Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-central-pinhole-effect . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
Centraal Pinhole Effect
hoe is het mogelijk over te halen om, de Lightning Discharge is echt in staat om iets als dat te creëren
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

 - Site machine-vertaald

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

De grote tragedie van de wetenschap is het doden van een mooie hypothese door een lelijk feit.  T.H. Huxley
Als je dingen goed te doen, zullen de mensen niet zeker zijn dat je iets gedaan op alle.
Ik heb nooit iets per ongeluk, noch een van mijn uitvindingen bij toeval gekomen, Zij kwamen om te werken. T.A.Edison

Graancirkels , Foto's bijsnijden, Centraal Lul Effect

PagPh
Motto: Eens de lozing voorhoofd raakt het aardoppervlak, energie verder onder de grond. Honderden duizenden ampère. Niet altijd gelijk - recht naar beneden, zijwaarts, OOK Op enkele meters op het grondoppervlak.

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

Introductie

Zeer vaak is in het midden van het patroon ontdekt "en pin hole". Zoals reeds aangegeven Bliksem op de pagina, of vele subpagina's, bliksemontladingen niet nodig om echt "te veel werk" om zoiets te maken. "Sticks" om het land bij 100-200 duizend kilometer per seconde, en binnen een paar microseconden kunnen overbrengen van een droogte van hoeveelheid energie, Verschillende Voldoende om elektrische locomotieven rijden voor vele uren. Zoals zal na verloop van tijd van een schijnbaar begeleidende beelden hier gevestigd, op veel plaatsen waar de lozing bliksem hits, echt Maakt zoiets. "Een beetje" verwarde Explorers of Crop Circles Licht Helaas schrijven hun schepping als "people-made" - vast array, string, etc.. Er is niets anders uit de droom helpen Mogelijke dan hen. Misschien zal worden begint Voldoende een afbeelding, die aangeeft, hoe zou iedereen, wie zou dat dezelfde plek op precies op het moment, kijk Toen was er een gat in de aarde werkelijk gecreëerd door zijn echte auteur.

 

thejakartaglobe.com

"We vonden een 25-centimeter-diep en vier centimeter breed gat in het midden van de graancirkel die naar onze mening werd gemaakt door een veld of een pijp, 'zei ze.

 

"We vinden wie dit gedaan heeft en onthullen hun motieven," Sleman politiechef Adjudant Sr. Comrat. Ramaini Irwan gezegd.

 

Irman Ramaini kan een dutje, en liever niet proberen om de auteur van dat patroon te vinden. De beste wensen voor hem, niet echt voldoen aan de werkelijke auteur patronen elk moment in de toekomst Gedurende hele zijn leven.

 

Zoals aangegeven in de dagbladpers, enkele bezoeker van het fenomeen hij eigenlijk Die plaats heeft echt een ontmoeting met een "collega" van de echte auteur van regelmatige vormen, en we hebben geen andere keuze dan wens hem eeuwige rust ...

 

 

 

 

Hier nieuw geciteerd verklaringen zijn in direct conflict met vorderingen van de vele zelfbenoemde "experts" op graancirkels, die zich bezighouden met thema voor decennia.

 

Maar Ray Cox, voorzitter van het Centrum voor Crop Circle Studies, zegt dat alle maar de meest eenvoudige patronen zijn gemaakt door de mens

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/wiltshire/3552168.stm

Laatste update: donderdag de 12 augustus 2004, 16:17 GMT 17:17 UK

 

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/1496296.stm (aug 2001)

