin hål" är inte och har aldrig var några bevis på att cirklarna är gjorda av människor. I de flesta fall är det precis tvärtom. Alla (eller de flesta) av torra hål angavs stift, som cirklarna som deras verkliga och enda författare, och utsläpp av blixtnedslag. Se bilder 1, 2. Finns det någon bland publiken, som skulle vara villiga att argumentera, att när det är i kraft och karaktär blixten ansvarsfrihet orsaka detta, skulle det inte kunna "skapa" i fältet markytan och hål för stiftet? Genom en sak kan vördade publiken helt säker. Exakt just nu, var när stiftet hålet skapas i området, inte bara när och fjärran utgör någon tillverkare gröda cirkel, men också någon annan människa. Om det hade så råkade vara, skulle det oundvikligt efter en tid på en torr plats och fann hans döda kropp, och i vissa sällsynta fall, inte ens det.

 

Blixtnedslag urladdning sänder och strålar torka och stor för mängden energi, att det skulle det ha varit för absolut inga problem (i vissa sällsynta fall, det beror till stor del på hur noggrant och målmedvetet "träffar målet"), vissa olyckliga Liknande dans dervish alias gröda cirkel tillverkare att sprida över spannmål fältet Flera hektar och ett moln av damm och några tusen brända och högst förkolnat fragment storleken på en pingisboll, som i omedelbar närhet och inuti den exploderade Flera hundra kg av TNT.

 

Detta är ett långsiktigt data från forskning, observation och mätning av verkliga blixturladdningar. Genom att studera den litteratur är mycket nära Möjligt att bekanta sig med blixten ansvarsfrihet energibalans samt dess orsaker, kurs och konsekvenser. Också en mängd resurser som finns på Internet. Random exempel Rakov - The Lightning urladdning (foto) Och den viktigaste källan: Rakov, Uman - Blixt: Fysik och effekter . Detta bör vara ett slags start "bibel" för alla som vill lära sig något om blixturladdningar.

 

En anmärkning till Explorers

Explorers of gröda cirklar ska sluta så snart som möjligt så envist proklamera att "efter stiftet hålet" i mitten av mönstret är ett tecken på dess förfalskning av människor som drog strängen där ... och så vidare. Säkerligen ingen kommer protestera mot påståendet att eventuella människor som försöker skapa några cirklarna, är mycket dumt. Men säkert alla inser, att oavsett hur dumma är några individer, torra tecken på deras verksamhet, så lätt som kan ge bort sitt arbete, kan enkelt täcka upp, dölja och förstöra. Dess Tillräckligt med en enda rörelse.

 

"Pin hål" lämnades i att han skulle placera någon helt annan. Den ena, som inte behöver gömma några märken av sin verksamhet. Inte heller i själva verket snarare tvärtom. De kommer att hitta när torkan heter markerar nästa gång, skulle vara bättre för dem vid den första hållplatsen för osammanhängande ord Babbling skapare gröda cirkel och bedragerskan och förfalskare. Snarare ta av sin hatt, och tacka Gud att de inte uppfyller de verkliga författaren på denna plats just i det ögonblick då han var där. Den enda sanna skapare av former, vars arbete i årtionden De försöker att i detalj granska, och i allmänhet de inte lyckats alls. Skulle sluta precis som tiotals till hundratals kilo smådjur på jorden och i den närliggande tunnelbanan, som exakt just nu, när han "stack en nål", helt skoningslöst dödade, och samma skulle ske med dem.

 

När det gäller naturen inte hända så mycket, men bara namngivna djur som ingår i livsmedelskedjan lite tidigare än deras vanliga i fallet. Om de var där, skulle ingå i livsmedelskedjan också i alla torr plats och arbetar bara tillverkare gröda cirkel. I deras fall, som ett tillägg till ingå i livsmedelskedjan, skulle det vara också och skatter på eget dumhet. I en torktid, allt det verkliga författaren på den plats som utförs, inbegripet produktion av vanliga former, han arbetar inte längre än Alternativ ett miljondelar av en sekund. Skulle allt detta galna Crop Circles forskare hade mycket starkt minst en gång, eller upprepas flera gånger, de miljondelar av en sekund , och stack i marken vid 100-200 tusen kilometer i timmen. Överförs och utstrålade under torra att en mängd av makt, genom vilket en elektrisk lokomotiv resor Flera tusen miles, eller ens mycket högre.

 

Det finns inget behov alls förvånande att det han Denna plats är vad det är, inklusive olika anomalier. Som verkligen kan göra en "hål för Pin" är det möjligt att övertyga från Tiotusentals bilder från hela webben som han dokumenterat effekterna av blixturladdningar in i något. ( Google - hitta bilder, skriv " blixtnedslag "+ tak , träd , skada eller något liknande). Från materialet kan hittas ganska Judged objektivt vad en blixt urladdning kan skapa, även bara i termer av mekaniskt skick. Det bör noteras också att samma exakta arbetet skulle kunna leverera millimeter i någon av dess färd, som ligger på ett genomsnitt av två kilometer lång.

 

Sista frågan, eller kommentar. Dessa är paradoxer.

Hur är det möjligt, att det, som gjort cirklarna, och vem ena handen lyckades han arbeta i perfekt torr sekretess, å andra sidan var så dum, att han inte brydde sig om att dölja, ta bort torra mycket märkliga tecken Hans verksamhet? Det finns så intill varje slinga på denna punkt presenterar två mycket osannolikt och paradoxala fenomen. Fenomen, som är mycket motsägelsefulla. För det första arbetar i perfekt sekretess, som en mycket bra gjort jobbet, för det andra och slarviga vårdslöshet, vilket i sin tur ser ut som ett arbete gjort mycket dåligt.

 

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Vetefält - och registrering av blixten magnetiska fältlinjerna

Chockerande, förbryllande, överraskande, svårt att tro, men också ögonöppnande likhet

Vetefält - rekord av magnetiska fältlinjerna som genereras av blixten urladdning

Nästan en miljon ampere (kända skolan experiment - högst 20 till 30 ampere)

 

  

Exakt i det ögonblick blixten ansvarsfrihet flödet genom majs stjälkar inducerade och genomfört (joniserad luft, koronaurladdning) elektriska strömmar. Tack vare att stjälkar och andra växtdelar kan uppvisa elektromagnetiska egenskaper.

 

Det var en av de största naturliga skämt - mystifikation, smart trick, skulle Det var naturen skojar hela mänskligheten förbryllade hundratals, tusentals år.

 

Med nämnda idéer är överens möjligt inte, också Möjliga protest mot dem, men kanske det är verkligen allt som är möjligt att att med den eller mot den. Så kallade Jerry Cimrman postulatet.

 

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

Denna sida var beredd och alla fakta och teorier som presenteras här var mycket grundligt, och nära granskas i detalj experimentellt genom

 

Jan Ledecky

 

Det är den märkliga kvaliteten på en dåre för att uppfatta Marcus Tullius Cicero andras fel och att glömma sin egen. 
Den första regeln av intelligent mixtrande är att rädda alla delar. P.Ehrlich
Män föds okunniga och inte dumma. De är gjorda dumma av utbildning. B.Russell
z