Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-Keski-pinhole-vaikutus . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Keski Pinhole Effect
Miten on mahdollista saada, Lightning Vastuuvapaus on todella pystyy luomaan joitakin tuollaista
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Viljaympyrä

 - Site kone-käännetty

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Suuri Tieteen tragedia on surmaan kauniin hypoteesin ruma tosiasia.  T.H. Huxley
Kun teet asiat oikein, ihmiset eivät varmasti olet tehnyt yhtään mitään.
En koskaan tehnyt mitään vahingossa, eikä yksikään minun keksintöjen tulla vahingossa, he tulivat töihin. T.A.Edison

Crop circles , crop, Keski Kusipää Effect

PagPh
Motto: Kun vastuuvapauden otsa osuu maan pintaa, energian edelleen maan alla. Sadat tuhannet ampeeria. Ei aina samanlaisia ​​- suoraan alaspäin, sivuttain, myös Useita metriä maanpinnan.

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

Esittely

Hyvin usein on keskellä havaittu rakenne "ja tapin reiän". Kuten jo Lightning sivulla tai monet alasivuja, Lightning päästöistä ei tarvitse oikeastaan ​​"liian paljon työtä" tehdä jotain tuollaista. "Sauvat" on maata 100-200000 km sekunnissa, ja muutaman mikrosekunnin voi lähettää kuivuuskausien määrä energiaa, Useita Riittävä ajaa sähköveturit monta tuntia. Kuten on ajan mittaan Näennäinen Täydentävät kuvat sijaitsevat täällä, monissa paikoissa, joissa vastuuvapauden salama iskee, todella luo jotain. "Vähän" sekava Explorers Crop Circles Hieman Valitettavasti asettavat luomiseen kuin "ihmiset-made" - jumissa array, string, jne.. Ei ole mitään muuta undeceive Mahdolliset kuin ne. Ehkä se alkaa Riittävä kuvan, joka osoittaa, kuinka näyttäisi jokainen, joka olisi saman paikan täsmälleen tällä hetkellä, kun siellä oli reikä maan todella luonut sen todellinen kirjoittaja.

 

thejakartaglobe.com

"Löysimme 25-sentin syvä ja neljän senttimetrin laajuinen reikä keskellä viljaympyrästä mielestämme tehtiin kentän tai putki", hän sanoi.

 

"Löydämme kuka teki tämän ja paljastaa heidän motiivinsa," Sleman poliisipäällikkö Adjutant Sr. Comrat. Ramaini Irwan sanoi.

 

Irman Ramaini voi ottaa torkut, ja melko yritä löytää tekijän Tuo malli. Paras toive hänelle ei oikeastaan ​​täytä todellinen kirjoittaja kuvioita tahansa tulevaisuudessa aikana koko hänen elämänsä.

 

Kuten kuvassa päivälehdissä, jotkut vierailija ilmiöstä hän todella, että paikka on todella tavannut "Kollegan" todellisen tekijän säännöllisen muotoisia, eikä meillä ole muuta vaihtoehtoa kuin toivottaa hänelle ikuinen lepo ...

 

 

 

 

Tässä hiljattain lainattu lausunnot ovat suorassa ristiriidassa vaateita monien itsenäiseksi julistautuneen "asiantuntijat" viljelykasvien piireissä, jotka ovat mukana teema vuosikymmeniä.

 

Mutta Ray Cox, puheenjohtaja keskuksen Crop Circle Studies, kertoo paitsi kaikkein yksinkertainen kuviot luotu ihmisille

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/wiltshire/3552168.stm

Viimeksi päivitetty: torstai, 12 elokuu 2004, 16:17 GMT 17:17 UK

 

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/1496296.stm (Aug 2001)

