Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-sentral-pinhole-effekt . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
Central Pinhole Effect
Hvordan er det mulig å overtale, er Lyn Discharge virkelig i stand til å lage noen sånn
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

 - Site maskin-oversatt

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Den store tragedien av vitenskap er drapet på en vakker hypotese av en stygg faktum.  T.H. Huxley
Når du gjør ting riktig, vil folk ikke være sikker på at du har gjort noe i det hele tatt.
Jeg gjorde aldri noe ved et uhell, heller ikke noen av mine oppfinnelser kommer ved et uhell, de kom til å fungere. T.A.Edison

Kornsirkler , beskjære bilder, Central Asshole Effect

PagPh
Motto: Når utslippet pannen treffer jordens overflate, energi fortsette under jorden. Hundretusener ampere. Ikke alltid like - rett ned, sidelengs, også flere meter på bakken.

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Innledning

Svært ofte er i sentrum av mønsteret funnet "og pin hull". Som allerede antydet Lyn på siden, eller mange undersider, Lightning utslippene ikke må virkelig "for mye arbeid" for å gjøre noe sånt. "Sticks" til landet på 100-200 tusen kilometer i sekundet, og innen noen få mikrosekunder kan overføre en tørke av mengde energi, flere Tilstrekkelig å kjøre elektriske lokomotiver i mange timer. Som det vil over tid fra en tilsynelatende medfølgende bilder ligger her, i mange steder der utslippet lyn treff, virkelig skaper noe sånt. "En liten" forvirret Explorers of Kornsirkler Litt Dessverre egenskap deres skapelse som "folk-laget" - stakk array, string, etc.. Det er ingenting annet riv ut av villfarelse Mulig enn dem. Kanskje det vil bli begynne Tilstrekkelig et bilde, noe som indikerer, hvordan ville se alle som ville være at Samme sted på nøyaktig i øyeblikket, når det var et hull i jorden virkelig skapt av den virkelige forfatteren.

 

thejakartaglobe.com

"Vi fant en 25 centimeter dyp og fire centimeter bredt hull i midten av kornsirkelen som vi mener ble gjort av et felt eller en pipe," sa hun.

 

"Vi vil finne den som gjorde dette og avsløre deres motiver," Sleman politisjef Adjutant Sr. Comrat. Ramaini Irwan sa.

 

Irman Ramaini kan ta en lur, og heller ikke prøve å finne forfatteren av dette mønsteret. Den beste ønske for ham, ikke egentlig møte den virkelige forfatteren mønstre når som helst i fremtiden under hele sitt liv.

 

Som vist i dagspressen, noen besøkende av fenomenet han faktisk Dette stedet har virkelig møtt med en "kollega" av den virkelige forfatteren av vanlige former, og vi har ikke annet valg enn å ønske ham evig hvile ...

 

 

 

 

Her nylig refererte utsagn er i direkte konflikt med krav fra mange selvutnevnte "eksperter" på kornsirkler, som er engasjert i temaet i flere tiår.

 

Men Ray Cox, leder av Senter for Crop Circle Studies, sier alle, men de mest enkle mønstre er skapt av mennesker

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/wiltshire/3552168.stm

Sist oppdatert: Torsdag, 12. august 2004, 16:17 GMT 17:17 UK

 

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/1496296.stm (aug 2001)

For eksempel hadde Colin Andrews, (i 2001 viet han seg til Kornsirkler 18 år) hevdet at 80% av vanlige kornsirkler er forfalskninger laget av mennesker. Dette står i sterk kontrast til uttalelsen av denne nye teorien, hevder som den tørke og stor og så mange idioter er ikke i hele verden til å lage noe sånt. Av folk faktisk skapt under brøkdel av en prosent av alle funnet og unfound regelmessige og uregelmessige former i mais. Navngitt i BBC artikkelen er også foreslått, Det ville mennesket er skapt Spesielt Enklere figurer. Men, som mange steder www.cropcirclesonline.com gjentatte ganger vist for lyn utslipp er noe enklere enn alternativ å lage en enkel ensom kornsirkel. Det vises ofte det mange dager etter lyn utslipp, noe som forundrer forskere. I tillegg er mer forvirring, mye større, forskerne bringe andre saken oppstår på plass. Men dette er et sant mesterverk, glasur på kaken, prøve mesterverk, et mesterverk av vår Moder natur, slik at bare går å vise at en av oss (meg, du, vi, de, menneskeheten) er i stand, kan og vil til hver sløyfe tid nesten lure Når det liker.

 

Hullet for tappen

Hullet for pinnen, og chanting høylytt vaunted av gale mysterier Skeptikere og forskere rundt om i hele verden, vedtatt av dem til himmelen, og mye høyere.

