Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrøde-cirkler-central-pinhole-effekt . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
Central Pinhole Effect
Hvordan er det muligt at overtale, the Lightning Decharge er virkelig i stand til at skabe nogle gerne, at
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Korncirkler

 - Site maskinoversat

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Den store tragedie videnskab er Slaying af en smuk hypotese med en grim kendsgerning.  T.H. Huxley
Når du gør tingene rigtigt, vil folk ikke være sikker på at du har gjort noget som helst.
Jeg har aldrig gjort noget ved et uheld, og heller ikke nogen af ​​mine opfindelser kommer ved et uheld; De kom for at arbejde. T.A.Edison

Korncirkler , beskære billeder Central Asshole Effect

PagPh
Motto: Når decharge pande rammer jordens overflade, energi fortsætte under jorden. Hundredtusinder ampere. Ikke altid ens - lige ned, sidelæns, også flere meter på jordoverfladen.

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Indledning

Meget ofte er i midten af ​​mønstret fundet "og pin hole". Som allerede nævnt Lyn på siden, eller mange undersider, Lightning udledninger ikke behøver at virkelig "for meget arbejde" for at gøre noget lignende. "Sticks" delstaten ved 100-200 tusinde kilometer per sekund, og inden for få mikrosekunder kan sende en tørken i mængde energi, Adskillige tilstrækkelig til at drive elektriske lokomotiver i mange timer. Som det vil være over tid fra en tilsyneladende ledsageforanstaltninger billeder placeret her i mange steder, hvor udledning lyn hits, virkelig skaber noget lignende. "En lille" forvirret Explorers af korncirkler Lidt Desværre tilskrive deres skabelse som "folk-made" - stak array, streng osv.. Der er intet andet undeceive Mulig end dem. Måske vil det blive begynde Tilstrækkelig et billede, som angiver, hvordan Ville se alle, der ville være det samme sted på præcis på det tidspunkt, da der var et hul i jorden virkelig skabt af dens virkelige forfatter.

 

thejakartaglobe.com

"Vi fandt en 25-centimeter dyb og fire centimeter bredt hul i centrum af afgrøde cirkel, som vi mener blev lavet af et felt eller en pibe," sagde hun.

 

"Vi vil finde hvem gjorde dette og afsløre deres motiver," Sleman politimester Adjudant Sr. Comrat. Ramaini Irwan sagde.

 

Irman Ramaini kan tage en lur, og hellere ikke prøve at finde forfatteren til dette mønster. Den bedste ønske for ham, ikke rigtig opfylde de reelle forfatter mønstre helst tidspunkt i fremtiden Under hele sit liv.

 

Som vist i dagspressen, nogle besøgende af fænomenet han faktisk Dette sted virkelig er blevet mødt med en "kollega" af den virkelige forfatter til regelmæssige former, og vi har intet andet valg end at ønske ham evig hvile ...

 

 

 

 

Her nyligt børsnoterede udsagn er i direkte modstrid med Påstande om mange selvudnævnte "eksperter" på korncirkler, der er engageret i tema i årtier.

 

Men Ray Cox, formand for Center for korncirkel Studies, siger alle, men de mest simple mønstre er skabt af mennesker

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/wiltshire/3552168.stm

Senest opdateret: torsdag 12 august, 2004, 16:17 GMT 17:17 UK

 

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/1496296.stm (aug 2001)

For eksempel havde Colin Andrews, (i 2001 helligede han sig korncirkler 18 år) hævdede, at 80% af regelmæssige korncirkler er forfalskninger foretaget af mennesker. Dette står i skarp kontrast til den redegørelse for denne nye teori, argumenterer som denne tørke og store og så mange idioter er ikke i hele verden til at skabe noget lignende. Ved mennesker er faktisk skabt under den brøkdel af én procent af alle fundne og belæg regelmæssige og uregelmæssige former i majs. Opkaldt i BBC artiklen er også foreslog, at ville mennesket er skabt Især Enklere figurer. Men som mange steder www.cropcirclesonline.com gentagne gange vist for lyn decharge er intet lettere end option oprette en simpel ensom korncirkel. Det vises ofte det mange dage efter lyn udledning, som helt forvirrer forskere. Hertil kommer, at mere forvirring meget større, forskerne bringe andre forhold indtruffet på plads. Men dette er et sandt mesterværk, prikken over i'et, prøve mesterværk, et mesterværk af vores Moder Natur, så der kun går til at vise at en af ​​os (mig, dig, vi, de, menneskeheden) er i stand til, kan og vil til hver loop gang næsten narre Når det kan lide.

 

Hullet til stiften

Hullet til bens, og chanting højlydt roste ved forrykte mysterier Skeptikere og forskere rundt om i hele verden, forbi dem til himlen, og meget højere.