Esimerkiksi Colin Andrews, (vuonna 2001 hän omistautui Crop Circles 18 vuotta) väitti, että 80% säännöllisestä viljakuvioista ovat väärennöksiä tehneet ihmiset. Tämä on jyrkässä ristiriidassa väitteen kanssa tämän uuden teorian, väittää jossa tämä kuivuus ja suuri ja niin monet idiootteja ole koko maailmassa luoda jotain. Ihmiset ovat todella luotu alapuolella murto yksi prosentti kaikista löytyy ja rekonnektioviivaa säännöllisiä ja epäsäännöllisiä muotoja maissi. Nimetty BBC artikkeli on myös ehdotti, että olisi ihmiset luotu erityisesti Yksinkertaisempi muotoja. Mutta kuten monissa paikoissa www.cropcirclesonline.com toistuvasti osoittautunut sillä salama vastuuvapaus mitään helpompaa kuin vaihtoehto luoda yksinkertaisen yksinäinen Viljaympyrä. Se näytetään usein sitä monta päivää sen jälkeen salama vastuuvapauden, joka täysin hämmentää tutkijoita. Lisäksi enemmän hämmennystä, paljon suurempi, tutkijat tuovat muita aineita esiintyy paikallaan. Mutta tämä on todellinen mestariteos, huipennuksena, näyte mestariteos, mestariteos meidän Luontoäidin, niin että vain osoittaa, että yksi meistä (minä, sinä, me, he, ihmiskunta) voi, voi ja tulee jokaiseen silmukkaan kerta melkein huijaamaan Kun se tykkää.

 

Reikä tapin

Reikä tapin ja huutaen äänekkäästi kiitellystä mieletön mysteereistä Skeptikot ja tutkijat ympäri koko maailmaa, ohitti heidät taivaat, ja paljon enemmän.

 

Reikä tapin, sillä suurin todiste tosiasia, että viljapeltokuvioita tehdään ihmisille. Reikä tapin, se jonka perustamista (irrottavat ainetta) ei tarvitse kuluttaa enemmän kuin muutama joulea energiaa. Sillä salama vastuuvapaus ei todellakaan ole mitään helpompaa kuin Samanlaisia ​​"reikä tapin" tuottaa tarkalleen kiinni maahan. Käyttää That (erittäin karkea arvio) todennäköisesti paljon vähemmän kuin 1/1, 000.000.000 sen energia tuona tavalla maan ja taivaan välillä lähettää ja säteilee. Tällaiset Samanlaisia ​​"reiät" (samalla tavalla syntyvät) Näkyy luultavasti kentät ja niityt ympäri koko maailmaa paljon yli miljardi vuodessa. kuivuus ja asia olisi valitettavaa Viljaympyrä päättäjät todella käynnissä paljon ennen kuin se oli kaikki koostuu, joka olisi Heillä kaikilla oli tasainen jalat. Huolimatta siitä, että tässä tapauksessa aikana kuivuuden ja usein vierailuja viljapelloilla Väistämätön joskus tavata oikean tekijän Crop Circles aloilla ja maataloustuottajat sitten jossain kohdissa aloilla eikä maissi korjataan satunnaisesti hajallaan Viljaympyrä päättäjille tai niiden osia.

 

Huolimatta yksinkertainen ja helppo mahdollisuus, että oli joitakin tutkija Pystyy ottamaan sijaintiin ja näyte maaperän, eikä kertonut siitä muille tutkijoille.

 

Kun yksityiskohtainen tarkastelu valtaosa kuivan ilmoitti "reiät" olisi Viljaympyrä Explorers kaikkialla maailmassa itse tullut todettava päinvastoin, että on täysin mahdotonta luoda kaikkiin samanlaisiin reikä painamalla alas tahansa aiheen maahan ja vedä se takaisin. Yksinkertaisesti todistettavissa yksinkertaisella esittelyn.

 

Tunnusomainen muoto - jo vuodesta muoto voi olla suhteellisen helppo päätellä, että reiät on muodostettu osittain mekaaninen, osittain Thermal prosesseja, jotka voidaan näyttää toteen yksinkertaisella kokeella tai tietokonesimulaatio, joita ei ole vielä toteutettu. Silti.

 

Jotkut "reiät" Heti Ryhdy oman sukupolvensa ja väliaikainen "miniatyyri kevät", josta virtasi pintaan kuuman seoksen höyryn, veden ja mudan. (foto) Vastuuvapauden salama kanssa sijoittaminen maan alle sekunnin murto muutaman kilowattituntia (kymmeniä megajoulea), joka pitää siellä pitkään ja kertynyt lämpöä, ja pokes siellä monia muita "pahaa", joista suurin osa on selitti sivuilla ja alasivut poikkeavuuksia.

 

Samanlaisia ​​"luonnollinen suihkulähteitä" olisi edes voi aikaistaa syvyyksistä maan joitakin valkoisia jauheita (SiO 2 ). Heidän löytö viittaa: Katsotaan voi johtua luonteesta joissakin paikoissa ja tilanteissa niiden tulokset vaan se on väärennös. Ei kaikissa tapauksissa.

 

Monet Samanlaisia ​​tapauksia "tapin reikien" löytyi vuonna 2011, myös Englanti. Esitetään myöhemmin.