 

Hullet for pinnen, som den største bevis på det faktum, er at kornsirkler laget av mennesker. Hullet for pinnen, det Whose etableringen (fjerning av materiale) ikke er nødvendig å bruke mer enn noen få joule av energi. For lynet utslippet er egentlig ingenting enklere enn en lignende "hull for stiften å" produsere i nøyaktig når stikker ned i bakken. Bruker for det (svært grovt anslag) sannsynligvis mye mindre enn 1/1, 000 millioner av sin energi i løpet av den måten mellom himmel og jord sender og utstråler. Slike lignende "pin hull" (nøyaktig samme måte Arising) Vises trolig i feltene og gressletter rundt hele verden mye over en milliard hvert år. tørke og i tilfelle ville være uheldig kornsirkler beslutningstakere virkelig kjører mye før det var alle gjort opp, som ville ha de alle hadde flate føtter. Til tross for at i dette tilfellet i løpet av sine tørke og hyppige besøk i korn felt Inevitable Vil noen ganger møte med den rette forfatteren av kornsirkler i feltene, og bøndene ville da på noen punkter i felt i stedet for korn høstet tilfeldig spredt kornsirkler beslutningstakere eller deres deler.

 

Uavhengig av det enkle og lett Mulighet, var at noen forsker stand til å ta på plassering og prøve av jord, og ikke informere om at andre forskere.

 

Etter en detaljert gjennomgang av det store flertallet av tørr Annonsert "pin hull" ville beskjære sirkel Explorers hvor som helst i verden selv har kommet til den uunngåelige konklusjon tvert om at er helt umulig å lage noen Identisk hull ved å trykke ned alle fag i bakken og trekk det tilbake igjen. Bare bevises ved en enkel demonstrasjon.

 

Den karakteristiske form - allerede fra formen kan være relativt enkelt å konkludere med at hullene er dannet delvis mekanisk, dels av termiske prosesser, som kan påvises ved et enkelt eksperiment eller datasimulering, som ikke vil bli implementert ennå. Ennå.

 

Noen "pin hull" Umiddelbart etter blir deres generasjon og midlertidig "miniatyr våren", som strømmet til overflaten varmt blanding av damp, vann og gjørme. (foto) Et utslipp av lyn med Plassere under bakken i et brøkdels sekund noen kilowattimer (titalls megajoules), som holder det i lang tid, og det akkumulerte varmen, og kakker det mange andre "ugagn", vil de fleste av disse vil være forklart på sider og undersider anomalier.

 

En lignende "naturlige fontener" ville selv være i stand til å bringe frem fra dypet av jorden noen hvite pulver (SiO 2 ). Deres funn, med henvisning til: kan anses være på grunn av beskaffenheten av noen steder og omstendigheter av deres funn heller det være en forfalskning. Ikke i alle tilfeller.

 

Mange Lignende tilfeller av "hullene" funnet i 2011, også på engelsk. Vil bli vist her senere.

 

Så til neste gang, en gang for alle: "Pin hull" er ikke og var aldri noen bevis på at kornsirkler er laget av mennesker. I de fleste tilfeller er det akkurat motsatt. Alle (eller de aller fleste) av tørre hull ble spesifisert pin, som kornsirkler laget av Deres ekte og eneforfatter, og utslipp av lyn. Se bildene 1, 2. Er det noen blant publikum, som ville være villig til å argumentere, at når det er i kraft og natur lyn utslipp forårsaker dette, ville det ikke være i stand til å "skape" i feltet jordoverflaten og hull for pinnen? Av én ting kan aktet publikum helt sikker. Akkurat i øyeblikket, var da hullet skapt i feltet, var ikke bare langt og bredt presentere noen kornsirkel maker, men også noe annet menneske. Hvis det hadde så skjedd å være, ville det uunngåelig etter en tid på et tørt sted og fant sin døde kropp, og i noen sjeldne tilfeller, ikke det engang.

 

Lyn utslipp sender og Utstrålende tørke og stor av mengde energi, at det ville det ha vært for absolutt ingen problem (i noen sjeldne tilfeller, det avhenger i stor grad av hvor nøyaktig og målrettet "treffer målet"), noen uheldige Lignende dans dervish alias kornsirkel maker å spre over frokostblandinger feltet Flere hektar og en sky av støv og noen få tusen brent og ikke over forkullede biter på størrelse med en ping-pong ball, som i umiddelbar nærhet og inni den eksploderte Flere hundre kg av TNT.

 

Dette er en langsiktig data fra forskning, observasjon og måling av reelle lyn utslipp. Ved å studere litteratur er det svært tett Mulig å bli med lyn utslipp energibalansen samt dens årsaker, Kurs og konsekvenser. Også en rekke ressurser tilgjengelig på internett. Tilfeldig eksempel Rakov - The Lightning Discharge (foto), Og det viktigste kilde: Rakov, Uman - Lyn: Fysikk og effekter . Dette bør være en slags start "Bibelen" for alle som ønsker å lære noe om lyn utslipp.

