Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови у зрна-сферна блиц . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Цроп Цирцлес-Фиреболт
Неке теорије сматрају лопте муњу као могући узрок житу и сличним фигурама.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Цроп Цирцлес - сајт машинско превођење

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Па то је лепо пудичка. Ово нисам очекивао овакву лепу пудичку. Нето, да ли сте успели, господине Кнотек. Тако да сам ја драго да их прочитате овде, хоћу срећан. Овде ћу обесити.
То зависи од хлађења тела? , Цовер га!
Докторе, нешто са мном. Ја га чујем све време.

Лопта и ланац расвета вртложне прстенови

PagPh
Мото: Покушаји да се објасне ефекат зрна облика у лопту муња су само покушаји да објасне немоћна "необјашњиво необјашњиво" и не може на било који начин докаже да потврди или оповргне.

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

Лопта Муња

објашњење процеса за формирање житу не треба да позове помоћ било веома егзотично феномена, осим да феномен још увек није задовољавајући неразјашњен. То би само прилично слаб покушај да се "објасни необјашњиво необјашњиво" Шта се догодило у историји за многе, као у садашњости и сигурно будућност. Осим тога, цео овај сајт посвећен једној и најосновније идеје: Све житу икада направљен у свету, формирана као последица обичног муња. То је требало да буде, мада је у већини случајева сарадња дало насумичне и врло вероватно додатне разлоге који су довели једну значајну разлику у односу на "нормалне" муња испуштања. У већини случајева, након олује испуштања само зрна најчешће Полехна , савијене вреба земљине површине, у потпуно неуређеним обима и структуре. У веома ретким случајевима и сарадње, као и неколико прилично случајним и веома ретке узроке који су објашњени на многим другим сајтовима, могу бити стварање редовне образац, који је, међутим, појављује углавном веома дуго после олује. Управо исто као и сваки други често спљоштен , лежећи на земљи зрна.

 

Једна ствар коју треба да житу, као лопте муње сасвим уобичајене: Ја лопта муње јављају само у изузетно ретким случајевима у којима су изоловани из низа других узрока, или чак уверљиво, али готово сигурно потпуно другачији него у случају усева образаца. Таква тврдња би ипак било, али је било тешко објективно доказати, чак и када се ради на томе, као што је јасно из текста који следи.

 

Један од начина да се објасни феномен било је да покуша да га имитирају у лабораторији. Ако је нешто попут барем донекле успешан, феномен може се сматрати као што је објашњено (барем донекле). Најважнији лабораторијски параметри таквих имитација су изводљивости, поновљивост и минималне статистичке принос. То значи да је најмање један од извршених експеримената понекад успе, а да барем повремено се понавља. Нешто слично питање лопте муње према доступним изворима, најмање мало задовољство али, нажалост, не бих могла икада.

 

Зато љубитељи Мистерије ( = захадологове ) на овој страници поново обрисао дупе, као и скоро свим страницама овог сајта, они ће бити као мала компензација понудио нешто заиста јединствено. Покушавајући да објасни један није задовољавајући објаснио мистерију, процес формирања, механике и кретање лопте муња. Свакако је много боље него да неко за њихове глупости у тим утреныцх њихово дупе ногама.

 

 

Дај канаринца где припада.

 

 

Фусноте

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

- Само сам хтео да вас питам о односу бразилске кафе.

- Господару, заиста љути.

- Моли рекла да није смероплатны. - Хајде између нас, докторе. Образујте нас.
- Пази на другу нумеру! Друга класа путнички воз стиже из Визовице!

- Научник и вон зтриска овако ...

z