Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi-cercuri-centrala-orificiu-efect . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Central Pinhole Efect
Cum este posibil să convingă, de descărcare de gestiune Lightning este într-adevăr capabil de a crea ceva de genul asta
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Agricultura Cercuri

 - Site-ul auto-traduse

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Marea tragedie a științei este uciderea unei ipoteze frumoase de un fapt urât.  T.H. Huxley
Când faci lucrurile bine, oamenii nu vor fi sigur că ai făcut nimic, la toate.
N-am făcut nimic de accident, nici nu oricare dintre invențiile mele vin de accident; au venit la locul de muncă. T.A.Edison

Cercuri , peisaje, culturi efect central Asshole

PagPh
Motto: Odată ce descărcarea de gestiune frunte lovește suprafața Pământului, energia continuă subteran. Sute de mii de oameni. Amperi Nu întotdeauna la fel - drept în jos, lateral, de metri de asemenea mai multe pe suprafața solului.

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

Introducere

Foarte des se află în centrul de modelul găsit "și Pin Hole". Așa cum este indicat deja Trăsnet pe pagina, sau subpagini multe, nu evacuările de trăsnet într-adevăr nevoie să "prea multă muncă", pentru a face ceva de genul asta. "Sticks" la terenul de la 1-200 km pe secundă, și în termen de câteva microsecunde poate transmite o seceta de cantitatea de energie, mai multe suficiente pentru a conduce locomotive electrice pentru mai multe ore. Așa cum va fi în timp de la o fotografi aparente de însoțire situate aici, în mai multe locații în care hit-uri de descărcare de gestiune fulgere, creează într-adevăr ceva de genul asta. "Un pic de" confuz Exploratorilor de Crop Circles Usor Din pacate atribuie crearea lor ca "oameni-a făcut" - blocat matrice, șir, etc. Nu este nimic altceva trezi la realitate posibilă decât ei. Poate că va fi suficientă începe o imagine, ceea ce indică, cum ar arăta toată lumea, care ar fi același loc, la exact în momentul, când a existat o gaură în pământ într-adevăr creată de către autorul său real.

 

thejakartaglobe.com

"Am găsit o gaură de 25 centimetri adâncime și-patru centimetri largă în centrul de cerc care credem că a fost făcută de către un câmp sau o țeavă", a spus ea.

 

"Vom afla cine a făcut asta și să dezvăluie motivele lor," Sleman șeful Poliției Adjutant Sr.. Comrat. Ramaini Irwan spus.

 

Irman Ramaini poate lua un pui de somn, și mai degrabă să nu încerce să găsească autorul acestui model. Cel mai bun dorința să-l, nu răspunde cu adevărat modele reale de autor oricând în timpul viitor, toată viața lui.

 

Așa cum se arată în presa de zi cu zi, unele vizitator al fenomenului de fapt, el Acel loc are într-adevăr întâlnit cu un "coleg" de autorul real al forme regulate, și nu avem de ales decât să-l doresc odihnă veșnică ...

 

 

 

 

Iată declarațiile nou citate sunt în conflict direct cu pretenții de mai multe auto-proclamata "experți" pe cercuri, care sunt angajate în tema de zeci de ani.

 

Dar Ray Cox, președintele Centrului pentru Studii cerc, spune toate, dar cele mai simple modele sunt create de om

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/wiltshire/3552168.stm

Ultima actualizare: Joi, 12 august 2004, 16:17 GMT 17:17 Marea Britanie

 

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/1496296.stm (Aug 2001)

