Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - de cultius cercles-central-forat-efecte . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
Efecte d'agulla central
Com és possible per persuadir, la descàrrega del llamp és realment capaç de crear alguna cosa així
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercles de les collites

 - Lloc traduïts automàticament

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

La gran tragèdia de la ciència és l'assassinat d'una bella hipòtesi per un fet lleig.  T.H. Huxley
Quan fas les coses bé, la gent no estarà segur que has fet res en absolut.
Mai vaig fer res per accident, ni tampoc cap dels meus invents arribat per accident, van venir a treballar. T.A.Edison

Cercles de les collites de cultius, fotos, Efecte Asshole central

PagPh
Lema: Quan el front de descàrrega arriba a la superfície terrestre, l'energia segueixen sota terra. Centenars de milers de persones. Amperes No sempre igual - cap avall, cap als costats, també diversos metres sobre la superfície del sòl.

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

Introducció

Molt sovint és al centre del patró trobat "i el forat d'agulla". Com ja s'ha indicat Lightning a la pàgina, o subpàgines molts, no el raig que realment "molta feina" per fer alguna cosa així. "Pals" a la terra de 100-200 mil quilòmetres per segon, i dins d'uns pocs microsegons pot transmetre un sequeres de quantitat d'energia, diversos suficient per conduir locomotores elèctriques durant moltes hores. Com es veurà amb el temps a partir d'una imatge aparent d'acompanyament es troben aquí, en molts llocs on els cops de raigs d'alta, realment crea una cosa així. "Una mica" Exploradors confusa de Crop Circles poc Desafortunadament atribueixen la seva creació com "gent-made" - encallat array, string, etc. No hi ha res més desenganyar possible que ells. Potser serà suficient començar una imatge, el que indica, com mirar a tots, Qui seria el mateix lloc exactament en el moment, quan hi havia un forat a la terra realment creat pel seu autor real.

 

thejakartaglobe.com

"Hem trobat un forat de 25 centímetres de profunditat i quatre centímetres d'ample al centre del cercle de la collita que creiem que va ser feta per un camp o una pipa", va dir.

 

"Anem a trobar a qui va fer això i revelar els seus motius," Sleman cap de la Policia Ajudant Sr. Comrat. Ramaini Irwan va dir.

 

Irman Ramaini pot prendre una migdiada, i no més aviat tractar de trobar l'autor d'aquest patró. El millor desig per a ell, no compleixen realment els patrons reals d'autor en qualsevol moment en el futur durant tota la seva vida.

 

Com es mostra en la premsa diària, algun visitant del fenomen que en realitat aquest lloc realment ha complert amb un "col · lega" del veritable autor de formes regulars, i no tenim més remei que desitjar descans etern ...

 

 

 

 

Aquí estats recentment citades estan en conflicte directe amb els reclams de molts autoproclamats "experts" en els cercles de les collites, que es dediquen a tema durant dècades.

 

Però Ray Cox, president del Centre d'Estudis Crop Circle, diu que tot però els models més simples són creats pels éssers humans

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/wiltshire/3552168.stm

Darrera actualització: Dijous 12 d'agost, 2004, 16:17 GMT 17:17 Regne Unit

 

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/1496296.stm (agost de 2001)

Per exemple, Colin Andrews, (el 2001 es va dedicar a Crop Circles 18 anys) havia afirmat que el 80% dels cercles de les collites regulars són falsificacions fetes per la gent. Això està en marcat contrast amb l'afirmació d'aquesta nova teoria, sosté que aquesta sequera, gran i tants idiotes no es troben en tot el món per crear alguna cosa així. Per la gent realment crea sota de la fracció de l'u per cent de totes les formes trobades i Unfound regulars i irregulars en el blat de moro. Nomenat en l'article de la BBC és també suggerit, que seria els éssers humans es creen formes Especialment senzills. Però, com en molts llocs www.cropcirclesonline.com demostrat en repetides ocasions per descàrrega de llamp hi ha res més fàcil que l'opció de crear un cercle simple cultiu solitari. Apareixerà sovint molts dies després de la descàrrega del llamp, que completament confon investigadors. A més, més confusió, molt més gran, els investigadors portar un altre assumpte que ocorren en el lloc. Però aquesta és una veritable obra d'art, la cirereta del pastís, l'obra mestra de la mostra, una obra mestra de la nostra Mare Natura, de manera que només serveix per demostrar que un de nosaltres (jo, tu, nosaltres, ells, la humanitat) és capaç, pot i a cada moment llaç gairebé ximple quan li agrada.

 

L'orifici per al pin

L'orifici per al passador, i cantant en veu alta tan esbombada pels escèptics misteris embogits i investigadors de tot el món, passa per ells al cel, i molt més alt.