Bijvoorbeeld, had Colin Andrews, (in 2001 wijdde hij zich aan Graancirkels 18 jaar) beweerde dat 80% van de reguliere graancirkels nep zijn gemaakt door mensen. Dit staat in schril contrast met de uitspraak van deze nieuwe theorie, stelt waarin deze droogte en groot en zo veel idioten zijn niet in de hele wereld om zoiets te maken. Door mensen zijn eigenlijk gemaakt onder de fractie van een procent van alle gevonden en niet gevonden regelmatige en onregelmatige vormen in maïs. Genoemd in de artikel van de BBC Is Ook gesuggereerd, Dat zou mensen zijn gemaakt Vooral Eenvoudiger vormen. Maar, net als in veel plaatsen www.cropcirclesonline.com herhaaldelijk bewezen voor bliksemontlading is niets makkelijker dan optie het creëren van een eenvoudige solitaire graancirkel. Het zal vaak het vele dagen verschijnen na een blikseminslag, die volledig verwart onderzoekers. In toevoeging, meer verwarring, veel groter, de onderzoekers brengen andere zaken die zich in zijn plaats. Maar dit is een waar meesterwerk, de kers op de taart, monster meesterwerk, een meesterwerk van onze Moeder Natuur, zodat alleen gaat om te laten zien dat een van ons (ik, jij, wij, zij, de mens) in staat is, kan en zal aan elke lus keer bijna gek Als het leuk vindt.

 

Het gat voor de pen

Het gat voor de pen, en zingen luid geroemde door krankzinnige mysteries Sceptici en onderzoekers over de hele wereld, doorgegeven door hen aan de hemel, en veel hoger.

 

Het gat voor de pen, als de grootste bewijs van het feit, is dat graancirkels door mensen gemaakt. Het gat voor de pen, het Wiens creatie (verwijderen van materiaal) is niet nodig om meer uit te geven dan een paar joules aan energie. Voor de bliksem ontlading is eigenlijk niets gemakkelijker dan een soortgelijke "gat voor de pen om" te produceren in het exacte moment waarop steken in de grond. Gebruikt voor dat (zeer ruwe schatting) waarschijnlijk veel minder dan 1/1, 000000000 van zijn energie Tijdens die manier tussen hemel en aarde zendt en straalt. Dergelijke Vergelijkbare "pin holes" (op precies dezelfde manier Arising) waarschijnlijk verschijnen in de velden en graslanden rond de hele wereld veel meer dan een miljard per jaar. droogte en in geval Zou jammer zijn graancirkel makers echt het runnen van een veel voordat het werd allemaal gemaakt, dat zou ze allemaal platvoeten had. Ondanks het feit dat in dit geval Tijdens Hun droogte en frequente bezoeken in graanvelden Inevitable soms Zou een ontmoeting met de juiste auteur van graancirkels in de velden, en boeren zouden dan op een aantal punten op het gebied in plaats van maïs geoogst willekeurig verspreid graancirkel makers of hun onderdelen.

 

Ondanks de eenvoudige en gemakkelijke mogelijkheid, dat was een onderzoeker kunnen nemen op locatie en monster van de bodem, en niet op de hoogte dat andere onderzoekers.

 

Na een grondig onderzoek van de overgrote meerderheid van de droge Aangekondigd "pin holes" zou cirkel Explorers overal opduiken in de wereld zich bij ons aan het onvermijdelijke conclusie op de tegenstelling Dat is volstrekt onmogelijk om alle gelijke gat maken door naar beneden te duwen elk onderwerp in de grond en trek hem weer terug. Gewoon bewijsbaar door een eenvoudige demonstratie.

 

De karakteristieke vorm - reeds uit de vorm kan relatief makkelijk om te concluderen dat de pengaten worden gevormd deels mechanisch, deels door thermische processen, die zouden kunnen worden aangetoond door een eenvoudig experiment met modellen of computersimulaties, die nog niet zal worden uitgevoerd. Toch.

 

Sommige "pin holes" Onmiddellijk na Word Hun generatie en tijdelijke "miniatuur lente", van welk stroomde naar de oppervlakte hete mengsel van stoom, water en modder. (foto) Een ontlading van de bliksem met de plaatsen onder de grond in een fractie van een seconde een paar kilowatt uur (tientallen megajoule), die er blijft voor een lange tijd en de geaccumuleerde warmte, en steekt er veel andere "onheil", zal de meerderheid van Welke zijn beschreven op pagina's en subpagina's Anomalieën.

 

Een Vergelijkbare "natuurlijke fonteinen" zou zelfs in staat zijn om naar voren te brengen uit de diepten van de aarde sommige witte poeders (SiO 2 ). Hun ontdekking, refereert: kan beschouwd worden vanwege de aard van sommige plaatsen en de omstandigheden van hun bevindingen veeleer een vervalsing. Niet in alle gevallen.

