Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-sferni bljeskalica . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
Krugovi u žitu-Firebolt
Neke teorije smatraju loptu munja kao mogući uzrok žitu i sličnih likova.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Krugovi u žitu - stranica stroj prijevod

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Pa to je lijepo půdička. Ovo nisam očekivao ovakvu lijepu půdičku. Neto, da ste uspjeli, gospodine Knotek. Pa i ja sam drago da ih pročitati ovdje, ja ću sretan. Ovdje ću objesiti.
To ovisi o hlađenju tijela? , Ga Priključite!
Doktore, nešto učiniti sa mnom. Čujem ga cijelo vrijeme.

Lopta i lanac munje vrtložne prstenove

PagPh
Geslo: pokušava objasniti učinak zrna oblika u lopte munje su samo slabašni pokušaji da se objasni "neobjašnjivo neobjašnjivo", a ne može ni na koji način dokazati da potvrdi ili opovrgne.

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Lopta Munja

objašnjenje procesa za formiranje žitu ne treba zvati za pomoć bilo vrlo egzotične pojave, osim da je fenomen još uvijek nije zadovoljavajući neobjašnjiva. To će biti samo prilično slab pokušaj da se "objasniti neobjašnjivo neobjašnjiv" Što se dogodilo u povijesti za mnoge, kao u sadašnjosti i sigurno budućnost. Osim toga, ova cijela stranica posvećena jednom i najosnovniji ideju: Sve usjeva ikada krugovima stvorio u svijetu, formirana kao posljedica obične munje. To je trebao biti, iako je u većini slučajeva ko proizvodi vrlo slučajnih i vrlo vjerojatno dodatne razloge koji su izazvali jedan značajnu razliku od "normalnog" munje ispuštanja. U većini slučajeva nakon grmljavinskog pražnjenja samo zrno najčešće Polehňa , savijena stabljika zemljine površine, u potpuno neuređenih volumena i strukture. U vrlo rijetkim slučajevima i suradnje, kao i nekoliko prilično slučajnim i vrlo rijetko uzrokuje, koji su objašnjeni na mnogim drugim mjestima, može biti stvaranje redovite uzorak, koji je, međutim, pojavljuje uglavnom jako dugo nakon oluje. Točno isto kao i bilo koji drugi obično spljošten , leži na prizemlju žita.

 

Jedna stvar žitu što lopta munje dosta zajedničkih: Ja lopta munje pojavljuju samo u iznimno rijetkim slučajevima u kojima izoliranih iz niza drugih razloga, ili čak i uvjerljivim, ali gotovo je sigurno potpuno drugačije nego u slučaju usjeva uzoraka. Takav zahtjev će biti još, ali to je teško dokazati objektivno, čak i kada se radi o njemu, kao što je jasno iz teksta koji slijedi.

 

Jedan od načina da se objasni bilo koji fenomen je pokušati ga oponašati u laboratoriju. Ako nešto poput barem donekle uspješan, fenomen može se smatrati objašnjeno (barem donekle). Najvažniji laboratorijski parametri takvih imitacije su izvedivosti, ponovljivost i najmanja statistička prinos. To znači da je barem jedan od provedenih pokusa ponekad uspješnih, i da barem povremeno ponavlja. Nešto slično pitanje loptu munje prema dostupnim izvorima, barem malo zadovoljstva, ali na žalost, nije mogao eventualno ikada.

 

Budući da ljubitelji Misterije ( = záhadologové ) na ovoj stranici opet obrisao guzicu, kao i gotovo svim stranicama ovim stranicama, oni će biti kao mala naknada ponudio nešto uistinu jedinstven. Pokušavajući objasniti jednom nije zadovoljavajuće objasniti misteriju, proces formiranja, mehanika i kretanje lopte munje. To je svakako puno bolje nego ako je netko za svoje gluposti u tim utřených njihova guzica šutirali.

 

 

Daj kanarinca gdje pripada.

 

 

Fusnote

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

- Samo sam htjela pitati o omjeru brazilske kave.

- Gospodine, vi stvarno ljut.

- Molly je rekao da nije směroplatný. - Dođite između nas, doktore. Nas školovati.
- Gledajte drugi trag! Drugi razred putnički vlak stiže iz Vizovice!

- Znanstvenik i von ztříská ovako ...

z