 

Hullet til stiften, som den største bevis på, er, at korncirkler er lavet af mennesker. Hullet til stiften, det hvis oprettelse (fjernelse af materiale) er ikke at bruge mere end et par joules. For lyn decharge er virkelig ikke noget nemmere end en lignende "hul til stift til at" producere i det præcise øjeblik, når stikning ned i jorden. Bruger for Det (meget groft skøn) sandsynligvis meget mindre end 1/1, 000.000.000 af sin energi i løbet af denne vej mellem himmel og jord transmitterer og udstråler. Sådanne Lignende "pin huller" (nøjagtig samme måde Foranlediget) Vises sandsynligvis i felterne og græsarealer rundt om hele verden en masse på over en milliard om året. tørke og i sag ville være uheldigt korncirkel beslutningstagere virkelig kører en masse, før det var alle gjort op, der ville have De havde alle flade fødder. Trods det faktum, at i dette tilfælde i løbet af deres tørke og hyppige besøg i kornmarker Uundgåelige undertiden skulle mødes med den rigtige forfatter af korncirkler på de områder, og producenterne ville så på nogle punkter på de høstede marker i stedet for majs tilfældigt spredt korncirkel beslutningstagere eller deres dele.

 

Uanset enkel og nem Mulighed, var, at nogle forsker stand til at tage af sted og prøve af jorden, og ikke informere om, at andre forskere.

 

Efter en detaljeret gennemgang af størstedelen af ​​tør bebudede "pin huller" ville beskære cirkel Explorers overalt i verden selv er kommet til den uundgåelige konklusion tværtimod Det er fuldstændig umuligt at skabe nogen Identisk hul ved at trykke ned som helst emne i jorden og trække det tilbage igen. Simply bevislig ved en simpel demonstration.

 

Den karakteristiske form - allerede fra formen kan være forholdsvis let at konkludere, at de små huller er dannet dels mekanisk, dels ved termiske processer, der kunne påvises ved et simpelt eksperiment eller computersimulering, som ikke vil blive implementeret endnu. Endnu.

 

Nogle "pin huller" Umiddelbart efter bliver deres generation og midlertidige "miniature forår", hvorfra flød til overfladen varm blanding af damp, vand og mudder. (foto) En udtømning af lyn med anbringelse under jorden i et splitsekund et par kilowatt-timer (ti megajoule), som holder der i lang tid, og den akkumulerede varme, og stikker der mange andre "fortræd", vil de fleste Hvilken være Forklaret på sider og undersider Uregelmæssigheder.

 

En lignende "naturlige springvand" ville endda være i stand til at bringe frem fra dybet af jorden nogle hvide pulver (SiO 2 ). Deres opdagelse, med henvisning til: kan blive betragtet på grund af karakteren af nogle steder og omstændigheder af deres resultater snarere det være en forfalskning. Ikke i alle tilfælde.

 

Mange Lignende tilfælde af "små huller" fundet i 2011, også på engelsk. Vises her, senere.

 

Så til næste gang, én gang for alle: var "Pin huller" er ikke og har aldrig nogen dokumentation for, at korncirkler er lavet af mennesker. I de fleste tilfælde er det præcis det modsatte. Alle (eller det store flertal) af tørre huller blev specificeret pin, ligesom korncirkler fra Deres virkelige og eneste forfatter, og udledning af lynnedslag. Se billeder 1, 2. Er der nogen blandt publikum, der ville være villig til at argumentere, at når det er i kraft og arten af ​​lyn udledning forårsage dette, ville det ikke være i stand til at "skabe" i feltet jordoverfladen og hul til stiften? Af én ting kan æret publikum helt sikker. Præcis i det øjeblik, var, da stiften hul skabt i området, var ikke kun vidt og bredt udgør nogen afgrøde cirkel maker, men også noget andet menneske. Hvis det så var sket for at være, ville det uundgåeligt efter et stykke tid på et tørt sted og fandt sin døde krop, og i nogle sjældne tilfælde, ikke engang det.

 

Lightning udledning sender og Udstrålende tørke og stor for mængden af ​​energi, at det ville det have været for absolut ikke noget problem (i nogle sjældne tilfælde, er det i høj grad afhænger af, hvor præcist og målrettet "målrammen"), nogle uheldige Lignende dansende dervish alias korncirkel maker at sprede over korn feltet Flere hektar areal og en sky af støv og et par tusinde brændt og ikke over forkullede fragmenter på størrelse med en bordtennisbold, som hvis i umiddelbar nærhed, og inde i det eksploderede flere hundrede kg af TNT.

 

Dette er en langsigtet data fra forskning, observation og måling af virkelige lyn udledninger. Ved at studere litteraturen er det meget tæt Muligt at stifte bekendtskab med lyn udledning energibalance samt dens årsager, forløb og konsekvenser. Også en lang række ressourcer til rådighed på internettet. Random eksempel Rakov - The Lightning Discharge (foto), Og de vigtigste kilde: Rakov, Uman - Lightning: Fysik og effekter . Dette bør være en slags start "Bibel" for alle, der ønsker at lære noget om lynnedslag udledninger.