 

Veel Vergelijkbare gevallen van "pin gaten" in 2011, ook in het Engels. Zullen hier worden getoond, later.

 

Dus voor de volgende keer, eens en voor altijd: "Pin gaten" zijn niet en waren nooit bewijs dat graancirkels worden gemaakt door mensen. In de meeste gevallen, het is precies het tegenovergestelde. Alle (of de overgrote meerderheid) van droge gaten werden gespecificeerde pen, zoals graancirkels gemaakt door Hun echte en enige auteur, en ontlading van de bliksem. Zie foto's 1, 2. Is er iemand onder het publiek, die bereid zou zijn om te betogen, dat wanneer het in de kracht en de aard van de bliksemontlading veroorzaken dit, is het niet in staat te 'scheppen' in het veld bodemoppervlak en het gat voor de pen? Door een ding kan worden vereerd publiek absoluut zeker. Precies op het moment, was toen het pengat gecreëerd in het veld, was niet alleen wijd en zijd te presenteren elke graancirkel maker, maar oek enig ander mens. Als het was zo gebeurd te zijn, zou het onvermijdelijk na verloop van tijd op een droge plaats en vond zijn dood lichaam, en in sommige zeldzame gevallen, zelfs dat niet.

 

Bliksemontlading zendt en Stralende droogte en grote van de hoeveelheid energie, dat het zou zijn geweest voor absoluut geen probleem (in sommige zeldzame gevallen, het hangt grotendeels af van hoe nauwkeurig en doelgericht "het doel raakt"), sommige ongelukkige Vergelijkbare dansen derwisj alias graancirkel maker om zich te verspreiden over het graan veld Verschillende hectare en een wolk van stof en een paar duizend brandofferen en niet hoger dan verkoolde fragmenten van de grootte van een ping-pong bal, als in de directe omgeving en binnen het explodeerde Enkele honderden kg TNT.

 

Dit is een lange-termijn gegevens uit onderzoek, observatie en meting van echte bliksemontladingen. Door het bestuderen van de literatuur is het zeer nauw mogelijk vertrouwd te maken met de bliksem ontlading energiebalans evenals de oorzaken, beloop en de gevolgen. Ook een verscheidenheid aan middelen die beschikbaar zijn op het internet. Willekeurig voorbeeld Rakov - The Lightning Discharge (foto), En de belangrijkste bron: Rakov, Uman - Lightning: Natuurkunde en Effecten . Dit moet een soort van het starten van "bijbel" voor iedereen die wil leren iets over bliksemontladingen zijn.

 

Een nota aan Explorers

Explorers van graancirkels moet zo snel mogelijk stoppen met zo hardnekkig verkondigen dat "na de de pin gat" in het midden van het patroon is een teken van de vervalsing door mensen die trok de snaar er ... enzovoort. Zeker zal niemand protesteren tegen de bewering, dat alle mensen, die proberen om een ​​aantal graancirkels te maken, zijn erg dom. Maar zeker iedereen beseft, dat het niet uitmaakt, hoe dom zijn alle individuen, droge tekenen van hun activiteit, dus gemakkelijk Welke zou weggeven zijn werk, kon gemakkelijk bedekken, verbergen en te vernietigen. Het is voldoende door een enkele handeling.

 

"Pin gaten" werden achtergelaten in het feit dat hij iemand zou heel anders te plaatsen. De een, die geen behoefte heeft aan een sporen van zijn activiteit te verbergen. Evenmin In feite is eerder het tegenovergestelde. Zij zullen bij de naam droogte markeert de volgende keer, zou beter voor hen zijn bij de eerste halte van onsamenhangende woorden Levend graancirkel-en theefaciliteiten en hoaxer en Forger. In plaats van opstijgen Hun hoed, en ik dank God dat ze niet de echte auteur in die plaats te ontmoeten net op het moment dat hij er was. De enige echte schepper van vormen, Wiens werk voor Decennia Ze proberen in detail te onderzoeken, en in het algemeen Ze zijn nog niet helemaal gelukt. Zou eindigen, net als tientallen tot honderden kilo kleine dieren op aarde en in de nabijgelegen ondergrondse, Dat is precies op het moment, toen hij 'een speld vast "heel, genadeloos gedood, en hetzelfde zou gebeuren met hen.