De exemplu, Colin Andrews, (în anul 2001 sa dedicat Crop Circles 18 ani) au afirmat că 80% din cercuri regulate sunt falsuri făcute de oameni. Acest lucru este în contrast puternic cu situația acestei noi teorii, susține care această secetă și mare și atât de multe idioti care nu sunt în întreaga lume pentru a crea ceva de genul asta. De oameni sunt de fapt create de mai jos fractiune de un procent din toate formele găsite și nedescoperite regulate și neregulate în porumb. Numit în articolul BBC este de asemenea sugerat că ar fi oamenii sunt create forme mai simple ales. Dar, la fel ca în multe locuri www.cropcirclesonline.com dovedit în mod repetat pentru descărcarea de gestiune fulger nu este nimic mai ușor decât opțiunea crearea unui cerc simplu culturi solitar. Acesta va apărea frecvent după multe zile de descărcare de gestiune fulger, care confundă complet cercetători. În plus, mai multă confuzie, mult mai mare, cercetatorii aduc altă problemă care apare în loc. Dar aceasta este o adevărată capodoperă, cireasa de pe tort, capodopera probă, o capodopera a Mamei Natura nostru, pentru ca merge doar pentru a arăta că unul dintre noi (eu, tu, noi, ei, omenirea) este capabil, poate și va pentru fiecare buclă de timp păcăli aproape Când îi place.

 

Gaura pentru știft

Orificiu pentru pini, și scandând tare laudatei de Scepticii nebun mistere și cercetători din întreaga lume întreagă, a trecut de ei la ceruri, și mult mai mari.

 

Orificiu pentru pinul, ca cea mai mare dovada de faptul, că cercurile din lanuri sunt făcute de oameni. Orificiu pentru pini, acesta a cărui creare (îndepărtarea de material), nu este nevoie să-și petreacă mai mult de câteva jouli de energie. Pentru descărcarea de gestiune fulgerul este într-adevăr nimic mai simplu decât un similar "gaura pentru pinul de a" produce în momentul exact când lipirea în pământ. Utilizeaza pentru asta (estimare foarte dur), probabil, mult mai puțin decât 1/1, 000 milioane de energie În acest fel, între cer și pământ transmite și radiază. Astfel similare "găuri" de pini (exact în același mod Provenit) apar, probabil, în domeniile și pajiști din întreaga lume întreagă o mulțime de peste un miliard în fiecare an. secetă, iar în cazul Ar fi factorii de decizie nefericite cerc care rulează într-adevăr o mulțime înainte de a fi all made ​​up, care ar fi avut toate au picioare plate. În ciuda faptului că, în acest caz, în timpul secetei lor și vizite frecvente în domenii de cereale inevitabile va întâlni uneori cu autorul dreptul de Crop Circles în domeniile, și agricultorii nu ar apoi la unele puncte în domeniile în loc de porumb recoltate aleatoriu factorii de decizie imprastiate cerc sau părțile lor.

 

Fără a aduce atingere Posibilitatea de simplu și ușor, Asta a fost ceva cercetător în măsură să ia în locație și proba de sol, și nu a informa cu privire la faptul că alți cercetători.

 

După o examinare detaliată a uscat marea majoritate a anunțat "găuri de pini" ar decupa Exploratorilor cerc oriunde în lume s-au au ajuns la concluzia inevitabilă, dimpotrivă, că este complet imposibil de a crea orice gaura Identic prin apăsarea în jos orice subiect în pământ și-l trage înapoi din nou. Pur și simplu demonstrabil printr-o demonstrație simplă.

 

Forma caracteristică - deja de la forma poate fi relativ ușor să se concluzioneze că orificiile de pini sunt formate parțial mecanic, parțial prin procese termice, care poate fi demonstrat printr-un experiment simplu sau simularea pe calculator, care nu va fi pus în aplicare încă. Încă.

 

Unele găuri "PIN" Imediat după producerea lor Devino și temporare "de primăvară în miniatură", de la care curgea la amestecul suprafata fierbinte de abur, apă și noroi. (foto) O deversare de fulger cu Plasarea sub pământ într-o fracțiune de secundă câteva ore kilowați (zeci de megajouli), care păstrează acolo pentru o lungă perioadă de timp și căldura acumulată, și pokes există multe alte "rele", dintre care majoritatea vor fi a explicat pe pagini și subpagini Anomaliile.

 

A similare "fantani arteziene naturale" ar putea chiar să prezinte din adâncurile pământului unor pulberi albe (SiO 2 ). Descoperirea lor, referindu-se la: Considerat poate fi din cauza naturii unor locuri și împrejurări ale Aprecierea lor ci mai degraba sa fie un fals. Nu în toate cazurile.

 

Multe cazuri similare de "găuri de pini" descoperit în 2011, de asemenea în limba engleză. Va fi arătată aici, mai târziu.