 

En note til Explorers

Explorers af korncirkler bør stoppe så hurtigt som muligt, så stædigt at erklære, at "efter stiften hullet" i midten af ​​mønsteret er et tegn på sin forfalskning af folk, der trak snoren der ... og så videre. Mon nogen vil protestere mod den påstand, at eventuelle mennesker, der forsøger at skabe nogle korncirkler, er meget dumme. Men sikkert alle er klar over, at uanset, hvor dumme er nogen Enkeltpersoner, tørre tegn på deres aktivitet, så let som kan give væk hans værk, kunne nemt dække op, skjule sig og ødelægge. Dens Tilstrækkelig ved en enkelt bevægelse.

 

"Pin huller" blev efterladt i, at han ville placere en helt anden. Den ene, der ikke behøver at skjule eventuelle mærker af sin virksomhed. Heller ikke det i virkeligheden, snarere tværtimod. De vil finde, når navngivet tørke markerer næste gang, ville være bedre for dem ved det første stop af usammenhængende ord Babbling korncirkel maker og svindler og forfalskeren. Snarere tage deres hat, og takke Gud, at de ikke levede op til den virkelige forfatter i Det sted netop i det øjeblik, hvor han var der. Den eneste sande skaber af figurer, hvis arbejde i årtier De forsøger at undersøge i detaljer, og generelt Det er ikke lykkedes på alle. Ville ende ligesom snesevis til hundredvis af kilo af små dyr på jorden og i den nærliggende metro, at netop i det øjeblik, da han "stukket en pind", ganske nådesløst dræbt, og det samme ville ske med dem.

 

Med hensyn til arten skete ikke så meget, men kun navngivne dyr blev inkluderet i fødekæden lidt hurtigere end deres sædvanlige in case. Hvis De var der, ville blive inkluderet i fødekæden også i ethvert tørt sted og arbejder bare korncirkel maker. I deres tilfælde, som et supplement til optagelse i fødekæden Ville det være også og skatter på deres egen dumhed. I en tør tid, den virkelige forfatter på Det sted alting foregår, herunder produktion af regelmæssige former, han ikke arbejde længere end Option One milliontedele af et sekund. Ville alt dette skøre Crop Circles forskere havde meget kraftigt Mindst én gang, eller gentages flere gange, de milliontedele af et sekund , og stak i jorden ved 100-200 tusinde kilometer i timen. Transmitteret og udstrålet Under tør at en mængde af magt, gennem hvilket ville et elektrisk lokomotiv rejser Adskillige tusinde miles, eller endda meget højere.

 

Der er ingen grund overhovedet overraskende, at der han Dette sted er, hvad der er, herunder forskellige anomalier. Det kan virkelig gøre en "hul til Pin" er muligt at overbevise fra titusinder af billeder fra hele nettet, som han dokumenterede følgerne af lynnedslag udledninger til noget. ( Google - finde billeder, skal du indtaste " lynnedslag "+ tag , træ , skade eller noget lignende). Fra materialet kan findes temmelig objektivt set hvad et lyn udledning er i stand til at skabe, bare i form af mekanisk stand. Det skal bemærkes også, at de samme nøjagtige arbejde ville kunne levere millimeter i nogen af sin rejse, som er på et gennemsnit af to kilometer lang.

 

Sidste spørgsmål, eller en kommentar. Dette er de paradokser.

Hvordan er det muligt, at den ene, som har foretaget de korncirkler, og Hvem ene hånd lykkedes det ham at arbejde i perfekt tør fortrolighed, på den anden side var så dum, at han ikke gider at skjule, fjerne tørre meget bemærkelsesværdige tegn på Hans aktiviteter? Der er så lige ved siden af ​​hver løkke på dette punkt præsentere to meget usandsynligt og paradoksale fænomener. Fænomener, der er meget modstridende. For det første arbejder perfekt hemmelighed, som en meget veludført job, for det andet og sjusket uagtsomhed, hvilket igen ser ud som et arbejde meget dårligt.

 

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Hvedemark - og referatet af lyn magnetiske feltlinier

Chokerende, forvirrende, overraskende, svært at tro, men også øjenåbnende lighed

Hvedemark - referat af magnetiske feltlinier genereret af lyn decharge

Næsten en million ampere (kendte skole eksperimenter - højst 20 til 30 Ampere)

 

  

Nøjagtigt i det øjeblik, lyn udledning strømning gennem majs stilke inducerede og Ledet (ioniseret luft, coronaudladning) elektrisk strøm. Takket være, at stilke og andre plantedele kan udvise elektromagnetiske egenskaber.

 

Det var en af ​​de største naturlige vittighed - mystifikation, smart trick, ville Det var Moder Natur kidding hele menneskeheden forvirrede hundreder, tusinder år.

 

Med nævnte ideer er muligt ikke enig, også Mulig protest imod dem, men måske er det virkelig alt der er muligt at til med det eller imod det. Såkaldte Jerry Cimrman postulat.

 

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Det er den ejendommelige kvalitet af et fjols til at opfatte de Marcus Tullius Cicero andres fejl og at glemme sin egen. 
Den første regel for intelligent lappeløsninger er at gemme alle delene. P.Ehrlich
Mænd er født uvidende, ikke dumme. De er lavet dumme af uddannelse. B.Russell
z