 

En merknad til Explorers

Explorers of kornsirkler bør slutte så snart som mulig slik at hardnakket hevde at "etter at hullet" i midten av mønsteret er et tegn på forfalskning sin av folk som trakk strengen der ... og så videre. Sikkert ingen vil protestere mot påstanden, at noen mennesker, som prøver å lage noen kornsirkler, er veldig dumt. Men sikkert alle skjønner, at uansett, hvor dum er noen Enkeltpersoner, tørre Skilt av deres aktiviteter, så lett som kan gi bort sitt arbeid, kunne lett dekke opp, skjule og ødelegge. Dens tilstrekkelig ved en enkelt bevegelse.

 

"Pin hull" ble forlatt i at han ville plassere noen helt andre. Den ene, som ikke trenger å skjule eventuelle merker aktivitet HIS. Heller ikke det faktisk heller det motsatte. De vil finne Når tørken heter markerer neste gang, ville være bedre for dem på første stopp av usammenhengende ord Babbling kornsirkel maker og hoaxer og løgner. Heller ta av seg hatten, og takk Gud for at de ikke oppfyller den virkelige forfatteren i stedet bare på det øyeblikket da han var der. Den eneste sanne skaperen av figurer, hvis arbeid for Decades De prøver å undersøke i detalj, og generelt ikke de har lyktes i det hele tatt. Ville ende opp akkurat som titalls til hundrevis av kilo små dyr på jorden og i den nærliggende underjordiske, som akkurat i øyeblikket, da han "stakk en pinne", ganske nådeløst drept, og det samme vil gjøres med dem.

 

I form av naturen ikke skjedde så mye, men bare navngitte dyr ble inkludert i næringskjeden litt raskere enn deres vanlige i tilfelle. Hvis de var det, ville bli inkludert i næringskjeden også i noen tørt sted og jobber bare kornsirkel maker. I deres tilfelle, som et tillegg til inkludering i næringskjeden, ville det være også og skatter på sin egen dumhet. I et tørt tid, alt den virkelige forfatteren på dette stedet som utføres, inkludert produksjon av vanlige former, gjorde han ikke jobbe lenger enn alternativ 1/1000000 av et sekund. Vil alt dette sprø kornsirkler forskere hadde svært sterkt Minst en gang, eller gjentas flere ganger, de milliontedels sekund , og stakk i bakken på 100-200 tusen kilometer i timen. Overført og utstrålt Under tørre At en mengde strøm, gjennom som ville en elektrisk lokomotiv reise flere tusen miles, eller enda mye høyere.

 

Det er ikke nødvendig i det hele tatt overraskende at det han Dette stedet er hva det er, inkludert ulike anomalier. Som virkelig kan gjøre et "hull for Pin" er mulig å overbevise fra titusenvis av bilder fra nettet Som han dokumenterte effekten av lyn utslipp til noe. ( Google - finne bilder, skriv " lynnedslag "+ tak , tre , skade eller noe lignende). Fra materialet kan bli funnet ganske dømt objektivt, hva et lyn utslipp er i stand til å skape, selv bare i form av mekanisk tilstand. Det bør bemerkes også at den samme nøyaktig arbeid ville være i stand til å levere millimeter i noen av sin reise, som er på et gjennomsnitt på to kilometer lang.

 

Siste spørsmål, eller kommentar. Dette er de paradokser.

Hvordan er det mulig at den ene, som gjorde kornsirkler, og hvem den ene hånden klarte han å arbeide i perfekt tørr konfidensialitet, på den annen side var så dum at han ikke bry å skjule, fjerne tørker veldig bemerkelsesverdig tegn hans aktiviteter? Det er så rett ved siden av hver sløyfe på det punktet presentere to svært usannsynlig og paradoksale fenomener. Fenomener, som er svært selvmotsigende. For det første, arbeider i perfekt hemmelighold, som en svært godt utført jobb, for det andre og slurvet uaktsomhet, som igjen ser ut som et arbeid gjort det svært dårlig.

 

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Hvete felt - og registrering av lyn magnetiske feltlinjer

Sjokkerende, forvirrende, overraskende, vanskelig å tro, men også tankevekkende likhet

Hveteåker - registrering av magnetiske feltlinjer som genereres av lyn utslipp

Nesten en million ampere (kjente skolen eksperimenter - maksimalt på 20 til 30 ampere)

 

  

Akkurat i øyeblikket av lyn utslipp strømme gjennom mais stilker indusert og Ledet (ionisert luft, koronautladning) elektrisk strøm. Takket være at stilker og andre plantedeler kan vise elektromagnetiske egenskaper.

 

Det var en av de største naturlige spøk - mystifikasjonen, smart knep, ville Det var Mother Nature tuller hele menneskeheten forvirret hundrevis, tusenvis år.

 

Med nevnte ideer er mulig ikke enig, også Mulig protest mot dem, men kanskje det egentlig alt som er mulig å til med den eller mot den. Såkalte Jerry Cimrman er postulat.

 

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Det er merkelig kvaliteten på en tosk å oppfatte Marcus Tullius Cicero andres feil og glemme hans egen. 
Den første regelen for intelligent fiksing og triksing er å lagre alle delene. P.Ehrlich
Menn er født uvitende, ikke dumme. De er laget dumme etter utdanning. B.Russell
z