Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi, v zrnih, okrogla bliskavica . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
Crop Circles-Firebolt
Nekatere teorije menijo, žoga strele kot možen vzrok pridelka krogih in podobnih številk.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - mesto strojno prevajanje

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

No to je lepo půdička. To nisem pričakoval takšne lepo půdičku. Net, da vam je uspelo, gospod Knotek. Zato sem vesel, da sem jaz, da jih preberete tukaj, bom srečen. Tukaj bom obesil.
To je odvisno od hlajenja telesa? , Ga pokrijte!
Doktor, nekaj narediti z mano. Slišal sem, da ga ves čas.

Ball in verige strele vortex obroča

PagPh
Moto: Poskusi, da bi pojasnili vpliv žita oblik v strela žogo so le šibek skuša razložiti, "nerazložljivo nerazložljivo" in ne more v ničemer dokazati, da potrdi ali zavrne.

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Ball Lightning

razlaga postopek za oblikovanje pridelka krogih ni treba poklicati za pomoč koli zelo eksotično pojav, le da je ta pojav še ni zadovoljivo pojasnjen. To bi bilo le precej slaboten poskus "razloži nerazložljivo nerazložljivo" Kaj se je zgodilo v preteklosti za mnoge, tudi v sedanjosti in prihodnosti zagotovo. Poleg tega je ves ta spletna stran posvečena eni in najbolj temeljna ideja: Vse pridelka krogih časov na svetu, ustanovljena kot posledice običajnega strele. To naj bi bilo, čeprav v večini primerov so dali zelo naključnih in zelo verjetno, dodatne razloge, ki so povzročili 1 pomembno razliko od "normalnih" strelo izpustov. V večini primerov po udaru izpusti le žita običajno Polehňa , upognjene zalezuje zemeljske površine, v popolnoma neurejenih obsega in strukture. V zelo redkih primerih in sodelovanja, kot tudi nekaj bolj naključne in zelo redki vzroki, ki so pojasnjene na mnogih drugih mestih, se lahko ustvarja z rednim vzorcem, ki pa se pojavi predvsem za zelo dolgo po neurju. Popolnoma enako kot katera koli druga najpogosteje sploščen , ki leži na tleh zrnja.

 

Ena stvar pridelka krogih kot strela žogo zelo pogosti: Jaz žoga strele nastala le v izjemno redkih primerih, v katerih so izolirana od številnih drugih vzrokov, ali celo verjetne, vendar skoraj zagotovo povsem drugačna kot pri rastlinskih vzorcev. Taka trditev bi še lahko, vendar je bilo težko objektivno dokazati, čeprav delam na tem, kot je razvidno iz besedila, ki sledi.

 

Eden od načinov, da predstavijo vse pojava je, da poskuša posnemati v laboratoriju. Če kaj takega vsaj do neke mere uspešen, se lahko šteje za pojav, kot je razloženo (vsaj do neke mere). Najpomembnejši laboratorijske parametre teh ponaredkov so izvedljivosti, ponovljivosti in statistični minimalni donos. To pomeni, da vsaj eden izmed opravljenih poskusov včasih uspešni, in da je bilo vsaj občasno ponoviti. Nekaj ​​podobnega se je na vprašanje strela žogo po razpoložljivih virih, vsaj malo zadovoljstva še žal ni uspelo morda kdaj.

 

Ker je ljubiteljev Mysteries ( = záhadologové ) na tej strani spet obrisal rit, kot skoraj vsi straneh te spletne strani, se bodo kot majhni nadomestilo, ponujeno nekaj res posebnega. Poskus, da pojasni 1 ni zadovoljivo pojasniti skrivnost, proces oblikovanja, mehanika in gibanje strela žogo. To je gotovo veliko bolje, kot če bi nekdo za svoje neumnosti v teh utřených svojo rit.

 

 

Daj kanarčka, kamor spada.

 

 

Opombe

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

- Hotel sem samo vprašati o razmerju brazilske kave.

- Učitelj, res jezen.

- Molly je rekel, da ni směroplatný. - Pridite med nas, doktor. Vzgajati.
- Pazi na drugega tira! 2. razred potniškega vlaka prihaja iz Vizovice!

- Znanstveniki in von ztříská kot je ta ...

pz