Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-bal-bliksem . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
graancirkels-Ball Lighning
Sommige theorieën aandacht aan de mogelijke bolbliksem als schepper van de graancirkels en soortgelijke patronen.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

 - Site machine-vertaald

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Wat is een wetenschapper zijn? Het is een merkwaardig man kijkt door een sleutelgat, het sleutelgat van de natuur, in een poging om te weten wat er gaande is. J.Y.Cousteau
We weten niet een miljoenste van een procent over van alles. T.A.Edison
Je kunt nooit onderschatten de domheid S.Adams van het grote publiek.

Ball Lighnings, Pearl L., Vortex Ringen

PagPh
Motto: Proberen om de patronen in het gewas te verklaren door de werking van bolbliksem is slechts een poging om uit te leggen van de "onverklaarbare door onverklaarbare, 'en kan zelfs niet worden aangetoond, bevestigd noch weerlegd.

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Ball Lightning

om het proces van de vorming van graancirkels is er geen behoefte om te bellen voor hulp eventuele zeer exotische verschijnsel te verklaren, het fenomeen actuallyt nog steeds niet naar behoren uitgelegd. Zou het slechts een wat zwakke poging om "uit te leggen het onverklaarbare onverklaarbare," Welke al gebeurd in de geschiedenis vele, The Same op dit moment, en zeker in de toekomst. Daarnaast is deze hele site gewijd aan een bijzonder en de belangrijkste idee: Alle graancirkels zijn geweest ooit dat is ontstaan ​​in de wereld, gevormd als de gevolgen van heel gewone bliksem. Hoewel het in de meeste gevallen moet een samenwerking van een aantal zeer willekeurige en zeer onwaarschijnlijk extra Redenen, die ervoor zorgde dat en belangrijk verschil met "gewone" bliksemontlading. In de meeste gevallen, na een blikseminslag het gewas wordt slechts heel vaak plat (beschadigd, verzwakt), in een volledig ontregelde bundels en structuren. In zeer zeldzame gevallen en met de medewerking van een aantal relatief willekeurige en zeer zeldzame oorzaken, die worden toegelicht op vele andere pagina's, kan resulteren in een regelmatig patroon, dat verschijnt slechts gewoonlijk zijn zeer lang na het onweer. Absoluut dezelfde als elke Vaak afgeplatte (beschadigd, verzwakt) gewas.

 

Een ding hebben graancirkels en bolbliksem Vrij algemeen: ook bolbliksem is opgetreden slechts in zeer zeldzame gevallen, hij die samenwerken en andere willekeurig aantal redenen, maar waarschijnlijk bijna of zelfs geheel andere Zeker Than That in het geval van gewas patronen. Een dergelijke verklaring zou zijn geweest, met verwijzing naar: tot nu toe relatief moeilijk objectief uit te voeren, zelfs als het moeilijk wordt aan gewerkt, evenals van Apparent following tekst.

 

Een van de mogelijkheden hoe een fenomeen te verklaren is proberen na te bootsen in het laboratorium. Als zoiets op zijn minst succesvol om een ​​aantal geselecteerde voorzieningen, is het mogelijk rekening met het fenomeen als een Explained (althans tot op zekere geselecteerde functies). De belangrijkste parameters zijn zo droog laboratorium simulatie haalbaarheid, herhaalbaarheid en Diepvriezer op het minimum statistische opbrengst. Dit betekent dat ten minste enkele van de experimenten van tijd tot tijd geslaagd, en dat het niet wordt beheerd minstens occasioneel herhalen. Iets dergelijks in de kwestie van de bolbliksem, Volgens de beschikbare bronnen, in ieder geval een beetje Bevredigend resultaat, helaas tot nu toe werd Misschien beheerd nooit.

 

Omdat mysterie liefhebbers (= mysterie gelovigen) op deze site weer afgeveegd Hun ezels, zoals bijna van alle pagina's van deze site, en er zal een kleine vergoeding Aangeboden echt iets unieks zijn. Proberen om een ​​tot nu toe niet bevredigend Explained mysterie, het proces van de vorming, beweging en de mechanica van de opkomst van bolbliksem uit te leggen. Zeker, het is veel beter dan wanneer iemand schopte het hen dat hun ezels weggevaagd voor hun grote domheid.

 

 

Canarische waar Hoort.

 

 

opmerkingen hieronder

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

Er zijn twee mogelijke uitkomsten: als het resultaat bevestigt de hypothese, dan heb je een meting. Als het resultaat in strijd is, dan heb je een ontdekking gedaan.   E.Fermi
Geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaars. W.Churchill
Toen ik een kind was, moesten we op onze Imaginations vertrouwen voor entertainment.   T.Brooks
z