 

Joten seuraavan kerran, kerta kaikkiaan: "reiät" eivät ole eivätkä koskaan ollut mitään todisteita siitä, että viljapeltokuvioita tehdään ihmisiä. Useimmissa tapauksissa se on juuri päinvastoin. Kaikki (tai suurin osa) kuivaa reikää määritetty pin, kuten viljapeltokuvioita tehnyt heidän todellinen ja ainoa tekijä, ja vastuuvapauden salama. Katso kuvat 1, 2. Onko kukaan yleisön joukossa, jotka olisivat valmiita väittää, että kun se on voima ja luonne salama vastuuvapauden aiheuttaa tämän, se ei voi "luoda" kentällä maan pintaan ja reikä pin? Yksi asia voi arvostettuihin yleisöä täysin varma. Täsmälleen tällä hetkellä, kun oli reikään luotu alalla, ei ainoastaan ​​laajalle aiheuta Viljaympyrä maker, mutta myös muutkin ihmiset. Jos se oli niin sattui olemaan, Olisiko väistämätön jonkin ajan kuluttua kuivassa paikassa ja löysi hänen ruumiinsa, ja joissakin harvinaisissa tapauksissa, ei edes sitä.

 

Lightning vastuuvapauden lähettää ja säteilee kuivuus ja suuri ja määrä energiaa, että olisi se on ollut mitään ongelmaa (joissakin harvinaisissa tapauksissa se riippuu paljolti siitä, miten tarkasti ja määrätietoisesti "osuu tavoite"), joitakin valitettavia Samanlaisia ​​tanssia Dervish alias Viljaympyrä maker dispergoimiseksi yli viljakasvien alalla on useita hehtaarin alueella ja pölypilven ja muutama tuhat palanut ja enintään hiiltynyt fragmentteja koko ping-pong pallo, ikään kuin välittömässä läheisyydessä ja sen sisällä räjähti useita satoja kg TNT.

 

Tämä on pitkän aikavälin tutkimustiedot, havainnointi ja mittaus todellisen salama päästöjä. Tutkimalla kirjallisuudessa se ​​on hyvin läheisesti Mahdollista perehtyä salama vastuuvapauden energiatase sekä sen syyt, kulku ja seuraukset. Myös erilaisia ​​resursseja saatavilla Internetissä. Random esimerkiksi Rakov - Lightning Vastuuvapaus (foto), Ja tärkein lähde: Rakov, Uman - Lightning: Fysiikka ja vaikutukset . Tämän pitäisi olla eräänlainen alkaa "Raamattu" kaikille, jotka haluavat oppia mitään Lightning päästöjä.

 

Huomautus Explorers

Explorers viljakuvioista pitäisi lopettaa mahdollisimman pian, niin itsepintaisesti väitetään, että "sen jälkeen reikään" keskellä kuvio on merkki sen väärentämisen ihmisiä, jotka vetää merkkijono siellä ... ja niin edelleen. Varmasti kukaan vastustaa väitettä, että kaikki ihmiset, jotka yrittävät luoda jonkinlaista viljapeltokuvioita, hyvin tyhmä. Mutta varmasti jokainen ymmärtää, että riippumatta, kuinka typerää on sellaisia ​​henkilöitä, kuiva merkkejä niiden toimintaa, joten helposti, mikä voi antaa pois työstään, voisi helposti peittää, piilottaa ja tuhota. Sen Riittävä yhdellä liikkeellä.

 

"Reiät" jäivät, että hän asettaisi joku täysin erilainen. Yksi, joka ei tarvitse piilottaa jälkiä hänen toimintansa. Ei myöskään itse asiassa pikemminkin päinvastoin. He löytävät Kun kuivuus nimetty merkitsee ensi kerran, olisi parempi heille on ensimmäinen pysäkki epäyhtenäisiä sanojen Babbling Viljaympyrä valmistaja ja hoaxer ja väärentäjä. Pikemminkin riisuvat hattu, ja kiittää Jumalaa, että ne eivät täytä todellisia kirjailija kyseisessä paikassa juuri sillä hetkellä, kun hän oli siellä. Ainoa todellinen luoja muotoja, joiden työ vuosikymmeniä He yrittävät tutkia yksityiskohtaisesti, ja yleensä ne eivät ole onnistuneet lainkaan. Päätyisi aivan kymmenistä satoihin kiloa pieniä eläimiä maan päällä ja lähellä metro, että täsmälleen hetkellä, kun hän "jumissa pin", aivan armottomasti tapettu, ja sama olisi tehnyt heidän kanssaan.

