Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно-сферична светкавица . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Житните кръгове Firebolt
Някои теории смятат кълбовидна мълния като възможна причина за житните кръгове и други подобни фигури.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове - сайт за машинен превод

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Ами това е хубава půdička. Това, което не очаквах този вид хубава půdičku. Net, че сте успели, сър Knotek. Така че аз самият съм се радвам да ги прочетете тук, ще го направя щастлив. Тук ще се обеси.
Това зависи от охлаждане на тялото? , Го покриват!
Докторе, направи нещо с мен. Чувам го през цялото време.

Топка и верига мълния вихрови пръстени

PagPh
Девиз: Опитите да се обясни ефекта на зърнени форми топката мълния са само слаби опити да се обясни "необяснимо необяснимо" и по никакъв начин не може да докаже, да потвърди или опровергае.

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Кълбовидна мълния

обяснение на процеса на образуването на житните кръгове не трябва да се обадя за помощта много екзотично явление, с изключение на това, че този феномен все още не е задоволително необяснима. Тя щеше да бъде само по-скоро слаб опит да "обясни необяснимото необяснимо" Какво се е случило в историята за мнозина, тъй като в настоящето и със сигурност бъдещето. В допълнение, целия този уебсайт, посветен на една и най-основна идея: Всички житните кръгове, създавани някога в света, формира като последиците от обикновена мълния. Тя е трябвало да бъде, въпреки че в повечето случаи, много случайни и много малко вероятно допълнителни причини, които предизвикват една значителна разлика от "нормалните" мълнии. В повечето случаи само след мълнии зърно често Polehňa , извито дебне повърхността на земята, в напълно разстроени обеми и структури. В много редки случаи и сътрудничество, както и няколко по-скоро случайни и много редки причини, които са обяснени на много други сайтове, може да бъде създаването на закономерност, което, обаче, се появява най-вече на много дълго след бурята. Точно същото като всяко друго обикновено сплескан , лежи на земята зърно.

 

Едно от нещата, за житните кръгове като кълбовидна мълния доста общи: кълбовидна мълния се срещат само в изключително редки случаи, в които, изолирани от редица други причини, или дори са реалистични, но почти сигурно е съвсем различно, отколкото в случай на растителните модели. Такова твърдение ще бъде, но все още, че е трудно да се докаже обективно, дори когато работят върху него, както става ясно от текста, който следва.

 

Един от начините да се обясни всяко явление е да се опитаме да го имитират в лабораторни условия. Ако нещо подобно поне до известна степен успешно, това явление може да се разглежда като обясни (поне до известна степен). Лабораторни най-важните параметри на тези имитации са приложимост, повторяемост и минималните статистически улов. Това означава, че поне една от извършените експерименти, които понякога са успешни, и че поне от време на време се повтаря. Нещо подобно издаване на кълбовидна мълния, в съответствие с наличните източници, поне малко удовлетворение, но за съжаление не би могъл някога.

 

Тъй като любителите на мистерии ( = záhadologové ) на тази страница отново избърса задника си, като почти всички страници на сайта, те ще бъдат като малка компенсация предложи нещо наистина уникално. Опитвайки се да обясни не е задоволително обяснява мистерията, процеса на формиране, механика и движение на кълбовидна мълния. Това със сигурност е много по-добре, отколкото ако някого за тяхната глупост в тези utřených задника ритна.

 

 

Дайте канарче, където му е мястото.

 

 

Бележки под линия

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

- Аз просто исках да попитам за отношението на бразилско кафе.

- Учителю, ти наистина ядосан.

- Каза Моли не е směroplatný. - Хайде между нас, докторе. Образовайте нас.
- Гледай на втората песен! Пътник пристигне втора класа за влак от Визовицки!

- Учен и фон ztříská като това ...

z