 

L'orifici per al passador, com la major prova del fet que els cercles de les collites són fets per l'home. L'orifici per al passador, la creació (extracció del material) no cal gastar més d'uns pocs joules d'energia. Per a la descàrrega del llamp és realment res més fàcil que un semblant "forat per al passador de" produir en el moment exacte en què s'enganxa a terra. Utilitza per a això (estimació aproximada) probablement molt menys de 1/1, 000,000,000 de la seva energia durant aquest camí Entre el cel i la terra transmet i irradia. Aquestes similars "orificis" (exactament de la mateixa manera Sorgint) Comparèixer probablement en els camps i pastures de tot el món molt més de mil milions cada any. sequera i en cas seria lamentable que els fabricants de cercles de les collites realment córrer molt abans que fos tot inventat, que hauria Tots tenien els peus plans. Tot i que en aquest cas durant la seva sequera i les visites freqüents als camps de cereals inevitables de vegades es reunia amb el dret d'autor Cercles de la collita en els camps, els agricultors i llavors en alguns punts en els camps en lloc de blat de moro recollides aleatòriament disperses fabricants de cercles de les collites o les seves parts.

 

Tot i la possibilitat simple i fàcil, que era una investigadora Capaç de prendre de la ubicació i de la mostra del sòl, i no va informar sobre que altres investigadors.

 

Després d'un examen detallat de la gran majoria de les terres àrides Anunciat "orificis" sorgia Explorers cercle arreu del món s'ha arribat a la conclusió inevitable per contra que és completament impossible crear qualsevol forat idèntic al empènyer cap avall qualsevol tema a terra i tirar d'ella de nou. Simplement demostrable per una simple demostració.

 

La forma característica - ja a partir de la forma pot ser relativament fàcil concloure que els orificis es formen en part mecànic, en part per processos tèrmics, que es va poder demostrar mitjançant un experiment senzill o simulació per ordinador, que no serà implementat. No obstant això.

 

Alguns "orificis" Immediatament després d'esdevenir la seva generació i temporal "primavera en miniatura", del qual fluïa a la barreja de la superfície calenta de vapor, l'aigua i el fang. (foto) Una descàrrega de llamp amb la col · locació a terra en una fracció de segon d'hores de quilowatts pocs (desenes de megajoules), que manté allà per molt de temps i la calor acumulada, i apunta hi ha molts altres "entremaliadura", la majoria dels quals es Explicació de les pàgines i subpàgines anomalies.

 

Una semblant "fonts naturals", fins i tot seria capaç de dur endavant des de les profunditats de la terra una mica de pols blanca (SiO 2 ). El seu descobriment, en referència a: Considerat pot ser causa de la naturalesa d'alguns llocs i les circumstàncies de les seves troballes més bé ser una falsificació. No en tots els casos.

 

Molts casos similars de "orificis" que es troba el 2011, també en anglès. Es mostrarà aquí, més endavant.

 

Així que per a la propera vegada, d'una vegada per totes: "forats Pin" i no són mai hagués alguna prova que els cercles de les collites són fets per la gent. En la majoria dels casos, és exactament el contrari. Tots (o la majoria) dels pous secs es van especificar pin, com cercles de les collites realitzades pel seu autor veritable i únic, i la descàrrega d'un llamp. Veure imatges 1, 2. Hi ha algú entre el públic, que estiguin disposats a discutir, que quan s'està al poder i la naturalesa de la descàrrega del llamp causa d'això, no seria capaç de "crear" a la superfície del sòl de camp i el forat per el passador? D'una cosa pot ser reverenciat audiència absolutament segur. Exactament en aquest moment, quan va ser creat el forat d'agulla en el camp, no només al llarg i ample presentar qualsevol fabricant cercle de la collita, però també qualsevol altre home. Si hagués passat així sigui, ¿Seria inevitable després d'un temps en un lloc sec i va trobar el seu cos sense vida, i en alguns casos rars, sinó que fins i tot.

 

Descàrrega del llamp està transmetent i radiant sequera i gran quantitat d'energia, que ho hauria estat per absolutament cap problema (en alguns casos poc freqüents, que en gran mesura depèn de la precisió i amb un objectiu "dóna en el blanc"), alguns àlies desafortunades similars balls dervixos fabricant cercle de la collita per dispersar sobre el camp de cereals àrea de diverses hectàrees i un núvol de pols i va cremar uns pocs milers i que no excedeixi de fragments carbonitzats de la mida d'una pilota de ping-pong, com si als voltants i dins d'ella va explotar diversos centenars de quilograms de TNT.

 

Es tracta d'un conjunt de dades a llarg termini de la investigació, l'observació i el mesurament de les descàrregues atmosfèriques reals. Mitjançant l'estudi de la literatura és molt estreta possible a familiaritzar-se amb el balanç d'energia de descàrrega elèctrica, així com les seves causes, desenvolupament i conseqüències. També una varietat de recursos disponibles a Internet. Random exemple Rakov - la descàrrega del llamp (foto), I la font més important: Rakov, Uman - Lightning: Física i efectes . Això hauria de ser una mena de partida "Bíblia" per a qualsevol persona que vulgui aprendre alguna cosa sobre les descàrregues elèctriques.

