Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - de cultius cercles centelles . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
Crop Circles-Ball Lighning
Algunes teories Consideri espurnes Possible com a creador dels cercles dels cultius i patrons similars.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercles de les collites

 - Lloc traduïts automàticament

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Què és un científic després de tot? És un home curiós que mira amb un ull del pany, l'ull del pany de la naturalesa, tractant de saber què està passant. J.Y.Cousteau
No sabem la milionèsima part d'un u per cent de res. T.A.Edison
Mai es pot subestimar l'estupidesa S.Adams del públic en general.

Bola Lighnings, Pearl L., anells de vòrtex

PagPh
Lema: Tractar d'explicar els patrons en el cultiu per l'acció del llamp globular és només un intent d'explicar la "inexplicable per inexplicable", i ni tan sols pot ser demostrada, confirmada ni refutada.

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Bola de raigs

per explicar el procés de formació de cercles de les collites que no hi ha necessitat de demanar assistència a qualsevol fenomen molt exòtic, el actuallyt fenomen encara no explicat satisfactòriament. Seria només un intent una mica feble per "explicar l'inexplicable inexplicable", que ja va passar en la història de molts, el mateix en l'actualitat, i per descomptat en el futur. A més, aquest lloc sencer dedicat a un particular i la idea més important: Tots els cercles de les collites han estat sempre que es va originar al món, formada com les conseqüències d'un llamp bastant normal. Encara que va ser en la majoria dels casos necessiten una cooperació d'un nombre de raons addicionals molt aleatòries i molt poc probable, que va causar i la diferència significativa de la descàrrega "ordinari" llampec. En la majoria dels casos, després de la descàrrega del llamp la collita només amb bastant freqüència plana (danyat, debilitat), en un paquets completament desordenats i estructures. En casos molt rars, i amb la cooperació de diverses causes relativament aleatòries i molt rars, que s'expliquen en moltes altres pàgines, pot resultar en un patró regular, que només apareix usuall molt temps després de la tempesta. Absolutament el mateix com qualsevol comunament aplanat cultiu (danyat, debilitat).

 

Una cosa que tenen cercles de les collites i els raigs bola Relativament comuns: També espurnes passa només en casos molt rars, el que cooperen i un altre nombre aleatori de raons, però probablement gairebé o fins i tot completament diferent Certament que en el cas dels patrons de cultiu. Aquesta declaració hauria estat, en referència a: fins ara relativament difícil de realitzar objectivament, fins i tot si es treballa dur en això, així com de text Volgende aparent.

 

Una de les possibilitats per explicar com tot fenomen és intentar imitar al laboratori. Si alguna cosa així és almenys reeixida per algunes de les característiques seleccionades, és possible, considerar el fenomen com una Explicació (Si més no a algunes de les característiques seleccionades). Els paràmetres més importants són la simulació de laboratori sec viabilitat, reproductibilitat i congelador en el rendiment estadístic mínim. Això significa que almenys alguns dels experiments duts a terme de tant en tant va tenir èxit, i això no s'aconsegueix, almenys ocasionalment repetir. Una cosa semblant en el tema de les espurnes, D'acord amb les fonts disponibles, si més no a un resultat satisfactori mica, per desgràcia fins ara mai es va manejar Potser.

 

A causa que els amants del misteri (= creients misteri) en aquest lloc es va netejar el cul de nou, com gairebé totes les pàgines d'aquest lloc, i hi haurà una petita compensació ofert alguna cosa realment únic. Tractar d'explicar un misteri fins ara no explicada satisfactòriament, el procés de formació, el moviment i la mecànica de l'aparició de centelles. Sens dubte és molt millor que si algú li va donar una puntada al cul als quals es va netejar per la seva gran estupidesa.

 

 

Canàries, on pertany.

 

 

notes a baix

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

Hi ha dos resultats possibles: si el resultat confirma la hipòtesi, llavors vostè ha fet un mesurament. Si el resultat és contrari, llavors vostè ha fet un descobriment.   E.Fermi
La història és escrita pels vencedors. W.Churchill
Quan jo era un nen, havia de confiar en la nostra imaginació per divertir-se.   T.Brooks
z