 

Deci, pentru data viitoare, o dată și pentru totdeauna: "gauri Pin" nu sunt și nu au fost niciodată nici o dovada ca cercurile din lanuri sunt făcute de oameni. În cele mai multe cazuri, e exact opusul. Toate (sau majoritatea) de găuri uscate s-au specificat pini, cum ar fi cercuri făcute de către autorul lor real și unic, precum și de descărcare de gestiune de fulgere. Vezi imagini 1, 2. Există cineva în rândul publicului, care ar fi dispus să susțină, că, atunci când este în puterea și natura descărcarea de gestiune fulger cauza aceasta, nu ar putea să "creeze" în suprafața solului domeniu și gaura pentru pini? De un singur lucru poate fi venerat audiență absolut sigur. Exact în acest moment, când a fost creat în orificiul de pe axa domeniu, nu a fost numai de departe și-n lat prezinte orice filtru de cerc, dar de asemenea orice alt om. Dacă ar fi așa sa întâmplat să fie, Ar inevitabil după un anumit timp într-un loc uscat și a găsit cadavrul lui, și, în unele cazuri rare, nu chiar că.

 

Descărcarea de gestiune fulgere se transmite și radiantă secetă și mare de cantitate de energie, că ar fi fost de absolut nici o problemă (în unele cazuri rare, aceasta depinde în mare măsură de cât de corect și intenționat "hit-uri țintă"), unele alias nefericite similare dans dervisilor filtru de cerc pentru a dispersa peste câmpul de cereale Câteva zonă de hectare și un nor de praf și câteva mii de ars si nu fragmente Depășirea carbonizat mărimea unei mingi de ping-pong, ca și în cazul în imediata vecinătate și în interiorul acestuia a explodat Mai multe sute de kg de TNT.

 

Aceasta este o serie de date pe termen lung din cercetare, observarea și măsurarea descărcările electrice reale. Prin studierea literaturii este foarte strâns posibil să se familiarizeze cu balanța energetică fulgerul de descărcare de gestiune, precum și cauzele sale, Curs și consecințe. De asemenea, o varietate de resurse disponibile pe internet. Exemplu aleatoriu Rakov - Descărcarea de gestiune pentru Lightning (foto), Și cea mai importantă sursă: Rakov, Uman - Lightning: Fizică și efecte . Acest lucru ar trebui să fie un fel de pornire "Biblia" pentru oricine care vrea să învețe nimic despre descărcările electrice.

 

O notă la Explorers

Exploratori de cercuri trebuie să se oprească cât mai curând posibil, astfel încăpățânare proclamă că "după gaura PIN", în centrul orașului model este un semn de falsificare sale de către persoane care trase șir acolo ... și așa mai departe. Cu siguranță nimeni nu va protesta împotriva afirmației, că orice popor, care încearcă să creeze unele cercuri, sunt foarte prost. Dar cu siguranță toată lumea își dă seama, că nu contează, cât de prost sunt orice persoane fizice, Semne uscate lor de activitate, atât de ușor, care ar putea oaspeți munca sa, ar putea acoperi cu ușurință în sus, ascunde și de a distruge. Sa suficientă de către o singură mișcare.

 

"Gauri Pin" au fost lăsate în faptul că el ar pune cineva complet diferit. Unul, Cine nu are nevoie pentru a ascunde orice urme ale activității sale. Nici o face, de fapt, mai degrabă contrariul. Ei vor găsi atunci când seceta numit marchează data viitoare, ar fi mai bine pentru ei, la prima oprire a cuvintelor incoerente murmur cerc filtru de culturi și hoaxer și falsificator. Mai degrabă să ia pălăria lor, și mulțumesc lui Dumnezeu că nu a îndeplinit autorul real în acel loc tocmai în acel moment, când el a fost acolo. Creator adevărat numai de forme, a caror munca de zeci de ani pe care încearcă să analizeze în detaliu, și, în general, acestea nu au reușit deloc. Va ajunge la fel ca zeci până la sute de kilograme de animale mici de pe pământ și în subteran din apropiere, că exact în acest moment, când a "blocat un cod PIN", destul de fără milă ucis, și același lucru se va face cu ele.

