Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Inglise originaal - põllukultuuri ringkondades-kronoloogia-kounice-2010 . Palun vabandust võimalike vigade poolt põhjustatud masintõlge.
lightning
Kronoloogia Kounice 2010
Vaatlused põhineb machinely Salvestatud Välgulöökide, vaid arvesse nisu valdkonnas
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Viljaringid

  - Saidi masintõlge

Sain palju tuge oma vanemaid. See on üks asi, mida ma alati teretulnud. Nad ei öelnud mulle, et ma loll; Nad ütlesid mulle, et ma oleks naljakas. J.Carrey
Nali on väga tõsine asi. W.Churchill
Iga tüdruk võib olla glamuurne. Kõik, mida selleks et on seista ja vaadata loll.     Hedy Lamarr

Crop ringid , Crop pilte, Kounice2010-ajaliste muutuste

PagPh

 

 

 

Kounice 2010 - Aeg Progress

 

mõned märkused käesoleva

 

Nisu, mis ootab juba pikka aega ... (Kehtib ka kohapealOstrá, Üle tee, odra lamades kahe nädala pärast, nisu hakkab pikali pärast mitmeid kuud)

 

Lightning avastatud ... Umbes kell ... tundi CEST, Polaarsus ...

... ca GPS, praeguse ... Tuhanded amprit

 

see oli tüüpi pilv - maa, CG

 

esimesel visiidil kohas ... ikka puhata valdkonnas, ega lõiketera (foto)

 

fkuni järgmise visiidi 1. august 2010, millele järgneb "ülestunnistus kuritegu," üldsumma esitatakse `peab olema (kahjustatud, nõrgenenud) pindade leiti tunduvalt alla 1% kogu põllu pindala (mitukümmend ruutmeetrit from Rohkem kui 15 ha)

 

f8. august 2010 visiidil juba esitanud `peab olema (kahjustatud, nõrgenenud) mõne protsendi valdkonnas, nagu on näha lisatud pildid valdkonnas välk heakskiidu ...

 

Ka võimalik, et oli veidi energiat indutseeritud traktor rajad (trammid), isegi kui see juhtuks ka ajal välk tüüp viljaringid, kuid nüüd on tõesti ainult oletus. Kõrvalkrundil valdkonnas (Kounice B), viljaringid välklamp, põllukultuuride ka lamas kohapeal. Muidugi on võimalik, et väli B (miks me oleme lihtsalt B?) Mõjutas paralleelne haru välk, mis tabas Kaunitz A. sallivus kaugus ülikonnad, paralleelselt käe löögi võib olla midagi kuni umbes kilomeetri kaugusel. Nii nagu on võimalik, et välk, mis identifitseeriti tüüp viljaringid mõnel juhul väike protsent võib panna mõned ka Omadused tüüp CG. Lisaks Kas midagi juhtus ajal teise torm, mida telefoni abil.

 

Rohkem kaadrid võeti valdkonnas Kounice C (lääne suunas Poříčany otse maantee, uuesti nisu, kaugus heakskiidu ca 1000-1200 m kaugusel Lääne serva küla), kuid see oli teine ​​visiit Kounice juba koristatud.

 

Kirjeldatud viiteaeg on veel palju smaller.These vastu paikkonna OstráNear raudtee (ca 50 m), kus see kestis umbes 4 kuud enne nisu painutatud maapinnale. Naaberpõldudest otra (lõuna raudtee) kohusetundlikult lapik (kahjustatud, nõrgenenud) umbes nädal kuni 14 päeva "pärast sündmust." Muidugi mitte kõik, esialgu lihtsalt kümneid sq meetrit, siis sadu ja lõpuks Tuhanded (ja Eeldatav 10-15% kõigist põllukultuuride pindala). Dokumenteeritud, palju fotosid, pilte järk-järgult lisada leheküljel Ostrá.

 

Huvitav on võimalik vaadata leheküljel Võrdlev viljapõllu , kus pannakse objekti fotod oder valdkonnas (Benátecká Vrutice) kui Ilmuvad ei tabanud ühtegi välk ajal terve aasta.

 

 

Lehekülg valmimisel

Mõned osalised andmed nüüd võib leida näiteks teatud kokkuvõttelehed.  viljaringid - mõista Peamiselt on praegu üks kõige ulatuslikum lehel. Teine üsna põhjalik teave võib leida linke lehekülje tekstid . Seal on lingid mõned avaldatud tekste. Ka mõned veel avaldamata, st mõned eelvaate versiooni. Muud testid sortimata Paigutatud siin . Tekstid on muidugi lisatakse pidevalt.

 

 

Kui oled huvitatud, võtke ühendust cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Nisu valdkonnas - ja arvestust välk magnetvälja jõujooni

Shocking, hämmastav, üllatav, raske uskuda, kuid ka silmade avamise sarnasus

Nisu valdkonnas - rekord magnetvälja jõujooni tekitatud välk heakskiidu

Ligi miljon amprites (tuntud kooli katsed - maksimaalselt 20-30 amprit)

 

  

Täpselt hetkel välk heakskiidu voolu läbi maisi varred indutseeritud ja läbi (ioniseeritud õhku, koroona heakskiidu) elektrivoolu. Tänu sellele varred ja teisi taime osi võib esineda elektromagnetilised omadused.

 

Kui oled huvitatud, võtke ühendust cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seda lehekülge on valmistatud, ning kõik faktid ja teooriad Siin olid väga põhjalikult ja hoolikalt läbi üksikasjalikult katseliselt poolt

 

Jaan Ledecky

 

Kogu probleem maailmas on see, et lollid ja fanaatikud on alati nii kindel ise, ja targemad inimesed nii täis kahtlusi.  B.Russell
N.Bonaparte: Inimkond reguleerib tema kujutlusvõime.   
Mul on täiuslik ravi kurguvalu: lõigata. Alfred Hitchcock
z