 

Kannalta luonteesta ei tapahtunut niin paljon, mutta vain nimeksi eläimet olivat mukana elintarvikeketjussa hieman nopeammin kuin tavallista tapauksessa. Jos he olivat siellä, olisi sisällytettävä elintarvikeketjun myös missään kuivassa paikassa ja työ vain Viljaympyrä valmistaja. Niiden osalta, sillä Lisäys sisällyttämistä elintarvikeketjuun, olisi myös ja verot omasta typeryydestä. Vuonna kuiva aika, kaikki todellinen kirjoittaja Se paikka toteutetaan, mukaan lukien tuotannon säännöllisen muotoisia, hän ei toimi enää kuin vaihtoehto 1/1000000 toisen. Olisiko kaikki tämä hullu Crop Circles tutkijat olivat vahvasti vähintään kerran tai useampaan kertaan, miljoonasosan toinen , ja juuttunut osaksi maahan 100-200000 km tunnissa. Lähetetyt ja säteili Kuivina Tämä määrä valtaa, kautta mikä sähköveturi matkustaa useita tuhansia mailia tai jopa paljon suurempi.

 

Ei ole tarvetta ollenkaan yllättävää, että hän, joka paikka on mitä on, kuten erilaisia ​​poikkeavuuksia. Tämä voi todella tehdä "reikä Pin" on mahdollista vakuuttaa kymmeniä tuhansia kuvia ympäri rainan hän dokumentoitu salamaniskun seurauksilta päästöjä mitään. ( Google - löytää kuvia, kirjoita " salamanisku "+ katto , puu , vahinko tai jotain vastaavaa). Materiaalista löytyy melko Arvostellaan objektiivisesti, mitä salama vastuuvapauden pystyy luomaan, edes kannalta mekaanisessa kunnossa. On huomattava myös että sama tarkkaa työtä voisi Deliver millimetrin tahansa sen matkan, joka on keskimäärin kaksi kilometriä pitkä.

 

Viimeinen kysymys tai kommentti. Nämä ovat paradokseja.

Miten on mahdollista, että se, joka teki viljaympyrät ja jotka toisaalta hän onnistui toimimaan täydellisessä kuivassa luottamuksellisuuden, toisaalta oli niin tyhmä, että hän ei vaivaudu piilottaa, poistaa kuivaa hyvin merkittävä merkkejä hänen toimintansa? On niin aivan jokainen silmukka tältä osin esittämään kaksi hyvin epätodennäköistä ja paradoksaalista ilmiöitä. Ilmiöt, jotka ovat hyvin ristiriitaisia. Ensinnäkin toimivat täydellisessä salassa, sillä hyvin tehty työ, toisen ja huolimaton huolimattomuus, mikä puolestaan ​​näyttää kuin työtä erittäin huonosti.

 

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Vehnä kenttä - ja kirjaa salama magneettikentän linjat

Shocking, hämmentävä, yllättävä, vaikea uskoa, mutta myös silmien avaamisesta samankaltaisuus

Wheat Field - kirjaa magneettikenttäviivat tuottama salama vastuuvapaus

Lähes miljoona ampeeria (tunnetaan koulun kokeet - enintään 20-30 ampeeria)

 

  

Täsmälleen hetkellä salama vastuuvapauden läpi maissi varret aiheuttama ja johdetaan (ionisoitua ilmaa, koronapurkausta) sähkövirtaa. Kiitos Tämä varret ja muut kasvin osat voivat esiintyä sähkömagneettisia ominaisuuksia.

 

Se oli yksi suurimmista luonnon vitsi - mystiikan, fiksu temppu, sillä olisi ollut Luontoäiti leikkiä koko ihmiskunnan ymmällään satoja, tuhansia vuosia.

 

Kanssa mainittu ideat on mahdollista olla samaa mieltä, myös vastalauseemme niitä, mutta ehkä se todella kaikki, että on mahdollista että sen kanssa tai sitä vastaan. So Called Jerry Cimrman n olettamus.

 

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

Se on erikoinen laatu hölmö hahmottaa Marcus Tullius Cicero vikoja toisten ja unohtaa omansa. 
Ensimmäinen sääntö älykäs puuhastelun on pelastaa kaikki osat. P.Ehrlich
Miehet ovat syntyneet tietämättömiä, ole tyhmiä. Ne ovat tyhmiä koulutuksella. B.Russell
z