 

În ceea ce privește natura nu sa întâmplat atât de mult, dar numai animalele numite au fost incluse în lanțul alimentar un pic mai devreme decât de obicei lor în cazul în care. Dacă ar fi fost acolo, ar fi incluse în lanțul alimentar de asemenea în orice loc uscat și de muncă doar aparat de cerc. În cazul lor, ca o adăugare la includerea în lanțul alimentar, ar fi de asemenea și impozitele pe prostia lor. Într-un timp uscat, tot ceea ce autorul real asupra Asta asezare efectuate, inclusiv producția de forme regulate, el nu a lucrat mai mult decât opțiunea 1/1000000 de o secundă. Vrei toate această nebunie cercuri cercetatorii au avut foarte puternic cel puțin o dată, sau de mai multe ori repetate, de milionimi de secundă , și înfipte în pământ, la 100-200 de mii de kilometri pe oră. Transmise și radiate timpul uscată că o sumă de putere, prin care să o călătorie locomotiva electrica Mai multe mii de mile, sau chiar mult mai mare.

 

Nu este nevoie deloc surprinzător că acolo el Acel loc este ceea ce nu există, incluzând anomalii diferite. Asta poate face într-adevăr o "gaură pentru Pin" este posibil să se convingă de zeci de mii de imagini de la în jurul valorii de web, care a documentat efectele evacuărilor de trăsnet în nimic. ( Google - găsi poze, introduceți " fulger "+ acoperis , copac , deteriorarea sau ceva similar). Din materialul poate fi găsit destul de judecat în mod obiectiv, ceea ce o descărcare de gestiune fulger este capabil de a crea, chiar și numai în termeni de stare mecanică. Ar trebui remarcat de asemenea Asta exact aceeasi munca vor fi capabile să ofere milimetru în orice călătoriei sale, care se află pe o medie de doi kilometri lungime.

 

Ultima întrebare, sau comentariu. Acestea sunt paradoxurile.

Cum este posibil ca unul, care a făcut cercuri, și cine o parte el a reușit să lucreze în condiții de confidențialitate uscat perfectă, pe de altă parte, a fost atât de prost, că el nu sa deranjat să se ascundă, eliminarea se usuce semne foarte remarcabile ale activitățile sale? Momentan nu sunt asa de bine de lângă fiecare bucla cu privire la acest punct prezintă două fenomene extrem de puțin probabil și paradoxală. Fenomene, care sunt foarte contradictorii. În primul rând, lucrează în secret perfect, ca un loc de muncă foarte bine facut, pentru neglijență al doilea și neglijent, care, la rândul său arată ca o lucrare făcută foarte prost.

 

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Câmp de grâu - și înregistrarea liniilor de câmp magnetic de trăsnet

Șocant, uimitoare, surprinzătoare, greu de crezut, dar de asemenea ochi-de deschidere similitudine

Câmp de grâu - record de linii de câmp magnetic generat de descărcarea de gestiune trăsnet

Aproape un milion de amperi (experimente cunoscute școlare - un maxim de 20 până la 30 Amperi)

 

  

Exact la momentul fluxului de descărcare de gestiune fulgerul prin coceni de porumb indus si conductie (aer ionizat, descărcării corona) de curenți electrici. Datorită acestei tulpini și alte părți de plante pot manifesta proprietăți electromagnetice.

 

Acesta a fost unul dintre cei mai mari gluma Natural - mistificare, truc inteligent, ar Asta a fost Mama Natura glumesc întregii omeniri sute nedumerit, mii de ani.

 

Cu ideile menționate nu este posibil de acord, protestul de asemenea posibile împotriva lor, dar poate că într-adevăr tot ce este posibil să să cu ea sau împotriva ei. Așa-numitele Jerry Cimrman lui postulat.

 

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

Acesta este calitatea deosebită a unui nebun de a percepe Marcus Tullius Cicero greșelile altora și să uite proprie Lui. 
Prima regulă a bricolaj inteligente este de a salva toate părțile. P.Ehrlich
Barbatii se nasc ignoranți, nu proști. Acestea sunt realizate prost prin educație. B.Russell
z