 

Una nota per als Exploradors

Exploradors de cercles de les collites s'aturarà tan aviat com sigui possible per obstinadament proclamant que "després que el forat de la clavilla" al centre del patró és un senyal de la seva falsificació per persones que tiraven de la cadena d'allà ... i així successivament. Sens dubte, ningú va a protestar en contra de l'acusació, que tot poble, que estan tractant de crear alguns cercles de les collites, són molt estúpids. Però segurament tots s'adonen, que no importa, l'estúpid alguns individus, Rètols secs de la seva activitat, de manera fàcilment que pot regalar el seu treball, podria encobrir, amagar i destruir. La seva suficient amb un sol moviment.

 

"Els forats Pin" van quedar de fet, que ell posaria a algú completament diferent. Aquell que no té per què amagar les marques de la seva activitat. Tampoc ho fa en realitat, més aviat tot el contrari. Trobaran Quan la sequera nom marca la propera vegada, seria millor per a ells a la primera parada de paraules incoherents Babbling fabricant cercle de la collita i bromista i falsificador. Més aviat treure la gorra, i gràcies a Déu que no complia amb el veritable autor en aquest lloc precisament en aquest moment quan ell hi era. L'únic i veritable creador de formes, el treball durant dècades Estan tractant d'examinar en detall, i en general no han tingut cap èxit. Acabaria igual que desenes de centenars de quilograms de petits animals a la terra i al metro a prop, que just en el moment, quan es "va pegar una agulla", bastant despietadament assassinats, i el mateix es pot fer amb ells.

 

Quant a la naturalesa no va passar molt, però els animals només es van incloure en el nom de la cadena de menjar una mica abans del que és habitual en el seu cas. Si eren allà, s'inclourien en la cadena alimentària també en qualsevol lloc sec i treballant sol fabricant cercle de la collita. Si s'escau, com una addició a la inclusió en la cadena alimentària, seria també i impostos sobre la seva pròpia estupidesa. En un temps d'assecat, tot el que l'autor real en aquest lloc efectuar, inclosa la producció de formes regulars, no treballar més temps que la opció un milionèsimes de segon. ¿Aquesta tot Cercles bojos cultius investigadors van tenir molta força com a mínim un cop, o repetir-se diverses vegades, les milionèsimes de segon , i es va pegar contra el terra a 100-200,000 quilòmetres per hora. Transmès i radiada Durant sec que una quantitat d'energia, a través del qual un viatge locomotora elèctrica milers de quilòmetres, o fins i tot molt més alt.

 

No hi ha necessitat de cap manera sorprenent que hi Aquest lloc és el que hi ha, incloent diverses anomalies. Que realment pot fer un "forat per al passador" és possible convèncer desenes de milers d'imatges de tot el web que documenta els efectes de les descàrregues elèctriques en res. ( Google - trobar imatges, introduïu " raig "+ sostre , arbre , dany o alguna cosa semblant). A partir del material es pot trobar bastant jutjar objectivament, el que és una descàrrega de llamp és capaç de crear, si més no en termes de condicions mecàniques. Cal assenyalar també Que el treball exacte mateix seria capaç de lliurar en qualsevol mil · límetre del seu viatge, que està en una mitjana de dos quilòmetres de llarg.

 

Darrera pregunta, o comentari. Aquestes són les paradoxes.

Com és possible, que la una, Qui va fer els cercles de les collites, i que una mà les hi va arreglar per treballar en sec confidencialitat perfecte, d'altra banda era tan estúpid, que no es va molestar a amagar, eliminar assecar signes molt notables de seves activitats? Hi ha així que just al costat de cada bucle en aquest punt es presenten dos fenòmens molt poc probable i paradoxal. Fenòmens, que són molt contradictòries. En primer lloc, treballar en secret perfecte, com una feina molt ben feta, per la negligència segon i descurat, que al seu torn es veu com un treball fet molt malament.

 

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Camp de blat - i el registre de les línies de camp magnètic de raigs

Sorprenent, sorprenent, sorprenent, difícil de creure, però també reveladora similitud

Camp de blat - registre de les línies de camp magnètic generat per la descàrrega del llamp

Gairebé un milió de amperes (coneguts experiments escolars - un màxim de 20 a 30 amperes)

 

  

Exactament en el moment del flux de descàrrega del llamp a través de les tiges de blat de moro induïdes i conduïda (aire ionitzat, la descàrrega corona) corrents elèctrics. Gràcies a això les tiges i altres parts de plantes poden presentar propietats electromagnètiques.

 

Va ser un dels més grans broma Natural - mistificació, truc, aquesta era la Mare Natura fent broma tota la humanitat centenars perplex, milers d'anys.

 

Amb les idees esmentades no és possible posar-se d'acord, la protesta Possible també contra ells, però potser és realment tot el que és possible que amb ella o contra ella. Anomenat Jerry Cimrman el postulat.

 

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

És la qualitat peculiar del neci per percebre les Marcus Tullius Cicero faltes dels altres i oblidar-se dels Seus. 
La primera regla del manipulador intel · ligent és guardar totes les peces. P.Ehrlich
Els homes neixen ignorants, no estúpids. Es fan estúpid per l'educació. B.Russell
z