Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-top-rrufe . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
qarqet kulture-Ball Rrufeja
Disa teori Konsideroni vetëtimën mundshme topin si krijues të qarqeve kulture dhe modele të ngjashme.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

 - Site makinë-përkthyer

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Çfarë është një shkencëtar pasi të gjithë? Ai është një njeri kurioz duke kërkuar nëpërmjet një vrimë e çelësit, arrows e natyrës, duke u përpjekur të dinë se çfarë po ndodh. J.Y.Cousteau
Ne nuk e dimë një e milionta e një për qind për çdo gjë. T.A.Edison
Ju nuk mund të nënvlerësojnë marrëzi S.Adams e publikut të gjerë.

Top vetëtima; Pearl L., unaza Vorbull

PagPh
Motoja: Tentimi për të shpjeguar modelet në kulture nga veprimi i dritës topin është vetëm një përpjekje për të shpjeguar "pashpjegueshme nga pashpjegueshme," dhe nuk mund edhe të demonstrohet, konfirmoi as hodhi poshtë.

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Ball Rrufeja

për të shpjeguar procesin e formimit qarqet kulture nuk ka nevojë për të thirrur për ndonjë fenomen ndihmë shumë ekzotike, actuallyt fenomen ende nuk shpjegoi të kënaqshme. Do të jetë vetëm një përpjekje disi të dobët për të "shpjeguar pashpjegueshme pashpjegueshme", e cila tashmë ka ndodhur në historinë e shumë, Same momentin, dhe sigurisht në të ardhmen. Përveç kësaj, kjo faqe i plotë i përkushtuar për një të veçantë dhe ideja më e rëndësishme: Të gjitha qarqet kulture kanë qenë ndonjëherë që filloi në botë, i formuar si Pasojat e rrufe mjaft të zakonshme. Edhe pse ajo është në shumicën e rasteve kanë nevojë për një bashkëpunim të një numër arsyesh shumë të rastit dhe shumë gjasa shtesë, që e ka shkaktuar dhe ndryshim të rëndësishëm nga shkarkimit "të zakonshëm" rrufe. Në shumicën e rasteve, pas shkarkimit rrufe kulture është vetëm mjaft zakonisht rrafshuar (dëmtuar, dobësuar), në një krejtësisht të çekuilibruar tufa dhe strukturave. Në raste shumë të rralla dhe me bashkëpunimin e disa shkaqe relativisht të rastit dhe shumë të rralla, të cilat shpjegohen në faqet e shumë të tjera, mund të rezultojë në një model të rregullt, që shfaqet vetëm usuall shumë kohë pas stuhi. Absolutisht Same si çdo Zakonisht rrafshuar kulture (dëmtuar, dobësuar).

 

Një gjë duhet qarqet kulture dhe Rrufeja topin relativisht të përbashkëta: Gjithashtu rrufe topi po ndodh vetëm në raste shumë të rralla, ai që bashkëpunojnë dhe numri i rastit të tjera arsye, por ndoshta gati apo edhe tërësisht të ndryshme Sigurisht se në rastin e modeleve kulture. Një deklaratë e tillë do të kishte qenë, duke iu referuar: deri më tani relativisht të vështirë për të kryer objektivisht, edhe nëse ajo është duke punuar në këtë, si edhe nga teksti volgende dukshme.

 

Një prej mundësive se si për të shpjeguar çdo fenomeni është të përpiqet të imitojë atë në laborator. Nëse diçka si kjo është të paktën i suksesshëm për disa karakteristika të përzgjedhura, është e mundur Konsideroni këtë fenomen si një shpjegoi (të paktën për disa karakteristika të zgjedhura). Parametrat më të rëndësishme janë si simulimi repeatability laboratorike të thatë të fizibilitetit, dhe frigorifer në yield minimale statistikor. Kjo do të thotë që të paktën disa prej eksperimenteve të kryera kohë pas kohe arriti, dhe se nuk është arritur të paktën disa raste të përsëritur atë. Diçka e ngjashme në çështjen e rrufesë topin, Sipas burimeve në dispozicion, të paktën një rezultat pak i kënaqshëm, Për fat të keq deri më tani është arritur ndoshta kurrë nuk.

 

Sepse dashuruar mister mister (= besimtarët) në këtë faqe përsëri fshihen gomarët e tyre, ashtu si pothuajse të gjitha faqet e kësaj faqeje, dhe nuk do të jetë një kompensim të vogël ofruar diçka të vërtetë unik. Duke u përpjekur për të shpjeguar një mister deri më tani nuk shpjegohet kënaqshme, procesi i formimit të lëvizjes, dhe mekanikë të shfaqjes së rrufesë topin. Sigurisht kjo është shumë më mirë se në qoftë se dikush nisi atë atyre që gomarët e tyre fshihen për marrëzi e tyre të madhe.

 

 

Kanarinë ku i takon.

 

 

Shënimet poshtë

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Ka dy rezultate të mundshme: nëse rezultati konfirmon hipotezën, atëherë ju keni bërë një matje. Nëse rezultati është kundërshtim, atëherë ju keni bërë një zbulim.   E.Fermi
Historia është shkruar nga fitimtarët. W.Churchill
Kur unë isha një fëmijë, na u desh të mbështetet në imagjinatën tonë për argëtim.   T.Brooks
z