 

In termen van de aard gebeurde niet zo veel, maar alleen de naam dieren werden opgenomen in de voedselketen een beetje sneller dan hun gebruikelijke geval dat. Als ze daar waren, zou worden opgenomen in de voedselketen oek in een droge plaats en werken gewoon graancirkel maker. In hun geval, als aanvulling op opname in de voedselketen, zou het oek en belastingen op hun eigen domheid. In een droge tijd, alles wat de echte auteur op die plaats uitgevoerd, inclusief de productie van regelmatige vormen, heeft hij niet langer werken dan optie een miljoenste van een seconde. Zou al deze gekke Crop Circles onderzoekers hadden zeer sterk ten minste een keer, of meerdere malen herhaald, de miljoenste van een seconde , en stak in de grond bij 100-200 duizend kilometer per uur. Verzonden en straalde Tijdens droge dat een bedrag van macht, door die een elektrische locomotief reis Enkele duizenden mijlen, of zelfs veel hoger.

 

Er is geen behoefte te verwonderen, dat daar is hij Die plaats is wat er is, inclusief ruis optreden. Dat kan echt een "gat voor de Pin" te maken is het mogelijk om van tienduizenden foto's te overtuigen van het web waarin de effecten van bliksemontladingen documenteerde hij in iets. ( Google - u foto's, voert u " blikseminslag "+ dak , boom , schade of iets dergelijks). Uit het materiaal kan worden gevonden vrij objectief beoordeeld, wat een bliksemontlading is in staat om, maken zelfs alleen maar in termen van mechanische conditie verkeren. Opgemerkt dient te worden oek dat dezelfde exacte werk zou kunnen millimeter leveren in een van zijn reis, dat is op een gemiddelde van twee kilometer lang.

 

Laatste vraag, of opmerking. Dit zijn de paradoxen.

Hoe is het mogelijk, dat de ene, Die de graancirkels, en Die ene kant is hij erin geslaagd om te werken in perfecte droge vertrouwelijkheid, aan de andere kant was zo dom, dat hij niet de moeite om te verbergen, verwijderen drogen zeer opmerkelijk tekenen van Zijn activiteiten? Er zijn zo vlak naast elke lus op dat punt te presenteren twee zeer onwaarschijnlijk en paradoxale verschijnselen. Verschijnselen, die zijn erg tegenstrijdig. Ten eerste werken in perfecte geheimhouding, als een zeer goed gedaan werk, voor de tweede en slordige nalatigheid, welke op zijn beurt ziet er als een werk zeer slecht gedaan.

 

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Tarwe veld - en het verslag van de bliksem magnetische veldlijnen

Schokkend, verbijsterend, verbazingwekkend, moeilijk te geloven, maar oek eye-opening gelijkenis

Tarwe veld - record van magnetische veldlijnen die door de bliksem ontlading

Bijna een miljoen ampère (bekend scholen experimenten - maximaal van 20 tot 30 ampère)

 

  

Precies op het moment van de bliksemontlading stroom door maïs stengels veroorzaakt en geleide (geïoniseerde lucht, corona-ontlading) elektrische stromen. Dankzij Dat stengels en andere plantendelen kunnen vertonen elektromagnetische eigenschappen.

 

Het was een van de grootste natuurlijke grap - mystificatie, slimme truc, zou Dat was de Moeder Natuur een grapje de hele mensheid Perplexed honderden, duizenden jaren.

 

Met genoemde ideeën is mogelijk niet mee eens, OOK Mogelijk protest tegen hen, maar misschien is het echt al het mogelijke om om met of tegen bent. So Called Jerry Cimrman's postulaat.

 

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

Het is de bijzondere kwaliteit van een dwaas aan het waarnemen Marcus Tullius Cicero fouten van anderen en zijn eigen vergeten. 
De eerste regel van intelligente sleutelen is het redden van alle onderdelen. P.Ehrlich
Mannen worden geboren onwetend, niet dom. Ze zijn gemaakt dom door het onderwijs. B.Russell
z